Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atomgeszi

veterán

válasz g0ly02 #709 üzenetére

Most direkt kipróbáltam, hogy úgyis fel tudom-e oldani, ha asztalon van és nem mozgatom, hogy jelezze az ujjlenyomatot. Úgyis elsőre feloldotta. Amit megpróbálhatsz, hogy megfigyeled főként milyen szögben szoktad használni az ujjlenyomatod, és kétszer is felveszed ugyanazt az ujjad, csak egy kicsit más szögben tartva. Nálam így flottul mindent elsőre, kb félig megdöntött ujjal is felold.

AOD egyelőre nem támogatja az akksi kiírást, és még sok más app sem jelenik meg.

Ezzel kapcsolatban gondoltam, hogy írok egy feature requestet, de még nem jutottam el odáig. A vezetéknélküli töltésnél is jól jönne, ha az AOD jelezné,

Meg bármi más észrevétellel kapcsolatosan érdemes írni a c.mi.com oldalon található subforum/mi9, és a feedback / feature request szekcióba, kifejezetten szavazási lehetőség(ezt én egyes egyedül telefonos mi community appban találtam meg) hozzáadásával. Ha elég szavazat összegyűlik, akkor esélyes, hogy az adott funkciót be vagy kiveszik a ROM-ból.

Szavazási lehetőség:

[ Szerkesztve ]

Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák