- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hawkfoto
tag
Nekem pár napja azt csinálja, hogy ha telefonálás közben elveszem a fülemtől, elkezd össze vissza villogni, szinte lehetetlen bármit is csinálni a kijelzőn... :-(
-
hawkfoto
tag
válasz grafnet #6504 üzenetére
Én a gyárit, tehát mondjuk nem az a ludas. Egyébként helyre állt magától. Annyi történt, hogy az egyik kártyát kikaptam belőle és beleraktam a régi Nokiámba. Estére rájöttem, hogy mégis csak nyerőbb az egy telefon, dupla sim, vissza raktam, és láss csodát normálisan működött. Mostanában új app nem került fel nálam, egyedül a micro sd cseréltem le 16 ról 32 gbre. De ott is eltelt kb. egy hét, mire elő jött a hiba. A fene se érti...
-
nsban
csendes tag
Sziasztok Mágusok!
Sajnos ma reggelre azzal szembesültem, hogy a telefonom nem reagált semmire. Akksi ki/be, de csak az AlcatelOneTouch feliratig jut el, nem bootol be.
A telefon magyar, a gyári rom volt rajta.
Nem vagyok telefon mágus, mi tévő legyek?Annyi életjel van, hogy hang fel + bekapcsoló gombra bejön a recovery menü.
Reményeim szerint SD kártyáról talán vissza tudnám állítani a gyári romot, de nem találok gyári magyart...
Valaki tudna helpelni?
-
nsban
csendes tag
válasz zizidor #6507 üzenetére
Factory resetet róbáltam... telefossa I/O error / Failed writing / Can't mount / Can't open hibákkal a képernyőt.
Rom flasht most próbálnám, TWRP felrakásnál már megakadok azon, hogy nem tudom driverezni az Ismeretlen eszközt az eszközkezelőben...aszongya nem talál a megadott helyen kompatibilis drivert..
A Flash tool így meg nem ismeri fel a telefont..
-
tobsa
tag
Hali!
Meg tudná valaki mondani hol lehet bekapcsolni az SRS-t? -
-
gps76
őstag
Sziasztok.
Magyar gyári JB volt a telón,és felraktam a német twrp mentést,de kikapcsolt állapotban nem tölti a telefont. Led világít,de animáció nincs. Mit kell felrakni,hogy jó legyen? -
Gre@T
tag
Üdv,
Tud valaki segíteni, van egy készülékem invalid IMEI-vel. A kérdés az, hogy a settings/about-ban megjelenik a baseband verziója? Ezt megnézné valaki? Generáltam hozzá IMEI filet a cimke alapján, de nem igazán változott semmit. Gyanítom, hogy az modem része halt be, mert még a 112 hívás sem megy ki róla.
Köszi,
-
veressv
csendes tag
Sziasztok.
Végig olvastam a fórumot. Látom másnak is volt problémája az akksival. Valakinek sikerűlt valami eredményt elérni? Nekem is nagyon hamar lemerűl. És ugyan azokat a hibákat produkálja mint itt sokaknak. Új akku vétele megoldja a problémát?
Ha valaki tud valami infót ossza meg velem. Köszi. -
hawkfoto
tag
válasz veressv #6537 üzenetére
Az mit jelent, hogy nagyon hamar? Nekem pár hónapja még két napot kibírt, most másfél évesen napvégére már 50% alatt van egy picivel, így naponta töltöm. ICS alatt kb. két hetente ki kellett venni az aksit, mert reggelre 80% alatt volt a töltés (este töltöm, és utána le is húzom a töltőről, ha 100%). JB alatt elég újraindítani, ha 80% alatt mutatja reggelre, és visszaugrik +5-10%-ot.
-
hawkfoto
tag
Ma este egyébként sikerült egy nagyszerű töréstesztet is csinálnom a telón, futás közben kicsúszott a kezemből, sajna pont a bal lábam elé, így még bele is tudtam rúgni egyet, hogy kb. másfél métert bukdácsolt az aszfalton, de szerencsére túlélte! :-)
Mivel már többször is leejtettem, így a kereten nincs sok ép hely, de a kijelző szerencsésen megúszta! :-) -
zizidor
őstag
-
veressv
csendes tag
válasz hawkfoto #6538 üzenetére
Azt jelenti, hogy este lemerítem kb 4% ra, felteszem tölteni éjszakára amig alszom (természetesen bekapcsolva). Reggel leveszem a töltőről 100%. Nem nyúlok hozzá sem wifi sem mobilnet semmi csak zsebre rakom és irány a munka. 30 perc múlva leesik 60-70%-ra! Napközben telefon kb 20 perc, wifi kb15 perc, mobilnet nincs! Délután 17 órakór 25%. Szerintem nem használom túlzottan, hogy így keljen merülnie. Használtan kaptam a főnökömtől van a cégnél még egy ugyan ilyen telefon egyszerre vették a kettőt, az nem produkál ilyen hibát. Pedig éjjel nappal az ember fülén van a telefon!
-
grafnet
veterán
válasz veressv #6542 üzenetére
Én vagyok a "kivétel"!
Mint írtam korábban, az enyém ezt produkálja:
Éjszaka feltöltöm (JB), újra indítom, megint feltöltöm. Így jó esetben akár 95-97%-ról indul a napunk!
Éjszaka nincs semmi, csak vibró.
Nappal mobilnet+mindkét kártyán hívások. Pont határon vagyok a 2G és a 3G között, folyton lépked, de nincsen térerő gond.
Ha, gyenge a napom, akkor akár 40%-kal indulok haza, ha erős (mint a mai), akkor 14%-kal indulok, s ezt el is veszti a 40 perc kocsizás alatt.Úgyhogy az enyémen nem segített jelentősen semmi. Egy kicsit segített, hogy az asszony BB-s töltőjével töltöm este (lassabban tölti - érezhetően lassabban merül). Ha, napközben rátöltök a gyári fejjel, akkor képes 10-től 17-ig 100%-ról 25%-ra lekoppanni.
App-ok: Gsam Battery és avast fut csak, widgetek: időkép és köpönyeg. Az összes "felesleges" ki is van törölve vagy le van fagyasztva. E-mail-t szinkronizál 5 percenként.
Kb. ennyi, de szerintem is gyorsan merül.Nem akarlak elszomorítani, de ezen nem fog segíteni az új akksi.
Viszont kipróbálhatnád: ha már úgyis van másik, akkor cserélj vele akksit. Lássuk mi lesz úgy....
grafnet
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
gps76
őstag
Akksi csere lesz a megoldás. Én 10 hónaposan vettem a telót,fel volt picit púposodva az akkuja,aztán csere lett belőle és a probléma megszünt. Mint kiderült user error áldozata a gyári akku,mert barátunk éjszakára tette töltőre,nyakig töltve az akkut,utána meg hagyta teljesen lemerülni. A legjobb a lithium akkunak,ha 20%-80%-ig van használva.Ráadásul szerintem az 1 A-os töltő sok az 1800-as akkunak,én 500 mA-el töltöm mindig,és csak 80%-ig.
-
coolpet
senior tag
válasz grafnet #6543 üzenetére
Enyem kb 2 eves. ejjel nappal megy, mobilnet es wifi allandoan bekapcsolva
kapi atlag nem beszelek sokat, kb fel ora, de basztatom a facebookot, mailt, meg neha megnezegetek rajta napkozben egy par weboldalt.Este toltom fel szamitogep USBrol, mert az van keznel.
Reggelre olyan 90% korulire esik vissza, sosincs kikapcsolva es ujrainditva.
JB van rajta a gyari.Ezen kivul meg antivirus, outlook, facebook, messenger, skype, idokep, hangouts meg ilyenek.
Ha plants VS zombies2-t tolok rajta akkor hajlamos egy oran belul 50%-ot esni a telo, az szivja rendesen.
Ha nem jatszok rajta akkor nap vegere is altalaban megvan az 50% toltes meg.
Mondjuk en nem bizom a veletlenre, meloban van kabelem a pchez, a kocsiban van tolto, es van nalam powerbank
Ezzel 4x tuti fel tudom teljesen toleni a keszuleket, szoval no problem.
-
cantus
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen telefont, mert nagyon jókat olvastam róla a tesztben, de nem tudom, hogy hosszú távon is megbízható-e. Aggaszt a régi android, és kérdés, hogy egy-két év után is, ha már nincs rajta garancia minden jól működik-e.
Kérjem írják meg a tapasztalataikat azok, akik már évek óta használják ezt a típust.
Nagyon köszi előre is! -
coolpet
senior tag
Szia!
Nekem kb 2 eve van meg a telo, sosincs kikapcsolva, atlag masfel napot bir alandoan bekapcsolt 4G-vel.
Kepe szep, sebessege megfelelo, es a nemet beszerzesure van Online update 4.1.1 Jelly Bean.
-
sysrq
őstag
Elsők között vettem én is, két év után is kibir 24 órát az akku. Panaszom nincs rá. Megszolgálta már az árát.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest