- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz HardRic #4050 üzenetére
Egyik rusnyább, mint a másik, ilyet én még sosem tapasztaltam...
Én csak azzal küzdök, hogy túl kicsi méretű képeket csinál automatával, alig 3-3,2 MB-osakat.
Jó, persze Pro-ban nincs szinte semmi gond, megvannak a 4,5-5,5 MB-os képek (mint a 3T-nél), de ott meg nincs vaku.Szerintem az akkuidő elég jó, nem azon kéne reszelni még az upgradekkel, hanem a kamera szoftverén...
-
HardRic
addikt
válasz gergotakacs #4051 üzenetére
Ezek jó alaposan belenagyított screenshotok. De amúgy ja...
Macika: A Pro-val csak az a gond, hogy nem használja ki a snapi835 adta lehetőségeket. A telefon normál módban akkor is egyfajta hdr-t rögzít amikor az nincs külön bekapcsolva. Sokkal nagyobb a dinamikatartománya, mint a Pronak. Emellett folyamatosan fotózik, és a gomb lenyomásakori állapotok közül válogat, hogy melyik sikerült szerinte jobban.
[ Szerkesztve ]
-
zraw
csendes tag
Sziasztok,
remélhetőleg még a héten megérkezik hozzám a hétfőn rendelt soft gold OP5
A kérdésem, hogy itthon hol lehet hozzá átlátszó tokot venni? Google szerint sehol... Aliexpressen persze van, de ha egy mód van rá nem várnék 3-4 hetet amíg onnan ideér. -
Blizzardking
őstag
válasz tibcsi0407 #4038 üzenetére
Pont ma gondoltam rá, hogy lesz-e valamikor Franco kernel. Én sem használtam soha, de a 3 és 3T topikban azok produkáltak kiemelkedően jó üzemidőket akik Francoval tolták. A Lord Boeffla megmondta hogy neki az üzemidő másodlagos, ő a stabilitásra gyúr (amit nem értek mert arra ott a gyári) viszont a Franco mindig atom üzemidőket produkált. Tuti benne lesz a top3 kernelben itt is, de lehet hogy az lesz a legelterjedtebb egy hónapon belül. Az egyik legnagyobb ász a gyerek.
LS44 - a külső hangszóróra gondolsz? Szokol rádió egy párnán keresztül. ViperFX-szel azt is lehet tuningolni, úgy már van a hangnak valami kis teste(cskéje).
f3rdzs0 - Moto Z2? Nekem az volt versenyben sokáig. Csak megláttam mi minden van a 3T-hez és eldőlt.
Aki nem rootolja meg bazirgálja, annak sokkal könnyebb dolga van, csak gyűjtenie kell oszt kész.dannyl - "A probléma van, minden telónál. Ha nem zavar, örülj neki, de ne tekints úgy rá, mint nem zavaró/nem létező problémára."
Ha nem haragszol, én pont úgy tekintek rá, mert számomra nem létezik és nagyívben leszarom ezt az egészet, még akkor is, ha újabb két ember eladja (más okból, amit nagyon sajnálok, különösen Ric-et ha elmegy innen). Ez nem kötélhúzás, hogy ahova beállnak még hárman azok fognak nyerni. Mindenki meg tudja ítélni 3 mp alatt hogy zavarja-e vagy nem. Ez a "nekem hiszel vagy a szemednek" még 20 év házasság után is béna...kulcsar_g - "Értem, hogy a nagyközönségnek bőven alacsonyabb az igényszintje és elküld tükörreflexes kameráért, de azt a tényt még nem sokan tudták észérvekkel cáfolni, hogy a konkurens készülékek jóval összehangoltabbak szoftveresen az optikával."
Tükörreflexes szempontból olyan ezt a topikot olvasni, mintha a rotációs kapával munkába járók vitatkoznának azon, hogy az egyik 3,6 a másik meg 3,9 km/h sebességgel tud menni. És igen, vannak különbségek rotációs kapák között ahogy szelik az országutat. De azt hogy az dolgozik fényképezővel akinek alacsony az igényszintje, azt aztán végképp nem tudom hogy hoztad össze... És szerintem meg pont az nem érv, hogy "rotációs kapám már úgyis van, minek foglaljam a helyet a garázsban egy autónak is".
Ja jut eszembe; akinek van okostelefonja, azoknak egyáltalán nincs zseblámpája otthon? Miért nem téma, hogy az S8 ledje három méterrel messzebbre világít? Szerintem kéne csinálni egy led összehasonlító youtube videót (mert ugye egy telefon teljes mértékben kivált egy lámpát), és mehetne ezen is a verbál kempó, hogy gyenge a led.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
tibcsi0407
félisten
válasz Blizzardking #4059 üzenetére
Én is sokat olvastam a formáról, hogy egy celeb Android-os körökben. Fogok tenni egy próbát. Lassan körvonalazódnak a fejemben a dolgok.
utdetailing.hu
-
Blizzardking
őstag
válasz tibcsi0407 #4060 üzenetére
Közben megalkottam a Oneplus 5 paradoxont;
Szabadon cserélgetjük a romokat és kerneleket, hogy megtaláljuk a legtakarékosabbat, de mivel a telefon a fennmaradó kapacitás 40%-át twrp-ben tölti, célunkat sosem érhetjük el
Amúgy Freedom+Lightning kombóval most tartok 1 nap 5 óránál, ebből 3 óra sot, és 58%-on van.
Mondjuk most nem telefonáltam annyit amennyit szoktam. Mindezt 2 sim, wifi+4G+2G vegyesen, és éjszakára airplane mód kb éjféltől hétig. Nem tudom ez jónak számít-e, a fenti paradoxon miatt
Esetleg megosztanád mit tervezel..?"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
HardRic
addikt
Nézz be a mobilfotós topicba. Nappal nem ritkán hozzák a DSLR szintet a jobb telefonok. Ez innentől kezdve nem vergődés hanem valós igény.
Felső kategóriát jelenleg leginkább a kamera különbözteti meg a középtől, minden más csak marginálisan jobb. De amíg Whirpool mosógépet kapok kamera helyett, addig nem vagyok sokkal előbbre mint bármelyik ismerősöm az 50k-s Xiaomival. -
tibcsi0407
félisten
válasz Blizzardking #4061 üzenetére
Én az XXX-en gondolkozom FrancoKernel-lel. Elvileg a Francoban lehet batteryfriendly beállításokat is belőni.
Csak mostanában állandóan melózok (most is..), így nincs időm megcsinálni. De munka közben azért böngészgetem a lehetséges opciókat.utdetailing.hu
-
Blizzardking
őstag
válasz HardRic #4062 üzenetére
Ismerem a mobilfotós topikot, és tudom hogy értő kezekben csodákra képes (mint minden a világon). De rendes bokeh akkor se lesz ha maga Steve McCurry készíti el a képet délidőben.
Sajnálom amúgy, (tényleg), megkockáztatom hogy neked valami egyedi problémája van a gépednek. Az tényleg gáz... Lehet hogy küldeni kéne párat Carléknak, és kapnál bele egy új kamera modult. Vagy mondjon rá valamit a papucsos kameraisten.tibcsi0407 - az biztosan egy nagyon erős kombináció lesz. Nagyon sokan már most az xXx-szel kiemelkedő üzemidőket hoznak ki különböző kernelekkel.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
S e t h
nagyúr
válasz Blizzardking #4064 üzenetére
Egyszerű a megoldás.
Csináljatok többen képeket eltérő fényviszonyok mellett, linkeljétek, aztán kiderül, hogy Hardric telefonja defektes-e.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
HardRic
addikt
válasz Blizzardking #4064 üzenetére
Nincs egyedi gondom. 100adszorra is a szoftver mos és ennyi. A gyári ugyanolyat lő mint mindenkinél. Én annak kéne jónak lennie, nem az x+n-edik Play Store-os appnak.
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
Franco kerenelhez: én használtam (sőt az appját meg is vettem) hármason, teljesen korrekt, csak néha ment el az erdőbe egy egy verzióval, de hamae javította. Akkuidőbe nagy különbségekez nem várjatok, inkább azoknak jó akik finomabbra akarják hangolni a rendszert. Én végül inkább eng stk blu spark kernelét használtam (aki a módosított twrpt is csinálta) szvsz ez volt a leggyorsabb, legakkubarátabb. Nemtom, van e már 5-re, de nekem az jött be legjobban. De azért kérdem én, egy snap835-ön, alapből is kva gyors rendszeren, 6 órás sotokon majdhogynem fölöslegesnek ezek a cuccok.
-
mjani1172
addikt
válasz HardRic #4050 üzenetére
Folyamatosan szídod a kamerat, ami nem baj, ha rossz hát rossz, de ezek a rendkívül gyenge fotók csak szóban jelennek meg, a valóságban nem. A képeiden mindig ugyanaz van, egy magas házból a környék, legtöbbször estefelé. Ezeken belenagyítasz egy távoli és lényegtelen részbe és azt kritizálod. Semmi más témát és egy valóban gyenge fotót nem tettél fel. Amikor megjelent a telefon valaki egy S8 al hadonlította össze, és nem volt olyan rossz.Máshol sem panaszkodnak ennyire, és eddig én sem látom ezt a "nagy hibát" .
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz mjani1172 #4068 üzenetére
500 hozzászólásos topik van az xda-n, ami csak a kamerával foglalkozik.
Érdemes szemezgetni a hozzászólások között.
Most csak az utolsó két oldalt olvastam el, ott a 3T után csalódásról írnak.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
f3rdzs0
senior tag
a z2 sajnos túl van árazva nagyon. kb fele, harmadannyiért kapsz egy hasonló redmi-t. úgyhogy nálam az szóba se jött
f3rdzs0
-
dannyl
addikt
Nem értetted meg, amit írtam. Ha nem látod, örülj, de attól még van, és hiába üvöltöd a világba, hogy "NINCS ZSELÉÉÉÉ!!!", sokakat zavar. Leegyszerűsítem: Veszel egy autót, ami nehezen veszi a kettest, és zavar, mert új autó. A szervizben azt mondják, hogy ez ilyen, visszaveszik, ha gondolod. Azért van, mert egy fogaskereket fordítva raktak bele, de normálisan működik amúgy.
Erre én is veszek egy ilyen autót, de UAZ-ból ültem át épp az új csodaverdába, és nekem olyan, mint a vaj, és azt mondom, hogy "pont nagyívben leszarom a hibádat, mert nem létezik".Teccikérteni?
-
szabolc
csendes tag
válasz Wechy77 #3987 üzenetére
Egy másik magyar nyelv specifikus hiba, amit elfogadtak:
https://forums.oneplus.net/threads/phone-app-does-not-support-hungarian-names.594653/[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
-
Nunder
őstag
Urak,
Hetek óta vergődök magamban, hogy most akkor megrendeljem-e a telefont vagy ne. Két dolog tart vissza, a kamera és a jelly. Kamerában nem vagyok válogatós, LG G3-at nyüstölök, ha azt a szintet hozza boldog leszek.
A kijelzőt viszont nagyon megnézném élőben, hogy mit produkál, és hogy engem zavar-e az effekt.
Nincs esetleg valaki Szeged környékén, aki engedné hogy ránézzek a masinára?
Egy jó sört tudok felajánlani cserébe a fáradozásért.“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Macika66
őstag
Bárcsak így tudnék érvelni. Le a kalappal!
-
-
Nunder
őstag
válasz Macika66 #4084 üzenetére
Nyilván így hogy tudtam mit kell keresni tény, hogy észrevehető. Kicsit olyan mintha lenne benne valami csillapítás, amikor hirtelen irányváltás történik, de számomra nem volt zavaró. És amikor csak simán olvastam a fórumot, vagy a menüben scrolloztam stb. fel sem tűnt, pedig kerestem.
Hogyha napokig használnám zavarna-e? Nem tudom, annyi biztos hogy így "stressz-tesztelve" sem többé a gondolat.
Nézegettem kameraképeket és videókat is, változó fényviszonyok között, és megint csak nekem elegendő a végeredmény. De még egyszer, nem vagyok nagy fotós és nem monitoron láttam a végeredményt. Annyi biztos, hogy a G3-nál már lényegesen szebb képek születnek.
Amúgy ahogy átbeszéltük a dolgokat, egyértelműen látszik, hogy nagyon egyben van a csomag, úgyhogy szerintem hamarosan meg is rendelem
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
LS44
kezdő
Ahhoz igaz rootolni kell a telót? Azt nem nagyon merem/szeretném
-
gergotakacs
tag
Soft gold nincs 8/128Gb-ban??? Basszus. Pedig teljesen ragerjedtem.
-
Mr.C
őstag
válasz gergotakacs #4089 üzenetére
Nincs, majd egy hónap múlva lehet kiadják (mikor már mindenki kompromisszumot kötött a kisebbik készülékkel)
Extraktor:ha arra járok, akkor hamarosan lesz
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
redst4r
tag
Régebben jó pár hozzászólás volt, ahol olyanok akiket zavart a jelly kerestek olyanokat akiknek saját állításuk szerint nem volt jelly-jük. Ezeknek volt valami eredménye, vagy valami visszajelzés tőlük? Mert én továbbra sem látom az enyémen bárhogy is próbálom. Ennyire egyéni szemérzékenység függő lenne?
-
f3rdzs0
senior tag
válasz redst4r #4093 üzenetére
biztos hogy van a tiéden is. én se látom mindig, és nagyon úgy néz ki hogy mindenki máshol látja jobban. én pl fehér háttéren fel le görgetve jobban látom mint mondjuk a fórumon itt aminek nem fehér a háttere, és nem csak egy block of text.
lehet egyszer te is megtalalod azt a körülményt ahol te látod
f3rdzs0
-
-
PeteePeti
őstag
Na mai napon én is meg rendeltem (Midnight Balck 8/128 + egy Sandstone tok)! Még soha nem használtam PayPal-t! Ezért nyugtassatok meg kérlek,h jól csináltam mindent!
Rendelés leadása után kaptam két emailt és egy smst! Egyik email a OnePlus-tól jott,ahol köszönetet mondanak a rendelés miatt és a rendelés részletei találhatóak benne! A másik email magától a PayPal-tól jött, amiben a pénzügyi tranzakció szerepel! Valamint jött egy sms a bankomtól,h levonásra került az összeg PayPa-lon keresztül!
Valamint az OnePlus fiókomban ez található:
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
tomp
félisten
Root nélkül nem lehet h265(hevc)-ben 4K-t rögzíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs