- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
na spammelek itt... most bujtam a store-t, es annyira jol esett latni, hogy miutan alig egy honappal ezelott megvettem a Silent Hill-t, most ingyen letolthettem volna a Plus miatt... Azon a 6 fonton nem mulik semmi, de ez annyira en vagyok...
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
leftyke
aktív tag
Hello
Pár hetes felhasználó vagyok és annyi segítséget kérnék,hogy hol tudom megnézni mennyi hely van még a a gép winchwesterén és hogy mik vannak rajta? Használtan vettem munkatársamtól mert nem használta! A gép 120gb-os slim! -
nokia párti
őstag
Normális-e az, hogy a PS3 mostanában hamarabb átkapcsol a magasabb fokozatokba?
Ezelőtt kb. kellett neki a menüben min 7-8 perc, hogy átkapcsoljon 2-es fokozatba, most meg kb. 3 perc alatt teszi ezt, majd 5 perc múlva már 3.-ban van. (ez már az xmb-en csinálja)
Játék közben meg néha átkapcsol 4.-be is, ilyet még nem hallottam bakker, gyorsan ki is léptem a játékból, hogy visszahűtse magát. Most a meleg teszi ezt vagy, már szárad ki a paszta a gépben? A gép 1,5 éves mindössze.( FAT 60GB)[ Szerkesztve ]
-
Herczi
senior tag
válasz nokia párti #32903 üzenetére
Én azt se tudtam, hogy vannak ilyen fokozatok.
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Működi ez a pendrivra játék,és onnan lejátszás a ps3-on?
-
dilipok
veterán
válasz Olyasmi #32905 üzenetére
berakod a lemezt es megy minek neked pendrive? milyen jatek az?
Gondolom az install-t at lehet masolni es feltelepiteni a gepre. Amugy nem tudom, nem hinnem, hogy ugy mukodik. Maximum probald ki es szamolj be rola. Mar csak azt nem vagom, hogy minek pendrive-on hurcolni, mert ha meg van veve, akkor ugyis le lehet tolteni a store-rol
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Szárad a paszta...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
DM-Fan
nagyúr
Nekem is ezt csinálta anno a FAT 40 GB úgy 3 év aktív használat után - ez biztos jele annak, hogy kiszáradt a CPU/GPU és a bordák közötti paszta. Amikor szétszedtem pontosan ezt tapasztaltam. Újrapasztáztam és visszaállt a régi rend. Úgy tűnik, nálad is esedékessé vált. Plusz azért ne felejtsd el azt sem, hogy az utóbbi napokban azért extrém meleg lett, mondhatni nyár közepi hőmérséklet van.
Get Moded!
-
-
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz nokia párti #32911 üzenetére
azért mert 1,5 éve lett vásárolva, nem biztos, h 1,6 éve gyártották
-
dilipok
veterán
válasz SektorFlop #32910 üzenetére
sejtettem h warez, de azt hittem, hogy mar megint en nem tudok valamirol, ezert nem akartam elkuldeni egybol szemeszhez...
-
balazs8907
tag
sziasztok! Van egy slim ps3 (cech-3004) és azt vettem észre hogy fektetett állapotban nagyon melegszik a gép alja pedig nem közvetlenül érintkezik az alatta lévő felülettel, mert pepsi-s kupakokat raktam alá
Mikor állítva megy jelentősen alacsonyabb a gép aljának a hőmérséklete....
Szerintetek melyik pozíció jobb neki és miért?
Ha hülyeséget kérdeztem bocsi, de szeretném tudni a választ.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz nokia párti #32911 üzenetére
1,5 év alatt?! Simán ki tud száradni a paszta ennyi idő alatt, ez egyébként is nagyban függ a használat módjától, intenzitásától, a működési környezettől, számos egyéb tényezőtől. Ha érvényes méltányossági garancia van a gépen, ami még nem járt le, akkor semmiképp ne bontsd meg, mert ha megmakkan is, akkor is megvan a javítás 16,5 eFt-ból. Ha betöltötte a 3 éves kort, akkor hozzám hasonlóan újrakenheted és várhatóan megint elmegy pár évet gond nélkül. Nálam azóta is vígan duruzsol a FAT 40 GB.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz balazs8907 #32914 üzenetére
Az állított pozíció egyértelműen jobb abból a szempontból, hogy jobban tud áramolni a levegő a gép alsó része körül, amire az alaplap fekszik rá, ergo jobb a hőleadás is. Hátránya, hogy így azért valamelyest instabilabb a gép, illetve körülményesebb lehet a lemez kivétele és behelyezése, de amúgy különösebben nem szabadna egyéb más hatásnak érnie így sem a gépet. Használhatod így nyugodtan, egy ideje már nekem is állítva megy, helytakarékossági okokból. Amíg fektetett volt, én ragasztottam a gyári lábakra barkácsáruházban kapható gumiütközőket, amelyek jó 5 cm-re megemelték a gép alját az asztaltól, így rendesen tudott alatta áramolni a levegő. Sokat jelent, így akár az üdítős kupak is jó megoldás lehet, de még jobb, ha többet emelsz rajta.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz narancsnn #32917 üzenetére
Sehogy, mivel a PS3 csak FAT32 fájlrendszert fogad el pendrive-ról, vagy egyéb külső eszközről (pl. mobil HDD-ről) az pedig maximum 4 GB-os fájlokat képes kezelni. Az ennél nagyobb fájlokat kezelő fájlrendszereket (pl. NTFS) a PS3 külső meghajtóként nem támogatja. Hálózaton tudsz csak felmásolni a PS3 belső HDD-jére 4 GB-nál nagyobb tartalmakat.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
james001
veterán
Lehet már volt kérdés,de tudtok ajánlani olyan programot amivel rátudom "égetni" a feliratot a filmre? Mert ugye a drága PS3 nem ismeri fel az .srt fájlokat
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Darth_Revan
veterán
Hülye kérdés, de hogyan lehet regisztrálni a SEN-re? Megadom az e-mail címet, születési dátumot, nemet (opcionális) és országot, de nincs gomb amire rá lehetne kattintani...
nvm, a link nem volt jó, berakta a végére, hogy "?service-entity=psn" és ezzel nem jelent meg a kitöltendő mezők fele és a gombok sem.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz narancsnn #32921 üzenetére
"Akár nem csak videót képet vagy hangot.?"
Nem tudom mi másra gondolsz: bármit, ami a PS3 számára lejátszható formátum (mp3, jpeg, avi, mpeg, stb.). Ezek mind kép, hang, vagy videó. Mi mást akarnál felmásolni?
"És az miért van, hogy a media server, egyszer felismerte a ps3-at, és többször nem?"
Hát, ennek kismillió oka lehet, köztük a router és/vagy a tűzfal beállítása is.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz james001 #32925 üzenetére
De egyébként a PS3 Media Server képes ezt real-time, lejátszás közben is elvégezni, ha megosztod a filmet és a hozzá tartozó feliratot PC-ről a PS3 felé és a PS3-on megnyitod a megfelelő feliratos almenüből a filmet. Mondjuk ezt kezeld fenntartásokkal, mert leginkább csak a kisebb avi-knál működik normálisan, nagyobb HD-anyagoknál már nem! Egyszerűbb, ha beruházol egy olcsó médialejátszóba, már a 10-15 eFt-os kategória is pofánröhögi a PS3 lejátszási képességeit, már HD-anyagok terén is. Sok idegbajtól és szívástól tudod megkímélni magad.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
james001
veterán
válasz DM-Fan #32926 üzenetére
Ilyesmivel nem szeretnék szenvedni,meg most csak egyetlen Dragon Ball filmet szeretnék megnézni,de ugye csak japán hanggal van magyar felirattal. Úgyhogy csak emiatt nem szeretnék még több tízezret is költeni.
A film amúgy .mkv fájl,de a programban néztem hogy ezt átkonvertálja más fájltípusba is nem?https://psnprofiles.com/kazama001
-
DM-Fan
nagyúr
válasz james001 #32927 üzenetére
Ha fel akarod másolni a PS3-ra vagy pendrive-ra és onnan lejátszani a PS3-mal, akkor kénytelen is vagy átkonvertálni mpg-be (vob-ba), mivel csak ezt fogja tudni lejátszani a PS3, az mkv-t nem. Mondjuk ez nem gond, tekintettel arra, hogy gyakorlatilag csak konténerformátum-váltás fog történni. Ezt is megcsinálja neked az mkv2vob, majd beleégeti a feliratot. Utóbbi miatt jelen esetben viszont lesz átkódolás is, mivel a feliratot rá kell égetni a filmre, ehhez viszont kockánként át kell kódolni. Ha elég combos a konfigod, akkor 1-2 óra alatt meglesz vele, a film hosszától függően.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Darth_Revan
veterán
Hozzá lehet adni magyar bankkártyát, ha angol címet adtam meg regisztrációnál? 5 fontnyi creditet akarok walletba rakni, de a végén visszadob, hogy nem jó a kártyaadat Mondjuk az is elég furcsa, hogy ékezetet nem fogad el a kártyatulajdonos nevének beírásánál...
-
balazs8907
tag
bármilyen vezetékes(usb)/vezeték nélküli headset jó a ps3-hoz?
-
SektorFlop
aktív tag
Elsőnek is ismét felteszem a kérdést, hátha valaki olyan nem látta aki tudna segíteni.
a másik kérdésem pedig az PS Plus-al kapcsolatos, ha előfizetek akkor az ingyenes játékok mindig elérhetőek lesznek? Megpróbálom bővebben kifejteni a kérdést Szóval előfizetek egy évre, akkor csak az a havi játékok ingyenesek amikor előfizetek, vagy minden hónapban ajánlott játék letölthető ingyenesen? És még egy dolog amit nem tudok, hogy az ingyenes játékot akár 2 évig is nyomhatom ha folyamatosan 2 évig van plusz előfizetésem?
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
Gebriel
veterán
válasz SektorFlop #32934 üzenetére
Minden játék letölthető ingyen amit adnak és igen csak addig míg tart az előfizetésed
-
v!ct0y
veterán
válasz SektorFlop #32934 üzenetére
Play Station Communytin érdeklődj mert ott van valami ilyesmi.
-
SaMURaIDrAkE
tag
válasz Darth_Revan #32929 üzenetére
Én a magyar reges accommal nemrég vettem játékot SEN-en! Journey.
Rendes itthoni címem van megadva, szal semmi kamu adatok. Mivel most már van magyar SEN, felmentem és simán vásároltam a kártyámmal.
Raiffeisenes vagyok, szal ezzel biztos működik, de érdemes megpróbálni a más bank kártyájával is. -
Gebriel
veterán
válasz DM-Fan #32890 üzenetére
Végzetem az U3-al. Nagyon jó csak egy probléma volt vele, hogy vége lett.
A mozgásra egy kicsit vissza térve, csak amikor a fáklya kezébe van akkor tűnik olyan furcsának. Minden más esetben rendben van.
Remek helyszínek, (bár itt egy egy területnél már érződött, a multiplayer játékra épült )Sivatagból kivergődve, a szellem város után már úgy gondoltam, meg mutatót minden szépet a játék.
Ahhham persze.
Atlatis-hoz érkezve az államat kerestem.
Párom még rá is kérdeztet milyen játékkal játszom?Nem értem, hogy a játékkészítők 80% mi f*sz* csinál? Miért nem tudnak ilyen színvonalú játékot csinálni?
Ez a játék az elejétől a végig perfekt.[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
válasz SektorFlop #32944 üzenetére
Az elsőt Easy-ben játszottam, utólag visszaolvasva kb a Normál mód szintjén volt mert el vannak "rontva" a nehézségi szintek, nekem sok volt de az Uncharted 2-ben mindent javítottak (változatos helyszínek, sztori, nehézség, lett multiplayer stb), én nemrég fejeztem be és imádtam, gyűjtöm a pénzt a 3-ra
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Gebriel
veterán
Valaki itt játszik/játszott a Dark Souls-al?
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest