- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz aleister #41748 üzenetére
Ez így igaz.
Schuby Jaja, én is nagyon sajnálom, pedig egyből vettem volna belőle kettőt is. Ennyiért a hülyének is megéri!
Campagnolo nem gyárt alsó kategóriás cuccokat, mint a Shimano. Ez meg is látszik az árazásán. Azt hiszem egyelőre megelégszem, hogy a fékkarok és a fékek - meg a papucsok - lesznek Campák. Aztán majd ha megnyerem az ötöst, akkor összerakok egy full Campa cangát. De akkor már egy Colnago vázon. Aztán berakom a nappaliba, és nézegetem.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Schuby
aktív tag
válasz Novics #41751 üzenetére
Mondjuk az a jó egy ilyen több millás cangában, hogy nincs linkeskedés hogy megállok fagyizni vagy leheveredek az árokpartra szundítani egyet.... mert elfordulsz és már viszik is. úgyhogy nincs más mint tekerni tekerni tekerni, mig haza nem érsz
x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
Lassú Víz
addikt
válasz zolka78 #41750 üzenetére
És bármikor meg tudsz állni úgy, hogy nem durran beléd hátulról az amatőr hegyi ralis vagy motorversenyző. Autóval meg sokszor mire megállsz biztonságosan, már túl messze van visszagyalogolni.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
forceberg
veterán
válasz Lassú Víz #41753 üzenetére
Tegnap a Naszályra ugrottunk fel túrázni, hazafelé az M2-esen egy tuti full részeg tag tartotta fel a sort.
Ha jöttek szembe, lelassított 60-70-re, ha nem jöttek szembe, akkor nyomta 100-zal. Közben párszor az út menti kavicsokat is tesztelte a jobb kerekeivel...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Real_Necro
veterán
válasz forceberg #41755 üzenetére
Ma az M2-esen DUnakeszi magasságában előttem egy fickó annyira elmélázott, hogy megkaparta az út széli murvát. Csoda, hogy nem kötött ki árokban.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
zolka78
senior tag
válasz Lassú Víz #41753 üzenetére
Szombaton a cserháti részen volt olyan, hogy fél órán keresztűl egy autó nem jött az úton, nem egy felkapott hely. Nekem maga a hely is jobban tetszett mint a Mátra. A Mátra viszont televolt autóssal meg motorossal, mindenki kihasználta a jó időt. Egyébként oda kell figyelni, hogy messzebbről észre vegyenek és akkor nincs gond. Ha így is átmenne rajtam valaki, akkor olyan mindegy, hogy gurulok vagy állok, azaz autós úgy is átmenne rajtam.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Real_Necro
veterán
válasz .: JuSzT :. #41761 üzenetére
Gondolom pipával.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
zolka78
senior tag
válasz .: JuSzT :. #41761 üzenetére
Sörözök meg pipázok . De egyébként nem tudom, hogy ez soknak számít-e, már mint a 3500 kalória. Bár szerintem ezeknek az aplikációknak nem biztos, hogy pontos a mérésük. Legalább is én ezen a téren nem bíznék bennük. Egyébként itt vittem 6 szendvicset, 2 energia italt, egy 2 literes üditőt, +a kulacs 7,5deci, meg ittam 4 sört, de Gyöngyösön ettem egy hatalmas hambit sültkrumplival hazafelé.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #41764 üzenetére
Sosem érdekelt az ilyen. Azt eszek meg iszok ami jól esik, meg tetszik. Ha ez éppen szaftos husi, akkor azt, ha éppen valami guszta sali, akkor azt. De ez látszik is a nagy bendőmön
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #41764 üzenetére
Látszatra több, bár lehet te pontosan számoltál.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
.: JuSzT :.
addikt
válasz zolka78 #41765 üzenetére
Amit én mondjuk ma megettem, tényleg kívántam, de szerintem itt senki nem enné meg kalóriát nem néztem sosem.
1 kókuszos csokis fehérjeturmix hozzá 7 kapszula vitamin
melóba beérve jó minőségű virsli , hozzá abonett meg túró-tejföl összekeverve.
10 órainak 3 kanál müzli.
Lassan megint ebéd, ismételve a virslis abonettes reggelit.[ Szerkesztve ]
-
zolka78
senior tag
válasz Schuby #41769 üzenetére
Hogy ti miket nem tudtok itt.... Én a saját súlyommal sem vagyok mindig tisztában.
Forceberg: arra fele azért elég sok vézna outis tolja kőkeményen felfele, de ők tényleg azok.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
hmmm
vélemény? [link]*jah hogy ezek használtak.....bleh
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Studi
veterán
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #41775 üzenetére
na mind1 gondoltam hátha valakit érdekel, engem biza ájfón nem
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Studi
veterán
válasz *Ropi* #41777 üzenetére
Épp a legutóbbi paralimpián voltak viták ezekkel a típusú művégtagokkal kapcsolatban, mert olyan mértékben segítik a mozgást, hogy akinek kettő van jelentős előnybe kerül a féllábúval szemben. Ha az ember egyensúlya rendben van, akkor azonos erőkifejtéssel sokkal gyorsabban tud haladni. És ugye ez nem fárad, mint az alsó lábszárban, lábfejben elhelyezkedő izomcsoportok. Tehát ha a nagyobb teljesítményt vizsgáljuk, akkor azt mondanám, hogy azé, aki teljes mértékben izomból nyomta le a távot.
És ezzel semmiképp nem akarom a lábát elvesztő fazon sportteljesítményét lenézni, vagy csökkenteni, valóban minden tiszteletet megérdemel a kitartásáért, és az erőnlétéért egyaránt!
-
törölt tag
Sportoló Urak !
A konditerembe behozott a napokban egy srác egy fura karkötőt és abban edzett. Fekete, 1cm vastag, semmi extra. De a végén egy kis fém kupak. Azt levéve meg egy mini USB csatlakozó. Bedugta edzés végén az androidjába és mutatta az app az adatokat, mikor mennyi volt a pulzusa, mélyalvásban mikor volt éjjel, mikor kelt fel, mikor aludt vissza, ilyesmik + edzésnél szintén, pulzus, kalóriák, minden ilyesmi.
Szóval egy csodamérő kütyü.
No, vmi ilyesmi kütyüt keresnék én is. Androidos órára gondoltam - ők tudják ezeket vmilyen appal vajon ? Használ vmi ilyen csodakütyüt bármelyikőtök ?
-
Larry303
addikt
válasz #40935168 #41784 üzenetére
úgy ahogy mondod, van hozzá app, én nem használom csak kollega, bt kommunikál amúgy, azthiszem xiaomi az övé...alvás, lépés számlálás stb, nem is volt nagy összeg azt hiszem 10e körül votl.
múltkor azon röhögtünk, hogy 9 km gyalogolt le hálózatépítés alatt egy nap a csarnokbanhttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
madgie
titán
válasz Larry303 #41785 üzenetére
(Xiaomi) Mi Band lesz az, amire gondolsz, de az minden szart számol, teljesen irreális módon (pl zuhanyzás alatt is megy a lépésszámlálás).
Pulzust asszem az nem tud mérni, meg vérnyomást sem. Amúgy ötezer körül volt nemrég csájnából akcióban, de vigyázni kell, hamisitják.
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #41784 üzenetére
Beindult a tavaszi kütyübuzéria?
Egyébként mi a töknek? A tükör nem jó?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi, megnézem. Futásra kellene valami Margit szigetre. Költözök Pestre 2-3 héten belül, az edzést is folytatnám és nézném utólag, milyen a pulzusom alatta (sima "gyúrás") + futnék akkor már, GPS, tracker, stb. Vmi ilyen kütyü kéne. Hogy "karkötő" vagy óra vagy egyéb, az mindegy igazából. Ha van más tippetek, azt is köszönöm.
Necro: sosem voltam az, de szimplán csak érdekelnek az "adataim"
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz madgie #41786 üzenetére
Nem, nem az volt. A MiBanden nincs USB aljzat és BT-n kommunikál.
Mivel egy full fapados és olcsó eszköz, ezért ennyiből ez is korrekt. Nyilván a többi sem fogja sokkal pontosabban számolni a lépéseidet/mozgásodat. Nem is arra való.(#41788) Eperkutyus
Ha pulzust is akarsz mérni, akkor vegyél pulzus mérőt. Olcsóért szokott lenni Aldi/Lidl párosban, de a Decathlonban is akad alig drágábban. Persze ezt nem tudod exportálni, meg mutogatni a népnek.
Ha ilyen kell, akkor vannak okosórák, amik tudják, drágák, cserébe szarul is mérnek többnyire.
Illetve vannak még drágábban profi fitness/sport órák, pl a Polar/Garmin/Suunto vonalon.
Itt elég sokat okosodhatsz a témában.[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz .: JuSzT :. #41793 üzenetére
még ott se!
Margit sziget nem rossz a futópályával, csak sokan vannak. Jó* futócipővel meg betonon is lehet, annyival jobb a csillapítása. * bizonyos szint felett annak megfelelő a csillapítás, hogy milyen talajon akarsz futni. -
Mercutio_
félisten
válasz #40935168 #41791 üzenetére
Nagyerdőn hol van por, ne fárasszál már
Studi: Ha marad ez az idő, akkor a héten már Farkaserdő, vagy Szilas patak mentén!
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
nagyúr
válasz Larry303 #41783 üzenetére
A feleségem nem volt és valószínűleg már nem is lesz (szuper)modell.
Ellenben napi 8-10 órát gályázik és nem azzal elfoglalva non-stop, hogy relax és tip-top legyen mindig.
Ja és utál futni.Nem ronda egyébként ez a modell, csak semmi extra.
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz #40935168 #41791 üzenetére
Dehogy, csak irigykedik, mert ő piszok messze lakik onnan.
Amúgy én egyszer futottam egy kört a Margitszigeten. Elég is volt 5 évre. Utálok futni.
Ellenben tavaly előtt még az Árpád híd pesti oldalán laktam, reggelente bringával legurultam a szigetre, és tekertem 3-4 kört ott, ez összesen 15-20km. Meló előtt jó kis frissítő volt. -
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #41790 üzenetére
+1
De nem is baj, legalább a többi helyen nyugi van. Én személy szerint örülök neki, hogy a Hajógyárin nincs az a tumultus, nem kell kerülgetni folyamatosan mindenkit stb... persze nincs csilivili futópad, amit sokan nem is használnak.
Zsolt kollégám, aki anno egy-két sörözésre jött velem, folyamatosan futott anno Margit-szigeten, de többnyire csak azért, mert közel lakott meg bámulta a seggeket/melleket. Mióta elköltözött már nem kocog arra.
Kutyus:
Bp-n csak akkor mosunk kocsit, ha:
- asszony koszosnak találja
- csajozni megyünk
- tárgyalni megyünk
- fél óra keresgélés után sem találjuk meg a tecsó parkolójábanEgyébként meg holnap jön az eső. Ingyen van...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest