- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntiger
tag
dead space nevezetű játék.
tudom, hogy nem 3d-re van kitalálva ez a telefon, de azért az ember mégis csak kíváncsi, hogy mire képes, hol vannak a határai.dltpwnz: kikisérleteztem: bekapcsoló+kereső+hangerő fel
utána lefut a pár másodperces android-robotos dolog, aztán még pár perc gondolkodás a telenor logónál, és bekapcsol a resetelt készülék.
de látom nem csak ennyi problémád van vele, szóval tényleg érdemes lenne élni a csere lehetőségével. -
Kajla5
aktív tag
Azt meg tudnátok mondani, hogy ha telepíteni akarok egy programot a memóriakártyára, akkor azt hová kell telepítenem?Azért kérdezem, mert telepítettem néhány programot, amit én azt hittem, hogy az SD kártyára tettem de egyszer csak kiírta a telefon hogy kevés a hely a telefonon.Megkerestem hogy hol lehet átrakni a programokat az SD-re és lett hely.De hogy rögtön a kártyára menjen azt hogyan?..
-
jopont
senior tag
Ez a kikapcsolás után többet be soha hiba elég gyakori, úgy látszik. Tesómnak is megvolt és 3 napon belül, mégse cserélték csak újraindították neki és visszajött. De ezek szerint ilyenkor akksit érdemes kivenni Jó lenne tudni, mitől jöhet elő ez a hiba. Tesómnak mondjuk előtte próbáltunk feltelepíteni valami játékot, ha jól emlékszem, de csak futott a csík és semmit tovább. Megszakítottuk a telepítést, kikapcsoltuk, de be már nem lehetett. Az enyém szerencsére tökéletesen működik és nagyon meg vagyok vele elégedve. Symbian-ba elég nagy mágus voltam, remélem Android is menni fog hamar
-
jopont
senior tag
Mindenféle mellékprogram nélkül bemész a beállítások/Alkalmazás beállítások/Alkalmazások kezelése menübe és ott egyesével meg tudod nézni, hogy mit tudsz áttenni. Sajna mindent nem lehet (Pl: IGO-t se). De van rá külön progi is, pl: App 2 SD pro, de ez se tud többet áttenni, mint amit gyárilag lehet.
-
Dyrg
aktív tag
Szia!
IGO8at szépen viszi, természetesen nem kell hozzá net!SIKERÜLT! A launcher bugra rájönnöm. Csak akkor b@sz@kodik a teló menüje, ha a kezdőképernyő 5-ről 7-re van állítva. Ahogy visszaállítottam 5-re már megjegyezte ki-bekapcs után az ikonokat és Widgeteket!
Végülis elég az 5 oldal is...Megvenni és megszerelni...
-
mich68
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődnék,hogy nektek ha headset be van dugva a telefon külső hangszórója szól e ha bejövő hívás van?
Mch -
dansi
tag
sziasztok! valaki turbo simet próbált már?
Sony Ericsson XPERIA™ X8 CyanogenMod 7 GingerDX.v022 2.3.7
-
dltpwnz
aktív tag
Sikerült resetelni a telefont..Nagyonsokszor próbáltam de érdekes módon mikor aktiválták a simkártyát akkor egyből összejött..Hmmm....
-
ntea1987
csendes tag
nonolada1, joelke HU: Bocsi a részben téves infóért! Alap állapotban nem tudod rendezni az alkalmazásokban az ikonokat, viszont a GO Lancher segédprogival ez lehetséges és még számos más hasznos dolgot is meglehet vele valósítani.
Mindenkinek bátran ajánlom! Ez egy alap kiegészítő szerintem!
Letöltés: GO Lancher (Magyarul) -
nonolada1
senior tag
A LauncherPro-ra van magyarítás? Honnan tölthető le?
-
nonolada1
senior tag
Na majd jól meglesem,most azon tűnődöm melyik launcher-t töltsem le.Igazándiból a gyáriból nekem csak egy-két dolog hiányzik,az sem hihetetlen módon,csak mikor videóteszteket nézegettem más teló bemutatása kapcsán,akkor tetszett,hogy az ottani készülékek ilyen,meg olyan dolgokat is tudnak,jópofa volt,de végülis nélkülözhető.Meg nem tudom,hogy a nem gyári launcher-ek mennyi erőforrást igényelnek.
-
Kari915
tag
válasz nonolada1 #978 üzenetére
Az előző telómon az LP Sense-t használtam, ezen is kipróbáltam, de nagy (sok helyet foglal), a GO Launcher szintén (majd nem 7MB nálam mire minden összetevőt felrakok hozzá).
Ezen a telón minden program sokkal több helyet foglal mint a Galaxy Mini-n (pld.: a korábban emlegetett navigáció a Mini-n 10 MB volt, a OT990-en 20MB foglal el feltelepítve), nem értem miért, talán a nagyobb képernyő felbontás miatt. Valaki tudja a választ?
Az általad említettet is kipróbáltam, de Én ügy éreztem ( valószínű az aktív task killer-re miatt) mintha jobban merülne az akksi ha ezt használom.
Egy hete találtam a Nemus Launcher-re most ezt használom. Ami nekem fontos pici (2Mb alatt van telepítve), mindent tud amit a többi, és az "Apps" menüben láthatók az éppen futó progik, illetve közvetlenül elérhető az alkalmazás kezelő.[ Szerkesztve ]
-
nonolada1
senior tag
Zeam-ről vkinek vmi tapasztalat.Kis erőforrásigénnyel kecsegtet,ami ennél a telónál nem egy hátrány
-
rocsaba
tag
Sziasztok! Melyik Launchert használva nagyíthatóak a főképernyő(k), illetve a menüben található alkalmazások ikonjai, feliratai?
-
istvan47
senior tag
Sziasztok!
Ma kipróbáltam a telot turbó simmel és működik!
Ha érdekel a turbó sim írj privátba![ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
guyver
senior tag
Elég gyorsan merül a telefon. Reggel húztam le a töltőről, telefonáltam délután 2 körül, előtte még 94% volt, most meg fél órával később 63%-ot ír. Pedig a 3G-t sem használom. Az LG-m ilyen esetben most lenne 94%-on kb. Nincs kizárva, hogy hamarosan megszabadulok ettől a telefontól...
Poco F3 & Gear S3
-
nonolada1
senior tag
-
novoszath
senior tag
http://blog.podtwo.com/tag/alcatel%20ot990
elmeletileg v.mi rom a telora
de nem nagyon ertem aki ert hozza az nezzen ra
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
dltpwnz
aktív tag
Valaki be tudta állítani a telón a Klikket? Mindent ugy csináltam ahogy a telenor oldalán van de szarik müködni ..:@
-
-
Kari915
tag
válasz novoszath #987 üzenetére
Nagyon kösz a linket.
Egyenlőre a gyári fw van fent. (futólag belenéztem, úgy látom szőröstül-bőröstül)
illetve a Recovery managert felrakását írják le, de még előbb root-olni kellene a telót.
(Én sajnos még Pc-hez sem tudom kötni, nem hogy Root-olni.)
Én már probáltam a cikkben említett ROM managert felrakni, de a felkínált készülék listában nem találtam a miénket, így abba hagytam.
A cikk szerint, ha jól értelmeztem ennek ellenére azt állítják, hogy jó az OT990-hez is.
Van valakinek ötlete, hogy a telepítés során melyik készülék típust válasszuk.dltpwnz: igen, nekem működik.
Az Én beállításom:
Telenor Online:
Név: Telenor Online
APN: Online
MCC: 216
MNC: 01
APN tipusa defaultTelenor MMS
Név: Telenor MMS
APN: mms
MMSC: httttp://mmsc.telenor.hu/
MMS proxy: 84.225.255.1
MMS port: 8080
MCC: 216
MNC: 01
APN tipusa: mmsa többi mind üres.
próbáld meg így.[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Még mindig nem értem, hogy merükt le az esti 2/3-os töltöttségről reggelre kikapcsolásig. Mi okohatja? Valamilyen háttérben futó folyamat? Egyszer fordult csak elő (még), de kellemetlen, hogy bármikor megeshet. Az sincs rendben, ha a vélt oka a 3G hálózat, mert más telefonnál az nem gond.
-
Kajla5
aktív tag
Tudnátok segíteni?
Olyan problémám lenne, hogy fel szeretnék telepíteni egy játékot 38Mb, és azt írja ki hogy nincs elég hely a megtekintéshez, mert a telefonon 35 mega szabad helyem van.De én nem is a telefonra szeretném telepíteni hanem a 8GB-os memóriakártyára.Azt hogy lehet megoldani? -
dltpwnz
aktív tag
Csak főzött rommal ami még nincs erre a telóra..De töltds accleaner pro-t nekem 6játékból 5-t átrakott az sd kártyára ami elég jó ..
szerk: valaki letudná írni a netének a beállításait?:S nemmüködik ami a telenor oldalán van pedig már többmint 24órája megcsináltam..
[ Szerkesztve ]
-
guyver
senior tag
Az is érdekes, hogy a 2 pixelhibás telefonon futott a gangstar, ezen meg kiírja az intro videónál, hogy nem tudja lejátszani és kilép.
Poco F3 & Gear S3
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mobilinternet
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest