Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
napi 2,5 órát telefonálok, így kezdődik.
te telefonálsz ennyit ?06209976900: te használod rendesen , nekem a használat az 1-ső hónapban teljesen jó volt, ilyen 6 órákat írt, 12 óra készenléttel... aztán 1 hónap eltelt és mintha kötelező lett volna, 4,5 óra használat lett az átlag, 8-9 óra készenléttel.
laleh: teljesen reális, napi 2 - 2,5 óra telefon, egy kis játék , szinkronizáció végig , 4g-n , ez ennyit tud.
a 6+ jobb üzemidőben nem ? gondolkodtam rajta én is, de elég nagy már az.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Felesleges ezen vitatkozni, meg "csalni"...
Nekem a lg g2-tol joval tobbet tud az i6, pedig az is akku bajnoknak volt kikialtva.
En a sajat ertekeimet veszem alpul, abban igen jol teljesit, kornyezetemben is vannak i6-ok es mindenki nagyon elegedett az uzemidejevel, vagyis boven kihuzza vele a munkanapot, pedig hasznalja mindenki rendesen." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
törölt tag
válasz Valaki87 #7051 üzenetére
Igazság az hogy naponta kétszer töltöm a telefont szóval ez nem igazán igaz ez az üzemidő.Álltalában 3.5-4 óra kijelzőhasználat.Nem vagyok elfogult a telefonnal,igy az igazat írom le.Az meg hogy ki milyen telefont vesz,és miért fontos neki,azt mindenkinek magának kell eldönteni.Volt z1c-m és az akkuja simán hozta az iphone 6 szintjét,szerintem jobb is volt,de ez az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
kchris78
veterán
kijelzőidőt nézegetni anélkül nincs sok értelme hogy nincs letisztázva az hogy milyen fényerőn történik ez... 3 óra kijelzőidőnél az i6 _BIZTOSAN_ többet tud (legalábbis normál nem csutkára feltolt fényerőn), van egy rakás teszt ahol wifi böngészés ment és 7-9 óra jött ki, nem hiszem hogy kikapcsolt fényerőn történt ez . Fényerőtől függően a kijelző fogyasztás között _sokszoros_ eltérés van, és mint fő fogyasztó alapvetően ez határozza meg hogy mit bír a telefon... iOS9-et használva meg azt látom hogy az aktív idő meg a bekapcsol kijelzővel eltöltött idő (ugye mindig ezt nézegettük) sokszor köszönőviszonyban sincs egymással..
-
batai15
félisten
Nem tudom mondok e ezzel ujdonsagot de mobilneten logni vagy bongeszni sokkal energia ehesebb mint ugyan ez wifin. Nalam othol wifin kb meg duplazza ugyan olyan hasznalat melett a kijelzo idot kb majdnem minden eddigi mobilom.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Valaki87 #7056 üzenetére
Többen váltottunk G2-ről i6-ra, és mások is ezen a véleményen voltak.
A mostani lollipop-os android rendszer üzemidejét meg egyszerűen nem is lehet egy lapon említeni a g2 megjelenéskori akkuszintjével, max. ha a felét tudja.Én egyébként nem tudom mit kell egyébként ezen lovagolni.
A kérdezőnek ismét válaszolom, hogy a z1c biztos, hogy nem tud több mint 2x annyit, mint az i6. max valami stamina üzemmódban.
Én azt mondom, hogy kb. 10-20 %-kal ha többet bírhat a sony.
Nagyon sok telefonom volt, és én a nagyon jól teljesítők közé teszem az i6-ot akkumulátor szempontjából." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
b3Ro
senior tag
Sziasztok!
Ismerosomtol ma elloptak a telojat. Volt rendorsegen, akik elkertek az IMEI szamot, email cimet es tel szamot!
Van valami lehetoseg bemerni a telefont ? A find my iphone nem volt fent neki.... -
addikt
-
batai15
félisten
válasz Jeanne d'Arc #7069 üzenetére
szvsz ilyenre se keret nincs se ész..
-
Gsx-rr
veterán
Biztos nem fognak ilyet csinalni!
Nekem az autotelefont nem merettek be mikor elvittek az egyik autonkat. Azt mondtak az nem igy mukodik!
Halisten meglett mashogy!
De nem a rendorseg miatt!
Pont nem foglalkoznak ilyennel!
Szerinted ezt ki ellenorizgeti?
A rendorseg? Vagy felszolitja a szolgaltatot?
Semmi ilyen felelosseggel nem tartozik a szolgaltato senki fele!
Akkor csinalnak max ilyet ha a szolgaltato tesz feljelentest ,hogy hamis papirokkal vasaroltak elofizeteseket es telefonokat![ Szerkesztve ]
-
addikt
Saját tapasztalatból beszélek. Igenis foglalkoznak ezzel, hozzám jöttek már úgy fél 9-kor este a nyomozok hogy lopott telefon volt nálam, amit addigra már eladtam más birtokolt, más helyen, mégis bemertek úgy,, hogy a SIM kártya más neven volt. Utána meg kihallgatás is volt. Tehát semmi nem stimmelt mégis megtalaltak. Nem játék ez.
[ Szerkesztve ]
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Gsx-rr
veterán
válasz Jeanne d'Arc #7072 üzenetére
Hogy mernek be egy telefont egy 70 lakasos lakotelepi hazban?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
a rendőrség - vagy más jogosult hatóság - megkeresésére a szolgáltató eszközöl úgynevezett bemérést, de nem lehet csak úgy kérni bármilyen egyszerű ügyben, bizonyos esetekben viszont megadják az ügyészi vagy bírói engedélyt.
a cellák alapján benagyolja a szolgáltató a készülék helyzetét, persze volt már rá példa, hogy ettől sokkal pontosabb infó kellett, ami miatt kigurult néhány specifikus jármű és mondhatni hajszálra pontosan meghatározták a készülék helyzetét, de akkor nem egy egyszerű lopásról volt szó, hanem sokkal komolyabb bűncselekményről, amelynél sok titkosszolgálati módszert bevetettek.laleh; nem feltétlenül bemértek, más (egyszerűbb) módszer is van rá, hogy eltérő névre szóló előfizetést is hozzád kapcsolhassanak.
megy itt az elmélkedés az akkumulátoros üzemidőről, ahhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy nehéz összehasonlítani két eltérő rendszert futtató készüléket, mivel az eltérőség miatt nem egyszerű teljesen azonos felhasználói szokásokat eszközölni - lehet pont annyit telefonálni, netezni...stb., de attól még más lesz a hátérben a ténykedés, ami szintén számít -, ráadásul az ios nem mutatja pontosan a kijelzőidőt, a használatba meg sok más folyamat is beleszámít, a százalékos érték alapján meg csak nagyjából lehet belőni.
nehéz teljesen azonos módon használni a két telefont, de ha minden feltétel azonos, akkor kijelzős használatban nem sokkal jobb a z1c, telefonálásban viszont igen, tehát ha valaki sokat telefonál, akkor jobban érezni fogja a különbséget.
azt hiába írja le bárki, hogy nála mennyit bír egyik vagy másik telefon, másoknál jelentős eltérés mutatkozhat, hiszen eltérhet a fényerő, hálózati mód és még sok más befolyásoló tényező is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Danny750
őstag
+1 rettenet jól bírja az i6, készenlétben szinte nem is merül ... Nagyon meglepő ,mert utána használtam g2-t es kb 20-25%al kevesebbet bírt .. Nálam a z3 volt a csúcstartó droidon ,az eszméletlenül bírta ! I6+t meg egy normális munkanapon szinte lehetetlenség lemeríteni ... Pedig nem dísznek vesszük
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
addikt
-
Gsx-rr
veterán
válasz Jeanne d'Arc #7076 üzenetére
Szerintem ez pont nem erősíti meg a te által leírtakat!
Hanem pont azt erősíti meg ,hogy egy egyszerű telefon lopás miatt ,nem fog senki sem ilyen irányú keresést eszközölni!
Szerintem Kali ezzel ezt mondta el. -
addikt
-
lugosi
MODERÁTOR
Egy ismerősnek 2 db szifonját lopták már el, mind a kettő meglett. Szólt a rendőrség, hogy lehet menni átvenni (a lopást természetesen bejelentették).
-
kchris78
veterán
tobbet tudni errol? nagyon egyszeru emberek lehettek, aki kicsit is ert hozza adja el alkatresznek (kijelzo, haz, akksi...)... anno mikor leejtettem a telefonom gondolkodtsm ha javittatom es ezzel reklamozza magat par szerviz hogy eredetit raknak bele, nem e lopott cuccot raknak e bele...
-
törölt tag
köszönöm mindenkinek az akksis hozzászólásokat, tapasztalatokat, ezek alapján dönteni mondjuk nem lehet, de tényleg köszönöm
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz kchris78 #7080 üzenetére
Sajnos nem mondhatok róla többet, de semmi különös varázslat nem volt a dologban.
Az alkatrésznek való eladás esetén nem tudom, hova alakult volna a dolog. Lehet, ha az alaplapját beszerelik alkatrésznek, akkor a javított telefont azonosították volna lopott telefonként? -
törölt tag
kb 2 órája nincs szolgáltatás felirat van a telefonomon,remélem nem a telefonom lett szar hanem a szolgáltatóval van gond.Zuglóban vagyok másnak esetleg megy a szolgáltatás Zuglóban az iphone-ján?
Nincs letiltva a saját nevemen van minden számla rendezve mielött jönnek a hozzászólások
[ Szerkesztve ]
-
twinkiecz
tag
Ez biztató 6S anyagvizsgálat és hajlíthatósági teszt, érdemes megnézni!!
linktr.ee/twinkiecz
-
Dean1988
csendes tag
Ismeri valaki a B-tel webáruházat ?
[link]Elég jó áraik vannak. Majd nem túl szép hogy igaz legyen.
Rendelt már valaki tőlük? -
.zSoLTi.
senior tag
Sajnos csak megmaradt az idönkénti nagyon apró roppanás a tel bal aljánál. Ismerősömé is ugyan ilyen tegnap néztem. Sztem ezzel hiába megyek Almáriumba mert nem tudom mindig elöidézni...
-
Pálin(t)ka
tag
Hol lehet a telefonon belül magasságot megmérni? Vagy ez csak bennevan, de nem lehet használni?
-
catroot
veterán
válasz Pálin(t)ka #7090 üzenetére
Mármint a tengerszint feletti magasságra gondolsz?
Az benne van az Iránytű appban.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Asbee
veterán
Telómnak megint kezd a bal felső sarka elengedni, nyomásra már kattog + az előlapi kameránál is megvan az elcsúszás, hiába fekete készülék simán látható. Egyszer vásárlás után iCentre Starking-ben már cserélték. T-mobil-os, hova érdemes most beadni? Ha jól tudom garancia már így is újra indul. (Első alkalommal nem indult)
-
addikt
-
Adorjanksz
tag
-
hj.jani95
aktív tag
Valaki megtudná mondani (akár privátban) hogyan is működik az iCloud ? Mert nem értem a rendszert. A telefon csinál biztonsági mentést, viszont akkor a képekről is csinál ? Egyszer feltölti a képeket a telefon icloudra, és aztán mégegyszer lementi biztonsági mentésként ? Vagy nem értem, hogy a legoptimálisabb beállítani ?
Kis Pál vagyok, na hali!
-
Pálin(t)ka
tag
Sok olyat olvastam, hogy pl 5S-en elromlott a touch id. Tudom, hogy ez egy továbbfejlesztett szenzor a 6-osban, de van esély arra, hogy sok használat után 1 éven belül elromlik? Egyáltalán mitől romolhat el? Mert ugye ha cserélni kell a szenzort, akkor asszem alaplapot is igényel, mert minden szenzornak saját alaplapja van amivel működik.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz Pálin(t)ka #7097 üzenetére
Komolyan azt gondolod erre valaki erdemleges valaszt tud adni?
Barmi barmikor elromolhat!
De szerintem itt meg nem fordult elo ilyen jellegu meghibasodas.
Ha meg 1 even belul elromlik akkor ugysem javitjak hanem cserelik az egesz telefont.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Háztartási gépek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest