- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz nonsen5e #54300 üzenetére
Na igen.. Az a baj ezzel, hogy eleg random.. Nagyban függ ugye a fejes/füles impedanciajatol, hogy mennyire lesz hangos vagy halk, meg hat nem tudom, ki hogy van vele, de engem rohadt mod zavarna, ha nincs hangeröszabalyzas. Persze ilyen "favago modszernek" megteszi (no offense).
-
mircike1
tag
válasz dilipok #54301 üzenetére
Most remélem, neked válaszolok.
Többször is elolvastam, meg a priviket is és nem lettem okosabb. Bocsánat, az én hibám nyilván.
Tehát:
1. a nagynak van egy bluetooth fülhallgatója mikrofonnal
2. a kicsinek nincs semmije.Megoldás lenne, ha
1. a nagynál maradna így
2. a kicsi HALLANÁ azt, hogy miről beszélnek a többiek.[ Szerkesztve ]
-
mircike1
tag
Erre írták/mondták azt több helyen, hogy nem megoldható.
-
nonsen5e
addikt
válasz dani3l #54302 üzenetére
Ezt csak úgy írtam, hogy használhatónak használható úgy is, mert kíváncsiságból kipróbáltam, de nekem pl. egy ősrégi Orister erősítőm van ilyen nagyonrégiköralakúbizbazosbemenetekkel és arra megoldottam, hogy legyen jack egy átalakítóval, és elé beiktattam egy 1000Ft-os nagyontescos genius erősítős hangfalat jack kimenettel, aztán azon keresztül üzemel a PS, meg a gép meg minden.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
válasz aizen92 #54294 üzenetére
Az nem opció, hogy kicsit gyűjtesz, bizniszelsz, adol-veszel még és valamilyen TV, rendesen HDMI-vel, ahogy azt köll?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
aizen92
addikt
válasz Synthwave #54308 üzenetére
Van csamcsung FHD TV mindkét házban
Azon játszunk mindig.Csak néha ha barátnőm akar valamit nézni a TV-n ( és egyáltalán látni és hallani se akarom az adott műsor tartalmát ), én meg éppen játszanék, akkor a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
aizen92
addikt
válasz Synthwave #54310 üzenetére
Rohadt jól néz ki a szobában egy FHD TV meg Monitor egy Bivaly nagy CRT TV-vel
(#54312) [oWn]f4te : Annyi kütyü van, már így is sok egy szobában : TV,monitor, 2 laptop,tablet, 2 "okostelefon". Még egy "oldschool" CRT. sok lesz már
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
válasz aizen92 #54311 üzenetére
Ha nem egy kiselejtezett szemetet veszel, akkor igen. :>
Szép állapotú, 70 cm környéki Sony Trinitron-ok is vannak már 5-15 között.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
A`rpi
addikt
válasz mircike1 #54303 üzenetére
Talán legéletképesebb megoldás veszel egy ilyen hangkártyát, kettő jack elosztót, és kettő ilyen head setet.
Lehet venni ,mindenből olcsóbbat drágábbat csupán az ötlet lenne a lényeges, igaz ilyen jellegű hangkártyából nincsen nagy választék ez amit linkeltem használható én meg vagyok vele elégedve persze közel sem a legjobb minőség de használható!
Másik megoldás, de talán ezt már megválaszoltam neked:
Settings>Accessories settings>Audio Device Settings:
Itt átkapcsolod Output Devicet> System Default Devicera ahogy a lentebbi képen is láthatod:
Ebben az esetben beszédhang is ki kerül a TVre így mindkettő gyerek hallhatja mint mond a másik online játékos(ok).
Harmadik de talán legköltségesebb opció, veszel még egy PS3-at, és el van intézve ez a mizéria...
[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
Pár oldallal előbb volt szó az SSD hatásáról, konkrétan a Rage jött elő. Érdemes SSD-t betenni, többek közt a Rage eseteben is megoldja a pop-in problémát, de más játékoknál is használ.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
ron8
senior tag
Sziasztok!
Mit jelent a gép sorozatszáma (cech...+szám..vmi ilyesmi),plusz az alján lévő kód?Ezek mit határoznak meg? -
laceszgamer
addikt
-
Mennyi a The Last of Us install-ja?
Szeressem az ilyen (zombi-)apokalipszises dolgokat, ez meg egész jónak néz ki a témában.
-
hanics
aktív tag
Valakinek van valami tapasztalalta a 4.60s frissitesrol a rendszerhez? Vagy esetleg mi javult benne?
---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
HuMarc
veterán
válasz Synthwave #54321 üzenetére
Nem tudom, hogy ez segít-e, de a PSN-en ezt írják:
The initial download size for this game is approx. 200MB. A larger download is then required. You can play single player game mode after 70% of the download is complete. The full download requires 24GB of free HDD space. - [link]
-
crue
őstag
Ma délelőtt megérkezett egy zavvi-s küldeményem, amit múlt csütörtökön este rendeltem meg. Néhány magyar webshop is megirigyelhetné ezt a gyorsaságot.
-
crue
őstag
válasz Polllen #54327 üzenetére
Még jó, hogy nem fizetős postával kértem. Még a végén felébresztettek volna az éjszaka közepén, hogy: tessék, itt van a csomag.
MasterMark: na igen, néha lesek, hogy 10-12 fontért olyanok vannak, amik itthon még 8-10 ezer ft körül kaphatóak.
szerk: Még az is szimpi, hogy ha több cuccot rendelsz, külön-külön adják fel, hogy az esetlegesen hosszabb beszerzési idejű áru ne hátráltassa azt, ami kéznél van.
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Jó kis hely, én csak készülök tőlük rendelni...csak nem értek valamit...megnézem a nemzetköz magyar fuvart...és van ugye nemzetközi ami ingyenes...nemzetközi követéses ami fizetős írja is az árát..és mellette van még másik 2 ahol csak a napot írja ki...most az ingyenes vagy hogy kell ezt a 4 félét nézni?? Köszi!!!
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
crue
őstag
válasz Brian_GT #54332 üzenetére
Elvileg ezek vannak, de ez sem teljesen így van, mert a standard international delivery ingyenes, itt meg 99p-t ír. Az ingyenesről annyit kell tudni, hogy nem könyvelt küldemény, tehát a postás simán beledobja a postaládába. Erre érdemes figyelni, ha könnyen hozzáférhető a postaláda, nehogy valakinek megtetsszen és magához vegye.
-
attila666
tag
Sziasztok!
Olyan probléma van PS3 Slim-el, hogy az RSX hőmérséklete 50 fok körül van, de a CPU kb 75-76 fokon megy üresjáratban, a ventilátor sikít, de nem hűti le (hideg levegőt is fúj). 2 alkalommal is újrapasztáztuk, de nem segített. Állítólag a CPU HIS-t kell levenni és újrapasztázni. Tudnátok ajánlani valami megbízható szervizt/szakembert aki tudna ebben segíteni? Lehetőleg Észak-Magyarországon, de Budapest is jó lenne.
-
Brian_GT
őstag
válasz dilipok #54335 üzenetére
Igen ezt néztem én is...ezen akadtam fennt, hogy elsőnél írja, hogy ingyenes a többinél meg van vagy ár vagy csak nap van megadva. Vagy tök mindegy a többi sima nemzetközit kell nézni..vagyis a táblázat elsőjét??
Crue: Ezt most nem mondod komolyan? Normál levélként hozza a postás még csak nem is ajánlottan? Mert megnézem azt a postást aki egy br tokot bedug a postaládába.... még a normál állított postaládába sem tudja bedobni, mert elakad...de itt ahol lakom fektetett postaláda rendszer van...ami kb egy normál magazin vastagságú réssel van. Ilyenkor csak lesz annyi esze a postásomnak, hogy felhozza!
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
laceszgamer
addikt
válasz attila666 #54336 üzenetére
Az jó meleg, mivel mérted amúgy?
Hardveraprón vannak sokan akik foglalkoznak ilyesmivel, kommentek alapján könnyen le elhet szűrni azt is, hogy mennyire profik a témában.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
nonsen5e
addikt
válasz laceszgamer #54338 üzenetére
Engem is érdekelt, kicsit utánaolvasva arra jutottam, hogy csak buherált rendszerre tehető (ne legyen igazam), avagy ugye ha szétnyitod a gépet akkor van lézeres termométer.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
dilipok
veterán
válasz echterion #54342 üzenetére
valtoztattak rajta, mert emlekeim szerint 28 nap volt irva, most meg legalabb 14 napot ir. Ettol fuggetlenul a lenyeg: It is our policy to replace items that are lost in post, this does not affect your statutory rights.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
james001
veterán
Új frissítés mit tud? 4.60. Mondjuk gondolom semmi újat nem hoz,az eddigi 2-3 se hozott.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz nokia párti #54346 üzenetére
Hát most épp játszok szóval nem jött össze nekik
HuMarc: Köszi,szóval semmi érdekes "megint".
[ Szerkesztve ]
-
attila666
tag
válasz laceszgamer #54338 üzenetére
Köszönöm a választ!
Multiman-al mértem a hőmérsékleteket.
-
ldave
félisten
[oWn]f4te, idén ősszel (szept. 26.) jön egy újabb neked való játék
A lemezen rajta lesz az angol mellett az eredeti japán nyelv is.
A Slime draws near! Command?
-
james001
veterán
Ha minden igaz Dead Space 3 és Vessel lesz a két ingyenes játék plus-on. Kapják be,biztos nem frissítem fel júliusban az előfizetésem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest