- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
madgie
titán
válasz szabogabor10 #7300 üzenetére
"Kicsit villog, de nem zavaró."
Én falra másztam tőle (gyorsan írok iPad-en), csak ez tart vissza a hetestől
-
erdoke
titán
Nehány alap appom (Evernote, Zite) már régebbi verziót ajánlgat frissítéskor, úgyhogy elképzelhető, hogy a 4-re mégis feldobom.
Ki fog idegelni, hogy össze-vissza változik a frissíthető appok száma, mert csak az adott fülre lépéskor veszi észre, hogy az nekem nem pakolható fel.A legjobb aláírás a héten
-
Akkor próbáld meg nem csak suhintani az ékezetet, hanem rajta tartani az ujjad.
Nekem kifejezetten tetszik ez az újítás. Az már inkább zavar, hogy a billentyűzet nem a valós betűket mutatja - kisbetű-nagybetű váltás.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
buci30
addikt
Nekem nagyon tetszik 4esen.
Hogy lehet kikapcsolni ,h nem utasa zárt kijelzőn el a értesítéseket? (E-mail ,Fb.)
A billentyűzetet ,hogy lehet szét húzni?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
szasanyi
félisten
Találkozott már vki olyannal, hogy egyik napról a másik a Battery Doctor HD 5 helyett 3 csillagra értékelte az akkut? És hiába töltöttem fel, nem változik...
-
erdoke
titán
válasz szasanyi #7313 üzenetére
Az üzemidőd is csökkent? Mert ha nem, don't give a flying f..k about it...
Apropó, felraktam az iOS7-et. Nekem Mercuryban (most ahogy írom a hozzászólást) a régi billentyűzet aktív. Tény, hogy az appot nem frissítették az új OS-re, de ezen is múlik?
A legjobb aláírás a héten
-
tomi5244
őstag
Ugyebár a külső appok közül nem minden ikon vette át a flat dizájnt, talán ez az egyetlen furcsasága az iOS 7 nek (most még olyan androidos összevisszaság van ) remélem ezek a következő hetekben alakulnak még. Fura, pl hogy a gmail app reggel egyből frissült de a maps ikonját nem voltak képesek átállítani, sok más google appal egyetemben. Érdekes.
Nekem tetszik, szerintem nincs vele semmi gond. Még csak 10 hónapja nyomkodom az ipadet de kellett a változatosság.
-
buci30
addikt
Miért nem tudom megvenni az Infinity Blade III játékot?
Rá nyomtam buy és csak pörög aztán ujra ki írja , hogy xy €.
Kártyán tuti van pénz ,így mi lehet a gond?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
buzuss
tag
Basszus, semmilyen appot nem tudok letölteni az appstore-ból
Szerk: dunsztom sincs róla, hogy mi volt a hiba, de már elmúlt
[ Szerkesztve ]
-
válasz vadászcsiga #7326 üzenetére
Óóóó, igeeen. Szerintem a régi sokkal jobb volt.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
madgie
titán
Jahogyúgy
Amúgy nem az a baj, hogy elsötétedik, mikor rajta tartod az ujjad, hogy előhívd az ékezetes alternatívákat. az a baj, hogy akkor is ezt teszi, mikor "gyorsékezetet" írsz. Relatív gyors írásnál annyit látsz, hogy villog a fél képernyő... kevés fényben roppant bosszantó, főleg, hogy elég kivasalt világos lett az egész billentyűzet.
-
V.Stryker
nagyúr
Más is tapasztalta iPad 3 -nál, hogy az animációk, ablakok megnyitásakor, becsukásakor?
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz gyantaszuz #7335 üzenetére
Hogy akad. Pl. ha most megnyomom a gombot, akkor ugye bal alsó sarok fele, az ikonja fele, lecsukódik animációval a böngésző....vagy bármi. Rámenve feljön, animáció. Na ezek nem olyan gördülékenyek. Elforgatás is lassabb...
Kár , mert egyébként nekem bekön az új cucc.
-
-
Ketrec
csendes tag
Hát nekem eddig nagyon bejön az új rendszer. Ipad2-n használom, de én komolyan úgy érzem, hogy egy kicsit gyorsabb, simább lett az egész. Szóval Ipad2-re nyugodtan fel lehet rakni, abszolút nem lassabb.
-
Ketrec
csendes tag
Jah, és az Appstore egyértelműen gyorsult, nem is kicsivel.
-
zeee
senior tag
Most hogy mondod.... Ez olyan ,,jéééééé!!! " hát nemis tudom. Álló módban gépelek mindig, a szöveg fent van amit figyelek, engem annyira nem zavar a villódzás. De gondolom este feltűnőbb lesz. De amit említettek már, azért lent ez a kék enyhén áttetsző csík tálca vagy mi, eléggé kisfiús lett nem? A lányoknak lehetne rózsaszín mondjuk, és a napköziben tök jól ellennénk vele. Jéé neked rózsaszín? Az enyém kééék bi bí
-
buzuss
tag
válasz gyantaszuz #7340 üzenetére
Ja, meg a spotlight.Nekem valahogy hiányzik az az áttetsző billentyű, amit nézegettem bétákban. Valahogy bejövős az a kis hülyeség.
-
buci30
addikt
Widgetnek kivehető óra vagy időjárás mint androidnal vagy az se?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Gamepad
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest