- iPhone topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Lassan rászánom magam egy ilyen készülék vásárlására, lenne egy pár kérdésem.
- A sebessége milyen, például az appok között lapozgatva, stb. ? Akadás van? Mennyire gyors a rendszer?
- Kijelző milyen, mennyire jók a színek, élesség? Nem pixeles nagyon?
- Mire érdemes figyelni vásárlásnál? ( Boltban venném, nem rendelem. )
Hallottam néhány esetben pixel hibáról, ezt hol tudom megnézni a legjobban, melyik appnak fekete a háttere?
Köszönöm előre is ha válaszoltok!
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Storms
őstag
válasz Braddock #1698 üzenetére
Ha neten rendelem és pixelhibás vagy valami akkor itt helyben Móron beviszem a boltba és cserélik? Mit javasoltok inkább mondjam le a rendelést, és inkább itt vegyek a telenorba ? itt is várni kell napokat vagy egyből tudok venni ha bemegyek?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
BotaN
senior tag
Persze visszaviszed a számlával meg a gar. papírral és kicserélik ha tényleg hibás. Amúgy ha azokra a bizonyos pixel hibákra vadásztok akkor full fekete képet nézzetek, mert csak úgy látszik, és nem is igazi pixel hiba, hanem 1-2 helyen átszűrődik a háttérvilágítás fénye. Ha nem szemből nézet semmit se látni, más színeknél szintén semmit se látni, olyan mintha lecsuláztad volna a kijelzőt egy nagyon kicsi ponton és megtörne a fény. Láttam már ilyet, de akit ez zavar az tényleg szőrszálhasogató, mert az esetek 99%-ban nem fogod látni.
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
Storms
őstag
Értem köszi. Csak azért bizonytalanodtam el mert ezeket olvastam:
LINK Boltban nem cserélik?? Felvan bontva amikor kihozza a futár?
LINK Most ez mennyire komoly? Mert én már megrendeltem. Ha bent veszem meg üzletbe az miért másabb mint amit kihoznak?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
BotaN
senior tag
Nem tudom a futáros dolog hogy megy, de gondolom azért volt felbontva a készülék mert regisztrálták, vagy aktiváltok, vagy nem tudom. Egyébként ugyan az a futáros mint a bolt, mind2 esetben megnézheted a telót mielőtt kifizetnéd, mond meg a futárnak hogy várjon 2 percet, míg bekapcsolod, belépsz a kamerába, kikapcsolod a vakut, eltakarod a kamerát és csinálsz egy fekete képet hogy megnézd a hibákat.
Ha hibás de csak utólag veszed észre boltban vásárolt termék esetén 3, futár esetében 8 napon belül szó nélkül azonnal cserélni kell, ha túl vagy a napokon akkor lehet garanciáztatni.
-
Storms
őstag
válasz dltpwnz #1710 üzenetére
Köszi ezt jó tudni, legalább nem kell saját költségemen utazgatni. És hol kell bejelenteni hogy pixelhibás vagy valami? E-mail-be vagy hogy? Még valami ha az 1-2 év garancia idő alatt meghibásodik akkor már bevihetem itt is a telenor-hoz ugye?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
dltpwnz
aktív tag
Amúgy ha valami beszarik a telefonon és ujra kell tenni akkor titanium backuppal hogy tudom megmenteni?
-
dltpwnz
aktív tag
Szerintem emailben vagy telefonon bár amilyen bunkók keresgélheted őket egy darabig... Ja egyébként ugy emlékszem hogy a 3naposat csak a netes céggel tudod megügyezni de viszont ha szervizelni kell azt már ott a boltban megoldják.De az a legjobb ha a boltba veszed mert mégiscsak látod mit adnak..
-
adambox
tag
Sziasztok! Nektek is lassan szedi le a Java SDk-t? Nekem bájtokkal küszködik lefelé... :/ Valaki esetleg nem tudná csokroba gyűjteni a roothoz szükséges programokat, és feldobni valahová? Megköszönném szerintem sok társammal együtt
-
tpeti78
senior tag
válasz dltpwnz #1712 üzenetére
Ha van recovery menüd ( #1697) Dyrg hsz. ) ott tudsz teljes mentést csinálni az aktuális romodról, beállításokkal, appokkal együtt. Titanium csinál mentést az appokról, azok beállításairól, de a romról nem. Egyébként a Titanium pár embernél bekavart ( nálam is ) visszaállításnál ( nem az appok visszaállításánál, hanem azok adatainak visszaállításánál ) , ezért helyette a MyBackupRoot-ot ajánlom. Ha csak az appokat akarod menteni, akkor meg az Appmonster a legjobb szerintem. Rootolt készülék szükségeltetik hozzá, természetesen!
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
kingzaza
csendes tag
Üdv!
Reggel óta próbálkozok!!! @sz kivan!!
Rootolásra szántam magam, de egyszerűen az SDK nem akar múködni!! Minden egyéb tuti jó, elolvastam mindent ami létezik százszor, de ez csak annyit csinál, hogy felvillan és eltünik! Próbáltam több verziót is, win7- tuti rendben.
Java OK. Pedig ez vmi egyszerű win beállítás lesz érzésre.
Kezdek kiakadni -
kingzaza
csendes tag
Más:
Factory resethez elég a bekapcs+hangerő fel gomb, semmi más nem kell.
Tökéletesen visszaállított mindent! -
charg
tag
Mivel tudom az XDA drivereket kicsomagolni?
[ Szerkesztve ]
-
jopont
senior tag
Sehol nem találom ezt a Droid Tweaker programot. Csak Marketről lehet leszedni? Akkor megint muszáj leszek wi-fire vadászni a városba
-
eneszi
csendes tag
Üdv mindenkinek! Az alig 2 hetes ketyere a következő tüneteket produkálja: délután teljesen feltöltöm, reggelre koppra lemerül, kikapcsol. Találkozott-e valaki hasonló tünettel? Szerintetek orvosolható a probléma, vagy vigyem szervizbe? Megjegyzem, alap helyzetben is naponta kell tölteni.
„The truth is out there”
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Tud nekem valaki segiteni miért csak 95%-ra tölti fel a telefont a töltö ? Kikapcsolt állapotban meg folyamatosan tölti az animácio szerint . Mi lehet a gond ?
-
BotaN
senior tag
Szerintem valami program húzza le, mert én nekem reggel óta megy a zene, és a net, jelenleg 85%-on állok. Própálj meg feltenni egy olyan progit ami idõközönként lelövi a felesleges.cuccokat, mert azok eszik az akksit rendesen.
-
Storms
őstag
Tisztelt Ügyfelünk!
Netshop megrendelését sajnos nem tudjuk teljesíteni.
Kérdés esetén kérjük, forduljon telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 1220-as számon (a Telenor magyarországi hálózatából díjmentesen hívható), vagy hívja a Telenor Infovonalat: +36 20 200 0000 (hívásdíja a Telenor magyarországi hálózatából irányuló normál hívás díjával egyezik meg).
WTF?
-
őstag
Ha van készleten, egyből kapsz .
Ha nincs ugyanúgy várnod kell, de legalább biztosra mehetsz.Nem csak a hivatalos bemutatótermek forgalmazzák, hanem a kisebb szerződött partnereik is. Ha esetleg ez segít kibővíteni a lehetséges fellelhetőségek számát.
Hívd fel őket. (A boltokat)
[ Szerkesztve ]
-
kingzaza
csendes tag
válasz memoril #1724 üzenetére
Szia!
Érdekes, hogy nem sokat foglalkoztak ezzel a fórumon, pedig elméletileg mindenkinek így tölt, ...szerintem
Nyugi én felhívtam a szervizet ezzel kapcsolatban, és úgy tűnik igazuk volt.
A lényeg, semmi pánik 95% után valószínű átmegy valamiféle lassabb csepptöltés állapotba, amit egy idő után befejez de nem jelzi a 96-7-8...-at. Ez normális!
95-ig kb. 1,5-2 óra, majd lazán még egy bő óra az a bizonyos 5%!!!
De fel fog menni, célszerű legtöbbször meg is várni ezt!Kalibrálás segíthet, de még nem próbáltam (root)
Üdv -
jopont
senior tag
válasz kingzaza #1732 üzenetére
Én egész éjjel rajta szoktam hagyni a töltőn, mert 95%-ról van mikor 3-4 óra múlva éri el a 100%-ot és egyébként még akkor is tölt 2. fázisban. Szerintem egy teljes feltöltéshez legalább 13-15 óra kellene, mert nagyon vigyáz az akksira a kicsike Van program, ami mutatja a töltést és a töltési fázisokat is, már feljebb egyszer írtam.
A Link2SD-hez kell root
[ Szerkesztve ]
-
novoszath
senior tag
szeva en is probaltam ezt a megoldast ugy hogy el se indult a telo de a reco menut nem lehet mashogy be hozni csak ha azzal a progival inditod.....
fizikai gomb komboval nem mukodik sajna
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
charg
tag
A driver telepítésnél megtalálja a drivert de nem tudja telepíteni mert hiba lépett fel.
Nem találja ezt: Android Composite ADB Interface.
Valakinek volt hasonló gondja?
-
Danesz94
senior tag
köszike.
am az nfs az nem akad egyáltalán?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest