- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
MIUI-ban baloldalra belehet rakni a Google Now-t?
Megyen!
-
Black&White
addikt
Az egyik kedvenc Ali-s eladónál (DHL-el ÁFA mentes szállítás) is feltűnt az SE Global verziója.
Egész jó áron van már most és kuponokkal tovább faragható az ár.
Rossz hír, hogy B20 nincs a leírásban, illetve hogy Global ROM mellett miért vár lokalizált ROM-ot az orosz tulaj.
LINK -
Sordoran
addikt
Éééés ezennel én is boldog Mi 9 tulaj lettem.
Hétvégén belakom, átköltözök az A1-ről. Kissé szokatlan még, az előlapi ujjlenyomat főleg, de amúgy tetszik, szép. (piano black, vagyis fekete, Global)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
PJoe111
csendes tag
Sziasztok,
Belefutottam egy problémába a MI9 esetében.
Adott két google fiók.
Létre is tudom hozni a telefonban mindkettőt.
Most jön a gubanc. A névjegyeknél a megjelenítésnél CSAK egy google fiókot látok, az elsőt, amit létrehoztam.
Kipróbáltam másik telefonon (LG G4), ott simán működik...
A MIUI-ban van erre valami trükk?
Köszi -
Viper26
nagyúr
A reader már itt is ultrahangos, vagy maradt az optikai?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Sordoran
addikt
Ha az ujjlenyomat olvasóra gondolsz akkor optikai. Videókon nekem fel se tűnt, hogy zölden világítja meg ember ujját, mindig kitakarták a tesztelők a virsli ujjaikkal.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Bigemperor
senior tag
Skacok!
Van most valami jó és megbízható beszerzési forrás, mert a német saturn/mm kicsit körülményes lett nekem, szempont, hogy igencsak közelébe legyen a 499 Euronak a 6/128 Gb változat. -
Viper26
nagyúr
válasz Bigemperor #359 üzenetére
Szerintem itthon is lesz rendes forrásból, kb 2 hét.
-
CptAdamica
veterán
-
Atomgeszi
veterán
válasz CptAdamica #363 üzenetére
Én nem is értem, hogy miért nem növelték meg eleve a gyártói kapacitást. Minden telónál ezt eljátsszák.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Viper26
nagyúr
válasz Bigemperor #362 üzenetére
Az úgy más mondjuk, de hazai garancia miatt érdemes lehet várni talán.
[ Szerkesztve ]
-
north1992
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkoztam én is egy ilyen készüléken, de az MO-s beszerzés valami katasztrofális. Láttam, hogy a Smartshop és a SuperGamernél lehet kapni érdemes velük próbálkozni vagy a gari miatt inkább várjam meg a Xiaomi.hu-t?
-
Sordoran
addikt
Elég hamar megszoktam hol van, így alig látszik már. Este se problémás (ha nincs fölötte ujjad akkor nem világít, ha meg fölötte van akkor már kitakarod annyira, hogy ne zavarjon), és elég pontos, és gyors is.
north1992: Enyém smartshoptól van, akkor még raktáron volt 168ért, 2 nap alatt itt volt. (128 GB-os) Jelenlegi áron viszont nem venném, a xiaomi.hu-nál is 180 ezer körül fog nyitni szerintem.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
lacika888
csendes tag
válasz Black&White #352 üzenetére
Szia,
Azt írod, hogy a linkelt eladónál DHL-es szállítás esetén ÁFA mentesen lehet hozzá jutni.
Ez tapasztalat, vagy megtalálható valahol a bolt leírásában.
Köszi előre is a választ.Legújabb akciójuk az oldalon:
[árilis 04-07 között 499 USD] -
Atomgeszi
veterán
válasz lacika888 #369 üzenetére
Nekem innen van a telóm, és áfamentes volt DHL-lel.
De amúgy le is írják, ha lejjebb görgetsz
.Is it true that the customs duty & VAT is free for the EU by DHL?
Yes, we guarantee customs duty & VAT is free. It's safe and fast![ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz marotipeti #372 üzenetére
Garancia macerásabb.
Bár fejlettebb országokban létezik már Aliexpress garancia is, de azzal sincs tapasztalatom.
-
Gomez1984
aktív tag
Én is csatlakozom a táborhoz, lehetne már egy teszt és akkor indulhatna egy rendes fórum
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
Sordoran
addikt
válasz Gomez1984 #378 üzenetére
Lesz teszt hamarosan.
MA tesztet viszont nem tudom mikor kapunk.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
soultrapp
senior tag
Hello!!
Nem tudjátok,hogy Xiaomi.hu mikor kezdi majd árulni és kb mennyiért??
-
marotipeti
csendes tag
Sziasztok!
Én is megrendeltem innen. Ha valaki már megkapta, esetleg le tudná írni, kb. mennyi idő volt megrendeléstől a kiszállításig?
-
Sordoran
addikt
válasz marotipeti #382 üzenetére
Megírhatnád, hogy melyik szállítást választottad, mert ha jól látom van sima ami több hét, és DHL-es ami 15 nap.
-
Chaser
legenda
Ennyit nem adnek egy sz@ros telefonert, de ha adnek is, ezert nem, nalam a noccs' instant kuka, remelem mire ujra csodafont kell vennem, leszoknak errol a hulyesegrol
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Sordoran
addikt
válasz marotipeti #384 üzenetére
Akkor a feladás napjától számítva 15 nappal számolhatsz szerintem. De körbe nézhetsz aliexpresszes topikban (ha van), hogy mik a tapasztalatok.
-
HUTCHDB
nagyúr
Az arccal történő feloldás tényleg nem mukodik ennél a készüléknel?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Sordoran
addikt
Miért ne működne? Van benne ilyen funkció, ugyanakkor mivel 2D alapú (lévén csak egy szimpla kamera van előlapon) így szerintem fotóval is átverhető, ujjlenyomat sokkal biztosabb, és semmivel se lassabb.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszi az infót.
Az akku mennyire acélos?
Mennyi SOT-ot tud kb a telefon?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Sordoran
addikt
Erre picit nehéz válaszolni, mert még csak egy hete van meg, és első pár nap után is sokat javult, de nekem nincs rá panaszom. 1-1,5 napot bőven hozza, használattól függően. Most volt egy erősebb napom, 24 óra alatt folyamatos net kapcsolat (wifi/4g), játékkal, telefonálás, GPS, böngészés és minden egyéb, és olyan 4,5 óra SOT-al 20%-on raktam töltőre. Egy átlag napomon viszont reggel elindulva 100%-ról este 8 körül 40% körül szokott lenni mikor töltőre dugom. Nagyon felhasználó függő kinek mennyit bír, mik futnak a háttérben.
-
Gomez1984
aktív tag
Nekem napközben videónézéssel 9 óra 40 perc jött össze.
Két napos használattal, mobilnettel ilyen 6 óra SOT.7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
laci laci
addikt
válasz Gomez1984 #399 üzenetére
Én is most akarok venni. De a napokban itthon nincs készleten. Kintről a garancia miatt nem nagyon akarok venni. Amúgy valami hiányzik a 9-ből,ami még volt a 8-ban?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest