- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
ezt a beyond good & evilt miert emeli mindenki piedesztára? meg hypeolják hogy mekkora jatek?
.
-
Elims
veterán
válasz Adam_Shepard #74051 üzenetére
Erre a vàlaszra én is kívàncsi leszek.Talàn van mùltja? :-)
-
james001
veterán
Mert egy jó platformer játék,van olyan jó mint pl. egy Ratchet & Clank vagy Jak. Én még PS2-n nyomtam vele régen,szórakoztató volt.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Wlac
Ármester
Mert egy baromi hangulatos, remekül összerakott platformer. Tavaly toltam végig, kiállta az idő próbáját. De amúgy ezt a kérdést sok játékkal kapcsolatban fel lehet tenni. Khm... The Last Guardian...
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Sirandrish
legenda
Mert egy szuper kis játék és az Ubisoft kapja is be hogy még mindig nem készült el a folytatás
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
válasz Adam_Shepard #74055 üzenetére
Na akkor a Shadow of the Colossus-t tessék bepótolni. Egyik legjobb játék a világon.
-
Sirandrish
legenda
-
fausto
addikt
válasz james001 #74057 üzenetére
Mennyire bánom, hogy eladtam a HD kiadást De fiatal voltam és kellett a pénz Akkoriban még nem volt hígfos a PS Plus kínálat, odaadták valamelyik hónapban és úgy gondoltam úgyis a idők végezetéig előfizető maradok, aztán mégsem.
Jó, hogy papírdobozosan megvan a PS2-es kiadás, de az a HD verzió nagyon jól sikerült és a 3D-je is elég jó, sokat ad hozzá (azok a légi csaták!)[ Szerkesztve ]
-
DVlad
őstag
Egy új LBP vagy Rayman epizódra nincsen esély? Nincsen valami pletyka vagy morzsa ezekről valahol? (Nem feltétlen PS3-ra )
-
Sirandrish
legenda
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #74061 üzenetére
:-DDDDDD
Fausto egyetlen üzenetébe kerülne és neki ajàndékoznàm az én karcmentes darabomat. :-)
Persze a ps3-ast,nem a kettest... :-) Az nekem is papírdobozban pihen a szintén papírdobozos ico mellett. -
james001
veterán
válasz Sirandrish #74058 üzenetére
Elég egy epic játék az biztos Egy dolog zavaró benne,az irányítás,de ahhoz is hozzá szokik az ember egy idő után.
(#74060) DVlad: Rayman-ből volt most egy új rész,de csak telóra asszem.
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
válasz Adam_Shepard #74064 üzenetére
Store-ban folyamatosan akciózzák 3-4 font körülre. Legutóbb kb. egy hónapja volt, de biztos vagyok benne, hogy még idén újra lesz.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Sirandrish
legenda
Szép is az a papír dobozos verzió
James: igen, kicsit olyan "hirtelen" a mozgás, de ahogy mondod, szokható
Da Shep: ha volt plusos ha nem, a PS2 legjobb játéka .. holtversenben az Okamival, ami szintén lenyűgöző.
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DVlad
őstag
válasz james001 #74063 üzenetére
Köszönöm! Igen, az Adventures. Rajta is van a telefonomon, de nem erre gondoltam. Konzolra, amivel a gyerekekkel tudunk együtt játszani hónapikig (évekig). LBP ugyanaz, szerintem a 2 legnagyszerűbb játék, ami valaha létezett. Szórakoztató, igényes, ötletes, hangulatos mindkét sorozat, és tényleg évek óta játszunk velük.
-
törölt tag
Assassin's Creedből melyiket lenne érdemes megvenni szerintetek? Eddig egyikkel sem játszottam, szóval szempont lenne, hogy így is értelmes története legyen. Vagy nagyon összefüggnek?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz #42308056 #74068 üzenetére
1- 2- 2Brotherhood- 2revelations az egy felvonás. A 3 érdekes a csatajelenetekkel és a 4 - rogue meg a vizes téma miatt érdekes. Az Ezio- sagát nem lehet összehasonlítani az utána lévőkkel, de ad annyit, hogy érdekes legyen. (a 4 ben nagyon szép a víz). Az összefüggés, meg az Ezio- szál után csak alibizés.
.
-
Wlac
Ármester
Ahogy Da Shep is írta, a PS3-ra elérhető Assassin's Creedekből két nagy csoport van: európai és amerikai részek. Az előbbibe tartozik az 1-2-Brotherhood és Revelations, míg a másodikba a 3-Black Flag-Rogue(-Liberation-Freedom Cry). Én azt mondanám, hogy kezd a harmadik résszel, csináld meg az amerikai oldalt, majd utána jöhet az eredeti néhány. Sokszor hallani, hogy az Ezio-s részek voltak a legjobbak satöbbi, ami a sztorira lehet igaz, de pár hete játszottam végig a második részt, és annyira nem állta ki az idő próbáját. Az irányítás túl van bonyolítva és a mellékküldetések elég monotonok, HP töltögetéssel kell szórakozni stb.
A későbbi részek sokat egyszerűsödtek ilyen téren: a harcok után visszatöltődik a HP-d, a mozgás is sokkal egyszerűbb, bejöttek új fajta fegyverek, amikkel öröm csendben gyilkolászni stb. Sokkal user friendly-bbek. Annyi hátrány érhet így egyedül, hogy nem lesz tiszta a jelenkor, de ha gondolod, spoilermentesen leírom privátban, hogy éppen holt tart a banda, és mi az alapfelállás.
-
pulyka jocó
senior tag
Az 1 nem nagy szám, maximum azért érdemes végigvinni hogy tudd az alap ,,gondokat" (templomos vs assassin)
A 2, brotherhood még revelations szerintem a legjobb a sorozatban. Nagyszerű sztori, építenek egymásra (pl brotherhoodban van elmesélve a 2. részben megismert szerelmünk utótörténete) Igaz ezeknek a részeknek kicsit tényleg másabb az irányítása mint az új részeknek, de a sztori kárpótol
A 3 is nagyon jó, igazából az újítások teszik jobbá (lehet fán mászni, egyszerűbb mászás, harc stb)
De ennek is kifejezetten érdekes a sztorija
A 4-et most kezdtem el, úgyhogy arról nem tudok írni (csak azt hogy nagyon szép )[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Zalaegerszegi MM-ban 30k-ert árusítják ki a ps3 superslimeket. Lehet más MM-ben is van akció.
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
válasz Sirandrish #74076 üzenetére
12
-
törölt tag
Arra vigyázzatok, hogy lehet bontott vagy kiállított gépről van szó. Most ilyen jellegű akció őrület van a Media Markt áruházakban.
Budapesten amúgy 40-ért szórják a PS3 SS-t (ha jól rémlik 500-as, de nem biztos) és 89-ért az 500-as PS4-et God of War III-mal. Utóbbi nevetséges ár, hisz a PS4 Slim 100-ért megvehető, azt a 10k különbözetet nem éri meg a bontott régi gép szerintem.
(#74070) Wlac: Ha van kedved és időd leírni nekem megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
karandip
tag
Üdv
Van valami mód arra hogy 5.1-es pc-s hangfalat (logitech x530) be tudjak kötni ps3 fat-hoz?
A ps3 felismer usb-s hangkáryát? -
A`rpi
addikt
válasz karandip #74082 üzenetére
"Van valami mód arra hogy 5.1-es pc-s hangfalat (logitech x530) be tudjak kötni ps3 fat-hoz?"
Én az optikai kimenetet alakítanám 5.1 analóg jellé, és azt kötném be.Digital Optical Audio decoder to 5.1
"A ps3 felismer usb-s hangkáryát?"
Néhány modellt támogat de csak kétcsatornásként tudod használni.
Ha nem szükséges a térhangzás, aux bemenetre is kötheted a hangfalszettnek PS3 AV kábelét.
Piros és a fehér csatlakozóra lesz szükséged.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz karandip #74082 üzenetére
Én anno ez miatt a kütyü miatt is szereztem be a Sharkoon X-Tatic 5.1-és fülesemet...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
Ti látjátok a store-ban az AC III-at?
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
A kontrolleren a bal analóg kicsit balra húz, és elég idegesítő
Mit tudnék vele kezdeni? -
jonyw
tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy a gép tisztítása közben letörtem véletlenül a blu-ray olvasó alaplapján levő szalagkábel leszorító barna kis kallantyút. A gép cechl04-es. Ha valaki tudna nekem szerezni nagyon megköszönném, persze nem ingyen.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
válasz #42308056 #74079 üzenetére
Hát azért a slim verzioban van hiányosság is (nincs optikai kimenet)
Plusz sztem designba a régire szavaznék. Az meg engem nagyon nem érdekel, hogy egy kicsit halkabb. Meg pár wal kevesebbet fogyaszt. Nekem 1216B van és tökéletes pedig nyúzom rendesen.Samsung A54 5G 8+256GB
-
Adam_Shepard
addikt
valakinek megvan innen a steelbookos beyond 2 souls? ha igen, privátban küldene fényképet kinyitva és becsukva?
.
-
Elims
veterán
Becksman,Da Shep: Hirtelen azt hittem nem jó topikora kattintottam.De aztán rájöttem,hogy ti. :-)
-
Elims
veterán
válasz Adam_Shepard #74092 üzenetére
Oh,ne haragudj.
Nagyon benéztem...... :-///
Beyond 2. olvastam. (még nincs is)Tényleg bocs. :-)
-
fausto
addikt
válasz Adam_Shepard #74090 üzenetére
Nekem megvan, de költözés közben vagyok, be van dobozolva. Ha később is ráér, dobok majd képet. De egyébként én ilyenkor youtube-on szoktam nézegetni unbox videókat, azokon szokott látszódni a lényeg.
-
törölt tag
válasz Adam_Shepard #74090 üzenetére
Parancsolj. 1 perc volt guglival.
-
fausto
addikt
Nem tudjátok, a Mortal Kombat Komplete Edition-ba a DLC-k a lemezen vannak vagy kódot adnak hozzá? Köszi előre is!
-
joci221
tag
Sziasztok!
A tegnap vásároltam elég jó áron egy PS3 Fat gépet, de amikor beakarok jelentkezni a PSN- be egy darabig dolgozik aztán "connection to server timed out" üzenetet dobja. Tudtok erre valami megoldást?
Előre is köszönöm.
Megbízhatóságom.: https://tinyurl.hu/lX2w/ ---- http://t7.hu/ngl
-
A`rpi
addikt
válasz joci221 #74097 üzenetére
Vedd ki a HDD-t formázd le, majd telepítsd újra a rendszerszoftvert.
Amúgy, FAT gépekkel nem érdemes foglalkozni, másik opció eladod így ahogy van, és veszel egy jól működő slimet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest