- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó, cserélhető: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mondjatok nekem gépházat, ami:
-plexi és rgb mentes
-szolid, mint mondjuk ez: [link]
-belefér a 16.5cm magas procihűtőm, a linkelt ház ezen bukott el.
-jó lenne 1-2 floppy hely rajta, de ODD hely nem érdekes
-30k alatt vanNincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
blaca83
őstag
válasz CPT.Pirk #90152 üzenetére
Én raktam ide a pécsi csoportba egy nagyon minőségi InWin házat, ha gondolod megkérdezem, hogy megvan-e még.
InWin 707 [link]
Vadi új és a futárköltséggel együtt lett volna 29-30E
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megtaláltam. Sharkoon M25-V lesz az új ház, ebbe már befér a procihűtőm. 20k körül házhoz hozzák, azt hiszem nem is keresgélek tovább.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ajándékok
aktív tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Ajándékok #90163 üzenetére
Én csak azt szeretném, hogy ne villogjon a gép, ha esetleg mennie kell mikor próbálok aludni. Most valahogy nem tervezek használtat. Új helyre kell, legyen szép.
windlord: azt már nem gyártják.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Exian
addikt
Van esetleg valakinek bármilyen "ócska" LCD monitorja eladó? 17"-os is megfelelő bőven. Márka mindegy, DSUB kell csak. Olyan helyre kell, ahol most egy normál böhöm CRT-t használnak és csak napi pár percekre (rövid-gyors adatrögzítés), tehát tényleg lehet akármilyen. Csak működjön és occsó legyen
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van egy ehhez hasonló ThinkVision [link] monitorom, 4:3-as és nem túl nagy. Ha érdekel, megnézem pontosan.
IO.sys: nekem is így van. Van olyan 12-es ventim, ami stabilan működik 3.3V-ról miközben még légárama is van.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Megy esetleg holnap vagy pénteken Pestre?
Nagy segìtség lenne, ha megy valaki és el tudna hozni egy csomagot.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Még jobb, Optiplex 380-am van, benne Pentium Dual Core E5300, 2.6GHz-en.
A monitorról meg lőttem egy képet, ez egy IBM THINKVISION L150, 15 col, 1024*768. Viszont van két karc a képernyő jobb felső részén, baloldalt a save gomb táján meg egy piros pixel.10k a kettő.
-
nagyúr
Fűnyíró villanymotorját hová érdemes vinni tekercselésre? (természetesen Pécs és vonzáskörzetében)
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #90179 üzenetére
Ha még működnek, akkor kérdezd meg itt. Én vittem már ilyesmit ide, de évekkel ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
ecchphoto
csendes tag
Teljesítményben combos (tehát több gép mehessen rá egyszerre, akár 5-6) szünetmentes tápegységet keresek akku nélkül (vagy döglött akkuval értelemszerűen)
lehet akár 800-1200W is, minél erősebb.
Van egy mocskos nagy 12V-os ólomakkunk (kb 4db normál személyautónak felel meg egyszerre,csak egyben van tokozva) Kihasználnánk...[ Szerkesztve ]
-=ecchphoto=-
-
Ajándékok
aktív tag
-
-
rnrn
aktív tag
A házon belül 2 wifi adó eszköz dolgozik. Egy router a tetőtérben, egy repeater a földszinten. Egy csatornán vannak. Ez így jó beállítás?
Jelentős átalakítás következik majd, de addig is jó lenne, ha minden flottul menne (most vannak lassulások, érzékelhető jel kimaradások [értsd: nincs net]). Köszi! -
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Bontatlan DJI Osmo Mobile 2 eladó, ár 20k.
-
TRob1
veterán
-
-
rizso
addikt
Sziasztok! Jövő hétvégén lehet megyek Pécsre, vagy viszi magával öcsém, illetve posta is játszik
Dell Inspiron 7386 prémium 4K UHD érintőkijelzős, fém házas 2in1, i5-8265U/8GB/256GB/Win10
Dell Latitude 7390 üzleti laptop i5-8250U 8GB 256GB FHD IPS magyar világító bill W10 PRO
Dell Latitude 5490 business laptop 8.gen i5 8GB 256GB FHD IPS W10 PRO magyar világítós bill
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Ha egy alkalmi vételre vártatok laptop-beszerzés kapcsán, ajánlom magamat
ASUS TUF Gaming FX505 Red Fusion garanciális!
Irányár 180.000 Ft. -
rizso
addikt
válasz djSiku #90194 üzenetére
A gép technikai paramétereivel kiegészíteném a hirdetést
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
s7evcsenko
addikt
Adott lenne egy ilyen HP laptop, emag BF beszerzés.
Lehet ezzel valamit kezdeni SSD-n kívül, hogy egy kicsit életre valóbb legyen?
Ha megduplázom benne a ramot, akkor az segít rajta?
Vagy a gyenge proci miatt halott ügy?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
válasz s7evcsenko #90196 üzenetére
SSD + RAM mindenhogyan segít rajta, de attól a procitól tényleg nem kell sokat várni.
Mondanám, hogy a windózt is el kell felejteni, mert amire ez jó, arra egy tetszőleges Ubuntuval is elég, de az gondolom ördögtől való. Meg akkor sem fog kapkodni.Mutogatni való hater díszpinty
-
s7evcsenko
addikt
A tulajnak még a win is gondot okoz, a haja kihullana az ubuntutól.
Jobb lenne ezt elpasszolni inkább és az SSD+RAM árával kiegészítve venni valami normálisabbat, nem?
Bár lehet, hogy ezt még eladni sem lesz egyszerű..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
hcl hozzászólását kiegészíteném annyival, hogy Lubuntu vagy Linux Mint Mate vagy Linux Mint Xfce még azért előrelépés lenne annak a gépnek.
Mint XFCE-t használtunk munkában mindenféle terepi konfigurációra egy ennél gyengébb netbookon aminek csak annyi pozitív tulajdonsága volt, hogy elment 7-8 órát egy töltéssel, de még azon a gyenge gépen is egész jól működött.
szerk: jah igen, akkor véletlen át kell rajta menni autóval.
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Ez tipikusan az a laptop aminek az árával beetetik a laikus embereket. SSD+memória bővítés a max amit kezdeni tudsz vele, ha ódzkodik megválni a Windows-tól.
Eladni sem könnyű de ha mégis, akkor inkább egy használt valamirevaló üzleti kategóriás laptop, ami vagy már rendbe van téve vagy kis ráfordítással évekig kiszolgálja majd. Nyilván ez a saját véleményem de általában ezek a használt notik jócskán jobbak mint ezek az "új" használhatatlan laptopnak álcázott kb tablet szintjén lévő laptopok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest