- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulyka jocó
senior tag
válasz kmisi99 #74701 üzenetére
Ha anno úgy jött ki hogy kód kellett a multihoz (pl last of us, Uncharted 3 stb) akkor lehet, hogy még most is kell kód hozzá
(Ehez a 2-höz biztos kell). De vannak játékok amikhez eltörölték, vagyis ingyen le lehet tölteni a ,,kódot" pl: BF3, BF BC2 (és további EA, meg talán Ubi játékok) -
Petreszku
senior tag
válasz pulyka jocó #74703 üzenetére
Szia! Elnézést ezekre nem is gondoltam, de tényleg voltak/vannak ilyen játékok.
-
kmisi99
addikt
válasz pulyka jocó #74703 üzenetére
Na ez nagyon jó hír. Pont a battlefield érdekelt. Bár eddig csak PC-s voltam, érdekes lesz konzolon.
-
kmisi99
addikt
válasz pulyka jocó #74706 üzenetére
Egyébként nincs kihalva a ps3 bf3 multiplayer módja? Azért már elég régi.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, most találtam a game.co.uk ra. Mennyire ajánlott? Szállítási költség? Néztem a 2 fontos pre owned játékok nagyon csábítóak. Ezek is rendes dobozos játékok csak használt?
[ Szerkesztve ]
-
pulyka jocó
senior tag
Azt hiszem 900ft-ért szállítanak MO-ra.
Kmisinek a válasz[ Szerkesztve ]
-
torik
senior tag
Gondolkozok már egy ideje hogy kéne valami jrpg-t tolni a ps3-on, de semmi rálátásom nincs a dologra régen nézegettem mit ajánlanak belépő szintre, és azok közül amik most vannak sale-en azok a Tales of széria játékai.
Ezek közül melyikkel lenne érdemes kezdeni egy olyannak akinek eddig kimaradtak a japán rpg-k az életéből? Esetleg más ami felett elsiklottam volna? Dark Souls és hasonlók nem játszanak, echte japán cuccot keresnék, ami azért nem fekszi meg egy magamfajta műfajidegen gyomrátAll that and a bag of chips
-
HuMarc
veterán
Ni No Kuni megvolt már? Nem tudom, hogy sale-n van-e, de azt igen, hogy sokszor volt már róla szó a topicban... Én még mindig úgy 70% körül stagnálok, nem visz rá a lélek a folytatásra... Túl sok a duel, és azokat én annyira nem szeretem. Pár órába beletelne, mire átjutnék a mostani szakaszon, ahhoz meg nekem kedvem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Hevius
tag
Sziasztok! Valaki járt már úgy hogy a gyári kontrollert nem ismeri fel a gép? Esetleg meghalt az akksi benne? Kábelen a gépre dugva működik, ha lehúzom villog és kikapcsol szinte egyből. Szerintetek mi lehet a gond? Köszi a segítséget előre is!
ui.: A másik problémám nem akar a gépem wifire csatlakozni, ha rámegyek az internet beállításokra akkor azt írja dugjak be kábelt, bedugom akkor csatlakozik viszont wifire nem tudom csatlakoztatni, el se jutok odáig hogy mutassa a környező wifiket. Ebbe is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Hevius #74716 üzenetére
"Sziasztok! Valaki járt már úgy hogy a gyári kontrollert nem ismeri fel a gép? Esetleg meghalt az akksi benne? Kábelen a gépre dugva működik, ha lehúzom villog és kikapcsol szinte egyből. Szerintetek mi lehet a gond? Köszi a segítséget előre is!
ui.: A másik problémám nem akar a gépem wifire csatlakozni, ha rámegyek az internet beállításokra akkor azt írja dugjak be kábelt, bedugom akkor csatlakozik viszont wifire nem tudom csatlakoztatni, el se jutok odáig hogy mutassa a környező wifiket. Ebbe is köszi a segítséget. "Próbáld ki a kontrollereid másik konzollal.
Esetleg kérj kölcsön bluetooth fejhallgatót, billentyűzetet, ha ezeket sem tudod csatlakoztatni akkor sajnos a BT egység ment tönkre.
A bluetooth egységgel együtt van Wifi modul is, ezt is próbáld ki, lehetőleg máshol hátha csak a te router-edet "nem szereti" a PS3.
Ha a Wifi/BT modul bebizonyosodott hogy meghibásodott,
többet ne frissíts rajta rendszerszoftvert,
mert utána sajnos teljesen használhatatlan lesz a készülék.
Ezzel a hibakóddal: 8002F1F0 -
A`rpi
addikt
válasz Hevius #74718 üzenetére
Körülményes. Nekem egy slim gépem van így, idáig senki nem vállalta. Semmi baja a gépnek, de a Wi-Fi / BT modul nélkül az operációs rendszer nem frissül, és hibát dob...
Esetleg ha találnál valakit aki javítja emberi áron, érdekelne a szaki elérhetősége.
[ Szerkesztve ]
-
Noiziboi
csendes tag
enki szükségem lenne segitségre a beyond : two souls játékba nos mikor kiképzésen van és mászik nem tudok leugrani a joystickal sehogy és azt olvastam ps4 joy kell hozzá ez igaz? nyomtam mindent semmit nem csinál idegesít nagyon 😈
-
-
Raiden_47
csendes tag
Sziasztok!
Rokonom PS3-a, ezt a hibakódot írja ki: 8002f1f9
Esetleg valaki tudja mi a teendő most a géppel?
-
A`rpi
addikt
válasz Raiden_47 #74725 üzenetére
"Sziasztok!
Rokonom PS3-a, ezt a hibakódot írja ki: 8002f1f9
Esetleg valaki tudja mi a teendő most a géppel?"
HDD cserével érdemes próbálkozni, rendszer szoftver telepítéshez pedig itt találsz segédletet: [link]
Ha a fentebbiek nem oldják meg a problémádat, vidd szakemberhez a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
Sikerült végigjátszanom (másodjára, ezúttal Ps3-on) a Life is Stranget, meg is lett vele a negyedik platinám.
Még mindig úgy gondolom, hogy az egyik legjobb kalandjáték, ami a döntéseinken alapszik.[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
Hülye kérdés: Far Cry 4 PS3-on mennyivel másabb mint PS4-en? Gondolom valamivel másabb...vagy csak grafikailag butított?
Csak mert lassan-lassan váltok PS4-re de addig keresek még játékokat, és ha úgymond sokkal rosszabb mint PS4-en akkor nem veszem meg most
Szerk: tudnátok ajánlani játékokat? GTA 5 a favorit, de megvan a Watchdogs meg a CoD MW2, +5-6 egyéb játek, de stílusban akár ehhez hasonlóak és különbözőek is jöhetnek[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
torik
senior tag
válasz rsanyi20 #74728 üzenetére
Ami szerintem must have (igaz nem mind exkluzív) az a Metal Gear Solid: Legacy Collection, God of War Saga, Uncharted játékok, Okami HD, Ratchet & Clank széria részei, Last of Us, Shadow of the Colossus HD, Red Dead Redemption, Motorstorm Apocalypse, Infamous, plusz konzolon sokkal jobb a Dark Souls (az első legalábbis mindenképpen)
Ja és persze Guitar Hero és Rock Band minden mennyiségben
[ Szerkesztve ]
All that and a bag of chips
-
perecKING
senior tag
Sziasztok! Szerintetek ez eredeti?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy ps3-at németből se kábel se kontroller semmi.
Soha nem volt még semmilyen konzolom hogyan tudnám tesztelni minden funkcióját?[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
dkaro
őstag
válasz anonymus89 #74741 üzenetére
Szerezz kölcsönbe egy tapkabelt, egy kösz és egy lemezt és nézd meg minden működik-e
-
A`rpi
addikt
válasz anonymus89 #74741 üzenetére
"Sziasztok!
Kaptam egy ps3-at németből se kábel se kontroller semmi.
Soha nem volt még semmilyen konzolom hogyan tudnám tesztelni minden funkcióját?"FAT modellhez műszer csatlakozós táp kell.
Slim, vagy Superslim géphez, piskóta csatlakozós tápkábel.
A menüben való navigáláshoz elegendő egy USB billentyűzet.
Játékot csak Dualshock 3, vagy Dualshock 4 kontrollerrel tudod majd vezérelni.
-
Karex
senior tag
Sziasztok!
Új, PS3 superslim tulajként csatlakoznék a közösséghez. Első utam a PS store-ba vezetett, ahol szerettem volna 1-2 akciós játékot bezsákolni. Azonban akármilyen fizetési módot választok, elutasít.
Próbáltam Paypal accounttal, amihez egy virtuális Mastercard tartozik, direktben a virtuális Mastercarddal, és az igazi, dombornyomott Mastercard bankkártyámmal is. Minden esetben valamilyen invalid card/stb. üzenetet kapok. Ugyanez van a ps3-ról, és pc-ről bejelentkezett PSN accounttal is. Se a fizetés, se a wallet feltöltés nem működik. Ja, és igen, van elég pénz is rajtuk.
Valami címadatot rontok el, vagy mi lehet a baja?ui: a Paypal acc, és a hozzá linkelt kártya is regisztrált, visszaigazolt, továbbá már nem egyszer vásároltam velük online, szóval ezt is kizárnám, látszólag csak a PSN store szivat.
Köszi előre is!
-
A`rpi
addikt
"Sziasztok!
Új, PS3 superslim tulajként csatlakoznék a közösséghez. Első utam a PS store-ba vezetett, ahol szerettem volna 1-2 akciós játékot bezsákolni. Azonban akármilyen fizetési módot választok, elutasít.
Próbáltam Paypal accounttal, amihez egy virtuális Mastercard tartozik, direktben a virtuális Mastercarddal, és az igazi, dombornyomott Mastercard bankkártyámmal is. Minden esetben valamilyen invalid card/stb. üzenetet kapok. Ugyanez van a ps3-ról, és pc-ről bejelentkezett PSN accounttal is. Se a fizetés, se a wallet feltöltés nem működik. Ja, és igen, van elég pénz is rajtuk.
Valami címadatot rontok el, vagy mi lehet a baja?ui: a Paypal acc, és a hozzá linkelt kártya is regisztrált, visszaigazolt, továbbá már nem egyszer vásároltam velük online, szóval ezt is kizárnám, látszólag csak a PSN store szivat.
Köszi előre is!"
Magyar régiójú bankkártyához Magyar PSN ID dukál, vásárlásnál érdemes mindent a PlayStation 3 felületén intézni PC helyett.
A kártya adatait, és a címed is kisbetűvel speciális karakterek,
és ékezetek nélkül add hozzá.Ha még így sem menne a dolog, várj 48 órát és próbálkozz újra, esetleg vásárolj PSN feltöltő kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
-
A`rpi
addikt
"Az bizony Ft, szóval elvileg ez rendben van. A címmel még játszom egy kicsit, a leírásod alapján, de attól tartok, lesz egy köröm az OTP-ben is..."
Ha idáig ment a fizetés online akkor ott nem lehet gond. Sajnos problémás a vásárlás Play Station háza táján, a feltöltőkártyás megoldás a legkiszámíthatóbb.
Én is OTP-nél vagyok a webkártyádon van pénz?
[ Szerkesztve ]
-
Karex
senior tag
Igen, direkt raktam is rá pluszban, és most annál kevesebbet akarok költeni róla. Viszont a kártya adatoknál még van egy kis mozgástér, ott még próbálkozom, és visszajelzek...
Szerk, módosított kártya adatokkal most ez az infó:
Currently unable to add funds to your account. Please try again later.
Előrébb vagyunk, csak türelmes legyek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs