- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
unyadavid
senior tag
válasz BM1968 #11100 üzenetére
Nekem személyes tapasztalatom nincsen, viszont innen érdemes lehet rendelni.
-
BM1968
újonc
válasz B-L-A-C-K #11102 üzenetére
Köszi, valóban megfontolandó.
Majd a fiam eldönti hogy mi legyen, még az is lehet hogy a vétkes autós biztosítója fogja fizetni, csak gondoltam minden lehetőséget körbejárok.
De a MédiaMarkt plusz biztosítását senkinek sem ajánlom, a biztosító mindent megtesz hogy kibújjon és ez igen sokszor sikerül is nekik. Pedig a legdrágábbat kötöttük.
-
bigdaddylaza
tag
üdv nem tudjátok hol tudok jó áron venni 6st max 1honaposat?jófogáson találtam egyett de az eladónak elég bunkó stilusa van..köszi..független kéne silver elönyben..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bigdaddylaza #11106 üzenetére
Itt hardverapron nézegess.
-
bylow
senior tag
Készítettem pár fekete/fehér, meg "crom" stb képet a telefonnal, és mikor a Syncios-al át másoltam a laptopra, akkor látom normál szines.
Gyors keresem a telefonon, ott meg a módosított beállításokkal szerepelnek a képek.Ez most akkor hogy van??? Nem tudom át másolni abban a formában?
Gondoltam meg kerülöm a dolgot küldöm Viber-en másik (android) telefonra.
Át is megy, ott is szép fekete/fehér stb a képek, és onnét át mentettem laptopra. ( micsoda macera ! )Néézem-nézem, valami nem stímmel. Olyan rossz a minősége... hát a Viber-en amit át küldtem azok csak 0,2Mb méretűek
Ez gondolom a Viber miatt. No de akkor nem is tudok Viberen teljes méretű képet át küldeni???
ByLow #
-
tylerddd
veterán
Azokat az effekteket, ha simán leszeded a telefonról, akkor nem lesznek rajta a képen ... érthetetlen, logikátlan. Viszont ha az iCloud-fotók be vannak nyomva PC-n, akkor ott meg lesz az eredeti és az effektes verzió is.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
bylow
senior tag
válasz tylerddd #11111 üzenetére
Köszi
iCloud fotó, multkor pont ez volt a témám... ez magint csak egy zavaros víz az egéssz szerintem.
Azok akkor mind helyet fognak foglalni a "C"meghajtón is. Ezt sem értem, ha egyszer fel tőltöttem a felhőbe, akkor mért nem törölhetem a gépemről, ha nekem arra a helyre szükségem van? Gondoltam ez lenne az egyik lényege első sorban, hisz vásároltam egy virtuális tárhelyet.(teszem fel , ha nemek 30G a "c"-m, azon 20G az oprendszer, akkor csak 10G anyagot tudok feltölteni az iCloud Drive-ba, holott 50G-ra bővitettem na szuper
ByLow #
-
bylow
senior tag
válasz tylerddd #11111 üzenetére
Most be kapcsoltam az iCloud fotót a gépen is és telefonon is, és azt írja "1450 elem feltőltése (24,13GB/ 0bájt )
Ez akkor most a gépen is helyet fog foglalni, vagy csak a felhőben ? Majd ha szeretném akkor le töltöm a felhőből a gépre?
A gépre nem szeretném mind az 1450 elemet fel tőlteni, sőtt a felhőbe sem! Akkor most hogy lehet ezeket ki válogatni.Másik probléma, hogy most külföldön vagyok, és itt elég gyenge a netem, főleg a feltőltés...
1 hét alatt sem fogja feltölteni ezt a 24GB-ot, másrészt szeretném közben a netem másra is használni...Próbáltam közben google drive-ra fel tolni, és onnét menteni/másolni a pc-n más meghalytóra...
Más
Pc-n nyitom iCloud Kontaktok-összes kijelöl-bal alsó sarok fogaskerék- vCard exportálás.
Azt nem történik semmiValaki mondja már meg hogyan tudom akkor exportálni vCard-ba, hogy utánna a Google fiókomba le tudjam frissíteni !
[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
-
bylow
senior tag
válasz lugosi #11114 üzenetére
Elég viccesnek tartom, ha 1TB tárhelyet vásárolok és szeretném is használni, akkor gyors szaladjak és vegyek olyan laptopot amin tudok 1TB "c" meghajtót fenntartani
(azzal már gondolom akkor ne is jöjjek hogy ha a google driveren is 1TB-om van akkor 2TB "c" kell, mert gondolom akkor a google driver is ezen az elven működik...)ByLow #
-
Lacko84
aktív tag
Szép napot. Edzett üveget tudtok ajánlani olyat ami kiér a széléig? Pár hónapja vettem Nuglast de pár napja beütöttem és elrepedt, viszont akitől rendeltem nem válaszol.
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
bylow
senior tag
válasz univerzita #11115 üzenetére
Persze, át szoktam másolni a gépre, csak mint fentebb írtam most abba a problémába ütköztem, hogy a fekete/fehér képeket, nem megfelelően másota át. Innem indult a komplikáció, hogy kéne a ZÁRT rendszert megkerülni.
Most próbálom az iTunes-ban állítani, de nem találok ilyen beállítást sehol.
Kábellel feldugtam a telefont:
-kis telefon ikon
-fotók
és ezt írja:ByLow #
-
-
ricsics
csendes tag
Üdv! Egyik kollégám egy szolgáltatós arany színű 6S-t koptat (szó szerint), ugyanis a kezdetektől tok nélkül használja. Mára teljesen odavágta szinte a küllemét a készüléknek. Csere nem játszik nála (gondolom a részletfizetés miatt), készülékház cserén gondolkodunk, már ha egyáltalán van ilyen, valamint olvastam, hogy ha a home gombot kicserélik, akkor azon már a touch id nem fog funkcionálni?? Mert -természetesen- már nem arany színre építetné be a készüléket. 😬
-
Atii91
tag
Hi!
Elhittem hetekkel ezelőtt, hogy vmi kosz van a jack csatlakozómba, azért érzékeli mintha be lenne dugva a füles, de most már a 3.frissítés után is előjön. Kitisztítottam nem egyszer, elmúlt ez a hiba, tegnap lefrissítettem a telefont ma már újra előjött ez a gond. Ezek után nem tudom mi a gond de k.rvára idegesít már
-
Paca2
senior tag
Kedves iOS-mesterek!
Tárhely->Fotók és kamera: ITunes-könyvtárból szinkr. 410 MB
ez mi lehet? h lehet eltüntetni? soha nem szinkronizáltam semmi képet
----
BB-messenger: kb 900 MB adat, nem mentem el a beszélgetéseket, mi lehet ez? bár itt lehet, h a BBM a hibás, de attól még el lehetne tünteni vhogy a nem program adatokat?
----
net nélkül hogyan lehet képeket átvinni 6s-ből 5s-be? segítek: net nélkül nem akarta felismerni az iTunes az 5s-t (első csatlakozásra), akkor még nem volt syncios-em
azt persze elismerem előre, h hibáztam amikor nem 128 gigásat vettem, korlátlan adatcsomaggal
(mondjuk a hegyi szállásnál mindegy, mert nem volt net)Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
bylow
senior tag
Na ez szép!
Rányomok az új verzió frissítésre, és pár perc után közli velem hogy nincs elég hely a gépemen biztonsági mentés készítésre... Azt most azt sem találom honnét kéne kitörölni a sok szemetet amit rá b@szott a "C" meghajtómra
Most komoly hogy azt a 72GB-ot mind le akarja esőbb menteni, majd utánna fissíteni? Ez HÜLYE!
Kezdek egy kicsit sokkot kapni az ájfóóntó vagy én vagyok ilyen hülye?
jaja, nyílván én[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
Paca2
senior tag
Nyugodj meg, bennünk van a hiba :p mert próbálunk rájönni a dolgokra, pedig az iOS-t meg kell tanulni...
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
D4ni
őstag
Sziasztok ! Public béta 5, létezik hogy nincs a zenelejátszóban véletlenszerű lejátszás?
Hopp megvan , legfelül könyvtáron belül ... az a fránya touchwiz még be be kavar szervizes létemre
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
bigdaddylaza
tag
üdv honnan tudok új 6st rendelni..?ahol nem olyan horrorak azárok?nézegetem öket használba de vagy kevés a gari vagy függök vagy szin nem tetszik ma találtam egy fel is hivtam 6s plus silver 10hónap gari 20kmre van jó az ár is..néztem a hátlapot nem volt rajta az S felhivtam mert le is volt beszélve este megyek érte..azt modositotta..6plusra..azt lemondtam,,köszi..azt gondoltam rendlek egy ujjat...
-
trobi28
addikt
válasz bigdaddylaza #11133 üzenetére
Borzasztóan írsz, alig tudtam elolvasni
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bigdaddylaza #11135 üzenetére
Ha jó áron akarsz én azt mondom keress tovább aprón, előbb utóbb csak lesz megfelelő.
-
tylerddd
veterán
válasz bigdaddylaza #11135 üzenetére
Mi neked a nem horror ár?! Mekkora háttértárral szeretnéd?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
motoflug
őstag
Almaguruk, kérlek segítsetek.
Nagyjából 4 hónapja van meg a 6s, nagyon szeretem, de okoz pár őszhajszálat. Eddig az otthon használt laptopról másoltam rá zenét iTunesról, hiperszuper minden. Na de kellett nekem a cégesről gyorsan rádobni utazáshoz egy-két zenét, amikor is jött a facepalm. Az iTunes főmenüjében bepiálom azt az opciót, hogy Zene szinkronizálása, ekkor jön egy pop-up: Biztos benne, hogy törölni kívánja a meglévő zenét, filmeket... stb. stb. Van rajta sok-sok zene, hosszú lesz az utazás nem törlök semmit... Nem gond, sok almás arc van a cégnél, megkérdeztem egy kollégát. Szerinte engedélyeztetni kell, amit persze már megcsináltam. Utána mondta, hogy nem úszom meg a törlést, DE utána már mindkét gépemmel működni fog az iTunes: cégessel, otthonival egyaránt tudok másolni. Cégesről töröltem a korábbi cuccokat, vígan rádobtam egy halom muzsikát. Hazaértem és a helyzet ugyanaz, mint ahol elindultam: csak egy gépről tudok másolni rá, jelenleg csak a cégesről, ugyanaz a pop-up fogad, mint korábban....
3rd party app nem játszik, mert feketelistásak a cégnél. Nyelek egy nagyot és félve felteszem a kérdést: komolyan csak egyetlen gépről lehet másolni zenét, vagy van olyan opció, amit nem vettem számításba? -
motoflug
őstag
válasz univerzita #11143 üzenetére
Asszem' ezt is néztem már, de a free talán használhatatlan és/vagy feketelistás software a cégnél.
-
realmadrid
aktív tag
válasz bigdaddylaza #11138 üzenetére
Várj vele, kijön a hetes, olcsóbb lesz a hatos.
A sas nem vadászik legyekre
-
bigdaddylaza
tag
válasz realmadrid #11147 üzenetére
nem akarok várni most 1hónapja nokia e72vel kinldok..óránként nézem a jófogást hardveraprót használtalmát stb raktak e fel megfelelö telót..azért köszi..
-
shteer
titán
válasz bigdaddylaza #11148 üzenetére
Vagy drága hivatalos forrásból vagy olcsóbb nem hivatalosból vagy annál is olcsóbb hasznaltból. Utóbbiban ott a kockázat is.
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs