- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulyka jocó
senior tag
válasz john_trapéz #74599 üzenetére
Szia!
Ha 20 perc körül meglenne ez az egész, akkor szerintem tudok segiteni, de legkorábban csak szerdán, ha az úgy jó. -
john_trapéz
tag
válasz pulyka jocó #74601 üzenetére
valamelyik fórumon olvastam, hogy kábé annyi idő kell mire megvan(nak) a prológ küldetés(ek).
igazából én sem tudom, pontosan de azt írták valamelyik oldalon, ahol egy emberke megcsinált egy csomót a többieknek. (a végén már panaszkodott szegény hogy elég sok időt elvesz ha sok embernek kell)
elküldöm privátban az adatokat és majd meglátod, ha sok időt vesz el akkor hagyd a fenébe.előre is köszönöm.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz john_trapéz #74602 üzenetére
Oké
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok. Az USA sztórban lévő TLoU játékban a multi is benne van?
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Bogyi007
veterán
Új kérdés. A tegnap említett ismerős amíg nem szerez be a VGA csatis monitorhoz átalakítót, addig sim T-re kötötte a Ps3-at (CECH-254A sorozat - Slim 160 Gbyte) viszont bármilyen játékot is próbált indítani, azoknál csíkos volt a kép és szaggatott a hanggal egyetemben. Mi lehet a gond nála? Kuka a gép vagy más a probléma?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Bocs ha már volt. Szomszéd gyerkőcnek problémás lett a PS3 -a. Bekapcsolás után ezt írja: "The file system on the system storage is corrupted and will be restored." Csak az OK -t lehet választani, amire végigmegy valami folyamat, majd újra indul, és jön megint az üzenet. Ki lehet valahogy billenteni ebből a végtelen ciklusból ? Tudnátok ötletet adni hogyan lehetne rendbehozni ? Köszi.
-
A`rpi
addikt
válasz JozsBiker #74609 üzenetére
"Sziasztok !
Bocs ha már volt. Szomszéd gyerkőcnek problémás lett a PS3 -a. Bekapcsolás után ezt írja: "The file system on the system storage is corrupted and will be restored." Csak az OK -t lehet választani, amire végigmegy valami folyamat, majd újra indul, és jön megint az üzenet. Ki lehet valahogy billenteni ebből a végtelen ciklusból ? Tudnátok ötletet adni hogyan lehetne rendbehozni ? Köszi."
HDD-t vedd ki nézd meg HD Sentinnel-lel.
Ha nem talál hibát a szoftver, formázd le, és tedd vissza.[ Szerkesztve ]
-
JozsBiker
aktív tag
Huha, ez elég rosszul hangzik ( bár a hibaüzenet alapján sok jót nem lehetett remélni ). Még elgondolkodom hogy belekezdjek-e, mert aztán végig kell csinálnom, és ki tudja milyen bonyodalmak adódnak. Ha történetesen hibásnak hozza a HD -t, speckó vincsesztert lehet csak beletenni ( mint az xbox -nál ), vagy jó ami a kezembe akad ?
-
A`rpi
addikt
válasz JozsBiker #74611 üzenetére
"Huha, ez elég rosszul hangzik ( bár a hibaüzenet alapján sok jót nem lehetett remélni ). Még elgondolkodom hogy belekezdjek-e, mert aztán végig kell csinálnom, és ki tudja milyen bonyodalmak adódnak. Ha történetesen hibásnak hozza a HD -t, speckó vincsesztert lehet csak beletenni ( mint az xbox -nál ), vagy jó ami a kezembe akad ?"
Szabványos SATA 2,5" laptop merevlemez kapott helyet a gépben, szóval tudod cserélni.
-
A`rpi
addikt
Sikerült 21. helyen végeznem Hardline 100% Club-jában.
16,899 Emberből idáig csupán 21.-vállalkozó szellemű trófeavadász teljesítette a játékot. Ebből a 21ből egyelőre én voltam a hatodik leggyorsabb, aki minden trófeát megszerzett.
A játék legidőigényesebb trófeái: [kép]
Kasztonként 10 000kill, multiban, cirka 544 órám ment el rá.
"Legnehezebben" megszerezhető trófea: Test Your Mettle
Idáig 106 ember szerezte meg ezt a trófeát, azért ritka, mert ehhez a játékmódhoz egy időben kell 8 ember. Annyi ember ezen a platformon nincsen. (Értsd, ez egy külön játékmód, ami nem népszerű.) Így magamon kívül másik 7 trófeavadásszal kellett egyeztetnem hogy ebben a módban egyáltalán tudjuk játszani, és meglegyen a 25 kőr. Szóval nem volt egyszerű menet.
Összességében véve nem volt nehéz, inkább időigényes, plusz kellett hozzá szervezkedni is, mivel egy két játékmód kihalt, szóval ez a játék egyedül esélytelen segítség nélkül.
-
A`rpi
addikt
válasz james001 #74615 üzenetére
Nem egyszerre toltam le, bár most az utolsó két hétben vérszemet kaptam, mondván jó lenne már befejezni.
3000 ért vettem akcióban a játékot, még nyár elején, közösen SenorDave fórumtárssal, utólag néztem meg a trófea listát, hát a 40 000 kill letablózott, de aztán úgy voltam vele, lezavarom, mondván ezt sokan úgysem "merik" vállalni.
Én mindig is multi orientált voltam, szóval egyáltalán nem volt unalmas, anno a COD OU-ba ennek a többszörösét tettem bele...
Köszi.
Volt akinek ugyan ez a mennyiség (40k kill),
több mint 1000 óra alatt lett meg, szóval ha azt vesszük még gyors is voltam .[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Grat hozza.
Durva ,h miket meg nem teszel egy jatek/trophy miatt.
Tudom ez egy hobbi a hobbin belul,de ebbe igy akkor iszonyat sok idod belement a multi miatt. Volt mar mas ennel idoigenyesebb?(ne aggodj ha nem,majd biztos lesz )szerk, kozben olvastam is...latom volt.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
A`rpi
addikt
válasz Tegla80 #74618 üzenetére
Köszi.
Időtartamban idáig ez volt a legtöbb, már ami a trófeázást illeti.
Ehhez képest a többi BF kutyafüle.
Még a BC1 is a 10002 kill-jével is így utólag semmi .[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Ha újabb (talán szuper slim) ps3-am van, van rá bármi lehetőség hogy be tudom szerezni rá valahonnan a silent hill 4-et?
Köszi!
yo
-
kenny123
addikt
válasz fausto #74621 üzenetére
Kijött az, most melóból picit jobban utánanéztem. Csak az a baj, hogy csak a japánoknak elérhető.
Ha csinálok egy japán accountot -is -, akkor arra is tudok ugyanúgy dollárt feltölteni vagy valami? Esetleg erről van valahol egy leírás?Köszi
yo
-
Pferi
senior tag
Üdv!
Szeretnék vásárolni egy olyan Playstation 3-at ami futtatja a Playstation 2 lemezeimet is.
Elvileg a régi kiadású FAT PS3 modell CECHA.., CECHB.. és CECHE.. kiadású gépek jók erre.
Jól tudom, vagy tévedek?Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
A`rpi
addikt
"Üdv!
Szeretnék vásárolni egy olyan Playstation 3-at ami futtatja a Playstation 2 lemezeimet is.
Elvileg a régi kiadású FAT PS3 modell CECHA.., CECHB.. és CECHE.. kiadású gépek jók erre.
Jól tudom, vagy tévedek?"Nem ajánlott PS3 FAT gépek beszerzése.
Inkább vásárolj PS2-őt, ha számodra fontos ezen platformra megjelent játékok futtatása.
Ha PS3 vásárlásán gondolkozol 320GB Slim, 12GB Superslim, vagy 500GB Superslim modelleket érdemes keresni. Ezek relatív keveset futott modellek, így a meghibásodás lehetőségének a kockázata így a legkisebb.
Ezek a készülékek nem képesek futtatni a PS2 lemezes játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
Pferi
senior tag
Van PS2-m is, de sajnos a FullHD TV-n nem túl jó a képe, ezért gondoltam hogy a PS3 HDMI kimenetén elfogadhatóbb lenne PS2 játékokkal játszani.
Rendeltem egy kompozit kábelt a PS2-höz, kíváncsi leszek a képminőségre.
Nézek azért egy superslimet is közben
Köszönöm a segítséget!Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
A`rpi
addikt
Lehető legjobb képminőség érdekében vásárolj a PlayStation 2-höz,
S video, vagy komponens AV kábelt.(Komponens kábellel érhetsz el jobb eredményt,
feltéve ha van ilyen bemenet a televíziódon.)[ Szerkesztve ]
-
-
manu75
aktív tag
-
RPka91
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám akadt, hogy megvettem a GTAV-öt, minden szépen is alakult az első FIB-s küldetésig,
elkezdett fagyni, sokadikra nagynehez megtudtam csinálni, pár küldetésik jó is volt, viszont azóta fagy, nem tölt be a küldetéseknél, néha elmegy a rádió, odaérek a helyszínre, nem tölti be a párbeszédeket, vagy egyszerűen csak a fekete kép, jobb alsó sarokban a töltés jel, nem tudom előhozni a telefont, vagy szimplán csak lefagy.(amikor a kórházban voltunk) Ez mitől lehet?
Noha a gép cirka 2 éves, nem volt nagyon használva, sőt.. talán ha összesen ment 20-30, maximum 40 órát.
-
A`rpi
addikt
válasz RPka91 #74632 üzenetére
"Sziasztok!
Egy olyan problémám akadt, hogy megvettem a GTAV-öt, minden szépen is alakult az első FIB-s küldetésig,
elkezdett fagyni, sokadikra nagynehez megtudtam csinálni, pár küldetésik jó is volt, viszont azóta fagy, nem tölt be a küldetéseknél, néha elmegy a rádió, odaérek a helyszínre, nem tölti be a párbeszédeket, vagy egyszerűen csak a fekete kép, jobb alsó sarokban a töltés jel, nem tudom előhozni a telefont, vagy szimplán csak lefagy.(amikor a kórházban voltunk) Ez mitől lehet?
Noha a gép cirka 2 éves, nem volt nagyon használva, sőt.. talán ha összesen ment 20-30, maximum 40 órát. "
Telepítsd újra a játékot. Esetleg próbálkozz korábbi játékállás betöltésével.
-
RPka91
tag
Újratelepítettem a játékot, de ugyanúgy fagy. :/
Addig jó, míg hallom, hogy kattog a lemez, de mihelyst abbahagyja az olvasást, nem tölti be a telefont, a rádiót, a párbeszédet, autózni, menni még lehet, lőni már nem..(#74634) pulyka jocó:
Próbáltam már ablaktisztítóval, zsepivel, törlőkendővel, bele a pólóba, ráolvasással, tiszta zoknival, selyemzoknival, használt zoknival, semmi..Szerk.:
Hallom, hogy pörög a lemez, de az az olvasós hang nincs.[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
válasz RPka91 #74637 üzenetére
Az összes játékom közül a Diablo 3-at piszkálta folyamatosan a meghajtó, állandóan hangokat adott ki, azt hittem a konzollal van a baj, de kiderült hogy a játék ilyen. Szerintem a Gta-val a lemezzel van a gond, nekem is lemezesen van meg és nincsen semmi baja, nem jelentkeznek olyan gondok mint neked.
-
A`rpi
addikt
válasz #17954112 #74644 üzenetére
"Üdv!
A PS3 támogatja az 1024x720-as felbontást? Mert ilyen felbontású TV-m van, és ha mondjuk rákötnék egy PS3-at, hogy jelenne meg rajta a kép?"PS3 ezeket a felbontásokat támogatja:
-NTSC: 1080p / 1080i / 720p / 480p
-PAL: 1080p / 1080i / 720p / 576pÉn a 720p (1280x720) beállítással próbálkoznék, ezt szerintem a televíziód le tudja magának konvertálni 1024x720 felbontásra.
Ha a készülék nem adna képet, az alábbiakat kövesd: [link]
[ Szerkesztve ]
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Az a gondom, hogy képtelen vagyok megszokni a PS4 kontrollerének homorú analóg karjait. A PS3-as domború gombjait viszont imádom. Van valami (kipróbált, működőképes) megoldás a PS3-as analóg karjainak ráapplikálására a PS4 kontrollerre? (Konkrét ajánlat is érdekelne privátban.)
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
RangerFox
veterán
válasz newmoonlight #74648 üzenetére
ebayen lehet kapni olyan kupakokat a ps4 joypadre, amitől domború lesz
-
newmoonlight
senior tag
válasz RangerFox #74649 üzenetére
Közben megszületett a megoldás...
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest