- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
workin
senior tag
válasz mjani1172 #700 üzenetére
Szerinted a szerviz saját költségén javítja a telefonod ? Mindenféle ellen szolgáltatás nélkül ?
Vagy hogy gondoltad ? Érdekes , nekünk a kint vásárolt APC -ket y magyar szerviz javítja, garanciálisan is, és a szervizt is Ő végzi ... Pedig nem itt vettük .... Mégis szó nélkül ment a csere és a.javitas .. fura világ ez -
workin
senior tag
Azt azert hozzá kell tennem , hogy xiaomi telefonnal nem volt szerviz gondom .
-
kelzsoca
félisten
A Xiaominál egészen elképesztő dolgokkal is lehet találkozni.
Egyébként a hivatalos partner, vagy saját szervizzel, vagy kiszervezetten tudott dolgozni, a közös ebben annyi volt, hogy saját költségen ment a javítás, mert a gyártói "támogatás" finoman szólva is kevés volt.
(#702) kcsa
Nem is érdemes összehasonlítani ezekkel a cégekkel a Xiaomit, természetesen ott minden támogatás adott a gyártók részéről.
[ Szerkesztve ]
-
workin
senior tag
válasz kelzsoca #704 üzenetére
Ezt azért nem gondoltam volna , köszi az infókat . Érdekes azért ,hogy egy ekkora gyártónál ez ennyire nincs fókuszban . Egyszer azért nagyon kíváncsi lennék rá, mit tudnál mesélni.
Volt már külföldön vett telefonom, nem xiaomi, amit simán le tudtam adni itthon is, kérdés nélkül csinálták. -
mjani1172
addikt
válasz kelzsoca #704 üzenetére
"természetesen ott minden támogatás adott a gyártók részéről."
Lehet hogy egy normális megbízható brand-nél ez így van, de én még nem láttam ilyet.(Nem is dolgoztam ilyen helyen )
Pl annak idején egy F. betűs gyárnál voltam, ott a garancia kész ráfizetés volt,kb 1 év múlva térítették a beszerelt alkatrészt, de nem teli áron, a munkadíjnak is csak egy részét ha állták, és nem utasították el az egészet, komplett. Nem véletlen hogy magyarországon az autók garanciális javítása ilyen,mindenért balhézni kell.
Egy barátom annak idején bedolgozott egy multinak, (TV) ott volt egy fix keret abból kellett megoldania.Ha kifutott (márpedig többnyire ez volt a vége) akkor saját zsebből kell(ettvolna) megoldani. -
NemMo
őstag
Nem egészen értem miért éri meg az eustock-nak kizárni jelentős számú vevőt. Igaz nem vagyok üzletember és a kereskedelemben sem vagyok jártas, de józan paraszti ésszel nem látom miért jó ez nekik. Főleg, hogy eus adószámmal ugyanúgy lehet 1db venni.
-
Atomgeszi
veterán
válasz kelzsoca #697 üzenetére
Értem. Mondjuk azt nem értem, hogy miért jó 1 mp alatt nyomott áron továbbadni Kínába (eleve hogy oldja meg az Áfa stb. dolgot - gyanítom, hogy eleve ki sem jön az országból már az a 10k darab, hanem megy a belsős ember segítségével a kínai webshophoz), mikor saját eu-s országában is eladhatná jóval nagyobb haszonért, gyakorlatilag 1-2 nap alatt..
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
g0ly02
csendes tag
Üdv! Másfél hete használom a telefont, 10.2.24-es szoftver van rajta. Nálatok ha asztalon fekszik a telefon akkor jól működik az ujjlenyomat olvasó? Nekem vagy nem csinál szinte semmit vagy csak 15-20mp alatt ismeri fel, ha kézben van akkor minden ok. Másik dolog, az AOD-re ki lehet valahogy tenni az akku töltöttségét?
-
Atomgeszi
veterán
Most direkt kipróbáltam, hogy úgyis fel tudom-e oldani, ha asztalon van és nem mozgatom, hogy jelezze az ujjlenyomatot. Úgyis elsőre feloldotta. Amit megpróbálhatsz, hogy megfigyeled főként milyen szögben szoktad használni az ujjlenyomatod, és kétszer is felveszed ugyanazt az ujjad, csak egy kicsit más szögben tartva. Nálam így flottul mindent elsőre, kb félig megdöntött ujjal is felold.
AOD egyelőre nem támogatja az akksi kiírást, és még sok más app sem jelenik meg.
Ezzel kapcsolatban gondoltam, hogy írok egy feature requestet, de még nem jutottam el odáig. A vezetéknélküli töltésnél is jól jönne, ha az AOD jelezné,
Meg bármi más észrevétellel kapcsolatosan érdemes írni a c.mi.com oldalon található subforum/mi9, és a feedback / feature request szekcióba, kifejezetten szavazási lehetőség(ezt én egyes egyedül telefonos mi community appban találtam meg) hozzáadásával. Ha elég szavazat összegyűlik, akkor esélyes, hogy az adott funkciót be vagy kiveszik a ROM-ból.
Szavazási lehetőség:
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
Atomgeszi
veterán
Ami még ajánlott, hogy üvegfólia felrakása után felvenni a használni kívánt összes ujjlenyomatot, kicsit más helyzetekben is, mint ahogy az ember gondolná.
Igen, érdemes feature requestet nyitni, összeszedett gondolatokkal, érvekkel, normális szavazással. Ez az egyetlen út, hogy bekerülhessenek dolgok. Persze kivéve, ha ismersz és jóban vagy az egyik belsős fejlesztővel, de én olyat nem ismerek
-
kano
nagyúr
Nem értem miről beszélsz? Szerinted, ha Kínában veszel egy Huawei vagy Samsung készüléket azt neked garanciálisan javítani fogják itthon? Soha. Más régiókban vásárolt készüléket nem hivatalosan hozod be akkor miért kellene javítania itthon?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
workin
senior tag
-
kelzsoca
félisten
-
Atomgeszi
veterán
Sajnos nehéz bármelyik gyártóval kommunikálni, ha az ember plusz featuret akar.
Kevés fejlesztő van és rengeteg user, aki elárassza 10/9 esetben marhasággal a fórumtémát, és nem tűnik ki a tömegből az értelmes kérés. Microsoftnak is van ilyen platformja, ahol lehet jelezni a fejleszteni kívánt dolgot, de ott is rettentő lassan érnek el eredményt..Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz kelzsoca #716 üzenetére
Annál mindenesetre biztos olcsóbban adják tovább, mint ahogy ők 2 nap alatt kiszórnák a teljes készletet ilyen kereslet mellett. Főleg, hogy azért a kínai global árak (ne GB-t BG-t nézzük, mert egy két akción kívül nem olcsók már) sem túl magasak...
-
-
g0ly02
csendes tag
Próbálgattam most egy kicsit, ha erősebben megnyomom azt a területet akkor jobban felismeri.
Atomgeszi: Nekem is jobban tetszik, de ez számomra fontosabb
workin: köszi
Ti milyen üveggel használjátok?
Nálam most a 0,3mm-es Nillkin üveg van rajta, bár már sikerült megrepeszteni , rendeltem is hozzá egy 0,25-ös nillkint, meglátjuk az meddig bírja.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Igen, kicsit erősebben kell nyomni. Legalább olyan erősen, mint ahogy felismerteted vele az ujjlenyomatot. Rá lehet érezni a technikára
Nilkin nálam is megrepedt 2 nap után .. A semmitől.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Atomgeszi #717 üzenetére
Ezért gondolkodom nagyon Oneplus vonalon. Viszont ott a kamera nem ennyire jó. De 14-én meglátjuk (ja és persze az még +100k).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kelzsoca
félisten
-
kano
nagyúr
válasz kelzsoca #728 üzenetére
Ez a szokásos kis gyártói kapacitásnak köszönhető.
-
leslien
nagyúr
vki tett próbát a béta Q val..?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ghiottone
nagyúr
Ezeket a hibákat írják a hivatalos oldalon:
" 1. Alarm does not ring when the device is switched off.
2. Device restarts after user selects wireless projection device in the “Wireless display”.
3. “Settings” app stops running after user deactivates shortcut to mute device.
4. “Settings” app stops running when “Gesture” is selected in “Settings”
5. “File” app stops running after refresh.
6. Unable to switch screen color in “Settings”
7. Unable to ‘Add a fingerprint’"Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
kano
nagyúr
Helló!!
Igen, már biztos kipróbáltam volna, ha nem 21-én kapnám majd meg a telefont.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Sanyesz.
őstag
válasz kelzsoca #728 üzenetére
Érdekes. Korábbi hozzászólásokban volt egyfajta közvélemény kutatás, hogy IMEI szerint kinek melyik piacra szánták eredendően a készülékét.
Nekem mondjuk az Emirátusokba, ami nyilván nagyobb piac, mint Magyarország, de volt Szerbia és Csehország is. Ezek szerint még ők is vernek bennünket a tekintetben, hogy előbb kaptak szállítmányt?!"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
kano
nagyúr
válasz Sanyesz. #734 üzenetére
Ráadásul már Svájcban is kapható a készülék az pedig azért nem nagyobb piac.
-
Sanyesz.
őstag
válasz kelzsoca #737 üzenetére
Igen, aki nem ragaszkodik a hivatalos eladókhoz, az már beszerezte a készüléket. Én sem azért vettem ott, ahol vettem, mert a legjobb bolt, hanem azért, mert volt készleten. Ez nyilván rontja a Ti üzleteket, de szükség törvényt bont. Mindenesetre furcsa üzletpolitikai a gyártó részéről.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
kano
nagyúr
-
Atomgeszi
veterán
válasz kelzsoca #737 üzenetére
Tök igazságosan el lehetne osztani, hogy kap mindenki X mennyiséget, kiírják, hogy limitált példányszámban elérhető. Egyik partner sem szenved hátrányt. Máris bejönne, hogy legalább ami mennyiséget eladnak Kínába vissza globált, azt normális piac kapná meg..
-
laci laci
addikt
De ha hivatalosan nem akar még a xiaomi telefont importálni ide, akkor miért más a hibás érte? Ha van rá kereslet akkor nem a kínálat fogja meghatározni, hanem a vásárló.. Ha nem kap boltból (ne GSM sufnira gondoljunk, GSM garival), akkor megrendeli, az is szürke importos? Ez annyira vicces, mint amikor mindenkinek meg kellett változtatnia a nevét (siaomi, stb), mert valaki szólt a anyacégnek, de azért arra jó volt, hogy hírnevet szerzett..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
-
Exelsior
senior tag
válasz Atomgeszi #612 üzenetére
Pontosan melyikre? mert van amelyiken a gsm háló is elmegy. Nem tudom melyik a legmegfelelőbb.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
AS
félisten
Global verzió miért nem elég nektek?
[link]
Magyar menü, stb stb.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
kano
nagyúr
Mindenkinek ilyen van itt.
A cégről:
Ez egy szürke importos kókler cég, aki ráadásul Kínából rendeli meg a te előre befizetett pénzeden. És vagy ideér időben vagy nem.
Közük sincs a hivatalos vonalhoz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest