- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esqs
tag
válasz HoldChore #83701 üzenetére
Igen. Domino esetén a SIM-csomag átvételének napjától számított 60 napon belül érvényes az ajándék 10 GB. A 10 GB adatmennyiség kizárólag belföldön használható fel.
https://www.telekom.hu/shop/termek/sim/?sku=jsku1754593877&contractType=newPrepaid&paymentType=FULL&preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2070117 -
saiyajin
senior tag
UPC-s Connect Box-ot le lehet cserélni valahogy másik routerre? Gondolok itt arra, hogy a falból egy coax kábel megy a UPC-s routerbe. Vagy, ha új routert szeretnék mindenképpen maradnia kell a UPC-s cuccnak, és abból tudok kiindulni egy új router felé?
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Exian
addikt
válasz saiyajin #83703 üzenetére
Upc-nél nem tudom, hogyan van, de DIGI-nél lehet kérni, hogy állítsák át a saját eszközüket bridge módba, és akkor csak modemként funkcionál, rakhatsz bármilyen routert mögé, az kezeli onnantól kezdve a kapcsolatot. Emlékeim szerint amikor a munkahelyi routerbe beléptem (szintén UPC), mintha láttam volna bridge módot. Diginél nem állítható a felhasználó által, csak központilag tudják.
A másik lehetőség, hogy a UPC eszköz egyik szabad portjára csatlakoztatsz egy routert és annak a wifijét használod, ha csak aza cél.
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Igen, első körben talán egy új router lenne a cél, mert családi házban adott a UPC-s Connectbox és egy wlan repeater mert kb. 50cm-es falak vannak, de egyszerűen pocsék a wifi jel, és sokszor szakadozik percekre, akár fél órára. Ezen szeretnék valahogy változtatni.
Beruháznék egy komolyabb routerbe és azt ki tudnám vezetni a Connect Box-tól a lakás egy központi részére, és akkor talán a repeatertől is szabadulhatnék. Ez így müködhet, nem?"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
saiyajin
senior tag
-
Exian
addikt
válasz saiyajin #83707 üzenetére
Nem is biztos, hogy neked routerben kell gondolkodnod, lehet, hogy neked inkább egy komolyabb AP kellene, vagy akár több is. Nekem van olyan, ami brutális térerővel nyomat, igaz csak 108Mbit-es. Esetleg nézelődhetsz AP-k között is. Munkahelyen van egy ilyen ezer éves TP-LINK AccessPointom. Ahol már minden más eszköz rég eltűnik, az ott még simán megy. Persze nem minden a router/AP ereje, hiába marha erős, ha a telefon vagy bármi más eszköz ereje gyenge. Szóval ez egy örökös tévhit, hogy erősebb routerrel jobb lesz a net, amennyiben maga az eszköz gyenge, amit használsz (telefon, tablet, laptop, akármi). Inkább az a fontos, hogy több eszközt is ki tudjon jól szolgálni, megfelelő sebességgel, de hatótávolságban nem kell csodát várni semmitől, mivel maximalizálva van törvényileg a megengedett sugárzási érték. Sajnos sokszor csak több eszköz "láncbakötésével" lehet hatótávolságot növelni. Egy eszközzel nem biztos, hogy menni fog, ahogy említettem, a céleszközök maximális térereje miatt, hiszen kétirányú a kapcsolat, kifelé is kell küldenie jelet, nem csak fogadni, és ilyenkor hiába van atomerős router, ha nem tudja odáig elküldeni a jelet a telefon vagy bármi.
Én is amúgy nemrég vettem egy ASUS 1200G+ routert itthonra, ez 4 antennás, bár a térerejét nem teszteltem még, de tudásban rendben van, az 5GHz már kellett nagyon a 2.4-es sáv telítettsége miatt.
-
windlord
őstag
Esetleg valakinek modularis Enermax tapegyseg nem kell?
-
a2d2
addikt
Vettem VR miatt egy 1070-est, be is üzemeltem ezért eladó a kártyám, bátran merem ajánlani, topiklakóknak 38e!
[link][ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
senior tag
Sony MDR-ZX660 AP fejhallgató topik lakóknak 5,000 Ft-ért eladó. Bontatlan, karácsonyra lett volna, máshogy alakult. ÁK-n 12 ezer + posta a legolcsóbb.
-
Exian
addikt
válasz XboxGamePass #83715 üzenetére
Legfontosabb kérdés: melyik színvariáns?
-
senior tag
Fekete és ezüst/fehér.
-
senior tag
-
TRob1
veterán
válasz XboxGamePass #83720 üzenetére
60-as LG tv-d nincs?
(#83722) Janoska26 :
Mondjuk a boltokhoz képest tényleg. (Az megint más kérdés h kb. a telekomos ákcijós árat érheti. Annyiért én is gondolkodtam rajta, aztán mégsem vettem.)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz s7evcsenko #83724 üzenetére
Olyan kicsiii? A junoszty után nem lenne akkora előrelépés, szomszédoknak se tudnám olyan büszkén mutogatni, és a falat se terítené be teljesen, szal festeni is kellene körülötte.
¤ R'n'R ¤
-
senior tag
Calvin Klein pénztárcát szeretne venni valaki feleségnek / élettársnak / barátnőnek / lányának esetleg? Nem szeretnék keresni rajta egy forintot se, megmutatom az eredeti számlát. Barátnőmnek nem tetszik a színe. Visszaküldöm egyébként, de hátha valakinek kell, féláron volt. Képeket küldök szívesen privátban.
-
Hunter2
addikt
Kellene egy kis infó.
Ha van éves parkoló bérletem és év közben akarok autót váltani akkor át lehet íratni az új kocsira a bérletet?
illetve 2-es körzetben lakóként lehet kérni kedvezményt a bérletre? -
windlord
őstag
válasz XboxGamePass #83728 üzenetére
Kuldj plz kepet rola.
-
s7evcsenko
addikt
Boldog Új Évet!
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
IO.sys
őstag
Véletlenül pont ott dolgozok, ahol a behajtásikat intézik. Nem gondolná az ember, de az egész szarból a portások intézik a legtöbbet. Ők adják ki a behajtásikat, ők konfrontálódnak az emberekkel. Néha szoktam látni, ahogy hidegvérrel segítik a hisztis
faszikatembereket. Nálunk megdől az a közhely, hogy valaki csak portásnak lenne jó, az itt fél 9-re meghalna. Le a kalappal előttük.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
senior tag
Karácsonyra kaptunk színházjegyet szülőktől, de sajnos nem tudunk elmenni. Január 21. hétfő 19:00, földszint jobb VIII. sor 9. és 10. helyre szólnak a jegyek, Veszedelmes viszonyok előadásra a nagyszínházba. 2,800 Ft / db áron eladó, lehetőleg egyben (5600 Ft).
Esetleg nem tudom, hogy számla nélkül visszakérhető-e, vagy cserélhető-e másik időpontra?!
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
A pécsi darts klubról tud bárki bármit? Létezik-e még egyáltalán, illetve mennyire aktív, stb. Írtam e-mailt nekik, de nem érkezett válasz. Előre is köszönöm!
-
nagyúr
válasz Hunter2 #83745 üzenetére
Meg a parkolásból adódó feszültséget is csökkentették.
"Emellett módosítanának a Centrum parkoló déli határán található Móricz Zsigmond tér területén és díjtételein is. Az indoklás szerint a parkolási szempontból túlzsúfolt helyszín a 3. díjzónába tartozik, míg közvetlen közelében a 1. díjzóna található. A háromszoros árkülönbözet és a néhány méteres távolság jelentős feszültséget generál. Az előterjesztés sorai szerint a hivatkozott terület átminősítése II. díjzónává, enyhítené a parkolási feszültséget. Mondjuk ezen logikát követve az egész várost átminősíthetnék egyes zónává, aztán nincs feszültség, csak lehúzás."
A másik ötlet szerint a Király utca - Lyceum utca- Rákóczi út- Fürdő utca által körül-határolt 1. számú parkolózónához tartozó területen kitolnák a díjköteles időszakot, ami jelenleg hétköznap 18 óra, mert sok panasz érkezett a lakóktól, hogy mindenféle nem lakó megáll itt (mire föl, ugye), mikor már ingyenesen lehet parkolni."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Bird
addikt
-
Exian
addikt
válasz PRDZsolesz #83744 üzenetére
Köztünk van az elnöke, de nem tudom, mennyire akarja nagy dobra verni, ezért nem mondom a nevét
-
Esqs
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest