- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
őstag
válasz maxika2004 #4649 üzenetére
meg kellene nézni mennyi töltési ciklus van benne, ha nagyon kevés akkor lehetséges.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Adee_91
aktív tag
1,5 éves 13prot adtam el 100%-os akksival,szóval szerintem valid lehet.
-
aktív tag
Szia!
Normális, hogy ennyit mutat. Nálam 14 hónapos korában csökkent 99%-ra a 13-as.
-
maxika2004
őstag
Köszi mindenkinek a segitséget !!
-
legenda
Szia!
Simán lehetséges, használati és törlési mód függvénye.
Nekem most múlt egy éves és 99%-on áll. Töltöm gyorsan is - többségében úgy -, viszont sosem merítem le túlságosan, az pedig változó, hogy csak rátöltök valamennyit, vagy fel tud menni 100%-ra, mert van rá épp idő.
Valakinél ennyi idősen már kevesebb a kapacitás, mert máskét használja és tölti.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bbendre
őstag
Nekem közel két év alatt lement 86%-ig... sok autós navigáció és töltés miatt. napi használatban nincs gondja szerencsére de lassan cserés lesz
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
MaddeNNNN
őstag
válasz GoldhandRent #4661 üzenetére
Enyém jelenleg 89%-on áll 2 év után. Mivel telekomos, így 3 év garancia van rá és ha behal jövőre az akksi akkor kíváncsi leszek mit mond rá a telekom.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
totopad
senior tag
válasz GoldhandRent #4661 üzenetére
Ha minden jól megy 2 hét múlva BangKok-ban, szal, nem biztos, hogy fogok tudni ezekre a kérdésekre válaszolni
-
GoldhandRent
őstag
válasz MaddeNNNN #4662 üzenetére
nekem 88% :c -> nagyon sokáig 100, majd szintén elég sokáig 99% volt, aztán hirtelen megindult a lejtőn
behalni fix nem fog, plusz szerintem nem terjed ki erre a gari
azt sajnos nem tekintik se behaltnak, se gariban cserélendőnek ha 100%-ról 10 perc alatt csutkára lemerül
mondjuk az EU erre rakhatna egy fincsi szabályozást, hogy az akkura mittomén 5 év garit kötelesek adni, ráadásul a gyártó, nem pedig a szolgáltató, így idővel rákényszerülnének a pacek akkuk alkalmazására, mert nem érné meg nekik "majd a júzer cserél $$$-ért ha szeretne" alapon bowlit berakni
#4663totopad
azért el ne raboltasd magad! persze jó szórakozást! fiúkkal vigyázz xd-
-
aktív tag
válasz MaddeNNNN #4662 üzenetére
Semmit sem fog rá mondani, mert az akku kizárólag egy esetben tartozik a jótállás hatálya alá: akkor, ha egy éven belül (vagy 500 ciklus elteltével) 79%-ra csökken a kapacitása.
Az ilyen akkut gyártási hibás terméknek tekinti a gyártó és jótállásban cseréli, egyéb esetben pedig fizetni kell a cseréért. -
telefon6310
tag
válasz GoldhandRent #4664 üzenetére
Nekem gyakorlatilag másfél évig 100%-os volt az akku (Apple szerint). Aztán nálam is szépen elkezdett lefelé lépkedni. Még nincs teljes 2 éves a készülék, már csak 94%, pedig nálam jobban nem kíméli senki az akkut (gyári 5W töltő, 40-80 között tartás, extrém hideg-meleg kizárása...) és mégis, öregszik, ez van.
Észre is vettem, hogy már nem bír annyit, mint a megvétel utáni hónapokban, bár erre szerintem az iOS is elég erősen rájátszhat.
Aki akkucserén gondolkozik, azzal 2 ismerősöm utólagos álláspontját osztanám meg a művelet után: "ha visszamehetnék az időben, inkább a régi gyári akkut hagynám benne, sokkal jobb volt úgy a készülék." Nem tudom, én még sosem cseréltem akkut, nem mernék, de nem is fogok. Mire arra kerülne a sor, cserélem az egész telefont. -
kchris78
veterán
válasz telefon6310 #4666 üzenetére
csak gyárit!
-
cH1
aktív tag
Ezt a telefont már csak az értéke és az IP védelem miatt is kizárólag márkaszervizben javíttatnám. Utángyártott akksik többsége ipari hulladék, ami elfogadható az meg alig olcsóbb mint egy gyári. (Gondolok itt pl egy iFixit javító szettre).
-
Timoboy
tag
Sziasztok!
Egy jó ideje észrevettem (13PM), hogy zenehallgatás közben nem mondja a teló, ha mondjuk jön egy értesítés viberen, vagy bármi. Ez pont ma lett már elég kellemetlen... Fülemben szól a zene, elég lazulós napom volt ma... mondom ránézek a telóra is... hát egy halom értesítés... és semmi jele nem volt.
A Beállítások/Értesítések/Értesítések bejelentése be van kapcsolva, változatlanul az olyan alkalmazásoknál, amiknél szeretném, ha működne... De csak nem mondja...
Mit nyomtam el? Szerintem semmit, mert nem állítgattam semmit... 17.2-t használok.
Köszi"...néha a kevesebb több..."
-
Teo.
tag
sziasztok.
Megpróbálom egyszerűen megfogalmazni.
Eddig ha bementem a beállításokba és elfordítottam a telefont vízszintesen osztott képernyő jelent meg a menüt amit én nagyon szerettem. De most valamiért nem csinálja természetesen az érzékelés automatára van állítva és máshol működik.
Ezt vissza lehet állítani?
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Kissé érdekes problémával fordulok felétek. Nem tudom más is észrevette esetleg, hogy iOS 17 frissítés óta máshogy szólnak a zeneszámok fülesen keresztül? Ami eddig tökéletes volt hangerőben azt most halkabb, ha viszont eggyel feljebb veszem meg már süketít kb, iszonyat idegesítő. És mintha nem is lennének olyan teltek a hangok. Dolby Atmos már egy jó ideje ki van kapcsolva. Más is érzékelte ezt esetleg? -
aktív tag
válasz Blue meth #4678 üzenetére
Szia!
Nálam most iPhone 15-ön fut iOS 17, előtte pedig iPhone 13 volt, amin használtam. Egyiknél sem vettem észre romlást (BT hangszóró, BT füles és autó hangrendszer). Persze, ez lehet az én hibám is🙂, hogy nem hallom a különbséget, ugye nem hallunk egyformán mindannyian.
-
bbendre
őstag
válasz Zsolt,72 #4681 üzenetére
Nálam szól hangosan a zene de valahogy nincs benne dimamika, magas, mély hang most valahogy nagyon lapos. Korábban nagyon szépen szólt, nem tudom, hogy ez miért lehet, még nem jöttem rá. Mintha az EQ lenne rossz.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
legenda
-
bbendre
őstag
válasz Zsolt,72 #4690 üzenetére
Ok, nekem a Apple music miatt van. A Youtube music jó.
Ami beakadt az a Apple Music Spatial Audio nem kapcsolható valami miatt.
Mintha mindig Spatial Audio lenne, de hiányózna valamelyik csatorna.
+ lassan tölti be a letöltött dalokat is... érdekesEzt találtam most:
https://www.reddit.com/r/AppleMusic/comments/16oth4a/sound_quality_on_ios_17/
Meg ezt:
https://discussions.apple.com/thread/255136575?sortBy=best[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
Ok, amit találtam egy kicsit többet hallgatva, hogy a Spatial Audio-t bekapcsolva nagyon sok lesz a közép frekvencia. Ezért olyan mintha minden frekvencián üvöltene a zene. Vagy nem lehet hallani rendesen vagy minden túl hangos mert minden hangszer, ének próbál ugyan olyan hagos lenni. Valami elmászott a Spatial Audio EQ-ban nálam és nem tudom, hogya lehetne visszaállítani ...
-
njnl
aktív tag
Sziasztok. Gondolkodom a 13 Próm lecserélésén és találtam oldalakat ahol ugye beveszik és van olyan opció, hogy IMEI szám megadás. Nyilván ellenőrzés végett kérik el, de ebből bármilyen gondom származhat később ha kiadom? Bármilyen felhasználása ennek lehetséges vagy felesleges a félelmem?
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
bbendre
őstag
Az IMEI a telefon egyedi azonositoja. Ne add ki gyanus oldalaknak, de pl a MediaMarkt, stb nem fog vele vissza elni.
Az IMEI konnyen masolhato es alapvetoen torekedni kell(ene) az IMEI vedelmereiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
beci
őstag
Sziasztok.
Telefon és óra egyidejű töltésére keresnék töltő padot.
Fektetett kivitelt első sorban.
Van valami ajánlott, megbízható?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
golyós
addikt
Üdv!
Lányom vett magának egy Pmaxot, első alma a családban, ismekedik sok droid után.
Nagyon tetszik neki idáig.
1. kérdés ( biztos lesz még : töltésnél nem írja ki a telo, hogy mennyi idő van hátra a teljes feltöltésig. Ahogy olvastam ki kéne írnia de nem akarja. Lehet csak akkor írja ha gyorstöltőjével van töltve?
Mennyire érzékeny a gyári kábelre? S23Ultra nem igazán szereti a nem gyári kábelt vagy töltőt, itt nem tudom mi a helyzet.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- Analóg fényképezés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest