- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz #40935168 #41798 üzenetére
Nagyerdőben, nem erdő mellet
Ilyen szempontból pest se jobb, főleg ahogy déli irányba haladsz (uralkodó széljárás észak-déli), illetve a Duna mellett a parti homokot is viszi a szél nyáron, de nem ragozom majd rájössz, ha itt élsz huzamosabb idejeEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #41799 üzenetére
kocsimosás: amikor már nem látunk ki belőle. nálam most ez az eset áll fenn. fa alatt állok, szomszédban építkezés, plusz macska és menyét. ja és a pókok is szeretik az autót...
-
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #41801 üzenetére
Az uralkodó széljárás csak akkor nem észak-déli, ha épp bringázom. Akkor mindig szembeszél van 'szameg
Amúgy egy hónapja bringával járok minden nap, runtasticon mérem általban napi 7-800 kcal, az már meg is látszik (főleg ha újra rendesen táplálkoznék, hogy rohadna meg a bendőm).
Amúgy Farkaserdő +1. Alig várom hogy kimenjek még a pár megmaradt geoládát megtaláljam ami nincs meg ^^
Megjegyzem rá sem gyújtottam hagyományos cigire immár két hete... helyette ecigaretta.... szóval megint marhára egészséges kisdzsini vagyok. Önvállveregetés.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Balinov
titán
Sracok, tudom, minden racionalitast nelkuloz, de egy 1.9TDI A4-et, ami nagyon egyben van, van benne 172k merfold es ki lett cserelve a kettos tomegu lendkerek (flywheel) erdemes meg megvenni? Havi 5-6-700km max, amit mennek vele, ami nem igazolja a dizelvalasztast, de kollegam most adja el az ovet, es korabban mar meselte, mit csinaltatott meg rajta kemeny eurokert gyari alkatreszeket rendelve a friccektol. 3-4-5 evig kell, hogy kiszolgajon.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
spanyoll
addikt
Történt bármi említésre méltó ez idő alatt?
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #41807 üzenetére
3200€ hirdeti, nekem odaadna 3000ert,vezermuszij + lengokerek cserével. Nem tudom, az a baj, hogy 2003as, nem legalább 2005
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
aleister
veterán
Egyébként érdekes, hogy Kutyus említette a dolgot, mert nekem is a minap jutott eszembe a pulzusmérős óra. Az aerob edzéshez fontos lenne belőni egy 130-as értéket.
Az lenne az ideális, ha be lehetne rajta valami riasztási határt állítani. Tudtok ilyet?Ha nem drága lehet androidos is, akkor legalább szinkronizálom az Endomondo-val.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Balinov
titán
-
-
Studi
veterán
válasz *Ropi* #41808 üzenetére
Ettől függetlenül jár a a fickónak, egy maraton az maraton. De itt egy cikk, vannak benne olyan tények, amik arra utalnak, hogy nem feltétlen hátrány a dolog. Érdekes olvasmány.
-
spanyoll
addikt
válasz aleister #41814 üzenetére
Bullshit. Utánaolvastam és némi gyakorlat után te kb pontosabban saccolod.
A mellkasmérősök jobbak, azok majdnem ekg pontossággal mérnek. Ezek viszont gyakran mellélőnek.
Aerob tartományt meg nem kunszt mellélőni: megnövekedett légzés és pulzus, de még tudsz beszélni. Tehát a beszédtartományban maradt lihegés. Azzal a 120-135ben maradsz, ha fölé mennél azt észreveszed.Mod: nem csak ez alapján, de ez alapján IS jutottam erre (meg pár fórum).
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
aleister
veterán
válasz atok666 #41820 üzenetére
Nem tudom, én is csak érdeklődöm.
Ezt és ezt néztem ki. Szerintem ezek pontosak, de egyik sem Androidos. Ez meg az, de pont a pulzussal kapcsolatos szolgáltatásaira nem térnek ki.
(#41817) Eperkutyus:
Le tudnád a pontos típust infózni?(#41821) spanyoll
Amiket linkeltem első körben azok nem drágák, és tán jók lehetnek. Legalábbis az a nagy fehér szar komolynak tnik.
Nekem annyira nem baj ha nem androidos.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
spanyoll
addikt
válasz aleister #41822 üzenetére
Ja, a fehér vérnyomásmérővel biztos 60 percet fogok aerobozni a teremben.
Pontosan tudni nem akarom, 130-135fölé, meg tudom, hogy nem megyek. De ha találsz valami mennyeien pontosat (lemérés után kiderül), akkor azért tudasd. Köszipuszi."Super perfundo on the early eve of your day."
-
j.bravo
addikt
válasz aleister #41814 üzenetére
Krisz, mi célból akarsz aerobozni? Ha konkrétan aerob állóképességet javítani, akkor hajrá. De ha zsírt égetni, az neked egyrészt tök felesleges, amennyire ektomorf alkat vagy (eszel sokat, sok CH-t is, de nem hízol, ellenben erős vagy), másrészt meg olvass utána Izumi Tabata bácsinak és az őróla elnevezett "protokollnak".
HIIT, high intensity interval training akkor is ezen alapszik ha más időzítést használsz.
Az állóképességet is durván javítja.
De ha szimplán szeretsz futni, vagy bringázni, akkor persze kussolok, felejtsd el. De ekkor én max futás esetén foglalkoznék ilyennel (pulzusfigyeléssel), bringával szimplán élvezném a bringázástWhatever.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Balinov #41813 üzenetére
Állapotért fizetünk nem évjáratért vagy futott km-ért, de ezt úgy is tudod.
(#41814) aleister
Gondolom nem olvastad.(#41820) atok666
Azt ANT jó dolog ,csak olyan telefon is kell hozzá.(#41822) aleister
Nórmális?!
Te se gondolod komolyan, hogy egy vérnyomásmérővel a csuklódon fogsz bármit is csinálni.
Ahogy korábban is írtam aldi/lidl párosban szokták 4-5e-ért dobálni a pulzusmérőket vagy decathlon.(#41826) Novics
Mi az hogy ekg-s cucc?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
aleister
veterán
válasz j.bravo #41828 üzenetére
Röhögni fogsz, de a kockaságom miatt.
Nevezetesen csak 5 látszik a 6-ból.
Az alsó kettő egyben van a rajta lévő úszógumi miatt. Max 1 kiló, de azt le kéne valahogy adni. Bár most elkezdtem figyelni az étrendem. Szerinted annyi is elég lesz?
A másik, hogy mostanában kimarad a foci. Úgy néz ki, hogy szétesett a csapatunk. Kéne valami állóképesség javító mozgás valóban, de azt meg nem akarom, hogy az izmot égessem el, ezért jó lenne valami figyelmeztetés, ha túlzásba esek.Elvileg erre jó a sima túrázás is, ugye?
Az említett urat nem ismerem, de utánaolvasok. Mostanában szinte csak ebből áll a napom.
(#41829) fi:zi'k:
Miért is nem?
10 kilós fotós táska lehet a háton biciklizés közben, az 50 dekás baz a csuklón (ami tökre nem mozog sehovasenemse), az meg nem? Tudom nem trendi, de az erdőben (meg máshol sem) igen szoktam erre adni.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
törölt tag
-
j.bravo
addikt
válasz aleister #41830 üzenetére
Nekem meg egyetlen, nagy kocka szóval utállak, jó?
Nem vagyok edző, de mivel a jelen állapotot - elmondasod szerint - zabalassal es nemtom pontosan mennyi edzessel érted el, látatlanban a kaja beállítására tippelnék, mint célravezető útra. Aminosav (fehérje) bevitelre figyelj, a kalóriát ne vidd le nagyon, csak pici legyen a deficit.Whatever.
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #41829 üzenetére
csakis azert fordult meg a fejemben, csakhat kozos dontes, Vera valami fiatalabbat szeretne. 05-os A4 1.8T van meg a kornyeken. Mennyire gaz karbantartas szempontjabol ez az 1.8T?
Bocs a hulye kerdesekert, de szinte nulla idom van forumokat, nepiteletet bujni, viszont bizom az itteni szeles merites tapasztalataiban.
Rohejes, biztos nem, de pl. 10ev koruli Superb-ek mennek valami vicc aron.
-
aleister
veterán
válasz fi:zi'k #41833 üzenetére
Éééés?
"Pulse Meter" is egyben. Hozzátenném, hogy olyan digitális vérnyomásmérőt még nem láttam, ami ne mérte volna a pulzusszámot. A mai modern vérnyomásmérőket meg ne keverd a régi SZTK-s vackokkal. Teljesen kompakt eszközök lettek.222 gramm, nem is 50 deka.
Kutyus:
Köszi!(#41837) j.bravo
Úgy tudom, hogy kicsit modernebb szemlélet, ha nem kalóriát számol az ember, hanem makrotápanyag bevitelt. Tán pont az ilyen esetre (szálkásítás) szokták javasolni a bevitt CH csökkentését minimális protein növeléssel.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Balinov
titán
pont azzal vagyok meglove, motortax.ie-n rendszam alapjan le lehet a sulyadot kerdezni, de ez a nyomorult direkt kitakarja a rendszamot. Mondjuk jo hulye, mert ugyanolyan 2005-s 1.8T, S line A4 van jonehany, van nem letakart rednszammal, arra a rendszamra probalva az 1.6B-hez kepest minimalisan, ugy 120€/evvel, dragabb a sulyado. Csak ezzel megint ottvagyok, mint az 1.9TDIvel, napi 12, 20-25,ha dolgozik Vera, nincs ertelme 1.8T/1.9D
-
nagyúr
válasz Balinov #41838 üzenetére
És Vera is tudja, hogy állapotot kell venni?
Azért remélem mielőtt kiadsz sok ezer eurót, ettől kicsit jobban utánajársz bármennyire is tapasztalt és/vagy jószándékú arcoktól kapod itt a tanácsokat.
Ennyi olvasás talán belefér?(#41839) aleister
Akkor hajrá, vedd meg.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Novics
senior tag
válasz fi:zi'k #41829 üzenetére
24 órás ekg készülékem volt. Vagy hogyan is kell ezt mondani?! Akkor nekem is csak egy nagy kocka volt alul a hasamon. Nem volt annyira sportos, bár szerencsére nem zavart nagyon. A bal oldalamra mondjuk nem fordulhattam alvás közben - pedig azon szeretek aludni -, mert ott is volt tappancs, de 24 órát ki lehetett bírni. Mondjuk annak ellenére, hogy mondták, hogy a szgépet ha lehet kerüljem, majdnem egész nap gép előtt voltam. Mert nasőthogypersze rövidhatáridős adatszolgáltatásokat kaptunk.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
nagyúr
válasz Novics #41844 üzenetére
Az kicsit más mint egy pulzusmérő óra.
(#41848) Balinov
Nyilván kell majd kompromisszumot hozni, de mégis csak ez legyen az irányelv. Csak azért mert fiatal(abb) az autó, közel sem biztos, hogy jobb vétel.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #41843 üzenetére
kb 2-3 hete probalom meggyozni...ebbol 2,5 het arrol szolt, hogy lebeszeljem a Zafirarol.
Koszi a linket, erdekes, hogy ezt irja "
Ajánlott motor
A legjobb középutas az 1.8-as turbós, ez alá ne nagyon menjünk"B
-
rbalint88
addikt
válasz Balinov #41838 üzenetére
A4-Superb, 04-ig tartó passat, 04-ig tartó A6 ugyanazt a platformot használja, az első futómű nyűgös kicsit, de normális útminőség mellett nem lesz probléma vele. Amúgy mindenből a szokásos, dízelnél befecskendezőrendszer, turbó, kettőstömegű lendkerék. Benzines valamivel egyszerűbb. Nem rossz autók, csak nehogy V6TDI-t vegyél.
-
Novics
senior tag
válasz fi:zi'k #41847 üzenetére
Csak egy egészen kicsit.
Ecccsém, már egyszer megállapítottam, de újfent meg kell, hogy a bringás topikba születni kell. Gyüttmentekkel nem foglalkoznak a népek, kérdezhetek bármit. Lehet, hogy nekem is valami csillióba kerülő 29er-t vagy outit kéne vennem, hogy emberszámba vegyenek. Úgy látszik "FF" alatt ott sincs ember.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest