- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
válasz belan #100302 üzenetére
Nem szépíti meg, hagyjuk már ezt a hülyeséget. Max placebó vagy az újdonság ereje (félreértés ne essék a technológiának és a játéknak is rajongója vagyok).
Év vége felé már várható nagyobb választék kisebb oled panelekből, a Sony is bővít 50col alatt (persze ez a huf szárnyaló vásárlóerején is múlik, hogy mi-mennyire éri majd meg).[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz hombre[EU] #100306 üzenetére
Úgy más .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz Ferenczi Áko #100308 üzenetére
Hát itt hamar le hoznak a életről . Példa rap szöveg .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Peace
nagyúr
Ha már Lost Ark is szóba került ma, azért nem olyan csúcs a helyzet. Én ugye mindent kontrollerrel játszok PC-n, így ezt is. Értelem szerűen képtelenség minden funkciót elérni gombokkal, így hibrid megoldásként a jobb joy az "egér" és azzal tudsz kattintgatni. Ez sokszor rettentően megnehezíti a játékot. Ami fél pillanat lenne egérrel, az így csöppet nehézkesebb. Nem tragikus a helyzet, de én ennyit még az életben nem nyomkodtam az L3-at, mint az elmúlt két napban. De hát ez a kanapén döglés ára. Végül is nem rossz a vezérlés, így is játszható. Csak hogy készüljetek lelkiekben, ha egyszer netán befutna konzolra is....
-
Raga
senior tag
Üdv
Kizárólag Cod Wz van bill és egér kombóval játszva…milyen vezetek nélküli bill és egeret ajánlotok amit támogat a PS5 biztosan?
Távolsag miatt kell a vezetek nélküli[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Reggel 9-kor horizon reviewk, ha valakit érdekel. Remélem lesz DF videó is holnap, engem inkább az izgat
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
vonSux
őstag
válasz madkiller #100313 üzenetére
Nem szégyen az ha csacskaságot írsz, és az is a te dolgod, hogy ha lapot húzol és büszke vagy rá. Ha neked az oled panel adta el a Bloodborne-t és nem a játékmenet, a harcrendszer, a level design, a Lovecrafti cosmic horror hangulat, a bányászható lore, a remek-csodálatos ellenfelek, a muzsika, had ne mondjam a From-tól elvárható kihívást, hát jó. Egy null a megjelenítőnek, mert adott még egy rajongót egy remek játéknak. Mert persze írhattad volna, hogy ma már kár a felbontásért, meg be-be néz 30fps alá, idióta tereptárgyakkal van tele a game, és mi ez a töltési idő? Mosolyogtam azon, hogy a panel győzött meg, hogy játsz ezzel a játékkal. Nem nagy ügy, ettől még tök jó fej lehetsz, ne szívd mellre. Bréke
-
korpas15
tag
Ha az Astro's Playroomot letörlöm, akkor később még le fogom tudni tölteni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Teszem hozzá, hogy érdemes lesz 9:01-kor a mi főoldalunkat is nézni.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz BusinessGuy #100320 üzenetére
Van egy jelenet, ahol nyomsz egy Face/Off-ot. Emiatt simàn lehet hogy nyomott rà a Sony egy cenzúrát.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
polonic
félisten
NFL-lel valaki játszik? Nagyon régen, meg pc-n játszottam vele az utolsóval, akkor, mikor megszüntették pc-n.
Akkor nagyon jó volt szerintem.
Azóta jól eltelt pár év, visszajött pc-re. De nem nem próbáltam ki egyet sem. -
F-ECT$
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Horizon Forbidden West
Metacritic:Gameshub - 100
Gamingtrend - 100
God is a Geek - 100
Player 2 - 100
Press Australia - 100
Twinfinite - 100
VGC - 100
Checkpoint Gaming - 100
XGN - 98
Gamebyte - 95
PlayStation Universe - 95
PlaySense - 75
Sevivor - 65
Gamer.no - 60#100339 Woodslave
Igen.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
Lackooo84
nagyúr
Ahogy látom a páncélt szépen elcseszték...
The Truth is out there...
-
Frod
addikt
válasz Lackooo84 #100341 üzenetére
Aki esetleg használ a konzolról AppleTV+ -t (akár a tavaly kapott ingyen 6 hónaposat, és még tart neki), dobtam egy kérdést a fő topicba, ha ránézne valaki, és van megoldása, akkor szívesen veszem a tippet, vagy magát a megoldást
Do you see the white shadow?
-
noxon
őstag
-
BusinessGuy
őstag
válasz oriic #100338 üzenetére
Az első rész után nagyjából semmilyen formában sem tudok hinni az olyen értékeléseknek, az is jócskán túl volt pontozva. De valahol remélem hogy tudtak fejlődni abban amiben az előd gyenge volt...
Az érdekel leginkább, tudtak fejlődni a világ felépítésében feladatok változatosságában vagy ugyan olyan kesz mint az első rész, repetitív és unalomba fullad annyira hogy egy idő után csak daráljak és hamar befejezzem.....[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BusinessGuy #100344 üzenetére
Szerintem nem volt gyenge az első rész sem. Nekem nagyon tetszett, beleraktam vagy 70 órát.
-
BusinessGuy
őstag
válasz tboy93 #100345 üzenetére
Gyenge nem volt de kiemelkedő sem. Mint openworld bozalmasan repetitív volt. Harmadjára volt türelmem végigtolni pangós időszakban azt is kb 20 óra után darálva hogy vége legyen...A harcokat és látványt leszámítva maga a játékmenet mint openworld kb semmivel sem tudott feljebb menni egy n+1 Assassins creed résznél.... Ebben várok fejlődést nem grafikában meg akcióban, legalább kicsit közelítsük már meg a lassan lassan 10 éves witcher 3 szintjét....
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
-
.LnB
titán
válasz tboy93 #100345 üzenetére
Talán az egyetlen Playstation exkluzív játék, amit csalódásnak éltem meg. Nem is kicsinek. Borzasztó buta volt az egész.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
fogtunder
nagyúr
válasz BusinessGuy #100346 üzenetére
ugyanez volt nekem is. belement vagy 15-20 óra és mikor szembesültem vele, hogy mennyit kellene még ugyanebből csinálni, akkor megköszöntem a lehetőséget. sajnos a sztori se tudott annyira lekötni, hogy hajlandó legyek átvágni magamat a nyolcmilliárd ikonon, amivel tele van tolva a térkép. engem a harc se fogott meg különösebben, szóval elengedtem.
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest