Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Gsx-rr #7453 üzenetére

    Na akkor én is elmondom a véleményem! :)
    Valóban jól olvastad, egyedi a gyűjteményem, amire nem alternatíva az Apple music és társai.
    Viszont nekem nem azért van ennyi zene a telefonomon mert állandóan a füles a fejemen és non-stop zenét hallgatok. Vagy mert ezen élem az "életem" :D Jól néznék ki, épp ellenkezőleg, én nem vagyok egy nagy telefon mágus, csak azért vettem iphone-t mert elegem volt az android megbízhatatlan működéséből.
    Az androidot se bújtam állandóan, volt egy pár program amit használtam aztán csókolom, de még arra is alkalmatlan volt egy idő után, hogy alap feladatokat ellásson. Nyilván egy csúcs droid se rossz, de akkor már inkább az iphone.
    Visszatérve a zenékre, szóval nekem azért kell a sok zene, ha buli van akkor kéznél legyen.
    Van egy ilyenem.
    Ehhez kell a sok zene, mikor összejövünk sütögetni, bármi egyéb akkor legyen választék. Nincs kedvem felhővel szórakozni, hatalmas adatforgalmakat generálni, pláne nem az erdő közepén, mert ilyen is szokott lenni. :) MTB túra egybekötve sütögetéssel, iszogatással, zenéléssel.
    Filmeket nyilván nem nézek telón, de szerintem baromi szép videókat vesz fel. Azt szoktam használni. Fotót is viszonylag sokat készítek vele. Szóval nekem kell a tárhely. Ha lecserélem 6S-re abból is csak a 128-as jöhet szóba. Bár azt még meggondolom, hogy lecseréljem e egyáltalán.

Új hozzászólás Aktív témák