- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
-
IO.sys
őstag
LGA775-höz van valakinek normálisabb hűtője, ami nem intel? Kis torony vagy akármi, bőven 10 alatt.
És nem rakok fel ezért hirdetést, mert faxság.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
őstag
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Vettem kipróbálásra egy régebbi TV-hez egy Mecool M8S PRO L bokszot. Minden is megy vele. Többet is tud, mint vártam. Viszont a távirányítója, irányítása enyhe szóval sem az igazi. Rágcsálóval tökéletes, de a vezetékes nem annyira opció, az itthon lévő vezeték nélküli 2 méter távolság után nem érzékel. Próbáltam telefonos programokat is, de eddig egyikkel sem működött. Tehát az lenne a kérdés, mivel tudnám jól irányítani legalább 4-5 méteres távolságból (telefon lenne a leg jobb)?
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
Exian
addikt
válasz Palafi #94706 üzenetére
Én Air Mouse -zal próbálnám meg. Az elég kényelmes irányítást ad. Projektorhoz kötött hasonló box-szal legalábbis nagyon tuti.
(Millió féle és fajta van, a link csak egy hasraütés volt.)
Ahogy mozgatod, úgy mozog a képen a kurzor, szóval nagyon kényelmes tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Exian
addikt
válasz Palafi #94708 üzenetére
Meg kellene próbálni, szerintem marhára kényelmes. Nem tudom, láttál e már ilyet működés közben (ezek szerint gondolom nem), olyan, mint egy lézerpointer, ahogy mozgatod a cuccot a kép felé, úgy mozog a kurzor a képen és egy gombbal kattintani lehet és kész. Nagyon kényelmes és gyors navigálást biztosít szerintem. Nyilván szokni kell az irányítást, de az hamar elsajátítható.
Persze nem kell billentyűzetes verziót venni, van sima, ami csak navigálásra van, van rajta 1-2 gomb és kész. Pont az alkalmankénti használathoz a legjobb szerintem, gyors, egyszerű navigálást biztosít. De persze rábeszélni nem akarlak, lehet, hogy neked épp nem jönne be
Itt van még egy nagyon egyszerű, olcsó verzióról egy személtető videó. Ez olyan 1000-1500 Ft körüli cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Palafi
aktív tag
Rágcsáló nem gagyi (Microsoft), de újratölthető (Eneloop) elemmel próbáltam. Megpróbálom másikkal is.
Exian: ez a második nekem bőven elég.
Esetleg ha valaki tudna még telefonon működő programot a fent említett készülékkel, annak örülnék.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
-
-
addikt
Üdv! Tegnap este 11 körül elment a diginet kertvárosban, ma reggelre se jött vissza. Másnál történt ilyen?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz s7evcsenko #94717 üzenetére
Ugyanez volt, nekem is visszajött magától. - illetve még mindig nem 100-as, el-el megy egy rövid időre.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
addikt
Itt is este 11 korul ment el es reggel 10-kor mar jo volt, szerintem azota is jo.
Ilyenkor amugy fizetnek karpotlast, ha emiatt nem tudok dolgozni? -
-
Exian
addikt
válasz 0xmilan #94725 üzenetére
Csak ha túlmegy egy bizonyos szinten.
"A Szolgáltató biztosítja az Előfizető részére a Szolgáltatás évi átlagos 98%-os rendelkezésre
állását az Egyedi Előfizetői Szerződés fennállta alatt."Ez úgy ~6 nap ha jól számolom.
Illetve persze az ÁSZF folytatásában vannak vis maior esetek említve, amikor ez ugye nem érvényes.
Ha munkához kell, akkor bizony manapság is még csak az egyedi bérelt vonal az egyetlen "biztosabb", ami persze ugyanúgy elromolhat, de arra jobban vannak szankciók, kisebb kimaradásra is. Legalábbis régen így volt. Csak persze marha drága, de ott alapból a 99.9% rendelkezésre állás szokott lenni szerződésileg.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egy ev 2%-a nalam 7.3 nap, de nem ez a lenyeg.
Termeszetesen nem vagyok iroda, igy nem erne meg csak emiatt valami dragabb csomagot vasarolni. Az ilyen eseti kiesest nemileg tudja potolni a ceges (meg akar magan) mobilnet, de ilyen megoldasokra nem szivesen hagyatkoznek. Most mondjuk mazlink volt, hogy este tortent es at lehetett aludni.
-
nesa
veterán
Keresek AM4 procit, tesztelni kell, szóval nem kell Rysen + 1x 8gb DDR4 ramot.
-
mormota
senior tag
Sziasztok,
Keresem ebookban az alábbi sorozatot, hátha itt valakinél megvan. Ncore-on nincs fent sajnos.
Andrzej Sapkowski: Az utolsó kívánság 90% (Vaják 1.)
Andrzej Sapkowski: A végzet kardja 92% (Vaják 2.)
Andrzej Sapkowski: Tündevér 88% (Vaják 3.)
Andrzej Sapkowski: A megvetés ideje 90% (Vaják 4.)
Andrzej Sapkowski: Tűzkeresztség 91% (Vaják 5.)
Andrzej Sapkowski: Fecske-torony 91% (Vaják 6.)
Andrzej Sapkowski: A tó úrnője 89% (Vaják 7.)
Andrzej Sapkowski: Viharidő 90% (Vaják 0.)
Andrzej Sapkowski: The Witcher – A vaják 92%Illusztrálok, tehát vagyok
-
nagyúr
-
nagyúr
Ha a Macedóniai út után Exian kéne adnod, így is jó?
(Exian elég nyomós indokot hozott fel privátban)
Otthon vagyok (fehérhegy), szabadságon.
Írj mielőtt jössz
Végig szivargyújtón kell lennie (teljesen feltöltött akksival jó ha negyedórát ébren van), de adok hozzá szívargyújtós adaptert és USB kábelt is."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
M_AND_Ms
veterán
Goggle Map...
Előtte otthon letöltöd offlineba a szükséges területeket (pár száz mega), így net nélkül is végig működik a navigáció és a tervezés is.
Így jöttem most végig Szerbián... és majd megyek is haza[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
senior tag
Tudok valahol övre lyukasztást csinálni olcsón? Itthon nem akarom szétbarmolni.
-
nagyúr
válasz XboxGamePass #94745 üzenetére
Bármelyik cipész vagy táskajavító (pl: Arndt táska bolt a Forrás üzletház aljában) megcsinálja.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
senior tag
-
Exian
addikt
válasz XboxGamePass #94745 üzenetére
Szerintem ha bemész ide, szívesen megcsinálják. Itt minden van nekik, ami kell hozzá, én itt vettem múltkor (nem saját célra, megbízásra) pont bőr lyukasztót, több méretben. De ők javítással is foglalkoznak szerintem.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Dluinet #94744 üzenetére
Sávasziszt van
A sebesség figyelmeztetésről én leszoktam. Nem mindig tudják a térképek, hogy hol mi a határ, tehát nem bízhatom rá magam. Nincs más, figyelni kell végig az útjelzéseket. (ahogy, a Kresz is, meg a józan ész is mondja)
Én is Igoztam eddig (több, mint 10 évig). Feltunningolt Igo-m volt, egyedi skinnel, jól belakva,de... már kényelmetlen és lassú volt, az elavult kijelző is nehezen látható..főleg, az AndroidAuto-val az autó kijelzőjére kivetített Goggle Maphez képest....
Még 3 éve Igoval mentem Norvégiába (6000 km), de most Bulgáriába már simán a Google. Semmi gond, szépen elnavigál, ahol Internet is volt (EU-n belül) ott a forgalmat is mutatta, pedig nagyvárosokba is bementünk.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Ferdzsoo
addikt
Pécsen hol érdemes autó akut venni, ahol rakin is van valami és nem csak gagyi minőségűt lehet venni?
Unix, Bárdi kilőve nekik nincs olyan mint amilyen most volt benne. (Exide)[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs