Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
marcell2015
tag
Sziasztok!
A Knowledge is Power-t nem lehet digit (slim) ps5-re valahogy tavarazsolni?
Aruhazban nem lelem, lemezen meg max kolcson tudom kerni, de ugye hova dugnam bele
Koszi elore is!
-
LÁZ
addikt
válasz marcell2015 #177354 üzenetére
már legalább 1, de lehet, hogy inkább 2 éve is van, mióta nem árulják digitálisan sem, én még időben megvettem a Frantics-al együtt, ami szintén zseni, úgyhogy sajnos bukó
ps. mondanám, hogy kérj kölcsön egy meghajtót, de sajna a futtatáshoz mindenképp ott kell legyen a lemez, szóval meghajtó nélkül nem fog menni később sem.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
S e t h
nagyúr
Mindennapi Ubi-Shadow híreink.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
válasz marcell2015 #177354 üzenetére
Nem fog menni sajnos. Mar nem lehet megvenni digitálisan.
-
Szoke1982
senior tag
-
stilo18
addikt
Rosszul rémlik,hogy pár hete volt olyan pletyka, hogy felkerül Store-ra a Metal Gear Solid 3 Remake demója?
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
30z.Samu
félisten
Látom a PS Stars ismét nem áll a helyzet magaslatán. Elindítom a kampányt, megcsinálom és nem érzékeli hogy megcsináltam.
Sic Parvis Magna
-
Bad Pritt
félisten
Október 7-én lesz 10 éves az Isolation, ezt ünneplendő befejeztem a platináját. Igazából végletekig elemezték már a játékot az elmúlt évtizedben minden szempontból, nagyon sokat nem is tudnék mondani róla, max annyit, hogy a friss két kör után a korabeli kritikákkal egyet tudok érteni: Amanda Ripley egy viccesen halhatatlan papírmasé karakter, az NPC-k még nála is gyatrábbak, mission 11-13 között az a pár idegenmentes küldetés nagyon kilóg az overall képből mind sztoriban, mind játékmenetben és van egy enyhe pacing issue is, kicsit sok a backtracking meg szándékos lassítás. Viszont ezzel együtt is egy remek játék, ügyesen idézi meg az első filmet és a mai napig kellemes a szemnek a retro dizájn.
A platinája viszont kicsit nyűg, a gyűjtögetős trófeáknál össze-vissza be kell járni az állomást, miután az ember megszerzett minden eszközt, simán elmehet 1-2 óra csak erre a pár vacakra. A DLC-k megint csak felemásak, egyrészt jó kis fanservice, másrészt teljes áron azért elég lehúzásszagú a Crew Expendable meg a Last Survivor összesen max 1 órányi tartalma. Ma már szerencsére fillérekért dobálják az ember után, kis nosztalgiázásra jó cucc mindkettő. Az amúgy egy érdekes adalék lore szempontból, hogy a Last Survivorban megtaláljuk Brett holttestét, míg az Alien Director's Cutban egészen más sorsa volt szegénynek, ezzel kvázi állást foglalva amellett, hogy az eggmorphing nem a kánon része.
Amúgy ami egy kicsit zavart a játékban és nem igazán értettem, hogy az Anesidora nevét valamilyen számomra érthetetlen nyelvtani szabály miatt notóriusan Anisedorának ejtették.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
monster95
tag
Sziasztok,október 11én jelenik meg a undisputed játék.
Valaki tervezi meg venni? -
krx21
nagyúr
GTA 5 kap PS5 PRO patch-t? Vagy a GTA 6 miatt már nem lesz..
-
Bad Pritt
félisten
válasz spleenszuru #177375 üzenetére
Ez egy általános mentalitás nála, nincs pozitív kommentje semmilyen témában, szóval nem kifejezetten a Ubisoft ellen szól.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
cyberkind
félisten
Ki nem állhatom az olcsó, lehúzós szarjaikat, amiket ráadásul még támogatni se akarnak, de olyan szinten nem, hogy játszhatatlan egy régebbi Far Cry a gépeken, hacsak a felhasználó nem néz utána a dolgoknak, de ehhez még hozzátartozik az is, hogy egy játékot se kedvelek tőlük úgy igazán, még az aranykorból valóakat se.
Bad Pritt
Ne beszélj megint hülyeséget, pár nappal ezelőtt is leírtam, hogy a Uborka sose ugrotta meg a pozitív lécet, mindig csak semeleges vagy negatív volt, erre rájönnek azok a dolgok, ahogy bánnak a játékosbázissal a The division 1-2-ben PC-n.Nekem személy szerint, elég sok problémám van velük, anno az EA nem süllyedt ilyen mélyre, ami nagy szó.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Én imádom a Ubi játékokat, mostanában az AC Origins-szel és az Odyssey-vel kiválóan szórakozok. A Valhalla és a Mirage után megnézem a régi részeket is.
-
Bad Pritt
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz Bad Pritt #177381 üzenetére
Inkább, mint elfogadni csendben a 30ezer forintos játékodat bugosan, optimalizálatlanul, vagy netán játszhatatlanul, amik csak azért vannak így kiadva mert mindenki játszik mostanság, de jah, csak károgok, hogy az ipar milyen szinten szar lett, és csak kiszolgálja a prolikat, lásd Ps5 Pro.
Mindet toltam, főleg a Mass Effect-tet, na persze nem az újat, az már akkor se érdekelt amikor nem létezett, és közel se voltak a legújabb BF-en kívül ehhez a mélységhez, másrészt, az EA elhozta a DS Remake-et is, erre se képes az Uborka.
Mehet itt a végtelenségig a sztori, a régi Far Cry-okat csakis az Uborka miatt nehézkes tolni, ha az ember 16 szál/mag fölé megy cpu-ban, mert még egy szaros tweet-et se engednek el, hogy ez a hiba, gyere rá magadtól, mert még a fórumokon se nagyon találtak rá megoldást, ez már kapásból feketetpont.
Bad Pritt
Nem nagyon van benne mást látni, és igen, ez az időszak közeledik, de csak az új címekre lesz igaz, a régiekkel nincs baj, me az olyan nagyágyúkkal se, mint a Gta, de ez se mindennapi eset.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Farkassacred #177378 üzenetére
Nem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
spleenszuru
őstag
válasz cyberkind #177379 üzenetére
Értem. Az igazság az, hogy pl. coop játékaik nekem még kimaradtak, pl. Division, ha már felhoztad.
Mindkettő könyvtárban van, és ha más nem, a sztorikat biztosan le fogom tolni mindkettővel, valamikor.Viszont minden mást én nagyon élvezek, amivel játszom tőlük. Crew sorozat, AC-k, GR-ek pl., vagy akár a mostani Outlaws.
#177380balintka
+1, ezért is voltam kíváncsi a fórumtárs véleményére.Malaka!
-
_drk
addikt
Most a Ubisoftot jó nagy ívben kerülik meg.
De egy cég ezzel a hozzá állással halálra is van ítélve.
[link]
Devek panaszkodnak, hogy nem is lehet szabadon dolgozni, mindenre megkötések vannak, semmit és senkit nem lehet megsérteni. Kvázi összes ötlet és kreativitás már az elejétől kivan gyomlálva.Én most ránézek erre az Outlaws-ra és ez az abszolút nem érdekel kategória. Pedig mikor először bejelentették még örültem is neki, hogy OW Star Warst még ők is faszán össze tudnak hozni, erre csináltak egy lopakodós, érdektelen ízét.
AC köntösben simán adta volna! De még Far Cry-ban is lehet. -
3L1T3
addikt
UbiSoft-nak minden téren kell egy reform, ilyen egyszerű.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
lo_jo
senior tag
Tegyük azért hozzá, hogy az átlag dev sehol nem szól bele szabadon a dolgokba. Ezért vannak az írók, rendezők, game designerek, stb., ők végzik a saját munkájukat. A fejlesztő lefejleszti azt, amit a ticketben kapott feladatnak. Persze lehet javaslata, lehetnek saját ötletei, de az indie méretek felett nem is garantált, hogy megvalósíthatja. Ahogy nem is elvárás az ilyen skillset.
Business analyst vagyok, fejlesztőkkel megy a napi munkám és nálunk is az van, hogy ha a devnek van saját ötlete, akkor csinálhat egy proof of conceptet vagy prototype-ot (ennek az ideje nem mehet a normál munka rovására), azt megmutatja nekem meg a product ownernek, persze mellé kérünk egy high level becslést is, belekalkulálva fejlesztést, tesztelést. Ezt utána megmutatjuk a project sponsornak és ő fog dönteni. Csinál egy market meg risk analysist, szépen kiszámolja, hogy a jelenlegi trendek alapján milyen ROI várható, aztán dönt. Ha a döntése az, hogy nem, akkor nem, mert ő adja a pénzt és ő vállalja a felelősséget.
Az egyébként nem baj, hogy olyan játékot csinálnak, ami nem érdekel. Van még “néhány” ilyen fejlesztő és kiadó. A probléma az, ahogy a Ubisoft a fehasználóit hülyének nézi. Az Outlaws nem a játékosok miatt szar, a The Crew nem a játékosok miatt lett elvéve, a Skull and Bones nem a játékosok miatt készült botrányosan sokáig és lett szar, pedig ők erre hivatkoznak. Gondolom ha az AC Shadows botrányosan szarul futott volna, arról is azok tehettek volna, akik megvették.
Mondjuk nem csodálom, hogy alig volt előrendelés egy AAA címre, ahol 1,5 hónappal a tervezett megjelenés előtt sem volt gépigény megadva a PC verzióhoz.
-
VTom
veterán
válasz spleenszuru #177386 üzenetére
A Division baromi jó volt, 600 órát toltam bele, de a többiek 1000 felett jártak benne. Azt a játékot pont az ölte meg, hogy a játékosok minden finágsára reagált a Massive (mert egyébként a MAssive fejlesztette, a Ubisoft csak kiadta) és a végén már játszhatatlan lett. Plusz ott volt a gagyi anti-cheat rendszere, ami miatt millió csaló volt már a játékban.
A második rész is baromi jó, de a csalók azt is tönkretették, pedig nagy ígéreteket kaptunk, hogy abbana ztán majd komoly anti-cheat lesz. Hát sajnos nem.
De a PvE része, a hangulat, a grafika, meg az egész kivitelezés csillagos ötös mindkettőnél.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
AsakuraDave
őstag
válasz cyberkind #177392 üzenetére
Hagyjd rájuk...az igénytelenség korát éljük, szerencsére jól látszanak a céges mutatókon, hogy az emberek többségét nem lehet sz.arral megetetni. Lehet még nem tűnt fel nekik a remake hullám, hogy már nincsenek eredeti ötletek és tervek, csak a lehető leggyorsabb, legkönnyebb és legolcsóbb pénzcsinálda megy, szerencsére ebbe egyre jobban és egyre nagyobbat fognak bukni ezek a nyomorultak, lásd ubi.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest