Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ixion77

    őstag

    válasz Looserke #1188 üzenetére

    Akkor viszont a Pixel még az samunál is sokkal jobban csinálja :) A két csapat együtt szenzációs eredményt tudna összehozni. Kár, hogy ez egyiküknek sem érdeke.
    Mikor a OnePlus a bemutatón szemérmetlenül agyondícsérte az OP5 kamera képességeit, azt hittem, a Google-féle intelligenciát sikerült összehozniuk az S8-minőségű stabilizálással és az Iphone-féle zoommal.
    Ezért volt utána kiábrándító a valóság: Az igérgetés alapján irreálisan magasra tettem a lécet. Ha valóban sikerült volna megugraniuk, még az év végén is hiánycikk lett volna az OP5.

    (#1195) Dr.Anonymus: Ezt én nem tudom, majd megmondja valaki aki megtartotta. Mindenesetre kétlem, mert akkor más szempontokból zuhanna meg a képminőség (főleg dinamikatartomány ügyben). S8-ban sem lehet kikapcsolni/csökkenteni a túlélesítés mértékét (pedig szoftveresen nem lenne kaland, valószínűleg csupán ként konstans változtatását jelentené)

    Azért két pirospont mindenképp kijár az OP5-nek: A szelfi kamera stabilizációja videó alatt nagyon jó (kár hogy én sose használnám), illetve a HDR mód is nagyon jó: pont annyira nyúl a képhez, amennyire érdemes - sosem feltűnő vagy irreális.

    [ Szerkesztve ]

    "Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

Új hozzászólás Aktív témák