Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    válasz TheHornet #4255 üzenetére

    Üdv nálunk! :)
    Telefonszámokat ha úgy állítottad be akkor a google menti. Sms-re nincs ajánlásom mivel csak kapom az sms-t azok pedig nem fontosak számomra. Első bejelentkezéskor a Play Áruház letölti az összes appot amelyek a régi telón voltak. De ha megszakítod a folyamatot akkor már nem csinálja meg automatikusan.

    Ha óvni akarod az akksit akor tölts össze-vissza. Nem vicc, tényleg! Pl 20-80, 30-70, 50-90%. Akksi számára egy 0-100%-os töltés 1 töltési ciklusnak felel meg. Ha csak 60%-nyi áramot raksz bele az akkor csak 0,6ciklusnak felel meg. Minél jobban össze-vissza töltöd annál tovább bírja. De inkább használd odafigyelés nélkül. 2éven belül úgyis cserélik ingyen az akksit ha megadná magát.
    Ém éjszakára még nem raktam töltőre. Éjszaka 8óra alatt kb 6%-ot merül nekem. Ébredés után rárakom a dash-t aztán pillanatokon belül feltölt. Lehet nem Dash fejjel is tölteni persze. De ilyenkor hiába bika a töltőfej(pl nekem 2,1A) a telefon max 1,42A-el fogja magát tölteni. Sony powerbankom van. Töltöttem már vele. Ezzel is 1,42A-el töltött.(névleges 1,5 a valós teljesítménye 1,45A) Végig hideg maradt a hátlap. Dashnél ha nem rakom repülő módba akkor melegszik de nem forrósodik. Repülő módban langyos/enyhén meleg.

    Ha a sajátodon kívül az asszony ujját is megadod a telefonnak akor ő is fel tudja majd oldani a telefont de csak azzal az ujjával amelyiket elmentetted. Én 3ujjamat adtam meg.

Új hozzászólás Aktív témák