- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
betyarr
veterán
válasz Albigator #4950 üzenetére
lényegében le is írtad az indokokat,de még néhánnyal kiegészítem:
1. ki akar egy lassú,sokszor lefagyó telefont használni?
2. egy 5-6 éves készülékhez már nem csinálnak frissítéseket,ergo szoftveresen sokkal sebezhetőbb.
3. vannak alkalmazások,amik elavult sw-n/hw-n nem működnek,vagy eleve már le sem tölthetőekén az 5-6 évre úgy gondoltam,hogy nagyobb kompromisszumok nélkül használható legyen.nekem is van 6 éves tabom,ami lényegében még működik,de már a 7 és 9 éves gyermekeim is panaszkodnak rá,hogy milyen lassú és sok minden nem indul el rajta.pedig 120k volt a legolcsóbb helyen.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Albigator #4953 üzenetére
hát ne gondold úgy hogy mostantól is így lesz
anno mikor megvettem az első telefonom így en is ezt hittem de azt kettő a rá következőt másfél év után váltottam. ezzel valahogy kihuzom 2 évet, de többel már nem is számolok.
ha lesz pénzed szerintem akár nálad is lehet ez leszf3rdzs0
-
jano_77
nagyúr
Még tudja nekem mondani valaki hogy hol, miként tudom teljesen némára venni a hangot? Mert a hangerő gombbal csak 14%-ig engedi!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni.
Dióhéjban:
Nagyon aktuális a telefoncsere és O+ 5, H9, P10 hármasfogatból sikerült a P10-et kilőni, mert annyira nem gyere be. H9-et nyomogattam, nagyon tetszik, de nem tudok jó szívvel rámozdulni még nem nyomogattam egy O+ 5-öst. Kérdésem tehát a következő: Kiskunhalason vagy környékén, van-e esetleg telefontulaj, aki benne lenne egy ilyen rövid kis meetingre. 1 órát még hajlandó vagyok autókázni az ügy érdekébenKöszönöm!
Más: kamera fronton szerintetek várható még update? Nagyon dícséretes hogy a 4k-nál betették a EIS-t és videók alapján úgy nézem nagyon szépen dolgozik. Egyedül az automata fotó módról írtátok, hogy elég gyalázatosan mossa a képeket, no meg a fránya esti piktúrák... Ilyen téren van esetleg info valami update-ről?
Ha H9 kameráját hozza, akkor jobban hajlok a O+ 5 megvételére.[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
rankesz
veterán
Kempingezés van a családdal, a telefon ismét elégedett mosolyt csalt az arcomra...
Az egy dolog hogy a navigáció egyáltalán nem meríti vészesen, igy ha dugó van a nulláson rögtön látom, nem kell spórolni az akkuval. Alap. De az azért tetszett hogy zenét hallgatva samsung level bt hangfalon, youtube-ról a háttérbe rakva, közben neten olvasgatok másik böngészőben, és a család 2 másik mobilja net megoztással a netem használja, és a teló még ettől sem melegszik na az tetszett. -
tomp
félisten
Este lámpafénynél is korrekt volt a fényerő. Kicsit finomítottam rajta(csökkentettem a fényerőt) és tökéletesen vezérli a fényerőt. Köszi!
Play Áruházban Lux Lite a neve az ingyenesnek. Felrakva már Lux Lite Dash. Külön a OnePlushoz csináltak egy verziót? Vagy mi ez a Dash szó a nevében? -
bozont
veterán
Üdv
Lenne esetleg valakinek egy felesleges vouchere? Csatlakoznék a klubhoz és a karbon tok nagyon bejön. -
betyarr
veterán
újra van készleten a midnight black-ből.ejj,ha most meglenne rá a pénzem...
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz tibcsi0407 #4961 üzenetére
Tibcsi és dptrsk hálás köszönet mindkettőtöknek
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
katalin888
aktív tag
Valaki rendelt olcsóbban megbízható helyről (keletről) OnePlus 5-t?
-
veterán
válasz katalin888 #4972 üzenetére
Szia!
Nem eri meg.
Arra meg rajon az AFA es a vam, plusz nem EU verzios cuccod lesz, 1 ev (nem gyartoi) garanciaval vagy eppenseggel semmivel.Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
kazanka
őstag
válasz katalin888 #4972 üzenetére
Nincs olyan,hogy megbízható hely.
-
válasz Albigator #4950 üzenetére
Ja, lehet használni 5 éves telefont is, de mire? Nekem kell a csúcstelefon, hogy a mindennapokban normálisan tudjam használni, beleértve mind a szórakozást, tartalomfogyasztást és a munkát is. Ne vetítsd ki a saját igényeidet minden emberre.
(#4965) tomp: nem tudom, OnePlus-hoz nem használtam
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Albigator
őstag
Nem vetíttem ki az igényemet más emberekre... Csak egy saját vélemény, felvetés volt. De elfogadtam az érveket, írtam is hogy egyet értek így vmilyen szinten. Valószínű akkor nem igazán lehet 5 év múlva normálisan használni ezt a készüléket SE még ha hardveresn meg is felelne (habár kitudja), de szofveres szempontból elavult lesz.
-
dfcwolf
tag
Sziasztok! Miért van az, hogy telefonálás közben leáll a mobilnet?
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Albigator #4980 üzenetére
hát 2-3 évig nem kell. utána is rajtad múlik, viszont ott már a közép kategóriás telefonok is azért utol érik majd ezt a telefont. ott meg már azért érdemes elgondolkodni, hogy ha felső kategóriás telefon kell ami sehol nem szaggat, elég e ez, vagy sem. hosszabb távon ha spórolni akarsz és nem zavar a midrange teljesítmény, akkor akár midrange telefont is vehetsz most olcsóbban és midrangere váltasz két három év múlva.
f3rdzs0
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #4979 üzenetére
Ha minőségi akksi van benne akkor csak 1x kell.
Nekem most lett 2 éves az Xperia M4. Akksi még ugyan annyit bír mint új korában. Még az 1000ciklust nem érte el. A minőségi li-po akksik 1000ciklus után is legalább 90%-ot hoznak.Amúgy lehet tudni, hogy a OP5-ben lévő li-po akksit ki gyártja?
-
jani70
aktív tag
Megrendeltem és is tokkal vonóval😃
Elvileg péntekre itt van nekem is!
Köszönet (dominating) fórumos kollégának a voucher-ért!
Megy eladásra az almás telefon,és várom kíváncsian mit produkál majd az OP5!
Remélem nem lesz csalódás🙂 -
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #4985 üzenetére
Nyilván nem kínai "ócsó" töltővel és kábellel kell használni.
A hőmérséklet ma igen azt nem nagyon szereti az akksi.
Én amúgy Dash töltéskor repülő módba rakom a telefont különben igen csak melegszik a gyenge térerő miatt. Sima töltésnél hideg marad mobilhálózaton is. -
Macika66
őstag
válasz Neil Watts #4973 üzenetére
Már egyetlen globális verzió van csak (A5000), amit írsz, az a 3T-ig volt igaz.
Ettől függetlenül megfontolt ember NEM veszi máshonnan, csak a hivatalos helyről...
-
HardRic
addikt
Eszerint ATL.
https://www.myfixguide.com/oneplus-5-teardown/ -
betyarr
veterán
jól látom,hogy a navigációs billentyűknek nincs háttér világításuk?vagy ki-be kapcsolható?
-
twi452
senior tag
Van 1-1 pötty. Visszafogott tényleg csak jelzés értékű, szerintem nem is kell több.
-
betyarr
veterán
válasz gergotakacs #4995 üzenetére
ez negatívum a részemről
-
szpali
addikt
válasz betyarr #4997 üzenetére
mivel semmit nem mutatnak (felcserélhető ugye), ezért elég csak a környéküket megérinteni, jó nagy felületen érzékeli az érintést
éjjel olvasás közben amúgy is csak zavarnánakde kívánom, hogy számodra legyen ez a legnagyobb fekete pontja/negatívuma a készüléknek
ha nagyon hiányzik, hogy világítson valami, akkor be tudod kapcsolni az on-screen navigation bar-t isiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
tomp
félisten
válasz gergotakacs #4993 üzenetére
2,1A-es töltővel 1,43A-el tölt a telefon.
Igazából a sima töltés elektronika ennyit enged. Az, hogy ez kernel szinten van direkt korlátozva(használd a dash-t) vagy a töltő elektronika a sima töltésnél ennyit enged a li-po kímélése érdekében az jó kérdés.
Amúgy maga a Dash fej max 1,5A-t ad le ha nem VOOC képes eszközt rakol rá.
Ártani nem árt se a sima töltőn se a Dash töltőn hagyás. Ha feltöltött akkor a fejről 0,0A-t vesz fel a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest