-
Mobilarena
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silencer83
addikt
Samsung S7 Edge Black Onyx
32Gb karcmentes, gyari allapot, doboz minden tolto stb.
7.0-ra frissitve /nem a gagyi Tmobile-os szarra/
par honapos, garancias Tmobile-os! /nem elofizeteses, szamla megvan rola125.000kp esetleg beszamolok telefont
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
Nem tudja valaki egész véletlenül a Royal Futárcég pécsi sofőrjének telefonszámát? Várok egy csomagot, de jó lenne tudnom nagyjából pontosan, hogy mikor jön a futár. Meg hogy jön e egyáltalán ma.
Amúgy van ezzel a futárcéggel tapasztalatotok? Ha az van írva, hogy a Kiszállítás dátuma: 2017.04.05, akkor tuti biztosan ki is szállítják az adott napon? Azt írják 8-16h között, ennél picit pontosabban kellene tudnom.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
nekem -ha minden igaz- edigitől jött royalos futárom (igaz ugye én falusi gyerek vagyok, de hát ha ua. a futár) és tök normális volt, az adott dátumon fel is hívott, hogy xy kor jövök, lesz e otthon valaki stb. stb. amikor ideért akkor egyből kérdezte, hogy szeretnék e bontani (ediginél van lehetőség rá) én pedig mondtam neki, hogy jófej de nem rabolnám speciel most az idejét, mivel tudom hogy nem igen sérülhet meg a benne lévő cuccos megköszönte picit elbeszélgettünk amíg aláírtam és már ment is
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Exian
addikt
válasz zsolt19900 #75654 üzenetére
Köszi az infót.
"ediginél van lehetőség rá"
Ez a lehetőség bárhol adott. A futár előtt felbonthatod, bárhonnan is jön. És ha bármi problémát találsz, nem vagy köteles átvenni. Sőt, akkor sem, ha nem találsz problémát, hiszen netes rendelés, amúgy is van visszapasszolási lehetőség, még akkor is, ha hibátlan a cucc. Kibontod, megnézed, nem tetszik a színe (neten képen máshogy nézett ki...), már is küldheted vissza.
Én mindenképp kibontom a futár előtt, közel 200ezres cuccról van szó, nem venném át csak úgy bontás nélkül.
Ez is Edigitálos rendelés egyébként.
-
zsolt19900
őstag
igazán nincs mit
nekem pár hónapja újdonság ez, hogy kibontható... hozzáteszem 99%ának nem lenne őszinte a mosolya, ha behívnám egy italra, amíg bontom a csomagot sajnos tisztában vagyok a futárkodással xy perc jut egy címre stb. persze ez nem az ő védésük akar lenni és ha olyanról lenne szó akkor én is felbontatnám vele speciel
szóval a lényeg a lényeg szerintem mindenképp hívni fog, úgy is szeretik leegyeztetni, hogy "van-é a címen valaki, mert robognék odafele"
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Exian
addikt
válasz zsolt19900 #75656 üzenetére
Munkahelyre kértem, van itt valaki este 9-ig, de a cucc olyan, hogy csak én vehetem át, én viszont csak 13.00-ig vagyok, ezért kellene tudnom, mert max. maradok tovább, ha tudom, hogy 13.30kor jön mondjuk, vagy ha később, akkor meg visszajövök.
-
Exian
addikt
Na hát, micsoda csoda... felhívtam a központi számukat (Royal), rögtön megadták a pécsi futár számát, ő rögtön felvette a csomagot és rögtön mondta szinte óra-perc módon, hogy mikor jön. És ráadásul tök kedves hangnemben. Még azt is elmondta vagy 2-szer, hogy siet a csomaggal amennyire tud. Csak mert találkoztam már olyan futárral is, aki egyrészt kikérte magának, miért hívogatom, "majd én úgy is hívtam volna, mielőtt tudok menni" címszóval, illetve flegmán közölte, hogy majd ha végez a többi csomaggal, hozzám is eljön... talán.
-
a2d2
addikt
Elvileg a bringákat ma elviszik, az ülések még meg vannak.
Továbbra is keresek ifjúsági quadot:
- 4 ütem, min 125 cm3
- hátramenet
- min 8" kerekek
- állapottól függően max 130e a keretTele van az ország velük, csak ez a Baranya egy sötét folt bármit is szeretnék neten venni
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Ricardo
titán
Készülék csere miatt eladósorba került egy Huawei P7 telefon.
Fekete, Telekomos. Korából adódóan (2 éves) garancia nincs rá. Gyönyörű állapotú, a kijelzőjét jelenleg is üvegfólia védi.
A készülék mellé adom a töltőt, egy TPU tokot, és két (nem üveg) fóliát.
Ár: 30.000Ft -
Bird
addikt
A periférikus földrajzi helyzet, a súlytalan, erőtlen politika hiánya miatt tartunk a béka feneke alatt.... Humán politikai erőben (is) az egyik leggyengébb megye a miénk.... Köszönjük meg a helyi vezetőinknek.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon a béka segge alatt vagyunk, az biztos. De Somogy - Tolna sem sokkal jobb, ez egy gyenge környék.
-
őstag
válasz Lomha 8V #75664 üzenetére
Pécsről az elmúlt 5 évben 20ezren léceltek le. Ennél szerintem több info nem is kell hogy megmutassa a jelen helyzetet. Az egész Dél-Dunántúl a béka segge alatt, kivéve Balaton környékét. Ez a szomorú helyzet!
De hogy pl. a közlekedést vegyük: 7 éve valami olyat ígértek, hogy Barcsig lesz M60, aztán 1 évre rá beböfögték, csak Szigetvárig. Majd 2014-ben mézesmadzag a választásokkor, hogy lesz majd ám, de egyenlőre a Kővágószőlősi elágazóig, a többinek pedig az előkészítése. Aztán most az utolsó verzió, hogy nem autópálya, csak 2x1 sáv autóút. A valóság pedig az, hogy egy kapavágás sem történt.
Közben előkerült, hogy az M6 is a határig megy, persze ez is a horvátok kezdeményezésére. Természetesen abból sincs semmi, vagyis annyi igen, hogy déli szomszédunk megunta a tökölést és önerőből elkezdte egyoldalúan megépíteni. Hát itt tartunk.
Aztán ott a reptér. Milliárdok mentek bele, mégis alig kihasznált. Eközben Eszékről már több nagyvárosba lehet repülni Európa szerte. Mondhatni szépen beelőztek minket.
Valahol 95 körül indult meg durván a város lejtmenetbe és azóta csak egyre rosszabb.[ Szerkesztve ]
izé
-
nagyúr
válasz Balu77 #75666 üzenetére
- M60-as Barcsig fog tartani, a terveket két hónapja láttam, de 2 verzió között vacillálnak (Szigetvárat északról vagy délről kerülje meg)
-M60 fizetős autópálya lesz
-M6-os dél Horvátországig tart (Bosznián keresztül) de Lengyelországból indul. Ez nem magyar kezdeményezés hanem EU-s Észak-Déli autópálya
Ez nekünk jó, hogy olcsó dél Horvátországba hamar lejuthatunk (meg a lengyelek, szlovákok is)Forgalom is csak akkor lesz rajta, ha tényleg elkészül, és a akkor nyáron olyan lesz, mint a horvát autópálya.
A többi mind igaz
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
Bandus99
őstag
Van egy jelenleg ervenyes kotelezo biztositas segedmotorra, bizt. évforduló 2017. 05. 19.
Apukam neven van a motor, de miutan lassan fel eve nincs hasznalatban, mert az egeszsegugyi allapota nem teszi lehetove, szeretnenk lemondani a biztositast.
Mikent lehet ezt megtenni?
Clb.hu oldalon lett kotve anno es a k&h biztositonal.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Ivanh
senior tag
Vásároljatok!
Fórumtársaknak kedvezmény!Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Bandus99
őstag
valaki szeretne valamit venni most az amazon.de-rol az altaluk forgalmazott termekek kozul kb 10 eur ertekben, hogy elerjuk az ingyenes postazasi hatart ?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
plaszy
őstag
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Bandus99
őstag
-
őstag
válasz Bandus99 #75674 üzenetére
Ha mégis veszel, akkor arra.figyelj, hogy forintos kártyával is euroban fizess. Az középárfolyamos lesz. A forintos fizetés nagyon drága.
Más: Tud valaki normális szélvédőmosó folyadékot ajánlani? Már a harmadikat próbálom, de a bogarak nyoma kitart....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Exian
addikt
A hétvégén Szegeden leszek kocsival (péntek, szombat, vasárnap). Ha valakinek kellene hozni - vinni valamit, jelezze. Lehet nagyobb cucc is.
-
-
Sir Riccio
addikt
Van itt 4db 195/55 R15 Continental gumi (asszem) talán 2009-es DOT-al, "mégegyszezontelmegy" állapotban. Ha nem kell senkinek odaadom ismerősnek kutyajátéknak vagy fene se tudja, itt csak a helyet foglalja, szóval jelképes áron vihető.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
fudi2002
veterán
Apropó autógumi.
Mi a reális ára 4x 195/65 15 Hankook téliguminak, 2012-esek amúgy?Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
UHHH
senior tag
válasz Sir Riccio #75682 üzenetére
195/45/R16 -os hasonló korú contimat kidobtam a picsbe, mert előregedtek, illetve persze veszélyes hulladékként kezelve megfelelő helyre került. Szóval elöregszik és ennyi. Pedig még nem mentem vele 30 000 km-t sem, na meg garázsban volt és nem a Nap szívta "egész nap". Szóval hiába nem volt elkopva, de már öregek ezek.
-
a2d2
addikt
válasz Sir Riccio #75682 üzenetére
Szerintem jobban jár mindenki, inkább minthogy esőben becsússzon egy auto a kereszteződésbe vagy az árokba a kikeményedett gumi miatt.
Na közben megelőztek.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
moriak
tag
Sziasztok. Mi a véleményetek a mosó- és szárítógépekről? Milyen márkák/típusok az ajánlottak? Köszönöm. (jól emlékszem múltkor téma volt, de nem találtam meg a beszélgetést)
-
moriak
tag
válasz Dluinet #75688 üzenetére
Köszi. Ennek a kettőnek a kombinációját gondoltuk, amit kinéztünk annak a szárítógép része kondenzációs ami még nem sok mindent mond, hogy mennyire kell odafigyelni egy ilyen típusú készülékre. Jelenleg egy Zanussi felültöltős mosógépünk van ami tökéletesen teszi a dolgát körülbelül 10 éve. (kopp-kopp) Tartósak ezek a mosó-szárítógépek manapság?
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz moriak #75689 üzenetére
A szárítógépben szerintem nem érdemes drágát venni, hanem hosszabb garisat és a lényeg, hogy legyen benne nedvesség érzékelő, mert az csökkenti a szárítás idejét, ha érzékeli, hogy szárazak a ruhák.
Szóval nekünk az Indesit alapnál egyel jobb kiadását ajánlotta a hozzáértő. Ezen már van digit kijelző is. Pont ugyanolyan szárazon jönnek ki ebből a kb. 90ezres gépből a ruhák, mint a 200ezresből Azt, hogy a másik energiahatékonyabb az ártöbblet miatt sosem fogod érezni, annyival többe kerül. Szóval nem nagy varázslat a működési elve, nagy csodát nem tudnak tenni sokkal több pénzért.
-
UHHH
senior tag
Kondenzációsok jók, rárakható a meglévő mosógépre, amennyiben elöltöltős, nem esik le. Csak ne igyátok meg véletlen húzóra a vizet amit kiad, mint én.
Azóta is színeset büfögök néha... Fontos feljegyzés, szemétség utána NaturAqua-s üvegbe tölteni a vizet, és elvinni másik szobába, mert más megihatja.[ Szerkesztve ]
-
Ajándékok
aktív tag
válasz moriak #75686 üzenetére
Esetleg nézz utána a szállítási sérült, sérült csomagolású, valamiért visszavitt gépeknek! Sok bolt foglalkozik már velük és ugyan annyiért 1-2 kategóriával komolyabbat vehetsz.
Lg direct drive sokkal halkabb, mint a normál.Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
őstag
Mi is gőzőlős vasalóba, párologtatóba töltjük. Kevéssé érzékeny virágot öntözünk vele, ha bio öblítőt használunk. Bármilyen jó a szűrő a gépben, azért apró szövetszálak vannak a vízben, így autóba nem tölteném. Eltömítheti az ablakmosó szórófejét. Persze lehet, hogy a tiétek jobban szűri.
-
rnrn
aktív tag
Utólagos falátvágásos, lemezeléses vízszigetelést szeretnék csináltatni családi házon. Mesterembert, ha tudtok, lécci ajánljatok. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest