- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Szerintem érdemes, de ez attól függ it akarsz csinálni, mennyire jön be a hely, stb.
Fürdeni csak ilyen kékjaniknak akik ogyesszába áprilisban is bemennek a tengerbe....szerintem, de ugye kinek mi a perverziója.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #43447 üzenetére
azt nem mondanam, februar kozepen voltam, 1 ejszaka, ceges uton, estere ertunk oda kocsival, Corsico nevu negyedben volt a szallas (nem messze egy kozepkorban epult csatornatol), masnap a kozeli ipariparkban targyalas, nap vegen meg elmentunk a metro vegallomasig kocsival, onnet be egy oras nezelodesre a domhoz metroval. Ja, meg hazafele lattuk az elkerulorol a San Siro-t. Hat kb ennyi elmeny volt, szivesen megneznem ujbol.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
törölt tag
- Finom zene mindenkinek.
- pia Freddy-nek (és aki szereti) -
törölt tag
válasz t_a_m_a_s #43463 üzenetére
Thievery nagyon fincsi anyag
Sound-on az Asteroid Galaxy Tour után, David Guetta előtt .. akkora bulit nyomtak, hogy a basszus rázta a farmerom végig a Nagyszínpad előtt és atom vigyor mindenkin, irdatlan hangerő, pöpec hangszerelés és hangminőség, egyszóval durvát szóltak, na.. élő kongák, trombiták, vokál, minden... Hatalmas élmény
-
Mercutio_
félisten
válasz .: JuSzT :. #43469 üzenetére
Mindenre IS.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Chapel
addikt
A
LágymányososRákóczis mennyire jó már, hejjFotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Real_Necro
veterán
Napindító:
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
L4mie
veterán
[link] Na ezen besza hatalmas arc.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Byk01
őstag
válasz Real_Necro #43484 üzenetére
Ketten gyorsabban végeznek a takarítással, mosogatással
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Balinov
titán
Udv
sztetek meger ennyit ez a noname BT handsfree kit szallitassal?
Letezik valami hasonlo, csak valami epkezlab markabol (jabra,parrot,stb) hasonlo aron? Vagy ez is olyan cucc, hogy azt kapod, amiert fizetsz (aka felejtos)?
kocce
B6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #43488 üzenetére
hehe, majdnem 1-1ben ugyanaz, csak felaron mennyire lehetnek ezek az olcso cuccok hasznalhatoak?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #43489 üzenetére
Óccó kínai cuccoknál nem szoktam sokat gondolkozni ezen. Egyébként ebay-es kütyüs totyikból keresgéltem.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz #40935168 #43492 üzenetére
nem akarok bontani...egyenlore tokeletesen eleg a 2DIN-es cucc tudasa,hangminosege.
Balint, ajanlanal konkret tipusokat?
-
törölt tag
válasz Real_Necro #43478 üzenetére
Orosz oldal, de no para. Van még Nagyon jó a fényvilága
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Mikrós topic min pörög, vagy semmi komoly csaka sszokásos kutyus esszék, új G7, Fuji?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Caseology Athlex Active Orange tok Google Pixel 7 Pro telefonhoz
- Lenovo Ideapad Flex 5 akkumulátor, használt, 80%-os állapotú!
- 2db 12TB Seagate Exos X16 ST12000NM002G SAS - foxpost az árban
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Független Iphone Xs Max 64GB 85% Akku Hibátlan Működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest