- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #41652 üzenetére
Szerintem mazsi nem ilyenre gondolt
m3ss: Mondtam már, hogy a középső nevem PanAForever nem értek /ismerem az Olympus vázakat.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #41656 üzenetére
Vagy "í"-vel akarta csak mellé ütött...
Szerk.:
Múltkor beszélgettünk tesco online bevásárlásról. Nos már kb harmadik hete vásárolunk onnan, komolyan mondom qrvajó minőség, egészen más vonal mint az áruház.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
madgie
titán
válasz Mercutio_ #41650 üzenetére
Úgy értem, hogy a te igényeidhez készült. Nem mindegy, hogy hány centire ülsz a monitortól, mennyire dominál emellé a szigorúan vett olvasótávolság, és mennyire messzire akarsz még ezen felüle látni. Ezen kívül az életkor (illetve az addíció) is számít, szóval nem véletlenül van több oldalnyi munkaszemüveg egy átlag lencsegyártó katalógusában.
30 év körül még nem feltétlenül kell munkaszemüveg, nekem egy Nulux Active van a gép elé, míg azonos gyártónál a szigorúan vett munkaszemüvegek itt vannak felsorolva.
Mondom, egy jó optometristához el kell menni, elbeszélgetni vele, mire, mennyi időre használnád a szemüveget és tud olyat adni, amivel jobb lesz dolgozni. Az lehet, hogy nem lesz olcsó, bár egy raktári Addpower szerintem nem egy drága mutatvány (apósom 54 éves és neki is az van gép elé)
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #41659 üzenetére
Ha jól emlékszem van valami Tesco-s Android app is, amivel a telefonodon végigjárod a boltot, bepötyögöd ami kell és utána hazaszállíttatod.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
válasz madgie #41660 üzenetére
Nekem meg most egy jó kontaktlencsés szemdokit kellene találnom nagyfaluban... ideje egy kontrollnak, meg új lencse után kell néznem mert a mostanit már tavaly is csak elfekvő készletből tudtam beszerezni.
Ropi:
Annak sok értelmét nem látom, pont az benne a jó, hogy nem kell ott kavirnyásznom meg fél órákat tölteni a pénztárnál...
Fizik:
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
Srácok, egy ilyen 20K-s Concorde tablet mivel lehet szarabb, mint egy hasonló specifikációjú, majdnem 30K-s Lenovo???
Reggel sikeresen eldobtam az Asusomat, aszongyák kb 15K lenne a javítás, plusz ugye a postázás, baszakodás... Egyszerűbb ha veszek egy ilyen Concorde-t...
Vagy inkább egy IPS kijelzős, de csak kétmagos prestigio???
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #41664 üzenetére
Csak válogatni mész be, fizetni nem ott fizetsz.
-
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #41668 üzenetére
De annak sincs értelme... nem egyszerűbb neten összeállítani és kihozatni? Időt, üzemanyagot spórolsz.
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #41671 üzenetére
Lehet, de ha valamit meg akarsz nézni személyesen...
-
aleister
veterán
Jó reggelt!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #41674 üzenetére
Ha valami nem tetszik én meg sem rendelem. Annyi séta meg kell...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #41678 üzenetére
Nehéz eset vagy... én meg inkább megyek a szabadba sétálni...
Jut eszembe, holnap valaki Vácrátót?
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #41680 üzenetére
Meginterjúvolom asszonyt. Gyerek jöhet? Mikor?
-
Real_Necro
veterán
Ez egy jó nagy park, szerintem gyerekek is jól éreznék magukat. Asszonyok is tudnak egymással beszélgetni, meg fotózni is lehet kicsit. Pl páromról még nem készült pocakos kép, így már időszerű, hogy készítsek róla pár posztolható képet.
-
Larry303
addikt
nincs vkinek ismerőse vmelyik mobilszolgáltatónál?
egy ismerősöm telefonja feketelistára került, de nem tudja miért...vmi infot kéne szerezni miért került a listára az imei.https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #41680 üzenetére
Asszony allamvizsga tételeket kérdez ki, én meg nem merem egyedül vezetni a suzukit
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Larry303
addikt
válasz aleister #41686 üzenetére
pontosan, és még mielőtt félreértenétek, a sim nincs letiltva csak az imei..szolgáltató azt mondja, hogy feketelistán van az imei, azt sem mondja, hogy ők rakták volna oda vagy a gyártó..szal passz ép ezt akarjuk kideríteni, hogy mi történhetett...a telo nem lopott, a mai napig megvan a számla róla...
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Real_Necro
veterán
válasz Larry303 #41688 üzenetére
Ez esetben ballagjatok be szolgáltatóhoz és a számlát lobogtatva követeljétek a telefon visszaállítását, vagy fogyasztóvédelem ésatöbbi...
Merci:
Államvizsga tételeket kikérdezni? Lehet én vagyok rosszul összerakva, de nem értem... de mindegy. Egyébként hozzátok még közelebb van. Pár óra agypihentetés a szabadban nem fér bele?
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz Larry303 #41688 üzenetére
+1 Necro javaslatára.
Telefon számla, előfizetés utolsó havi számlájával menjetek be, és kérjetek tájékoztatást, vagy közöljék, hogy mi módon érhetitek el a készülék feloldását. Ha szükséges, kérjétek a csopvezt, igazgatót is
Barátnőm munkahelyének a bankjánál volt valami gebasz. Visszaállították nekik a számlanyitáskori adataikat...köztük az azóta kifizetett hitelt is. Ugyanígy nem tudták nekik megmondani, hogy tulképpen, hogy a viharba lett 90.000 eurós hitelük.
Csak az üvöltözés segített.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #41690 üzenetére
Nálunk cégnél múltkor netszolgáltató tévedésből letiltotta a bérvonalas szolgáltatást. Nem kis kavar volt, végül valami VIP ügyfelekkel foglalkozó részleg közreműködésével lett visszaállítva. Szerencsére csak back up vonal, van mellette másik szolgáltatónk is, de azért bérvonalnál kicsit gázos, pedig az ország egyik legnagyobb szolgáltatója...
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #41689 üzenetére
Igen, te vagy rosszul összerakva...
Nagyon jól tudom hol van, mindegy ugorjunk.
-
Larry303
addikt
válasz Real_Necro #41689 üzenetére
akkor leírom mégegyszer
körbejártuk -nagyon- mindenhol ahol lehetett, minden papírt lobogtatva, annyit kaptunk hogy polgári peres úton rendezhetjük a dolgot..nos egy 120e ftos telefonért szvsz nem éri meg a dolog, főleg úgy, hogy konkrétan azt sem mondják meg, hogy kit pereljünk be
szal ha vkinek az ismerőse bele tud nézni ezekbe a feketelistákba, és legalább annyit tudna mondani, hogy miért is került oda, az már k nagy előrelépés lenne...https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Real_Necro
veterán
válasz Larry303 #41693 üzenetére
Ez akkor így elég genyó dolog. Mégis mire fel teszik?
Hát jó lenne tudni hol lehet érdeklődni ha letiltották a telót...
Úgy meg külön idegesítő, ha tartozás nem volt...
[ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
válasz Real_Necro #41694 üzenetére
persze pont ez a pláne bent...nem hőbörögnék, ha tudnám miért kapta a bant a teló
-
Schuby
aktív tag
válasz Larry303 #41695 üzenetére
Azzal indítanék hogy átmegyek másik szolgáltatóhoz ha nem adnak infót. aztán fogyasztóvédők az nem kerül pénzbe. Nagy valószínűséggel egy másik telefon imei számát írták át a tieddel megegyezőre, ezért mind a kettőt kitiltották. Azt pont lesz..ják hogy melyik az igazi és melyik hamis
[ Szerkesztve ]
x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
Larry303
addikt
válasz Schuby #41697 üzenetére
imei számot ilyen egyszerű lenne manipulálni telókon? -kérdezem, nem vagyok képben vele... esetleg vmi virtuális kütyü lehetett?
nem tud átmenni máshova a hűség miatt, és persze hiába is menne, mert ez a telo nem megy egy kártyával sem...szolgáltatók megoldják ezt egymás között
ez egy global perma ban[ Szerkesztve ]
-
-
*Ropi*
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest