- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Végignéztem kb 5x a "bemutatót" és értem a "3 dolgot" amiben előrelépés lesz, de azért felmerült bennem, hogy az új grafikus chip fejlettebb és nagyobb a számítási kapacitása is...ez oké, de a PSSR skálázást csak ez az új chip tudja vagy ez csak egy "utasításkészlet" és elvileg tudná a régebbi chip is, csak pl "lassabban" ?
Mert ha ez a felskálázás hardverfüggő és a kiterjesztett/bővitett Raytracing mellett így megvan a 60 fps és az élesebb/jobb kép is, na akkor azért már megérheti eza konzol azoknak akik pl most terveztek PS5-öt venni.....PS6-ig még van pár év és a GTA6 is csúszik 2026 elejéig biztosan.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
krx21
nagyúr
A konkrét, hivatalos GPU teljesítményt közölte már a Sony? (PS5 pró)
-
spleenszuru
őstag
válasz Atesz40 #173502 üzenetére
Amúgy annak ellenére, hogy sokallom a Pro árát, PC júzerként egyet kell veled értsek.
Pl. még mindig drágább lenne egyetlen vga számomra (6900 XT-től erősebb nyilván), mint egy teljes PRO, ami készen áll a játékra.Én csak ennyi off témát fűzök hozzá, nehogy kapjunk a fejünkre.
Malaka!
-
DaVE-1
aktív tag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Ramoskaa
senior tag
miattatok fogják velünk megetetni ezt is, bármennyi pénzért.
Ott tartunk, hogy már mindent megemelnek. Szüksége lenne rá? Nem ,de más is emelt akkor én miért ne tehetném??! Ez az ár durva, de az ember még lenyelné, ha nem spórolták volna ki belőle a meghajtót meg a standet. Amit ugye adtak az alaphoz(Fat) IS.[ Szerkesztve ]
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
Def26
félisten
Én aludtam rá egyet. Ma azt gondolom, hogy előrendelem. Jó lesz ez a gta 6 mellé.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
addikt
A konzolosok nagytöbbsége olcsón és egyszerűen (összeépítés, driverek stb.) akar játszani. Ezekért hajlandó komprumisszumolat kötni. Most csavartak kicsit a potmétereken, kevesebb kompromisszum viszont magasabb ár. Majd a piac eldönti, hogy drága vagy sem.
Go Gunners!
-
cyberkind
félisten
Szívből remélem és kívánom, hogy a Gta 6 legalább 100$-os áron induljon!
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Atesz40 #173429 üzenetére
Alapvetően egyetértek veled, sajnos az elmúlt bő két évben tényleg legalább 50%-kal nőtt mindennek az ára. A keresetek nyilván nem. tehát reálértéken van azért csökkenés.
Ennek ellenére egy ilyen hardver 300 ezer forint körüli ára sajnos reális.
Abba meg nem érdemes belemenni, hogy a 400 dollár az miért 400 euró...
Akinek nincs pénze Ferrarira, az nem vesz, ezzel is nyilván sokan így lesznek.
W | W | H | W | W | W | H
-
frankdelgado
őstag
válasz Atesz40 #173498 üzenetére
eddig vacilláltam, de így szerencsére eljött az idő, amikor már jobban megéri pc-t összerakni. 450 körül, 4070-el (állítólag ilyen teljesítményű a pro vga-ja is vagy mi). Persze lehet magyarázni a bizonyítványt, de így a kanapéről kényelmesen tudok továbbra is kontival játszani, vezetéknélküli billentyűzettel videót vágni, filmeket nézni hdd dugdosás nélkül, stb. A konzolozás egyik fő erénye eddig a jó ár/érték arány volt. Talán most volt a fordulópont, amikor Csernyi Márk kiállt és közölte, hogy "mindannyian a csicskáim vagytok, fizetni fogtok, annyit, amennyit nem szégyellek". Nem a 800 dolcsis géppel van a baj, hanem, hogy még külön vedd meg nemcsak a lemezmeghajtót, hanem az állványt is. Ez már nyílt pofátlanság. Szerintem benne volt a pakliban az is, hogy kontroller nélkül adják. De ne kiabáljam el. Aztán majd 100 dolcsi lesz a játékok alapára....
-
PTM
tag
válasz Ramoskaa #173507 üzenetére
Számomra az egy tök jó koncepció, hogy lehet hozzá meghajtót és standet venni akinek kell, amúgy pedig egyféle kiadás van. Csak ahogy és amennyiért csinálják az nem tetszik, hiába van rá pénzem.
De most ez van, egyelőre megvárom, hogy többet lehessen tudni pl. a hűtéséről, vagy hogy játékok tekintetében legyen egy átfogóbb kép. Majd a megjelenés után eldöntöm, hogy nekem kell-e, szerintem bármelyik nagyobb áruházban lesz a polcon ha venni akarok.
[ Szerkesztve ]
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz frankdelgado #173514 üzenetére
Lehet hőbörögni, de vélelmezem senki nem hívott fel a Sonytól és fenyegetett meg, hogy Frank Delgado, megölünk, ha nem veszed meg a pro-t.
Mindig is tudtuk, hogy a Sony gusztustalan szarrágó banda, szóljon, aki meglepődik azon, hogy állványt sem adnak hozzá.
Szerintem fájóbb a lemezmeghajtó hiánya, azon több potenciális vásárlót buknak majd, mint az állványon.
-
Atesz40
junior tag
A slim is köszöni szépen megvan állvány nélkül.
Optikai meghajtót elengedtem.
Îgy a konzol 300-320.
A 450 ezres PC-n sem tudod eladni a játékot.Digital PRO-n sem.
És ha a digital PRO 300 ezres árát veszed,és hogy mennyivel erősebb megint ott tartunk hogy 300ból nulláról ezt PC-n nem rakod össze.Itt a pofára esés oka néhány fórumtársban keresendő aki arról álmodozott,hogy majd lesz 230-250 ért PRO.150 ért meg zsîr új PS5
Nem jött be.És most megy a hiszti,köpködésEnnyi pénzért ennek a konzolnak a teljesîtménye,ára reális.
Persze.Szinte mindenki várta a PRO-t De legyen 60 százalékkal erősebb de drágább max 10-20 ezerrel legyen.
Komolyan gondolta ezt bárki is?[ Szerkesztve ]
-
-
frankdelgado
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #173517 üzenetére
Na ezzel a dumával a bölcsiből is kitapsolnának.
De ha jól látom nem is az RTX4070-el, hanem az RX 7700-val van partiban a pro, így bőven 400 k alá ment a pc-m ára
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz frankdelgado #173521 üzenetére
"amikor Csernyi Márk kiállt és közölte, hogy "mindannyian a csicskáim vagytok, fizetni fogtok, annyit, amennyit nem szégyellek".
Erre gondoltál, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
Pontosan. Itt tenyleg erdemes varni, mert ha megint csak akkora ugrás lesz, mint a PS4PRO eseteben anno, meg akkor is dragabb lesz a valtas arányaiban , ráadásul ehhez jon meg a lemezmeghajto, igény szerint a vertical stand, es ha igy folytatjak a fanok a nyaladzast es a bégetést (tisztelet a kivetelnek persze) akkor a kövi géphez már kontroller sem jar majd, mert megtehetik majd.
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
-
bandi0000
nagyúr
Amúgy Aliról egész olcsón lehet kapni [stand-et] még hasonlít is az eredetire
Xbox One: bandymnc
-
Moby
addikt
válasz cyberkind #173524 üzenetére
Én nem tudok olyan valós számokat, ami alapján ez eldönthető. A tegnapi bemutatóból senkinek nem derült ki, hogy pontosan mit is fog kapni a 800 eurójátért. Cerny olyan dolgokat mutatott, amik rohadtjól futnak base gépen is, és mellette jól is néznek ki. Teljesen irreleváns példákon próbálta elmondani/megmutatni, hogy mit fog kapni a vásárló a pénzért.
A pro valós teljesítménye nem ezeken mérhető le, hanem azon, ami a base gépen is szarul fut és/vagy szarul néz ki. Na ezekről jelenleg semmit nem tudni.[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
-
polonic
félisten
-
mcwolf79
veterán
válasz allnickused #173538 üzenetére
Köszi , megelőztél Micsoda horribilis összeg
Amúgy ez az “annyira magyar” ez annyira magyaros . Meg lehet nézni, hogy ez az ár nem csak nálunk csapta ki a biztosítékot.Moby:
szerintem a közösség jó megítélésére már jó ideje szarik a Sony. A bankszámlájának megítélésére jobban ad mostanában .Amúgy még a PC-s dologhoz annyit :
Vesszőparipám a RDR2 , amihez továbbra sincs semmi patch, pedig a PS5 bírná. Na mármost egy szaros 7800xt is kipumpálja magából a 60 fps-t natív 4K-ban maximum beállítással, Elden ring szintén. És ez csak 2 példa . Ennyit valszeg a Pro sem fog tudni , mert valszeg lesz skálázás vagy PSSR használata . Akkor miről beszélünk ? Tudom a használt piac nem igazán mérvadó , de ezzel a VGA-val nem nagy művészet kihozni 400-420k-ból kihozni egy gépet. Hangsúlyozom ez csak az én esetemben mérvadó , mert itthon van két gép (bár az XSX mostanában inkább csak a port fogja), és ha cserélnék PC-re akkor zöld és kék játékkal is tudnék játszani ugyanazon a gépen .[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
F-ECT$
titán
válasz Atesz40 #173518 üzenetére
Itt a pofára esés oka néhány fórumtársban keresendő aki arról álmodozott,hogy majd lesz 230-250 ért PRO
A legtöbben 250-300k-ra várták, és ez nem csak vágyálom volt, hanem az elmúlt 4 generáció tapasztalata is efelé mutatott. A PS4 és PS4 Pro között is csak pár tízezer Ft volt a különbség, miért ne lehetne itt is így? De a Sony most más stratégiát választott, és ez okozza a masszív felháborodást, de nem csak néhány fórumtársban, hanem világszerteDive ever, work never.
-
Mezcal
addikt
de így szerencsére eljött az idő, amikor már jobban megéri pc-t összerakni
LoL!
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
S e t h
nagyúr
A Playstation portal, vr2, PS5 pro, concord alapján tudom, hogy a Sony jó úton jár.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most elméleti kérdés. Ha valaki a Slimről váltana Pro-ra, de kell neki az optika, akkor azt vajon át tudja tenni a régi gépről, vagy az a Slimhez lett végleg beregisztrálva?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
h1ght3chzor
őstag
Warzone esetén, most hogy már ismert kb mit tud a pro, szerintetek bármilyen kinezet/fps növekedés lehet fullhd felbontásban? Vagy kb elenyésző, mert most is tudja kb. 120fps-t
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest