- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astery
senior tag
Sziasztok! A lehúzható redőnyön van lehetőség az ikonok (wifi, bluetooth, hotspot, stb.) sorrendjét módosítani? Eddig nem sikerült megtalálni.
-
Sanyesz.
őstag
Megérkezett ez a Baseus vezeték nélküli autós töltő. Szépen működik, motor mozgatja a készülék befogó részt. Vettem hozzá megfelelő szivargyújtótöltőt is.
Csak éppen az én autómba nem lehet rendesen rögzíteni a szellőzőrostélyra.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
pergabb
senior tag
Nem annyira látványos, mivel grafikázom és fotózom, így a szemem is másképp hangolódott, szóval nem vagyok benne biztos, hogy ezt más kiszúrná, ha csak nem említem neki és mutatom meg
Más:
Ki lehet vhol kapcsolni, hogy felemelésre ne villanjon fel az ujjlenyomat olvasó? Nem lefelé vágom zsebre, ha nem fordítva, akkor lépésenként felvillan, nem csak emelésre... kerestem, de nem találtam semmit. Amúgy ha 2-szer adjátok hozzá ugyan azt az ujjatokat, akkor vmi eszméletlen atom stabil és soha nem téved. -
petipetya
nagyúr
Az Mi9-ig miui szűz voltam, de azt már összegugliztam, hogy van a globál rom, és van az EU ROM. Ez utóbbiban kevesebb a hirdetés és több funkció elérhető..
Emellett ott van a béta is, amely még jobban összezavarja az eddigieket.
Hogy neked melyik van fent, azt nem tudom.
"nincs rá lezsóidő"
-
pergabb
senior tag
Nekem is globál van, de akkor már értem, miért nem találom
-
-
Shamli86
tag
Hol lehet azt beállítani, hogy az állapotsorban meg maradjanak az értesítés ikonok?
-
Atomgeszi
veterán
válasz pergabb #1517 üzenetére
Nem azért érhető el több funkció, mert EEA(amit EU-nak hívtok), hanem, mert az jelenleg újabb. Global stabilba is jönni fog.. valamikor. De valamiért az EEA-t már másodszor frissítik, a global stabilt meg egyszer sem ez idő alatt.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Shamli86
tag
Meg az értesítés pl facebook stb. alkalmazáshoz külön kell hangokat állítani? Vagy a téma miatt nem ad minden alkalmazás hangot csak rezeg? Még forcsa a rendszer nekem, mert az előső Sony telefonomon minden progi adott hangjelzést.
-
Plasticbomb
addikt
Szepen beindulnak a rommmerek:
PixelExperience for Xiaomi Mi 9 [Cepheus]
Hamarosan lesz jo kis rom ra. Gyorsan el kell inteznem vegre a hatlap javittatast.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Terentius
őstag
Nekem is MIUI Global Stabil 10.2.26.0(PFAEUXM) van. Pécsett a laptopszalonnál vettem, mert csak itt volt 0 thm-re, ami tekintve hogy egy flagship szerintem 2 évet kibír ameddig lejár a részlet. Az ujjlenyomatolvasós beállítás, hogy ne villanjon fel, ha jól emlékszem már 1 hete benne lehet ha nem több. Az IMEI alapján a telefont Szerbiába szánták, eddig meg vagyok vele elégedve. Rendeltem hozzá egy 8$-os vezeték nélküli töltőt ami elvileg 10W-os, de Ampere app szerint csak 850mAh-val tölti. Kicsit lassú, de otthon nem igen számít, amit első ilyen lassú töltés után észrevettem, hogy sokkal lassabban merül az akkumulátor. Jelenleg rendeltem hozzá egy Eagle kolléga által linkelt tokot ebayről, meg 2 db GKK full cover tokot aliról ami mindent véd. Redmi Note 5-ön használtam soha nem lett baja pedig repült sokszor. Meglátom ezen milyen lesz, ha megjön.
OnePlus 12 16/512
-
kano
nagyúr
válasz pergabb #1517 üzenetére
Nem éppen ezért EU-s az EU-s rom.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Sordoran
addikt
válasz Terentius #1527 üzenetére
Az a 850mAh azt jelenti neked is csak 5W-al tölt. Kezd nekem úgy tűnni, hogy valami nagyon nem stimmel a vezeték nélküli töltéssel. Elmúlt pár napban észrevettem, hogy amikor feltölt 100%-ra, utána elkezd ugrálni a töltés, folyton ki-be kapcsol, villog a kijelző is. Ha leveszem abba hagyja, na de ha akkor éri el 100%-ot mikor nem vagyok benn akkor percekig ezt műveli? Bár nem állandó, de a héten 2x is láttam. (Baseus 10W-os töltő)
A frissítéssel amúgy nem vagyok elégedett, a Mi 9 lett volna a globális piac egyik kulcsfontosságú terméke, de egyrészt a termelés volumene is kudarc lett, másrészt pedig a frissítések a globál stabilra nem jönnek lényegében. Pár hónapos a készülék, és akkor több mint 1 hónappal az előző után kiadnak egy frissítést amiben semmi konkrét új dolog nem jött? Még a biztonsági csomag se frissült. A Xiaomi kezdi elásni magát nálam, ha ez így megy tovább. (nem beszélve a 9T és 9T pro miatti paletta töredezettségről kategórián belül)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
kano
nagyúr
válasz Sordoran #1529 üzenetére
1. Használj gyári Xiaomi vezeték nélküli töltőt és nem lesz gondod valószínűleg.
2. A csúcskategóriához semmi köze a 9T-nek. Az egy középkategóriás Redmi.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Terentius
őstag
válasz Sordoran #1529 üzenetére
Ezt a töltőt rendeltem: [link]
A gyári xiaomi töltőfejet használtam nem pedig egy qc 3.0-t, ahogy a leírásban van, lehet ezért ment csak 5W-on. A xiaomiban meg nem a csalódást kell nézni, hanem azt hogy késöbb is lesz rá gondolom frissítés, akár nem hivatalos is vagy custom romok. Én jobban tartok attól, hogy akksi a napi 1, néha napi 2 töltéssel nem húzza ki a két évet.OnePlus 12 16/512
-
Sordoran
addikt
Szabvány Qi vezeték nélküli töltés van. Ha csak a Xiaomi gyári töltője üzemel úgy, ahogy kéne, akkor az hiba. Akkor ne legyen Qi töltésnek hirdetve. Ha a készülék képes 20W felvételére, akkor egy 10W-os töltő ne csak 5W-al töltse.
"nem beszélve a 9T és 9T pro miatti paletta töredezettségről kategórián belül" - A 9T a Mi 9 SE ellen van márkán belül, a 9T Pro pedig a Mi 9 ellen. Egyikben ez, másikban az jobb, szóval ezek egymás ellen vannak.Terentius: Lehet, de nem biztos. Gyári töltő fejjel nálam a Baseus töltő 5V és 5W-el tölt, de QC3-as Baseus adapterrel 9V-on, ugyan úgy 5W-al tölt. Itt a Mi 9 oldalán nem stimmel valami. Igen, a gyári Xiaomi vezeték nélküli töltőkkel jól megy, de ez így pénzlehúzás: mivel most vagy beletörődök, hogy 5W-nál többet nem tudok belepumpálni, vagy veszek egy Xiaomi töltőt, ezt a Baseus töltőt meg veszteséggel eladom.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Terentius
őstag
válasz Sordoran #1533 üzenetére
Nézd értem amit mondasz, de pont ezért sem adtam több pénzt vezeték nélküli töltőért, mert nekem ez egy jópofa, kényelmi dolog, ha kell gyorsan a szufla akkor nem is a gyári adapterre, hanem egy qc 3 töltőre teszem rá. Nem mellesleg ahogy leírtam ezzel a lassú töltéssel lassabban merül, hogy miért azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Mazda6_2.0D #1536 üzenetére
Én 4 ujjam adtam hozzá, de szinte tökéletes. Talán, ha 50-ből egyszer nem sikerül nyitni...A tkm tudja ez is mitől függ, hogy valakinél ennyire gáz legyen, de nálam a frissítés óta ez kicseszett jól működik. Annyira nem gyors, mint a one7-nél, de már nagyon a közelében van.
[ Szerkesztve ]
-
Mazda6_2.0D
tag
En az s7esemhez hasonlitom, az egy kozel 3 eves telefon es az soha bem hibazott es ku..a gyors. Ezzel szemben az mi9nel neha az is elofordul hogy 3-4* probalom es bejon a jelzar rajzolas. Mind1 mar nem erdekel mert arcalapu feloldast hasznalok, az hozza azt a sebesseget amit elvarok :)
Mas, felraktam azt az ampere progit es megmertem a toltest. Elso kep a gyari toltorol van, 2800 korul tolt, a 2. Kep az a xiaomi mi vezeteknelkulirol, az meg kb 2300al tolt. Ezek mit jelentenek? Mennyi watt kb?
-
petipetya
nagyúr
válasz Mazda6_2.0D #1539 üzenetére
A kalkulátor alapján 11W. A tévedés jogát fenntartom, mivel semmit sem értek ehhez a dologhoz, egyszerűen csak gugliztam egy oldalt hozzá.
"nincs rá lezsóidő"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
De egy hátsót érzékelőt ne hasonlíts egy kijelzőbe építettel. A mate 10 pro-t megfogom és mire a szemem elé kerül, már a dekstop fogad. Őszintén...inkább maradtak volna ennél, egyszerűbb és gyorsabb. De a "hájtek és a jövő" nem állhat meg...
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz petipetya #1540 üzenetére
Haaat ez szerintem nem az , bar en sem ertek hozza :) a 4v az nem az akku feszultsege? Nem hiszem hogy a toltes feszultsege mert 4v nincs rairva a toltojere. De ha meg jo a szamitas, akkor a gyari toltoje csak 11w-ot tudna? Akkor minek van rairva a 9v 3A ami ugyebar 27w.
Eagle: persze ez egyertelmu, nem akarom osszehasonlitani, csak irtam hogy az szamomra elfogadhato gyorsasaggal es pontossaggal mukodott, az mi9-e meg nem, igy szamomra hasznalhatattlan.Most kineztem egy ilyen adaptert, lehet megrendelem, remelem ezzel menni fog a 27w ha mar a gyarival valamiert nem megy.
-
Sanyesz.
őstag
válasz Sordoran #1533 üzenetére
Kicsit jobban bogarászva ennek az ominózus Baseus Qi töltőnek a "viselt dolgait", ezt látom: "Ordinary charging for Mi products: 5W". Itt lehet a kutya elásva. Ezek szerint nem egységes a vezeték nélküli specifikáció az egyes gyártóknál.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
válasz Mazda6_2.0D #1542 üzenetére
Kicsit olvass vissza, le írtam hogy milyen töltővel és kábellel fog összejönni a 27W
-
ak76
senior tag
Nálam tökéletesen működik az ujjlenyomat érzékelő, a telefon elődje egy Mate 20 Pro, az csak álmodhat ilyen szinten megbízhatóan működő ujjlenyomat azonosításról (egyébként kiváló telefon).
A SOT időm 6 óra felett van, egy napos használat után, és még van benne 25 százalék kraft, így ezzel is elégedett vagyok, a fentebb említett M20P sem tudott sokkal többet.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Sanyesz. #1543 üzenetére
Hát ezt jó lett volna azelőtt megtalálnunk, hogy megvettük. Így azért eléggé gáz a dolog, akkor mire fel ez a szabvány... Persze tölt, szóval működik, csak hát nah. Viszont akkor ez nem is lesz több, így pedig lehet tényleg veszek egy Xiaomi töltőt. Még az 5W nem is annyira zavaró (de az), viszont ez a múltkori villogás, töltés szakadozás nem tűnik egészségesnek.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sanyesz.
őstag
válasz Sordoran #1547 üzenetére
Én felraktam a Hardverapróra, hátha lesz rá érdeklődő. Az autós töltőt is, pedig az jópofa, tetszik. Csak azt meg nem tudom a Mazdába felfogatni, mert nem elég mély a rostélya.
A Xiaomi töltőt 6.300 Ft körül láttam (csak a talpat). Ha kettő vennék 5.800 körül lenne.
Ha valaki tud olcsóbban, ne tartsa magában.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest