- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
válasz bAtt001 #129555 üzenetére
Tessék megtaláltam neked: Loot boxos játékok listája
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
-
-
SH4D0W2011
őstag
-
törölt tag
válasz toompa #129658 üzenetére
Vagy nem látta még a csodálatos Tech2.hu PS4 videobemutatóját
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem,most fogom lecserélni a ps4-t egy ps4 pro ra.
Tudnátok segíteni hogy tudom az accountomat aktiválni a ps4 pron?
Én úgy gondoltam a régi gépen deaktiválom az accounot,a pro-n belépek és aktiválom az accoun-m?
Előre is köszönöm a segítségeteket.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
A`rpi
addikt
válasz zsombor22 #129669 üzenetére
"Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem,most fogom lecserélni a ps4-t egy ps4 pro ra.
Tudnátok segíteni hogy tudom az accountomat aktiválni a ps4 pron?
Én úgy gondoltam a régi gépen deaktiválom az accounot,a pro-n belépek és aktiválom az accoun-m?
Előre is köszönöm a segítségeteket. "Jó a fentebbi általad említett megoldás.
Viszont, van még ennél is egyszerűbb, kösd össze LAN kábellel a két gépet, és mindent átmásol, játékokat, beállításokat stb.
-
zsombor22
aktív tag
válasz A`rpi #129670 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha korábban nézegettél Star Wars: Battlefront II trailereket YouTube-on és érdekel a sztori, akkor ne nagyon menj fel arra a csodás oldalra. Most tolta pofámba ajánlott videóként a végigjátszást, rajta bitang spoileres képpel.
Live-Die-Respawn
-
RangerFox
veterán
Megváltozott a store felülete böngészőből nézve. Szerintem jó lett
-
EczkE
veterán
válasz A`rpi #129676 üzenetére
Koszi!
Bronze: The Revolution is Coming
Play all ''In the Name of the Tsar'' operationsBronze: Charged into Battle
Kill 25 enemies with the Lance as CavalryBronze: Secured the Resources
Win 5 games of Supply DropBronze: Endured the Winter
Play a round on all ''In the Name of the Tsar'' mapsGold: Filled the Stockpile
Perform a kill with all ''In the Name of the Tsar'' weapon variantsAz utolso volt nehezebb es idoigenyesebb. Kilodani az osszes fegyvert. Ezek kozul is a legnehezebb a pusztits el ket repulot geppuskaval. Nekem szerencsem volt ezzel. 20 perc alatt meglett a ketto. Az elozo DLC trofeai sokkal konnyebbek voltak. Most mar csak el kell ernem a 120-as szintet es varni a decemberi Turning Tides kiegeszitot.
Asszem mindenféleképpen!
-
fityere
senior tag
válasz TazLeacher #129623 üzenetére
Tavaly nagyon brutalis akcio volt a Nemet MM-ben egy ps4 araert kettöt kaptal. Ausztriaban ha jol emlekszem Ps4 + ket joy es egy jatek 299 eur volt. Xbox one + egy eleg korrekt tablet 250 eur. Szeritnem iden is kitesznek magukert
[ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
Zanik
addikt
VR-osok, Sparc megvan valakinek? Ha igen, meséljen már róla!
Más: ha minden jól megy, talán még idén kijöhet PS4-re a Gang Beasts. Ha minden igaz, lesz VR verzió is.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
fityere
senior tag
válasz oriic #129686 üzenetére
Ha esetleg valaki ps4-et akarna venni annak itt egy akcio csak ma. PlayStation 4 Limited Star Wars Battlefront 2 Design inkl. Star Wars Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition
[ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
2.400 Ft-t vett le ma a Paypal a számlámról a Sony nevében. Ez valami automatikus PSN megújításos költség lehet?
Visszavonhatom?
Hogy kapcsolhatom ki az automatikus megújítást, ha nem?Köszi!
-
mettek
addikt
USA fiókhoz hol lehet feltöltőkártyát vásárolni?
A másik dolog: ha van egy magyar profilom PS plus előfizetéssel, akkor az érvényes lesz ugyanazon a gépen használt USA profilra is?
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
mettek
addikt
-
A`rpi
addikt
válasz HagaNRG #129689 üzenetére
"Sziasztok!
2.400 Ft-t vett le ma a Paypal a számlámról a Sony nevében. Ez valami automatikus PSN megújításos költség lehet?
Visszavonhatom?
Hogy kapcsolhatom ki az automatikus megújítást, ha nem?
Köszi!"Kérdésedre a válasz:
összefoglaló legfelül >
Gyakran ismételt kérdések >
Playstation Plus tippek trükkök, tudnivalók >
Hogyan mondhatom le az automatikus előfizetés megújítást?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs