- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
válasz ghiottone #300 üzenetére
Ja. Eddig nilkin tok nekem nem tetszett Xiaomi-hoz, ez a Samu nem rossz, de gyűrű nélküli tok nem kéne ekkora telefonra..
meg most nézem, hogy a gyűrű forog 360fokban. Akkor az úgy nem rossz.
A tépőzáras kínai visszaírt, hogy működik abban a tokban a vezeték nélküli töltés.
Eskü nekem tetszik az a tok.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
CptAdamica
veterán
Na és mi a tulajok véleménye a telóról?
Megyen!
-
Pumaz89
csendes tag
válasz CptAdamica #303 üzenetére
Fogásra masszív a telefon. A gyári tok kiváló míg nem lehet kapni majd hozzá valami komolyabbat. Kamerát fèltem, hogy ennyire kilóg, de majd az is kap egy fóliát. A kijelző tű èles, napfènyben tökéletesen látszik minden. Akkura nincs panasz, hamar feltölti magát. Újjlenyomat olvasó gyors és pontos. Teljesítmènyből is jeles. Antutu teszten 370774 pont kimagaslóan az első helyen állok vele. Pubg HDR módban ès maximum felbontáson akadás mentes. Fènykèpeket sajnos még szabadban nem sikerült lőnöm, de szobában nem meggyőző, lehet beállítás gond is mèg nem ástam bele magam mèlyebben. Így ezek az első benyomások. Nem bántam, hogy a Mi 9 mellett döntöttem
[ Szerkesztve ]
-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
Spanyol Amazonról szeretnék rendelni egy Mi9-et (spanyol címre), később hazavinném magammal Magyarországra. Hogy működik az Amazonnál a gariztatás? Gond nélkül tudnám Magyarországról is intézni a garanciát?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
haiduo82
aktív tag
Amennyiben jól tudom, a Xiaomi csúcskészülékein alapból engedélyezett a camera 2 api, ezért csak letöltöd a linkről az adott gcam verziót (egyelőre nincs nagy választék belőle MI9-re ) telepíted és használod.
Magyar ismeretterjesztő anyagról én nem tudok a témát illetően.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
ghiottone
nagyúr
válasz se4ever2 #307 üzenetére
Igen. A felületen jelzed a rendelési adatoknál ha gond lenne később a cuccal.
Felveszik veled a kapcsolatot, leírják, hogy milyen lehetőségek vannak - mindenképpen vissza kell nekik küldeni, de küldhetnek zsír újat vagy visszakaphatod a vételárat. - ezt amazonja válogatja, mert a németek felajánlják a választási lehetőséget, az olaszok meg az első opciót preferálják és ha nincs készülék akkor jön a vételár visszatérítés. Spanyolokkal még nem gariztattam, így nem tudom ők melyik megoldást kedvelik.
Az egyeztetés után kapsz a felületen visszaküldési címet és információkat mit hova, hogyan ragasz, fényképezz, küldj. Sima ajánlott, nyomon követhető levélként feladod, elküldöd a bizonylatot a feladásról, csomagról - pár nap és térítik a postaköltséget.
Ha megkapják akkor pedig kb. 1 hét és a pénzt is visszautalják, vagy az új példányt elküldik.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Bigemperor
senior tag
Semmi konkrét, kézzel fogható hír arról, mikor lesz itthon is elérhető (akár eustock-on, más site-on) végre?
Osztrák mm-ben van 64-es 459 Euro-ért, a gariztatás nem tudom, mennyire macera, két bolt sincs nagyon messze ősöktől.[ Szerkesztve ]
-
David_DD
tag
itt amugy mar megjelent, bar nemismerem a boltot (viszont jo jel h ezekszerint a gsm boltok kezdenek eledezni, mar csak az kene h a jobbhiruek is arusitsak
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #311 üzenetére
Bár úgy nézem, csak előrendelhető még ott is, megette a fene.
Gyorsan kellene új teló, nem tudom ebből mikor lesz valami.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz haiduo82 #308 üzenetére
Úgy tudom én is, hogy van nála camera2 api, de nem volt még időm elmélyedni a témában. Ez esetben csak telepíteni kell. Bár nem tudom milyen állapotban vannak, milyen funkciókat lehet hozni velük, de mindenképp jó hír, hogy már elindult valami ezen a téren is.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz Bigemperor #313 üzenetére
Xiaomi.hu azt mondta, hogy április elején kezdődik a vásár.
Megyen!
-
Sordoran
addikt
válasz CptAdamica #315 üzenetére
Minden nap lesem az oldalukat, de akkor ezek szerint "hiába".
Igazából nincs az olyan messze, 2 hét kibírható. Kérdés, hogy lesz raktáron is, vagy csak előrendelést vesznek majd fel. Na meg az ár.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Bigemperor
senior tag
válasz CptAdamica #315 üzenetére
Osztrák MM csak 64Gb (459 júró) előrendelhető, német 128Gb is (499 júró), de 12 hetet írnak, mire a boltban lesz várhatóan! Ez elég rosszul hangzik, pláne, hogy valószínűleg itt is hosszú várakozásra kell számítani, addig nem fogom kihúzni a póttelóval, mert szörnyű a vas!
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz Bigemperor #317 üzenetére
Én is a német MM-ra vadásztam, pont van 10% kedvezmény, 449 eurórét lehetett ovlna elhozni a 128-asat
De tegnap már betolták a 12 hetet.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Sordoran
addikt
válasz Bigemperor #317 üzenetére
A Xiaomi-k elérhetősége elég kaotikus, és most az Mi 9 esetén jóval nagyobb a kereslet is, valamint bevallottan gyártási problémáik akadtak. Tartok is tőle, hogy ha nem csapok le gyorsan majd ahogy elérhető lesz egy szimpatikus boltban, akkor további heteket kell várni majd következő szállítmányra.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Atomgeszi
veterán
Na Tibcsi, ennek nem fogsz örülni...
-
Atomgeszi
veterán
-
Sordoran
addikt
válasz Atomgeszi #320 üzenetére
Na ezt lehet kivárom, már csak a 8 GB ram miatt is. Nem mintha a 6 GB kevés lenne, de a Xiaomi/MIUI kissé fukarul bánik a RAM-al, szóval legyen minél több tartalék amiből dolgozhat. A1-emben is hiába van 4 GB ram stock droid mellett, nem érzem azt a multitaskingot amit elvárnék. Csak ára álljon meg 200-nál.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Pumaz89
csendes tag
48 mpx-es kamera homályos mióta ma reggel lefrissítettem a telefont. Remélem csak szoftveres probléma
-
Sordoran
addikt
válasz Sordoran #323 üzenetére
6/128 vs. 8/256
Kicsit számolgattam, és ez bár csak spekuláció még mindig, de: Ha abból indulunk ki, hogy a 6/128-as Kínában 3000 yüan, itthon 180.000 Ft körül kezdett, akkor meglehet tippelni, hogy a 3700 yüanba kerülő 8/256-os TE itthon durván 220.000 Ft körül lesz kapható. Azért ez kicsit nagy különbség, még ha papíron meg is éri (főleg ha a konkurencia azonos modelljei közötti árazását nézzük, ahol csak a tárhely nagyobb). +40ezer megér-e az embernek +2 GB ram-ot ami hétköznapokban alig érezhető, a dupla tárhely ami pedig egyén függő szükséges-e.
És mivel a TE valamennyire limitált verzió, így az ára annak talán nem is fog nagyon esni, ellenben az alap verzióéval.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nézd meg Gcam -mal, vagy valamilyen alternatív fotós applikációval is. Ha szoftveres a probléma, akkor 90% eséllyel annál nem fog jelentkezni a homály. Ha csak nem valami mást cs...tek el...
Max. felbontáson nézd, amennyit tud a telefon gyári alkalmazással is.
[ Szerkesztve ]
-
Quverto
tag
Uhh nagyon szep ez a Mi9 a hatlapla eszmeletlenul gyonyoru, ha nem lenne meg az S10+ biztos ez lenne a befuto, vagy a Mi9 pro. Szerintem iden ez lesz a csucstarto keszulek, mar csak antutut nezve is.
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
-
Atomgeszi
veterán
Nem tudom mennyire hihető,hogy fű alatt lett elkezdve a szórása?!
-
balalev
tag
válasz Atomgeszi #335 üzenetére
Sziasztok!
Valakinek esetleg van infója arról, hogy Alzához mikor érkezik újabb szállítmány? Csütörtökön rendeltem a készüléket, azóta semmi infó. Fekete 128gb, "Előrendelést felveszünk" felirattal.ZUK Z2 | Nexus 5X /// Régen: LG G2 OFFICIAL 4.2.2; Nexus 4 OFFICIAL 4.3
-
Atomgeszi
veterán
válasz thefreeman #338 üzenetére
Pedig ott van, nézd meg jobban.
Itt is itt van.
[link]Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
PJoe111
csendes tag
válasz thefreeman #340 üzenetére
Azért érdekes, hogy ennyiért a Kínaiak a kisebb 64GB-st árulják, illetve előrendelést adnak...
A Hollandoktól vettem a 6/128-as feketét 499 Euro-ért.Eddigi tapasztalatok, bár (időhiány, SIM kártyacsere miatt) az átköltözés lassabban ment, csak tegnap óta van kártya benne.
Szoftveresen gyors, akadást nem tapasztaltam eddig, bár még nagyon nem volt pörgetve...
Nagyon kellemes, bár még szokni kell a méretét. LG G4-et váltott, ott még egy kézzel elértem mindent, itt már fogást kell váltani az aljához.
A hátlap gyönyörű, de csúszik veszettül, jól jön a csomagban lévő szilikon tok...
Magyar lokalizációval is működik az arcfelismerés.
Reggel viszont hagyott aludni :-( Gentle Alarm-ot használtam eddig is, most is ezt állítottam be, de úgy tűnik, az akkukímélő elaltatta, még keresem, hogy hol is állítsam be, mert az akkukímélőnél "Nincs korlátozás" van kiválasztva, mégsem ébreszt) -
törölt tag
Minden fontos jogosultságot adj ki neki. Ne csak akkumulátor kímélést nézd. Ilyen nekem is volt már Xiaomi -n. Pont ébresztő alkalmazással, csak nekem Sleep as Android -dal. Azóta mindig beállítom az alkalmazás jogosultságokat és nem altatja be egy Xiaomi sem.
[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
válasz #86973952 #343 üzenetére
Igazából 3 dologra kell figyelni és akkor nagy gebasz nem történhet.
-az adott program induljon a rendszerrel (automatikus indítás)
-alkalmazás váltóban lakatot rá kell tenni
-illetve amit te is beállítottál, nincs korlátozás opciót kell beállítani az Akkumulátor és teljesítmény menüpontban.Ma megjött végre a TG, illetve a hátlapi kamera szigetre való védelem is, szóval letesztelhettem az ujjlenyomat-olvasót is, tökéletesen és hibátlan sebességel működik.
Előzetesen tartottam tőle, hogy nem így lesz de patent ez is.PS: bocs, ezt nem neked akartam válaszként
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Black&White #344 üzenetére
Lakat nekem nem kellett egyik Xiaomi -n sem. Igaz Mi9 nincs, de szerintem ebben a témában ez sem változott. Viszont akku kímélés és jogosultság beállítás után sosem aludt be.
Dobjatok már be képeket is. Én leginkább ezért vagyok itt, illetve a felhasználói tapasztalatokat vizslatom. Meg az aktuális Gcam állapotát.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Tisztelt Látogatóink!
Az EU-Stock eddigi üzleti profilja megváltozik.
Az egyre növekvő céges kereslet megfelelő kiszolgálása érdekében termékeinket a jövőben kizárólag cégeknek, kereskedőknek értékesítjük.
A magánszemélyek számára történő értékesítést a jövőben viszonteladó partnereinkre bízzuk.
Magánszemély vásárlóinknak szeretnénk megköszönni hogy eddig minket választottak,
regisztrált céges partnereinknek pedig a bizalmat a további közös együttműködés reményében.Köszönettel: EU Stock csapat
Kiváncsi vagyok a viszonteladói árra, hogy mennyivel lesz majd drágább így, mint alapból Eu-Stock ból vásárolni..
-
Sordoran
addikt
válasz Atomgeszi #346 üzenetére
Szomorúan olvastam ezen sorokat én is, ennek örömére megrendeltem máshonnan. (smartshop.hu nekem még 167.990 Ft volt, és már futárnak át is adták)
Mellettük még a xiaomi.hu-n lesem mindig, de szerintem ott nem lesz olcsó, és a készletük se lesz nagy. Annak ellenére, hogy ez a hivatalos magyar weboldal, elég sovány a webshopjuk, és az áraik se túl jók. Ez utóbbi mondjuk minden hivatalos márka webshopjára igaz.[ Szerkesztve ]
-
sellas
tag
Valaki tudja, hogy az MI 9 SE-nek és az MI 9-nek ugyanaz a kamerája, szoftveresen is? Mindkettőre megy gcam?
Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE
-
Atomgeszi
veterán
válasz Sordoran #347 üzenetére
Smartshopban nem bízok. 1x akartam telefont rendelni onnan, csak hitegetést kaptam(sürgős volt 1 héten belül a telefon), mind telefonos érdeklődésre, mind emailesre, mind chatesre.
Mellesleg tegnap Mi8Lite 39 ezer volt egy pár percig smartshopon. Kár, hogy nem húztam be, bár úgyis törölték volna a megrendelést, valamilyen indokra hivatkozva.
-
Sordoran
addikt
válasz Atomgeszi #349 üzenetére
Olvasgattam én is róluk hideget-meleget. Viszont úgy látom ugyanaz mint a xiaomishop.hu: ami van raktáron azt szállítják hamar, amit ők is beszállítótól kérnek be előbb az pedig nagyon elhúzódhat. Mikor rendeltem még azt írták raktáron, és kaptam e-mailt arról is, hogy átadták futárnak. Nyomkövető linken viszont az van, hogy még nem adták át. Na most kinek higgyek azt nem tudom, de mivel utánvéttel rendeltem így legfeljebb lemondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest