- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Órát hogyan kéne beállítani?
Mármint azt szeretném, ha lent van az esti "redőny" akkor ébresztésen kívül semmi más ne tudjon zavarni.
Nekem nem teljesen egyértelmű az a két lehetőség az óra beállításainál.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
-igu-
addikt
válasz Viper26 #1151 üzenetére
Óra beállításai (swipe fentről), alatt azt tudod állítani, hogy legyen-e wifi ill. a hívások értesítések kapcsolgathatod bedside mód idejére. Ha ezeket, ill. a 3G-t kikapcsolod, akkor elvileg nincs, ami megzavarjon.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Paszkal3
tag
Kérdezném azoktól akik használják, hogy gmai fiókomat tudom e használni és az ott elmentett névjegyeket betudja e szinkronizálni? Facebook jól megy e rajta, tudok e oda feltenni képeket, videókat nekem ez munkám miatt fontos. Whatsapp jól müködik rajta? Köszönöm a válaszokat
-
jacis
nagyúr
Nekem is lenne egy kérdésem.
BBM hátteret hogyan tudom a gyári fehérre vissza állítani?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
fendre
tag
Sziasztok,
korábban Bold 9900-am volt, onnan váltottam HTC One M8-ra. Szívesen váltanék ismét qwerty-s Blackberry-re (Passport vagy Classic), azonban van egy számomra kritikus szempont: fut-e rajta rendesen a Flashcard Deluxe program (ingyenes változat sajnos csak Play Store-ban van : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orangeorapple.flashcardslite). Találtam egy fórumot, ahol írnak róla pár gondolatot, ami szerint fut a program csak a Dropbox szinkronizáció nem megy, ami nekem kritikus lenne, mert van már 13k+ tanulókártyából álló gyűjteményem, ennek egy része hanganyaggal és képekkel, amit nagyon nem szeretnék elveszteni készülékprobléma miatt - az eddigi anyagokkal kapcsolatos előrehaladásomról nem is beszélve.Szóval, aki igazolni tudja, hogy működik pl. Passporton ez a program, az szerzett egy újabb Blackberry vásárlót Persze jó lenne más komoly tudású flashcard program, csak épp Blackberry-re nincs ilyen. Az Anki kliensekről nem sok jót írnak
Előre is köszönök minden segítséget
-
sasa134
addikt
válasz Paszkal3 #1161 üzenetére
Ki&aszott jó rajta böngészni, a legtöbb honlapba nem kell belenagyítani, teljes tartalom látszik, nem kell oldalra tekerni, oldalra forgatva pedig a billentyűzeten görgetve egyszerűen nagyon kényelmes, nem kell belenyúlni, tapogatni a kijelzőt. A kijelző minőséget meg nem kell megmagyaràzni
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
jacis
nagyúr
Működik a dropbox újra
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
-igu-
addikt
Megint itt vagyok a nem egyszerű kérdésekkel:
Olyan repülőjegy-kereső app-ot vadászok, aminél elég beírni az indulási állomást, meg az időpontot és kidobja nekem a lehetőségeket. Ráadásul úgy kellene, hogy pluszminusz variálásra legyen lehetőség az időpontot illetően. Amit találtam, az egyrészt követeli a cél megadását, másrészt csak az adott dátumra ad ajánlatot. Legrosszabb esetben weboldal is jó, bár app-ként szívesebben használnám.
Nekem közel mindegy, hova repülők (pont van útlevelem ), az időbeosztásom meg rugalmas.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
attila8812
csendes tag
Udv kedves népek!
Követem a forumot az elejétől kezdve. Sokaig inaktív voltam de raleltem a passportra. Tesztjét elolvastam rengeteg reviewet is elolvastam, de az app okkal kapcsolatban nem tiszta a dolog.
Bevezetoleg:
Van e eredeti ( nem androidbol ) letoltheto mp3 letolto progi ? Youtube kliens? Teamveawer ( távoli asztal)? Torrent kliens? Facebook chat ? Megbízható navigációs szoftver? Whatsapp? Illetve dropbox vagy cloudsix app? Email app ( pl gmail?... Nem bissel működő)
Illetve pl whatsapp avagy fb chat nel az értesítések a hub ban megjelennek ?
Nem bis es levelező kliens esetében ?
Üdvözlet mindenkinek, remelem kérdéseim masoknak is hasznos valaszokra találnak.
Leendő Passport tulaj.
Bocsi a csúnya irasert
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságaim : http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=attila8812&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=attila8812&submit=
-
-igu-
addikt
válasz attila8812 #1180 üzenetére
Torrent kliens nincs.
Mp3 letöltő: nem értem a kérdést.
Minden más nagyjából igen.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
attila8812
csendes tag
Van e app amivel zenet mp3 ban lehet letölteni..? Orulok ha erted a kérdéseket de attol meg nincsenek megvalaszolva.
Megbízhatóságaim : http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=attila8812&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=attila8812&submit=
-
-igu-
addikt
válasz attila8812 #1182 üzenetére
Minden böngészőben van letöltési lehetőség, az mp3-at ugyanúgy kezel, mint bármi mást (nem igazán érdekli a filetípus). A kérdéseid ezen kívül meg lettek válaszolva.
Még Teamviewer is van, bár a join.me-t jobban preferálom.[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz attila8812 #1180 üzenetére
mp3 downloader nincs, youtube van, teamviewer van, de úgy olvasom a kommentekben, hogy nem működik jól, valószínű az androidos verzió jól működik, torrent kliensek vannak, fb chat hubból megoldott, whatsapp van, szintén integrálódik a hubba, navi van, de tökéletesen működik az androidos waze vagy sygics, dropbox van, emailekhez nem kell bis, minden fiók a hubba integrálódik.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Prof_Entel
csendes tag
Sziasztok! Passport vásárlása előtt állok, csak még nem tudom, hogy honnan. Ki honnan vette? Tapasztalatok egyik-másik bolttal kapcsolatban?
-
sasa134
addikt
válasz Prof_Entel #1186 üzenetére
Sztem innen a legtöbb hazai user a Partnero, Expansys valamelyikéből vette, de majd az illetékesek pontosítanak. Általában ezekkel jó a tapasztalat.
Avanti Roma
-
Prof_Entel
csendes tag
-
sasa134
addikt
válasz Prof_Entel #1188 üzenetére
Mint minden BB10 teló, ez az OS is tartalmazza a teljes nyelvkészletet, első indításkor kiválasztod és kész.
Avanti Roma
-
attila8812
csendes tag
-
Viper26
nagyúr
válasz Prof_Entel #1186 üzenetére
1+1 év garanciával ujgsm.hu
Maximálisan korrektek, egy napon belül nálam volt a telefon, mármint futárral együtt, szóval teljesen elégedett vagyok velük.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
jagertibi
aktív tag
Még a végén én is veszek egy passportot úgy megkívántam
-
Viper26
nagyúr
válasz idegbeteg18 #1193 üzenetére
Nekem is azt írja, azzal ne törődj, amit látsz az már áfás ár.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
icezozo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest