- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #43799 üzenetére
Van pár eredeti CD-m, amit sehol nem találtam, ezért megvettünk.
EAC-cal lerippelném .flac-ba és megosztanám, de kérdés mit kell még csinálnom és hogyan? (Jöhet priviben, ez még itt is OFF gondolom)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
sracok, megyematricaban jartas uraktol kerdeznem, ha Gyorbol Csopak/Tihany/Fured vonalra mennenk le Veszpremnek nyaron, akkor oda kell matrica mind a 2 megyere (GY-M-S & Vessz-prém)?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Lassú Víz #43803 üzenetére
sehol, 82-esen mennenk le az eszaki partra, 71-esen, 72-esen ill. 73-ason mozognank, esetleg a 84-esen, ha papanak hevizre mennenk
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Lassú Víz
addikt
válasz Balinov #43805 üzenetére
Személyautóval akkor nincs szükséged matricára.
http://www.utdij.hu/e-matrica/terkepek/gyor-moson-sopron-megye/
http://www.utdij.hu/e-matrica/terkepek/veszprem-megye/ - de ha van szomszédos, akkor ilyet nem is kell venni.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
aleister
veterán
válasz Balinov #43802 üzenetére
Veszprémbe tuti nem kell. Majd szólj, ha jössz errefelé!
(#43801) Mercutio_:
Én eddig 2-szer töltöttem fel. Asszem mindkettő törölve lett, mert valami apróságot nem csináltam meg. Ekkor úgy döntöttem, hogy inkább csak seedelem másét.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Balinov
titán
válasz aleister #43807 üzenetére
Lassú Víz, koszi, azt hittem ujabb rokaborkent foutra is kell...
Ali: lehet rola szo, szerintem mikor megyunk, akkor ha masnem, megallunk a teszkonal a' vizet meg soskiflit vennivalamikor a 33-ik heten tervezunk par napot, valszeg napi ingazassal.
A maszek ugyunk oke? Logok meg valami infoval?
-
aleister
veterán
válasz Balinov #43808 üzenetére
Infoval nem. Annyiban maradtunk, hogy még keresel majd ez ügyben.
Szeptember elég pörgős lesz nekem, de megoldjuk!
Az Állatkertet mindenképp vegyétek majd tervbe, ha erre jártok!(#43809) Mercutio_:
Azé' az én negatív tapasztalatom ne tántorítson el!
Engem anno kicsit rosszul érintett, hogy kopiztam ki leírást, csináltam nfo-t, linkeltem hivatalos oldalt, lőttem screenshotokat...aztán mindenféle magyarázat nélkül törölték egy sablonüzenettel. Addigra már többen leszedték, megköszönték. Én azt hittem ez a lényeg, nem valami bürokratikus izé.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
Vicces, mire majdnem lejár a műszak, visszajön a net.
UPC-nél valami nagy gebasz volt, távszolgáltatói hiba miatt egész nap nem volt bérelt vonal.
Bali:
Veszprémbe (Állatkertbe?) hármasban mentek, vagy nagyobb létszámmal?
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #43811 üzenetére
nem Veszprem a cel, csak koztes allomas (Fotex csarnok mellett nagyteszko, par aprosag beszerzese). Elvileg megyunk ugye mi, anyuek,meg anyosomek, bar apost par hten belul mutik 2x is, szoval az o jelenlete nem garantalt.
Ali, augusztus az a szeptember, 8-a ha jol emlekszem, delelott. Bocs, utobbi idoben kicsit bezizzentem, meloban nem tudok olyan intenzitassal ph-zni, mint ahogy szeretnem, otthonrol meg szinte csak telefonrol lesem a ph-t, ott meg pm iras nemkis macera
-
cOxeR
Ármester
Csigakötelet esetleg tud valaki jó áron?
20 vagy 30mm-es kellene és vagy 100 méter. -
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #43816 üzenetére
Pár métert meghagyok, erre a célra... de amúgy nem ez az alapvető.
-
Mercutio_
félisten
Lesz valami front, vagy csak szimplán akar szétmenni a fejem?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #43818 üzenetére
Budán foltokban esik. Egyébként meg iszol te eleget?
Ma hazafele a közlekedés kriminális volt. Coxer köteléből azt kellene felakasztani aki a Keletinél azt az X alakú forgalmat megtervezte. Örsről Arénáig 8 perc alatt jutottam le. Arénától a Szövetség utcáig (félúton Keleti meg Blaha között) kb 40 perc volt. Utána tovább 3. kerbe, összesen 1 óra 10 percet jöttem.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #43819 üzenetére
Közlekedést szerintem hagyjuk... ma odáig aljasultam, hogy a nulláson szélső sávban kielőztem a fenébe vagy 7 kocsit... mert minden nap azzal szopok, hogy képtelenek az emberek jobbra tartani.
Legszívesebben egyesével verném a fejét a sok baromnak az aszfaltba... nagyon érdekes... én ha picit többel megyek, mint ami a táblára van írva, akkor is képes vagyok kimenni... aki meg 90-el cammog, az mi a rákért nem képes valahol oldalt kullogni?
Kamionok csak is kizárólag a középsőben... az is megér egy misét... na meg mikor szépen előzgetik egymást, miközben rohadtul tilos...
Szóval én pontoznám és büntetném azt aki nem megy ki jobbra... -
Byk01
őstag
Ha te folyamatosan mész a külsőben, az nem előzés. A belsőben menő rendőr ügye után kiadta az NFM, hogy el lehet menni jobbról, fokozott figyelemmel.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
cOxeR
Ármester
Mi számít folyamatosnak... ha 20 km-et teszek meg a nulláson, ebből 15-öt a szélsőben, és ha tökölnek előttem akkor a belsőből kimegyek a szélére, akkor az most folyamatos szélső haladás vagy se?
Ez a nesze semmi fogd meg jól... értelmezni úgy lehet, ahogy épp valaki a saját érdekei szerint akarja.Amúgy szabályos vagy sem, nem csinálok ilyet (ezért mondtam, hogy aljasultam)... azért mert veszélyes, bármennyire is figyel oda az ember.
-
Byk01
őstag
Nem a szokásos előzési távon mész vissza elé a középsőbe. Én simán meg szoktam csinálni. Nem fogok rövid távon két sávot menni befelé, aztán kettőt vissza csak azért, mert valaki szabálytalan.
Ha km-eken keresztül a középsőben megy valaki, nem valószínű, hogy akkor akar kimenni, amikor épp mellette vagyok"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
aleister
veterán
Újabb gyöngyszem!
A Kung Furyhoz hasonlóan itt is szerepet kapnak a náci katonák, mert az trendi...és a cápák is, mert ők is.
...de azt senki nem találja ki, hogy miképp hozták össze a kettőt.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #43819 üzenetére
Múltkor Vörösvár - Bécsi út - Margit híd, Király utca táv volt 2 óra, annak is örültem.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
t_a_m_a_s
addikt
Durva GoT szpojler, csak az olvassa aki látta a 7. részt!
Srácok, ez egy kibebaszott jó rész volt szerintem! Viszont vegyes érzéseim vannak azzal kapcsolatban, hogy nagyon meghatározó pontokon is gyökeresen eltérnek a könyvtől, illetve talán már előrébb is vannak? Mi lesz pl Sam-mel? Nem ment el mesternek tanulni, hogy lesz így Amon utódja (igaz, itt még a könyv se tart)? Meg így ugye gondolom a gyerekcsere is kimarad a filmből. A könyvben eljutott Jorah és Tyrion Daenerisig? Én úgy emlékszem, hogy nem, mert a küzdőveremből repült el Daeneris a sárkánnyal...
Az a beteg állat Ramsay kurva jó volt már megint. Nagyon hitelesen alakít a színész csóka. Meg az a dorne-i csaj a börtönben, hmmm?Holnap majd jól beletépünk...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Mercutio_ #43801 üzenetére
Merci, nekem is van egy rakat eredeti CD-m, nem gáz az Anno, még a torrent előtti időkben sokmindent megvettem, van pár előadó (tényleg csak 1-2), akit most is megtisztelek azzal, hogy megveszem a lemezét. Kb Yonderboi és a Quimby (lokálpatriotizmusból).
Holnap majd jól beletépünk...
-
Novics
senior tag
Urak, látta valaki Zolkát, amióta elment kerekezni?
GoT-ból már megvárom azt a pár részt, aztán majd letolom egyben. Annyira nem izgat most. De azért véletlenül sikerült Tamás spoilerét elolvasni, és nem lepett meg. Fura dolgok vannak a sorozatban.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
zolka78
senior tag
válasz Novics #43829 üzenetére
Vagyok, vagyok, meg le is tekertem a tervemet részben. Csak Bánkútot, meg Felsőborovnyákot hagytam ki mivel Lillafüredtől Szilvásváradik szakadt az eső, jó volt így is, szép volt, meg tanúlságos is. Több tucat kilóméteren is lehet kerekezni szakadó esőben, ha olyan környezetben vagy. Viszont ennyi nyűg sosem ért még mint most. Kettétört egy fogam, az egyik cipőm stoplit tartó részénél elvált(szakadt ) a talptól, defektet kaptam, az első lámpám nem bírta a sok esőt, nagyjából 60-70GB microsd kártyám halt meg. Úgy hogy abszolút veszteséggel zártam a szombatot. A fogamat tegnap megoldotta a szájsebész, a defekt meg a lámpa nem lényeg. A cipőm jobban zavar, mert jövő héten megyek Szerbiába, Romániába tekerni, és mivel az spd-hez vagyok szokva, eléggé nyűg lesz 620km tekerni sima taposóval. A microsd-k meg valószínűleg még itthon elhaláloztak, mert ezek már mind régebbi használaton kivűli darabok voltak, de számoltam velük, bár nem tudom mibe mehet tönkre egy ilyen ha nem is használom folyamatosan.
Úgy hogy ezúton is kérném az itt jelen levő nagyérdeműt, hogy aki tudna nélkülözni kölcsönbe microsd kártyát számomra, azt nagyon megköszönném. 16GB és class4 től felfele lenne jó, bármilyen megoldás érdekel. Jövőhét szombattól kellene az 1 hetes utamhoz, és sajnos addig már nem tudom pótolni azt ami nállam kiesett.
Egyébként most próbálok egy ilyen videónapló szerüséget összedobni a szombatról, ha érdekel majd feltolom.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Real_Necro
veterán
válasz zolka78 #43831 üzenetére
1db Samu EVO 16GB tuti tudok adni, ha össze tudunk futni Örsön, de valahol van még egy, utána kell néznem.
-
L4mie
veterán
válasz t_a_m_a_s #43827 üzenetére
jaaah a droni csaj tényleg kemény volt és azok a cickók omfg. Mintha eljutott volna, de lehet hogy csak képzelem, amúgy kíváncsi vagyok a sárkányos szálra, szerintetek is Bran fogja majd irányítani a sárkányokat, ezért képzik az erdő gyermekei? szerintem simán ez lesz, mert ugye a mások ellen elég hatékony a sárkánytűz, ezek meg eléggé zabolátlanok, egyenlőre. Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
GoT
Mióta eltűntek a fa alatt nem nagyon volt róluk semmi infó. Mondjuk a skeletonos rész már-már nagyon átvitte fantasybe. „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Novics
senior tag
válasz zolka78 #43831 üzenetére
Gratula! Lassan nekem is érik egy Balcsikör az új vázzal. Hétvégén szereztem hozzá rendes stucnit, lényegesen komfortosabb most. Viszont valami hangoskodik a hátsó kerékben terhelés alatt. Küllőre gyanakszom, de majd meglesem ha lesz időm. Már csak a pénteki vizsgát kell sikerrel abszolválni.
Stopli rendesen be volt csavarva? Én most nem rég állítottam rajta, és nem csavartam vissza rendesen a csavarokat, és egyrészt macerás volt kivenni a lábamat, mert szép lassan kilazult, és a cipő fordult el a stoplin, és nem a stopli a pedálban. A talpat is rendesen nyűtte addig.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #43836 üzenetére
GoT:
nem rakták bele a gyökerek közé, vagy már összeolvad a könyvvel, na mindegy igazság szerinte teorycraftoltunk picit haverral és arra jutottunk, hogy Danerys a fény harcosa, és a sárkányok a megjósolt égő kard amit a tűzből húz ki a fény harcosa, Stanist meg majd kiírják valahogy a vörös ribancot meg elégetik mondjuk Arya szálra leszek kíváncsi nagyon meg Tyrionra, ma meg nem emlékszem Mormot kőember lesz? Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Mercutio_
félisten
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
t_a_m_a_s
addikt
A filmben ott lett vége a Bran vonalnak, hogy megmentette őket az a gyerekszerű lény, és lementek a fölt alá... Az igazat megvallva engem kurvára idegesít Bran meg Jojen, és elképzelésem sincs, mit akar velük az öreg. Amit te mondasz, az mondjuk lehetséges, mert ha csak úgy simán lent marad a föld alatt, akkor semmi értelme nem volt a több köteten átívelő vergődésüknek.
A könyvben nem Mormontot fertőzték meg a kőemberek ha jól emlékszem, hanem a titokzatos hajóskapitány csókát, akiről aztán később kiderült, hogy valami királyi (?) leszármazott ő is. A Tyrion vonal szerintem érdekes lesz, abszolút a legjobb karakter, legjobb színész stb a sztoriban.Holnap majd jól beletépünk...
-
Mercutio_
félisten
Késes/bicskás szakik: Ezt van ember aki tudja használni? Ilyen vékony markolattal semmi fogása nem? Vagy csak nekem tűnik szép, de használhatatlan megoldásnak?
-
Freddy76
addikt
válasz t_a_m_a_s #43842 üzenetére
Ezeket a párbeszédeket le fogom menteni, aztán amikor a fiaitok tinédzserek lesznek, meg fogom mutatni, hogy nézd, apu sárkányokról meg fényharcosokról internetezett munkaidőben, és akkor borzalmas ciki lesz, ebben egészen biztos vagyok. "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
aleister
veterán
Csak én nem látok ezekben túl sok értékelhetőt?
Egyedól a Bibliás volt begyere.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest