-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
Közben amúgy nekem megjelent a Black Friday banner a storeban, tegnap este néztem. Be is húztam a Doom Eternal Deluxe-ot meg a Blasphemous-t.
The owls are not what they seem.
-
Elderath
őstag
Bírom, ahogy itt páran jönnek azzal a szöveggel, hogy nincs launch cím meg minek megvenni most. Persze ezek olyan emberek, akiknek nem jutott gép javarészt. Nincs launch cím? Ez a legjobb PS launch címek tekintetében. Ott az astrobot, persze rövid, de iszonyat igényes platformer, a másik a sackboy, ami szintén nagyon jó, aki szereti a stílust. Van egy spidermanünk , amin ha nem rohansz végig 10-12 óra, nem DLC. Ott a demons souls, aminél jönnek a "csak egy remake" szöveggel. Na most ezt a "csak egy remake"-et a PS5 tulajok kb 99%a nem tolta és nem is látta, így kapnak egy vadonatúj souls játékot indulásra, ami nem mellesleg a legszebb cím konzolon. Továbbá ott vannak a 3rd party címek sokkal jobb minőségben. Hagyjuk már ezt a szar launch témát. Egyedül az OS instabil, de erre lehetett számítani, majd jönnek a stability updatek
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
japunk
aktív tag
válasz Elderath #36152 üzenetére
Részemről az Astro egy baromi jó techdemó a kontrollerhez - belekóstolás után platináig ki sem léptem belőle - ráadásul ingyen. A Sackboyért én személy szerint nem adnék ki 25e forintot de egy 10e forintos játékként biztosan elfogadnám. A Miles Morales-t gondolom a Sony egy kisebb húzónévként képzelte el a launchor, elvileg Pókember, és az előző részt is sokan szerették. A Demon's Souls "csak egy remake" szövegen csak röhögni tudok, bár így nézne ki minden remake, pedig itt most félretettem a FS fanboy énemet, egyértelműen system-seller cím lesz belőle. Egyébként szerintem sokan csak úgy vannak vele hogy lecserélik a régi konzolt az újra hogy simábban fussanak a prevgen játékaik, a nextgen címek pedig majd egyszer érkeznek. Olyan ez mintha fejlesztenél a PC-den.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Oppenheimer #36155 üzenetére
Ez az no comment astro bitch nálam simán 10/10-es gigaex.
-
Elderath
őstag
Na pont erről beszéltem. Mi a gond az astroval meg a sackboyal? Iszonyat minőségi platformerek. Attól, mert te nem szereted ezeket, attól még jók. Spiderman meg már tech demo? Oké Bárcsak minden tech demo ilyen lenne
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Exkluzív valóban nincs sok, de vannak cross platform címek is: Valhalla, COD, Watch Dogs, Godfall, illetve a PS5 patch-et kapó játékok.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Pálinka
csendes tag
válasz marquuard #36131 üzenetére
Nem bug.
A kontroller energiatakarékos üzemmódba lép ezt itt tudod megváltoztatni: rendszer-energiatakarékosság-idő beállitása a vezérlő kikapcsolásig.
A hang ilyenkor automatikusan megszűnik a visszakapcsolása az alsó funkciosoron a hang beállitásnál tudod visszakapcsolni. -
vonSux
őstag
Írtam már, csak ismételni tudom magam; még annak is szórakoztató lehet, aki nem rajong a platformerekért (pl én). Mindez tök ingyen, első nap elérhető, remek gesztus.
-
VTom
veterán
Nálam is.
Baromi jópofa játék, tele rengeteg ötletes megvalósítással.
Aki pedig egy kicsit tisztában van a PS és a PS játékok történelmével, annak külön csemege.Mondom ezt úgy, hogy nem is nagyon kedvelem a platformereket, szökőévben egyszer játszom ilyen játékkal.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz -=Jam=- #36148 üzenetére
Elég fura, hogy Szombathelyre lehozták tegnapra, BP.n belül meg lassan egy hét telik el onnantól, hogy beérkeztek a központba a konzolok.
Persze nyilván több boltot is kell kiszolgálniuk BP-n belül, de azért na.F-ECT$ Én biztos nem fogom, a második részt próbáltam egyedül, pont annyit ért, amennyiért vettem (ingyen kaptam egy játékkulcsot még PC-re) nem vonz ez a hekkelős hipszter (vagy mi) téma.
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
-FLY->
őstag
válasz Elderath #36152 üzenetére
Nézeteltérésnek az lehet a fő oka, hogy kb két külön generáció van itt. Akármelyik öregebbel beszélek, nem könnyű őket megvenni.
Megértem azt is, hogy akiknek most, vagy pár éve kinyílt a belső zseb, azoknak ez egy mekka, nekik sok cím van, minden új, minden kiemelkedő, bőségesnek érzik.
Valamiért úgy érzik, hogy védelmükbe kell vegyenek egy céget, közben meg csak elvárniuk kellene, így járnánk jól. Legyen csak magasan a léc és elvárom, hogy 30.000Ft, meg isten tudja még mennyi pénzért ugorják is meg!
Egész nyugodtan lehetne hozni teljes AAA számozott vagy új címeket startra, piacvezetők konzolban, mutassák az irányt.[ Szerkesztve ]
-
japunk
aktív tag
Szerencsére engem ezek az Ubisoft kreálmányok abszolút nem érdekelnek. Sajnálom hogy a Far Cry sorozatnak is az lett a sorsa, ami, pedig a 3. résszel tényleg nagyot alkottak. Manapság mi megy?
- AC: keresnek egy történelmi kort amibe belepakolják ugyanazokat a mechanikákat, ugyanazokkal az unalmas sidequestekkel, ugyanabba a rohadt nagy élettelen világba aztán ráhúzzák mennyire hatalmas ez a játék mert 200 órát is el lehet vele tölteni (amit egy Witcher 3-ban is el tudsz de jóval érdekesebben)
- WD: kiadják harmadjára is ugyanazt az open-world játékot amit próbálnak frissíteni egy kis "hackeléssel" de számomra pontosan ugyanolyan mint bármelyik másik open-world cím
- FC: szintén keresnek egy országot/megyét/bármit ahová kitalálnak egy diktátort aki persze hogy iszonyat őrült, de te mehetsz megint tornyokat elfoglalni hogy lássál valamit a térképből a végtelen semmilyen sidequestek mellett a végső katarzisra várva, ráadásul nekem baromira nem tetszett már az sem hogy bevezették azt hogy társakat tudsz magad mellé felfogadni (azért a 6. részre szerintem majd ránézek de csak Giancarlo Esposito miatt)Alapból nem az én asztalom az open-world stílus néhány kivételtől eltekintve, de legnagyobb etalon számomra a Breath of the Wild. Ezeket a futószalagon gyártott "játékokat" én abszolút nem tudom értékelhetőnek nevezni, főleg hogy megveszed teljes áron az alapjátékot majd még utána súlyos ezrekért vehetsz magadnak még játékidőt pár hülye küldetéssel meg különböző páncélokkal/lovakkal/fegyverekkel. Nekem ez a véleményem a mai Ubisoftról, tudom hogy sokaknak ez bejön, örülök nekik, de nekem ez tök ugyanaz a szitu mint amikor valaki megveszi évente az épp aktuális Fifát.
Utolsó cím amit kiadtak és a mai napig az egyik legnagyobb favoritom az a Child of Light volt.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz -FLY-> #36169 üzenetére
Fölösleges ezt elvárni. Startkor elmegy pár millió PS5 gép, PS4 meg van több tíz millió. Stúdióként melyikre fejlesztesz úgy AAA címet, hogy több (tíz)millió dollár a fejlesztési költség? Persze, hogy az utóbbira.
A Sony Playstation részlege sem fog több tízmillió dollárral megtámogatni egy PS5 címet fejlesztő stúdiót, hogy a várható jóval kisebb eladást ellensúlyozza.
Minden konzol launch ilyen: van pár húzó cím, aztán 1-2 évvel később indul be a dömping.
(Analógia: lehetne sírni amiatt, hogy a moziba szinte csak folytatások jönnek, semmi független film, de fölösleges - így működik jelenleg a világ.)
Dive ever, work never.
-
VTom
veterán
válasz japunk #36170 üzenetére
Én csak az AC szériát szeretem.
Az utolsó 3 rész felépítése nagoyn hasonló, de mindig tettek az előzőhöz. A Valhalla még nincs meg (ezt az árat én is sokallom azért érte) de azt olvastam róla mindenhol, hogy a küldetésrendszer sokat fejlődött az Odyssey-hez képest.
Nekem mondjuk az Odyssey is változatos volt.
Én szeretek elveszni ezekben a világokban, esténként 1-2 órára kizökkenni a valóságból, és kalandozni valami rég letűnt korban. Ezt tökéletesen megvalósítja a Ubisoft.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
saelin
veterán
válasz japunk #36153 üzenetére
Azt játékot már a From Software sem tudta volna ilyen jól megcsinálni. Ennyire szépen egyetlen címük sem futott még konzolon. Nem mellékesen bitang jól néz ki. Kb ilyesminek kellene lennie az Elden Ring-nek is (technikai szempontból).
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
japunk
aktív tag
Elhiszem neked, örülök hogy te élvezed azt a szériát. Ha én el akarok veszni bármilyen világban akkor bedobom a Breath of the Wildot aztán viszlát élet. Egyébként így hogy megvan a PS5 egyre nagyobb a csábítás a Tsushima felé is.
saelin: Ha nem így fog kinézni az Elden Ring akkor az szerintem egy kicsit szégyen lesz. Eddig a Bloodborne volt az abszolút favoritom de tekintve hogy nekem ez a DeS eddig tökre kimaradt most nagyon elkapott, bár ha kidobnának egy picit kibővített és feljavított Bloodborne remake-et akkor szerintem nem lenne kérdéses mi kerülne ismét a trónra.
[ Szerkesztve ]
-
-
S e t h
nagyúr
-
-
Impulsivex
tag
Sziasztok!
Nem tudjatok hogy a GTA5 most PS5ön 30fpsre van korlatozva? Elegge bantja a szemem az online . Mintha meg mindig korlatozva lenne az FPS.
Illetve van valami weboldal ahol kiirjak folyamatosan mely jatekok kaptak ps5 patchet? -
-FLY->
őstag
Én is ps1 el kilencvenes években és még még nagyon sokan. Többen is úgy gondoljuk, hogy egy ennyire extrára behúzott generáció után, érdemes lenne dobni valami nagyobbat a tűzre, hogy berúgja az új generációt. Ekkora erővel, kicsi pénzből lehetne az összes ps1-ps2-ps3 címnek csinálni remaket, elég az, tapsvihar. A játék ilyen főleg régi, de kicsit új is, az ára, az viszont teljesen új, sony örül, faboy örül. Nem eszem meg, ha gond, ha nem.
SOTC sem hozta azt az érzés felújítás után, mit akkor régen ps2-őn, nekem (szép, jó munka, de már láttam, másodszorra már nem olyan). Persze, újszülöttnek minden új.
Ők többet kérnek, én többet várok el, szerintem ez így egészséges.[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
válasz Impulsivex #36181 üzenetére
Majd ha 80 euroért megveszed a PS5 kiadást jövőre kapsz 60 fpst
-
hyggelig
senior tag
válasz japunk #36175 üzenetére
Nekem is pont ugyanazon okokból tetszik az AC sorozat, mint VTomnak.
Meg valahogy érződik, hogy ebbe a játékba több lelket tettek, mint az Odyssey-be vagy az Origins-be.A Tsushimát meg mindenképp szerezd be, mert fantasztikus. Hasonló játék, mint a Valhalla, de mélyebb és átgondoltabb világgal, harcrendszerrel. Nem vagyok nagy trófeahalmozó, de egyszerűen annyira bejött, hogy életem első, igazi platináját szereztem meg ezzel a játékkal.
-
Moby
addikt
válasz -FLY-> #36182 üzenetére
Szerintem a seggét a földhöz verheti mindenki, hogy 2020-ban ezek elkészültek indulásra. Szaladj át az series topikba. Senki nem panaszkodik, pedig nulla darab új játékot kaptak az MS-től. Lehet mindent úgy tekinteni, hogy felig üres az a pohár, én ez ellen sosem fogok szót emelni, csak teljesen felesleges aláhúzni csoportokkal, nem válik ezáltal relevánsabbá. Bárki leírhatja a sajátját is, ezért van a fórum. Ellentétezelésül akkor most beszéltél egy olyan öreg gémerrel, aki ezzel nem ért egyet, szal az öreg gémer/generációs teória ezzel most meg is dőlt.
-
nagyúr
PS4-en tuti 30 fps volt, szerintem majd a nextgen patch-el lesz 60 a PS5-ön.
-
Bogyi007
veterán
Mint írtad korábban már te is eladtad a géped, ami Telekomos beszerzés volt és sikeresen meg is kaptad tőlük elég gyorsan.
Engem csak egy őszinte válasz érdekelne, nem is fogom azt kommentelni (esetlegesen megteszik azt mások úgyis helyettem ) - amikor megrendelted a gépet onnan, akkor már tudtad hogy a gépet tovább fogod adni?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Neoteric
addikt
Grand Theft Auto V-re nincs semmi, még Pro patchet se kapott. Ahogy Elderath is írta, majd lesz PS5 Edition amit meg lehet majd venni. De szerintem amúgy tuti, hogy valami kibővítés is lesz, vannak pletykák. Lehet majd egybekötik a gta VI reveallel.
PSN: ne0teric_sAN
-
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #36071 üzenetére
Hatalmas +1
Egyben utolsó reakcióm a témában, mint írtam feljebb is Vtom válaszát sem fogom kommentálni...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Elderath
őstag
válasz -=Jam=- #36198 üzenetére
Szerintem sok ember van így. Én idén szerettem tlou2őt, imádtam ff7 remaket, de nálam a tsushima viszi a prímet eddig. Valószínű azért is, mert elég nagy pozitív csalódás lett a bemutatók után főleg. NG+ majd megy PS5ön
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest