Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Blizzardking #13029 üzenetére

    Engem nem izgat (már) a Samsung védelme, meguntam a folyamatos mókolást. Nekem fontosabb, hogy a pénzügyi appok rendesen menjenek és amíg megpiszkált bootloaderrel, rootolva nyomtam, folyton szívtam (ahogy kijött egy Magisk frissítés, rá 2-3 héttel befoltozták a banknál).

    A Gcam-et pedig nem szeretem és ezért nekem ez nem is szempont. A gyári Pixel telefonokon még egészen elmegy, de a portolt verziók szarul vannak paraméterezve. Meg amúgy sem vagyok (fotósként) hasra esve a "csoda HDR" algoritmusoktól. RAW-ból szeretem kézzel kiszerkeszteni a fontosabb fotókat.

    Xiaomit én sem akarok (sok okból), Samsung jöhetne de az S20 FE-ből a Snapdragon verzió 200k+ (Exynosra mondják, hogy durván fogyaszt és melegszik, az jóval olcsóbb), OnePlusból meg már gyakorlatilag kezd átláthatatlan lenni a kínálat, korábban a Pro modellek gyári kamerája jobban volt hangolva, mint a nem Pro modellek, de újabban már ez sem igaz, ráadásul mocskos drágák). Ma sem lettünk okosabbak, hogy mire kéne váltani... :)

    Talán a következő Samsung A5x vagy A7x generáció egy kicsit jobb SoC-t kap, mert kamerában/kijelzőben/üzemidőben azok elég jók, csak a középkategóriás SoC-t nem szívesen vállalom be ennyi pénzért.

Új hozzászólás Aktív témák