- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Netfone
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiszteletes
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Todom, tudom n+x-edik hasonló hsz a 100k-ból, de ma délelött már másodszorra módosított az Alza, PS5 lemezes, január közepén leadott rendelésemen "várható beérkezés" dátumot. Felvilágosítást a pult mögött ülő ecsethajú kisgyerek adni nem tud, a termékmenedzser elérhetőségét megadni szintén nem.
Esetleg ha tudna valaki sarcmentes beszerzési forrást, vagy támpontot, személyes tapasztalatot (reményként), hogy a Sony Bp-i központi boltjában leadott előrendelés átfutási ideje se több mint egy hó... Azt nagyon megköszönném. Nem szeretném frodolni a fórumot, így aki "vígasztalna" inkább PÜ-ben tegye.Tudom, hogy itt többen hónapokat vártatok, mi ahhoz az én egy hónapom... ? De az én türelmem az meg épp itt, épp most ért a végére. Már csak egy hajszálra vagyok attól, hogy inkább 3db PS5 árát költöm egy videokártyára és hagyom a kontrolleres bohóckodást, meg a 30-60 FPS-t ott meg**hadni ahol van, mielőtt még belekóstoltam volna.... Ugyanitt előre beszerzett PS4, PS5 játékaim ár alatt eladók..
Mindenkinek köszönöm aki elolvasta. Ha valakit sikerült megmosolyogtatnom, annak külön örülök. A lelki munka felét a posztban tulajdonképp már elvégeztem. Ha segítséget is kapok tőletek, az már csak az extra.
További szép délutánt, és örömteli játékot kívánok a szerencsés türelmesek!
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
EmThor
addikt
válasz Tiszteletes #101407 üzenetére
Notebook.hu mintha lenne raktáron.
Forbidden West kód van valahol olcsóbbért amit magyar acc alá is be tudok váltani? Cdkeys-en nem nagyon áruknak psn-es játék kódokat.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
szasanyi
félisten
1 hónap az nem elég, mivel az ellátottság nem (sokat) javult. Saját Alza tapasztalat ITT olvasható, ami kivártam mert én nem akartam többet fizetni érte mint amit megér.
-
Ferenczi Áko
addikt
hardverapro.hu-n próbálj meg kifogni egyet.. 1-2 hónapos, normális garis készülékek vannak néha korrekt áron.. Ha nem idegenkedsz attól, hogy nem te vagy az első tulaj.. Én is így vettem, normális papírokkal, dobozzal stb, olyan volt mint ha új lenne.
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
gomez55
tag
A Telekom-nal is van raktaron PS5 az alabbi csomagban:
PlayStation 5 konzol + Ratchet&Clank: Rift Apart szoftver + kontroller
240 680 Ft -
ImACeltic
őstag
Quality módban brutálisan éles a kép. Elsőre talán kicsit furcsa, túl éles is volt, de 3 óra alatt megszoktam. Átraktam egyhelyben performance-ra, de ott zavaróan homályosak a távoli dolgok és főleg a piros, mérgező növényzet részecskéi néznek ki rosszul, mintha nem lenne rajtuk élsimítás vagy valami ilyesmi.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Chalez
őstag
LG B9 65", quality mód alatt ha megállok, szintén világosodik a kép. De mindegy, mert annyira szaggatós a szememnek, hogy marad a 60 fps performance mód, teljesen megfelelő az a minőség, amit ott látok.
-
laci1117
tag
HFW-ben mikortól és hogy lehet berakni az előrendelői ajándékokat? A kódot aktiváltam már, de nem jelentek meg sehol a cuccok
-
Skynet258
veterán
válasz RangerFox #101348 üzenetére
Nekem az tűnt fel még a játék eleje felé, hogy a vízesésre késve doba rá az effektet, így olyan mintha épp akkor "nyitnák meg a csapot" amikor odanézel.
A színek enyhe gyengülése nálam is jelen van (CX OLED), olyan mintha a túlélesítés és a motion blur elmosás kombója lenne, főleg a fűnél látszik de egyébként minden objektum színe változik valamelyest.
Nekem mintha az első részből is rémlene amúgy valami ilyesmi dolog de már régebben volt és nem vagyok benne biztos.Amúgy amit eddig láttam a játékból az tetszik, szerintem sok órát elleszek benne. Anno a PS4 Pro-hoz az első játék volt a Horizon Zero Dawn amit megvettem, így nekem maradandó élményt nyújtott.
-
törölt tag
Pár óra alapján tetszik a HFW. Tényleg pont azokban javult, amik miatt az előd nem jött be.
Sajnos a 60 fps után egyszerűen nem tudom visszarakni 30ra. A feleségem is nézte amikor váltogattam és kérdezte hogy 'most miért kezdett el akadozni és rosszabb lenni a mozgás?'.
Eléggé jól látható a különség, de azért performance módban is szép. Pár óra után pedig úgyis az élmény a lényeg.
-
Frod
addikt
Tipikus ow játék betegség nálam, de megint nem tudok a sztorival haladni, amíg az táskák nincsenek maximális kapacitásra fejlesztve
Skill fa amúgy szép nagy lett, elsőre túl nagy isDo you see the white shadow?
-
S e t h
nagyúr
Most este átállítottam 30 fps-re, délelőtt játszottam utoljára a játékkal és így valóban nem volt annyira szembetűnő a lassulás, viszont a látvány az odab.sz.
Amikor napfényben először merültem le egy folyóba, akkor gyakorlatilag az állam esett le, isten hozott 2022-ben, emelem kalapom.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
TrishtanAG
senior tag
Sima FullHD-s 2015-ös Samu TV-n játszom Aloy új kalandjait. A 30 FPS-es módon tényleg elképesztően néz ki, ellenben sokkal darabosabb, mint amilyen az első rész volt Ps4 Pro-n ugyanezen a TV-n, szintén 30 FPS-el játszva. Ellenben a 60 FPS mód, mivel nem 4K-a kell felhúznia, alig csúnyácskább. Egyes-egyedül a piros szemcsés izéknél zizi a kép. Ez valószínűleg valami particle effect dolog, nem hiszem, hogy nem nyúlnának bele, ha sokan panaszkodnak miatta.
Aloy meg csak úgy táncol
[link][ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
Elderath
őstag
Na toltam 2 órát OLEDen resolution modeba alacsonyra állított motion blurrel. Eszméletlen ahogy kinéz. Az egyik legsimább 30 fps játék, marha alacsony input laggal, gyönyörű HDRel, eszméletlen képminőséggel. A dualsense support marha jó, 3d audió szintén, egy élmény irányítani aloyt annyira smooth, a mászás is sokkal jobb lett, na és a zene... ahh holnap reggel meló, de este alig várom hogy folytassam.
Minden téren hatalmas ugrás az első részhez képest. Az animokról, párbeszédekről meg VAról nem is beszélve
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
BusinessGuy
őstag
Én is visszavettem az elmosódást,mintha kevésbé lenne darabos, vagy hozzászoktam egy idő után. Most volt a főcím eddig nagyon rendben van a cucc. Oh és aki nem próbálta még ebben, a 3d audio itt szuperül működik fejesben és nincs hangminőségrombolás. Komolyan szól eddig ilyen korrektül csak az astróban és a Resi Village-ben hallottam, legtöbb játékban off. :)
-
madkiller
őstag
C1 game options menüje nálam mindig 60 fpst mutat. Ez a features nem kompatibilis ps5el vagy valamit állítani kell?
-
1nf4m0us
csendes tag
Hali!
Írtátok sokan, hogy 1-1 helyen elérhető a ps5.
valaki látott esetleg mostanság?
Media oldalán semmi, notebook.hu-n csak digitális van, telekomnál nem rendelhető már..
Kezdem elengedni ezt a 25.-i elden ringes ps5-ös mutatványt -
Bazsi747
aktív tag
Most merültem először,döbbenet ahogyan kinéz ott is minden
-
1nf4m0us
csendes tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
prisz
aktív tag
válasz Elderath #101431 üzenetére
Nekem is benne van 8-10 óra, de ha megköveztek, akkor is valami nagyon hiányzik. Szép, szép, de valahogy nem érzem azt nagy "beszippantást". Persze végig tolom, de valahogy nincs meg bennem az az érzés, hogy naponta nyomjam. Tuti jön még javítás, mert azért az a 30 fps esetenként leesik 20 alá.
-
TrishtanAG
senior tag
Tuti láma kérdés, de a HFW előrendelési kóddal kapott cuccokat hogyan lehet elérni a játékban? A Store-ban persze beváltottam a kódot.
www.adventuregames.hu
-
RangerFox
Topikgazda
válasz TrishtanAG #101448 üzenetére
A városokban van egy megosztott stash, abban fogod megtalálni őket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest