- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #42447 üzenetére
Bő 3x annyi mint amit akár csak elméletben erre a projektre szánnék
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #42458 üzenetére
Most is az van, és eddig csak az avensis tudta uberelni minőség erzetben, pedig próbáltunk a hétvégén mondeot meg jettat a toyotan kívül. Vera vesszoparipaja az a6 lenne, csak azt meg nem megvenni (csak), hanem fenntartani drága móka
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Balinov #42459 üzenetére
Mazda6? 2007-es, 1.8B, 1. gen., 115e km-rel, 6e EUR-ért.
De a 2. gen is beleférhet.Akkor csak a presztízs miatt van képben az Ódi. Merthogy van racionálisabb választás.
(#42461) Balinov
Na ugye.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
Srácok!
Tud valaki Bp-n megbízható fuvarozót, aki egy franciaágyat átvinne 3. kerből Rákoskeresztúrra (17. ker?)
6. emeletről földszintre (családiba).„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #42462 üzenetére
Megbízható=olcsó? Vagy mit értesz most a megbízható alatt?
A szomszédom fuvarozik, megkérdezhetem, csak ahhoz több infó is kellene.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #42463 üzenetére
Megbízható = nem vág át és vigyáz a termékre, azaz nem szakad ki meg lesz olajfoltos mire megérkezik.
Több infó: 160x200-as ágy, liftbe nem fér bele de darabokra szedhető. Nem nehéz. 6. emeletről le kell vinni, átszállítani 3. kerületből 17-be, ott egy családi házba bepakolni. (összerakni nem kell)
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
válasz Balinov #42461 üzenetére
konkrétan ezt az A4-et nem venném meg. bőr+fapad, kéne a ráknak. plusz bő 10 centivel kisebb a lábtér benne, mint a mondeo-avensis-mazda6 trioban, ami a gyerek növekedésekor gondot fog okozni, mert asszonypajtinak fel kell másznia majd a műszerfalra.
Amit néznék még, skoda superb, bevált teknolodzsi, gyártották 2008-ig, a v6tdi kivételével bármivel vehető. a 105 lovas 1.9pdtdivel is jól megy. -
t_a_m_a_s
addikt
Kicsire. A 4 éves gyerek a fotelkájában ülve simán ruggdossa az üléstámlát a focusban... főleg ha még a sajátböves, nagyobbik ülést használja.
Szekr.: nem mernék megesküdni rá, hogy az új fókában nagyobb lábtér van mint a régi swiftben.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #42472 üzenetére
Az egyik tényleg problémamentes, de tudod te mi cucca van egy 20 éves csajnak ha csak suliba indul is?
Bár tény, hogy a 4 éves nem önjáró azzal fixen számolni kell
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Lassú Víz
addikt
válasz t_a_m_a_s #42472 üzenetére
Minden korban mindig annyi helyet foglalnak amennyi van. Most a Swift telik meg, de ha egy Transitunk lenne azt is púposra tudnánk pakolni, mert most "van hely". Egy ismerősömnek évek óta nincs kocsija. Akkora táskával utazik el egy hétvégére, ami kisebb mint a fotós táskám , pedig nő.
Szerk: Belga sörfesztivál május 15-17 Érdekelne valakit?
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Studi
veterán
válasz t_a_m_a_s #42470 üzenetére
Ja, az nem érdekel, nem mögöttem ül.
Amúgy Keve is rugdossa, ha épp úgy tartja kedve. Meg a zokos szabályozás miatt egy hatalmas gyerekülést kell bepakolnom, hisz: 135centi fölött nem kötelező már az ülésmagasító vagy gyerekülés, ha biztonságosan át lehet vezetni a gyerek mellkasán az övet. Keve most 131-132 centi körül van. Azzal viszont nem számol a szabály, hogy a Swift hátsó támlája igen alacsony, és a fejtámlák nem kihúzhatók, alacsonyak azok is. Ez azt jelenti, hogy az ülésmagasítóval már pont a fejtámla fölött van a feje, egy gebasznál épp a nyaka támaszkodik csak a fejtámlának, a feje szabadon billen hátra. Így marad a teljes gyerekülés, holott ülés és magasító nélkül is perfektül és biztonságosan ülhetne hátul.
-
Mercutio_
félisten
-
Real_Necro
veterán
Csak a belépő. Utána már vehetsz 600Ft-ért zsetont, 1 zseton = 1*2dl... de 196 féle sör lesz... mondjuk így sem éri meg.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #42478 üzenetére
Hát inkább elmegyek hopfanatic ba ozt ott kapok finom sört.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #42478 üzenetére
Persze, értem én, hogy belga sör, meg finom, de ha ilyesmire vágyunk, beülünk a Pater Marcusba a Lánchídnál (ahova múltkor nem jöttetek velünk ), és ott olcsóbban tudunk még mindig végigkóstolhatatlan méretű választékból belgasörözni.
Biztos hangulatos lesz ez a fesztivál is, de az én pénztárcámhoz mérten durva. Ráadásul belépőnek írja, ha én kocsival megyek, akkor is ki kell fizetnem? Mit kapok akkor? 6dl málnalét?
-
Real_Necro
veterán
Lassan le kellene cserélnünk a mosógépet egy újabbra, halkabbra, modernebbre.
Nem tudjátok ilyet hol lehet venni?
-
Balinov
titán
válasz t_a_m_a_s #42470 üzenetére
A labter fontos, de nem a legfontosabb. Allapot ellenben igen. Gyerkoc augusztusban meg csak 1 eves lesz, kocsit meg legalabb 2-3evere tervezunk
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
-
Lassú Víz
addikt
Gyere nyugodtan kocsival, megisszuk a tiédet is . De amúgy ja, elég drága.
A fröccsteraszos ötletre csak egy nagyon bizonytalan talánt tudok mondani. Írjátok meg mikor mentek, aztán ha tudok csatlakozok.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #42485 üzenetére
legalabbb
Van aki Erstes a topikbol? Netbankon keresztul mikor erheto el az elozo havi (jelen esetben aprilisi) szamlakivonat? Februari ill. marciusi-t le tudom tolteni, de az aprilisi kene kurvara...de sehol...pedig azert mar 6-a van....
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #42483 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy halkabb lenne?
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #42485 üzenetére
Én is így vettem a Swiftet: 2-3 évre, első kocsinak jó lesz ilyen leharcolt állapotú olcsó darab is. Aztán 2-3 hónap múlva jött a válság, és kicsit megváltoztak a körülmények/igények. Most már úgy vagyok vele, hogy megy, ameddig megy, aztán betolom valami árokba, vagy odaadom egy futárnak pár nagy pizzáért cserébe.
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #42483 üzenetére
Biztos találsz ilyet a www.mosogepekkedvezoaron.hu oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Real_Necro
veterán
válasz Lassú Víz #42494 üzenetére
Szerintem azt akarta mondani, hogy kitolja Békásra és ott hagyja valahol a panelok melletti parkolóban.
Bali:
Számlatörténet nem jó?
-
-
zolka78
senior tag
Kaptam egy üveg jégert, na nem a liteest, hanem eggyel kisebbet. Hamar lecsúszott ahhoz képest, hogy még siheder voltam amikor utoljára ittam, és emlékeim szerint csak laza koktél keverék. Most jól esett. tehát öregszem, és hülyülök, vagy ez tényleg ér valamit. A fröcsös teraszt meg megint akkorra tervezitek, amikor nem érek rá.....
gab.m, meg spanyoll meg aki még pipázik, a smokingpipes-nál 20% engedmény van a cornell&diehl dohányokra. be is rendeltem 16unciányit jófélékből...
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest