-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
Van aki látja a számottevő különbséget GOW-ban a két FPS/grafika mód között?
Press "F" to pay respects.
-
TCr
veterán
-
-FLY->
őstag
válasz CptAdamica #36442 üzenetére
ND sokat vállalt és mind meg is csinálta példaértékűre szvsz.
Magukat is túlszárnyalták, csak így tovább, megérdemelték.
PC pofázós vihart kihagytam, nem akartam, hogy befolyásoljon, produktumban nem is érzem túlzottan jelen, vannak izmos nők, meg vannak meleg is, részemről nem rontott semmin. -
CptAdamica
veterán
Relatív kevés azon játékok listája, ami leköt és tudok értük lelkesedni, de például:
- TLoU2
- Batman: Arkham Knight
- RDR2
- Resident Evil 7, 2-3 remake
- Inside/Limbo
- Ori and the Will of the WispsPersze vannak még játékok, amik csak simán jók, de nincs meg bennük az a plusz élmény.
Megyen!
-
dinostaRR
tag
Jött rendszerfrissítés, ami meglepő, hogy nem használok rest mode-ot és amire beléptem, már telepíthettem is. Tegnap este kikapcsolásnál nem volt függőben. Ez pozitív a 4-hez képest!
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
Madwe
nagyúr
A tlou 2 olyan dolgokat hozott be sztori szempontjából, ami sok szempontból merész, mert megosztó lehet (s most nem a gender dolgokra gondolok). S ez nagyon jó, szükség van ilyen játékokra, de sajnos ez azzal jár h sokan kritizálják. Közel sem tökéletes játék (nyilván, nincs olyan) s a sztoriba, bizonyos karakterek döntéseibe is bele lehet kötni h értelmetlen vagy hibás, de összességében olyat nyújt, amit játékok nem nagyon szoktak.
-
keIdor
titán
Sajna megint volt program fagyásom, most nem a gép fagyott ki, hanem a szoftver. Cold War. Home gomb majd Quittel tudtam “menekülni”.
Na jó. December 1-2-ig kap a Sony haladékot, hogy ezzel kezdjen valamit. Én nem szarozok a garival sem, 14 napon belül visszaküldöm. Nem akarok kibaszni a KV-vel sem, de részemről csalódás a generáció indulása. Bugra számítottam, crashre és fagyásokra nem.
Nincs rá mentség, ez a termék egyszerűen nincs készen még...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Darth_Revan
veterán
válasz Imilenni #36452 üzenetére
GOW-ból jelenleg 2 verzió van amivel játszanak az emberek PS5-ön.
1) digitális verzió ami automatikus felteszi a legfrisebb patchet (1.34):
Ebben 2 mód van: 1080p 60 FPS és 4K 30 FPS2) Fizikai verzió a legelső 1.00 verzióval patch nélkül:
Ebben nincs patch ami korlátozza az FPS-t, így 4K 60 FPS-el fut.Összehasonlító videó: [link]
Röviden perpillanat a digitális verzió= 4K 30 FPS, a fizikai verzió (patch nélkül)=4K 60 FPS.
[ Szerkesztve ]
-
RolEnD_
tag
Jött egy rendszer frissítés. A szöveg a szokásos.
-
válasz Bencus88 #36395 üzenetére
Hi!
Mi toljuk, legalabbis foleg a nejem, nagyon kreativ, igenyes, es sokszor nehez jatek. Szerinte hasonlo szinvonal, mint az Astro, csak eppen sokkal, de sokkal hosszabb/tobb benne a content. Iranyitasra sincs panasz, viszont a stilusa, kinezete nagyon mas, ezt el kell donteni, hogy kinek tetszik. Ha azzal nincs baj, akkor szerintem tetszeni fog, van benne sztori, humor, ezer meg egy rejtett helyiseg, a grafika gyonyoru.
Szerintem nezz meg egy trailert, ha a muveszeti stilus/vilag tetszik, akkor nagyon fogod szeretni."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #36470 üzenetére
De fasza, hogy lemezes verzióm van.
Mondjuk mivel PS5-öm nincs, ígyis-úgyis 30fps
-
keIdor
titán
válasz Tomtailor85 #36473 üzenetére
Igen, úgy látom. Hátha megjavul...
De semmi konkrét...
[link]¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
#gab_
őstag
Astro,MM befejezve... most DeS megy 0 hiba,0 fagyás.
Gyors és halk a gép. Szuper. -
Deck
titán
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Furdal egy kiviácsiság. Jövőre változik a garanciális szabályozás itthon [link]
A ps5 az árával már a 2 éves intervallumba esik bele. A kérdésem, hogy ha én idén rendeltem elő, de értelemszerűen jövőre kapom majd (remélem ) meg a konzolt, már az új 2 éves feltétel vonatkozik az eszközre, vagy még az idei amikor előrendeltem? -
Deck
titán
válasz Darth_Revan #36486 üzenetére
Tehát tudná.. De nem akarják. Vagy ez miért? Valaki magyarázza el nekem...
PS5
-
Darth_Revan
veterán
Feltételezem 60 FPS limittel jöttek ki, de menet közben sokak részéről jött panasz, hogy néhány helyen 30 - 60 FPS között mozog PS4 alatt, ami zavart néhány embert (mikroakadás egyes TV-ken), így inkább zárolták 30 FPS-ra patchel a békesség miatt.
A limit meg azért maradt meg, mert nem foglalkoztak vele, hogy kivegyék a PS5 esetében.Talán majd egyszer ha kedvük támad.
GoW-hoz talán jön patch, hisz eléggé favorit, de a The Last Guardian-hoz 2017 óta nem jött patch
[ Szerkesztve ]
-
hello28
aktív tag
Szia
Megtettem aztán most utánna néztem állítólag nem megy a dolog Ps-Tv-be utánna erősítő hdmi arc nem fog átmenni ..
optika max vagy majd lesz olyan switch ami 2.1 hdmis akkor majd ketté lehet osztani..
Meg lehet próbálni állítólag úgy is higy van a ps usb c és azzal usb c -hdmi kábelel lehet átmegy a hang...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Kendek #36495 üzenetére
Lecsekkoltam a sajátomat. Nekem sajnos az a ventilátor van benne amire azt írja, hogy a kissé hangosabb fajtájú (17 lapátos és nem 23). Onnan is könnyen felismerhető, hogy a fémlapja az teljesen sima és nincs rajta bemélyedés.
-
veterán
Végre össze áll a dolog.
Megvettem a MM ultimate editiont és így be váltottam a sima pokember kódot. Azt elég sokáig vittem régebben, de az lemezes verzió volt. A trófeák megvannak és így van bármi esélyem arra, hogy a menteseim is meglegyenek? Most töltöm lefelé, de így egyenlőre ugye nem látszik semmi.[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest