Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • esfrost

    tag

    válasz kchris78 #2532 üzenetére

    Ne kezdjünk már el egy olyan vitát, ami már 10 évvel ezelőtt is meddő volt. 30 fps vs. 60 fps, de most tényleg?!?!. Ez egy lezárt ügy. A 30 fps és a 60 fps között ég és föld a különbség. Menj fel youtube-ra keress egy videót és kapcsolgasd a 30 és 60 fps között a minőséget. Aki ezt nem látja, annak gond van a szemével vagy az agyával.

    Nem 90 fps-ről beszélünk, semmi szükség annyira. Apple az összes operációs rendszerében a 60 fps tartományt céloz meg, mert tudják, hogy az eredményez sima mozgást. Az iOS-en lévő játékokban is ennyi a cél, 60 fsp. Minden animációt is így terveznek 60 fps-re. Olvasni is lehet erről, még pedig a legnagyobbtól, John Carmack.

    A 60 fps szemet gyönyörködtető, nem csak azt az érzetet kelti, hogy pattogós, és reszponszív a rendszer, de tényleg legesen gyorsabb is emiatt. Legyen mindenhol 60 fps. A hardware elbírja, csak mindenhol rendesen optimizálni kell. Szerintem itt a Metal-al van probléma, de szinte biztos, hogy fogják optimizálni a dolgot.

    Biztos vagyok benne, hogy ilyet Apple nem csinál, nincs ez így leszabályozva... Pontosan ez az a cég, aki a szekrény hátulját is megcsinálja rendesen, még akkor is, ha azt nem látja senki, elég, hogy ők tudják... Ezt nem én mondom, ezt SJ mondta, amikor az apja tanította. (ha jól emlékszem).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák