- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
[Treat Codes verseny]
Valaki talált már kódot? -
TrishtanAG
senior tag
Életemben először rendeltem elő játékot a Konzolvilágban, méghozzá a Horizon 2-t. Január 8-án jött egy automata email, hogy a megjelenés környékén felveszik majd a kapcsolatot velem. Az normális, hogy két nappal előtte még síri csend van a részükről?
www.adventuregames.hu
-
Frod
addikt
válasz TrishtanAG #100762 üzenetére
Telefonszám: 06-1-445-1-777
Sosem fogom megérteni, hogy ilyen kérdéseknél miért egyszerűbb egy fórumba írni, mint tárcsázni a boltot...
Do you see the white shadow?
-
pacni120
tag
Sziasztok!
Van egy októberi alzás előrendelésem lemezes verzióra, amire persze azóta is csak várok... Nekem már sikerült beszereznem máshonnan, de ha egyszer megérkezne, akkor át szeretném adni egy barátomnak. Van értelme várni, vagy - ahogy itt is írtátok páran - inkább vadásszunk elektronikai üzletekben, polcra kirakott, vagy pult alá berakott konzolokra? (hallottam ilyet is , hogy nem rakják ki, hanem kérni kell az ott dolgozóktól)
Köszi! -
polonic
félisten
Most tartok a harmadik unchartednél a második végigjátszás keretében, már a vége felé.
Az első rész jó volt, de úgy semmi extra, első rész a sorban. Szerintem a ps3-as unchartedek közül a második rész volt kiemelkedően jó. A harmadik kevésbé jön be.
Másodikban a sztori, a helyszínek, pályák végig nagyon jók voltak. Harmadik rész már idegesít is néhol, ahogy zúdul a sok ellen. Pl a hajós részek kifejezetten nem tetszenek.Aztán a negyedik rész nagy ugrás volt minden tekintetben már az újabb platformon.
-
Andreaspasco
tag
Sziasztok!
A PS 5 kihasználja már a 120hz-et?
Pl Cyberpunk??
Mivel vennék egy oledet a jelenlegi LCD helyett.
Csak ez még nem tudja a 4k 120hzet.
Viszont 420k a 65-ös.
Lehet ennyi kompromisszum még bele fér.
Pár évig? -
ldave
félisten
Új akciók: Planet of the Discounts
Demon's Souls pl. 17 ezer Ft.
A Slime draws near! Command?
-
RetroJack
tag
válasz Andreaspasco #100771 üzenetére
Cod-nál jól jön, máshol eléggé lecsökkenti a felbontást és rontja a grafikát. Cyberpunk nem használja ki.
-
veterán
válasz Andreaspasco #100771 üzenetére
Jelenleg nagyon kevés játék használja ki a 120hz-et, és azok is csak kompromisszumokkal! Tehát a grafikából visszavesz, általában 1080p vagy még annyival sem futnak a játékok 120hz mellett, ami nagyon sok esetben vállalhatatlan kategória! Egyelőre teljesen felesleges a 120hz-es megjelenítő, ha csak ez miatt váltanál... szerintem...
-
Frod
addikt
válasz TrishtanAG #100765 üzenetére
Szinte borítékoltam, hogy valami hasonló válasz fog erre jönni.
Oké, valaki leírja, hogy neki már visszajeleztek. Ez az információ számodra mit jelent?
Hogy akkor még neked nem. Következmény: felhívod, vagy írsz nekik miért nem.
Tehát ugyanott vagy, mintha egyből ezt tetted volna.Nekem volt pl olyan, hogy havernak jött email, hogy erősítse meg az előrendelt lemezét, míg nálam semmi csak simán bementem érte megjelenés napján. És ugyanazt rendeltük.
#100767 eisento
Nekem messenger-en pár órán belül válaszoltak amikor legutóbb volt ügyintéznivalóm. De telefonon is sikerült + van email is.
Továbbra is tartom, hogy maga a bolt nyilván többet tud erről mondani, mint XY fórumtárs.Do you see the white shadow?
-
Ferenczi Áko
addikt
Tolja most valaki a Returnal-t? A véleményekkel szemben szerintem egyáltalán nem unalmas és idegesítő, hogy halál után újra kezdődik a játék, nincs olyan érzésem egyáltalán, hogy ismétlődik.. A grafikája meg a kontroller kihasználása parádés..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Woodslave
félisten
válasz Ferenczi Áko #100776 üzenetére
attól függ hányadik halál után
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz Ferenczi Áko #100778 üzenetére
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
varjupalink
csendes újonc
válasz Wesder #100781 üzenetére
ez egy strory related trófea, és egyébként is kb 288 ezerben maximalizálták a hozzájárulást
**One tree donated for each “Reached the Daunt” trophy unlocked, until all 3 reforestation projects are completed (based on estimated 288k trees required). No additional purchase necessary to unlock trophy. Promotion ends when maximum donation is reached or on 3/25/22 at 11:59pm Pacific, whichever is earlier. For more information visit the Arbor Day Foundation website at www.arborday.org. -
Wesder
félisten
-
nagyúr
válasz Wesder #100784 üzenetére
Sehol nem írták az a max... talán értelmezni is tudni kéne a szöveget, ha már ezen kukacoskodsz... 3 erdőtelepítési projektet támogatnak azok teljes befejezéséig. Az csak egy becslés...
Másrészt tudod te milyen meló és mennyi fa a 280 ezer valójában? lol... hát kívánom neked ültessd el csak töredékét oszt megtudod.Én már vettem részt ilyen projektbe, nagy meló... és 10 fa meg 100 fa is bőven jó és több mint a semmi.
Nem hogy majd 300 ezer...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Wesder #100786 üzenetére
Azért ~280k facsemete nem kis pénz. Főleg, ha nem önkéntesek ültetik el, hanem munkások. Szerintem tök jó kezdeményezés, tegnap be is linkeltem a videót róla. A játék témájával is egybevág, a Sony imázsát is megdobja, a Föld is jól jár, meg a játékosok is, hogy támogathattak egy ilyen célt. Win-win.
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #100789 üzenetére
Nyílvàn tök jó hogy csinálják, csak én az off-fal írt részt màr el sem olvastam, amit a fòrumtàrs berakott, mert ő azt mondta hogy az a max, és én hittem neki. Így azért màr màs.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Andreaspasco
tag
válasz N.YCityBoy #100774 üzenetére
Az oled miatt váltok, mert ez az LG LED siralmas.
Viszont ez az oled nem tudja a 120hz-et 4k-n.
Így viszont semmi hátrány nem ér.
Köszi! -
daninagy7
újonc
Sziasztok!
Alzával van valakinek tapasztalata új játék megjelenések kapcsán? Special Edition HFW-t rendeltem még januárban (már csak náluk volt elérhető), de nem írnak kiszállítási dátumot, csak hogy "lefoglalva". Az a megérzésem, hogy nem kapom meg pénteken, csak jövőhét lesz belőle. -
Major Lion
senior tag
válasz Wesder #100784 üzenetére
Pontosan. A Sony elultethetne ezt enelkul is, de igy jobban hangzik. A cegek eloszerettel haritjak a felelosseguket a vasarlokra, holott tudjak nagyon jol hogy ok tehetnenek a legtobbett rengeteg problema megoldasaert, de mennyivel jobb ezert a vasarlot 'okolni'. Persze a kormanyok a cinkosaik ebben, akik toled varjak el hogy mentsd mega bolygot a szelektiv hulladekgyujtessel kozben meg nem teszik betetdijassa az uveget, muanyag palackokat, fem dobozokat stb, alig buntetik a cegeket mikor rajta kapjak oket hogy merget ontenek a folyokba stb...
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Tomasonda
tag
válasz Major Lion #100798 üzenetére
jó dolgokat mondasz, de ezt a témát most brutálisan túlkaptad(tátok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest