- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari915
tag
válasz nonolada1 #397 üzenetére
Ne haragudj, ha kissé kioktatósra sikerült a válaszom, de számomra félre érthető volt a kérdésed megfogalmazása.
Némi gúnyt, lekicsinylést éreztem a soraidból, az általam, általunk (utólagos elnézést, hogy a többi márkatárs nevében nyilatkozom ) páratlanak ítélt, (hála az OT990 tervezőinek ), mint ahogy fogalmaztad „műszaki-csoda” iránt.
De látom közben megkaptad a kielégítő választ. -
zedok
őstag
válasz nonolada1 #397 üzenetére
Már megbocsáss, általában a program neve, és netalán egy kis utánajárás segít ezen a gondodon! De természetesen elő lehet hívni a legtöbb programnál (ha jól sejtem) az About vagy épp a Help részleget is Ha netán rosszul válaszoltam esetleg próbáld meg másképpen feltenni a kérdésedet. Elnézést!
Szerk.:
Ott helyben a médialbumon belül nem hiszem h találsz leírást róluk Google + Marketen rákeresel, és akkor találsz sok hasznos információt azokról az APK-ról[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
nonolada1
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
És elnézést,ha feszkó voltam.
Sikerült letölteni a Moon+Reader e-book olvasót és végre tudok e-könyveket olvasni,kipróbálva nagyon szimpatikusnak tűnik és sok-sok beállítási lehetőséggel bír és ami még jó,hogy txt file-t is kezel.Többen írták,hogy lassú,de nekem nem tűnik annak,teljesen megfelelő a sebessége.
Egész jó bírja az akksija is,túl vagyok átlagos használat mellett a 2.napon is és még majdnem félig van az akku,szóval nagyon úgy tűnik,hogy akár 3 napot is ki fog bírni,ennél sokkal rosszabbra számítottam.Igaz,nem játszom vele és nem lógok órákat a neten.
-
őstag
Nekem most 87%-on van, reggel 7:30-kor húztam le a töltőről.
3G kilőve, 15 perc wifi, 10 perc telefonálás, 2 fogadott sms.
-
nonolada1
senior tag
Szerintem egész jól bírja az aksija.
Alcatel One Touch 990-et amúgy hol lehet venni,mert egyik szolgáltató kínálatában sem látom.
Nekem Telenor One Touch-om van,az ugyebár Telenoros,de ha vki Alcatelt szeretne,azt hol tudja megvenni?
-
mkRoland
senior tag
Nem hittem volna, hogy zavarna a belső tárhely ilyen kicsi mérete, de sikerült (JÁTÉK NÉLKÜL!) teletöltenem és a legbántóbb, hogy a programok nagy részét át sem tudom pakolni az SD-kártyára, mert nincs engedélyezve a készítők által. Első nap végén odáig jutottam, hogy kell a root ehhez a Link2SD és a Titanium Backup miatt... Amint megjelenik az első olyan rootoló progi, ami támogatja ezt a gépet is és lehet vele unrootolni később a garancia miatt, már tolom is fel.
nonolada1@405: szerintem ez a Telenor OneTouch egy az egyben az Alcatel OneTouch OT990, csak brandelt szoftverrel, ha valahogy fel lehetne erőszakolni rá egy unbrandelt OT990-es ROM-ot/firmware-t, akkor a cikkben tesztelt gépet kapnád. Kb. mint a Sony-Ericcson k610i és a v630i.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Kari915
tag
Ha valakit érdekel mely készlékekben található meg az OT990 processzora.
Nesze-neked Globalizáció, lassan már nem készülékeket választunk, csak márkanevet és csomagolást.
Lenne rá egy százasom, hogy nemcsak a processzoron közösködnek ezek a készülékek.
Végül is nagy darabszám esetén lehet olcsón gyártani valamit.[ Szerkesztve ]
-
Kari915
tag
válasz mkRoland #406 üzenetére
Én is néztem már Root explorer-rel, a fele cuccot letörölném abból ami rajta van, ha merném már root-olni.
Sajnos nagyon új még ez a készülék, nekem úgy tűnt a nemzetközi forgalmazással kezdetével, kezdte a forgalmazást a Telenor is. A külföldi fórumokon is nagy a csönd a készülék körül, reméljük pár hónap múlva felpezsdül az élet körülötte, és lesz hozzá minden. -
Kari915
tag
válasz nonolada1 #408 üzenetére
Ha jól emlékszem, a fórum elején mintha valaki belinkelt volna egy Ebay-s (angol) hirdetést.
Az árú-keresőket már néztem a neten, de én még nem találkoztam készülék hirdetéssel.
Szerintem a márkanév miatt félnek a boltok berendelni belőle.
A telefonguru.hu-n sincs róla semmi infó, pedig ott olyan is van ami szerintem nem is létezik. -
Willhunting
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg nincs valakinek infója a készülék nagy testvéréről (OT-995)?
A 990 remek vétel ennyiért és remélem a 995-öt is felveszi majd a Telenor, hasonlóan kedvező áron. -
nonolada1
senior tag
Nem tud vki véletlenül offline komplexebb ( angol/magyar,német/magyar) oda-vissza fordítós jól használható szótárat?
-
nonolada1
senior tag
Még két kérdés:
1. Repülőgép-üzemmód bekapcsolását követően,hogy lehet azt kikapcsolni.
Ugyanúgy,ahogy bekapcsolatm,nem engedi kikapcsolni és máshol nem találtam a
kikapcsolás lehetőségét.
2. Be lehet-e állítani,hogy a hangerő szabályzó gombbal lehessen lefelé ill.felfelé léptetni?
Magyarán ne csak a képernyővel lehessen görgetni.Az e-book olvasó pl.tök jól hasz-
nálja ezt a gombot.
Köszönöm a válaszokat!
-
zedok
őstag
válasz nonolada1 #416 üzenetére
Hali! rep.üzemmód kikapcsolasa ugyanugy tortenik ahogy bekapcsoltad bekapcs gombot hosszan nyomod, rep.uzemmod. majd keri a PINt.
A gombosra nincs tippem még.
Szotarral kapcsolatban kerdezd meg az android appz kibeszelo topikot, ott tutira tudnak ajanlani valamit[ Szerkesztve ]
-
charg
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
Adnak-e a telefon mellé SD kártyát a Telenornál?
Milyen video formátumokat tud a telefon lejátszani?
DivX megy rajta?[ Szerkesztve ]
-
kutyman
aktív tag
Üdv!
Próbálgattam az Astoria bemutatóteremben a telót, és a menű gombot megnyomva angol nyelvű ami benne van. Akkor most nem teljesen magyar nyelvű a teló, vagy csak valami beállítási gond? -
mkRoland
senior tag
Szia.
Van egy 2 gigás a telefonban alapból, a Telenor úgy árulja.
Az eddigi tapasztalataim alapján az MX Video Player vagy a MoboPlayer progi a népszerűbb fájlokat szépen viszi. Persze azért nem egy FullHD MKV-fájlt kell ráküldeni próbaképpen, de a .MP4 videók nem igazán jelenthetnek gondot. Ezzel a telefonnal még DivX-et és Xvid-et nem próbáltam.kutyman@422: Szia! Valószínűleg a Launcher progi menüje volt az, ami a menü gomb lenyomására bejött. Ez adja a kinézetét, egyéb alapdolgait a telefonnak (mintha a Windows Asztal egy angol nyelvű progi lenne, miközben az operációs rendszered tud magyarul is), a készítők pedig nem erőltették meg magukat, hogy magyarrá tegyék. Maga a telefon választhatóan magyar nyelvű android operációs rendszerrel telepítve érkezik (bár ez hagy némi kívánnivalót maga után helyenként), ezt az első indításkor választhatod ki, egyből fel is ajánlja a nyelveket a zöld robot.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
Sztem Te a launcherre gondolsz És az az alap onetouch launcher, az magyarul van igen. Nem tudom, h a kiállított készüléken milyen volt rajta, de most megnéztem neked, és igen magyarul van. De az az alapértelmezett launcher.
-
kaller1
veterán
Külső zenelejátszó + jobb füles párossal van már valami tapasztalat zenei téren?
.::> <::.
-
hudyfiu
senior tag
mennek rajta a divxek is, kérdés hogy milyen tömöritéssel van csinálva. eddig a rockplayer volt számomra a bestof lejátszó, ez vitte legtöbb fpssel a videókat viszont a bsplayer is kb olyan jó csak ebben jobb a menükezelés, több az extra szolgáltatás. mostanában ezt használom.
-
Májki03
csendes tag
Sziasztok!
Én is kezdek elgondolkozni ennek a telefonnak a megvételén. Első androidos telom lenne. Esetleg van összehasonlítási alapotok a Blade és e között? Melyik éri meg jobban? Olvastam a netem, hogy van az Ot990-nek carbon és chrome kiadása is, szerintetek be lehet szerezni valahonnan ezeket az elő- és hátlapokat?
Köszi:Majki -
szp1
addikt
A kamera hangot hol lehet kikapcsolni?
Rendkívül idegesítő...Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
nonolada1
senior tag
Sikerült egy jó kis háromnyelvű oda-vissza szótárat letölteni hozzá és tök jó,meg kiderült van az alkalmazások között egy jó kis kódolvasó is
Nekem full magyar a menü és a fordítása is jó szerintem.
-
mkRoland
senior tag
Ha a gyári állapotokat nézzük, akkor sokkal jobb a Bade-nél mindenben. Viszont a Blade akkora siker lett, hogy egy csomó Custom ROM meg miegyéb jelent meg hozzá, ez meg annyira friss telefon, hogy még a Rootolással is szenvedni kell. Ha befut ez a telefon külföldön is és lelkes programozók nekiállnak főzni Romokat, akkor nagy esély van rá, hogy megfossza a Blade-et a tróntól.
Jelenleg egyetlen hatalmas hátránya van: az irtózatosan pici belső memória: sajnos root nélkül nem lehet minden progit áttenni SD-re, nekem pl. játék nélkül alig maradt 10 megám szabadon, pedig csak 10-15 alapvető progit tettem fel (FileExpert, QRdroid, QuickMark, Wifi Manager, BT File Transfer, Battery Indicator, APNdroid, ColorNote, FlashLight, GPS Test, MixZing, MX VideoPlayer + egy népszerűbb navigációs progi).[ Szerkesztve ]
-
Kari915
tag
Találtam egy Nemus nevű launcher-t, ami a legfontosabb az alkalmazások gomb alatt, az alkalmazásokon kívül, megtalálható egy feladat kezelő felület is, hasonló mint a Samsungnál, és láthatok, illetve le is állíthatók a futó, beragadt programok.
Itt egy leírás és bemutató videó. (Természetesen a Market-ről letölthető.)[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
Közben pedig kipróbáltam egy másik launchert. Nagyon szimpatikus!
Zeam LauncherHyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
guyver
senior tag
Tegnap megkaptam a telót és azt vettem észre, hogy legalább 6 pixelhiba, vagy olyasmi van a kijelzőn. Ilyen kis fehér pontok. Inkább olyan, mintha ott nem is lenne pixel, erősen kitűz azokon a pontokon a háttérvilágítás fénye, de nem minden szögből látszik. Tapasztalt valaki már hasonlót??? Azt mondta a futár, ha gond van vele és betelefonálok a szolgáltatónak, 3 napon belül küldenek egy másikat.
Poco F3 & Gear S3
-
Carte
tag
Nem tudom kit érint még, de nekem mindenképp T-s változat kéne, ráadásul előfiz. Sajna ezt a válaszlevelet kaptam a magentától:
Köszönjük érdeklődését!
Tájékoztatjuk, hogy társaságunk egyelőre nem tervezi az Alcatel One Touch 990 típusú készülék forgalmazását.
Zseniális. És képesek most az ehhez képest műszaki hulladék T-mobil move-t árulni, ugyanannyiért....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs