-
Mobilarena
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lomha 8V
addikt
Boldog Új Évet mindenkinek!
-
Bandus99
őstag
válasz PRDZsolesz #74153 üzenetére
Kosszi rendszeresen ott vagyunk csak most "teli szunet" van. Nyitas jan. vegefele
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
a2d2
addikt
BUÉK mindenkinek!
Feltettem pár gyerekholmit ma, szóljatok ha érdekel valakit valami:
[link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Decemberben írtam hogy windows 10-en egyszer csak beszart a net (pont windows update körül).
Minden lassan töltött be, 3x kellett elküldenem egy PH kommentet, ...Gondoltam új év kezdődik, most addig nem kelek fel a gép elől amíg nincs megoldva a dolog.
(próbáltam már driver csereberét, windows ellenőrzőt, browser cache ürítéseket, ...)
Mint kiderült a G Data security web figyelője okozta a lassulást. Hátha másnál is lesz ilyen.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg foglalkozik trailerezéssel ? A Penthe szakszervízből kellene át szállítani az autómat a Komlói útra az egyik szerelőműhelybe.
Köszi előre is!
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Boldog új évet mindenkinek.
Eladó! Lg 47LM669S LED LCD TV. 110k Akit érdekel írjon.
-
nesa
veterán
válasz newwave0507 #74159 üzenetére
Nem röhög a legolcsóbb akit én ismerek.
De ha felmész a gáspar utcába a tréleren van egy másik szám is.BÚÉK!
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
sebességváltó felújítással, javítással foglalkozó szakembert tudnátok ajánlani Pécsett ill. vonzáskörzetében?
nem egy atomszerkezet automatát kellene rendbe szedni, hanem egy sima ötfokozatú kézi kapcsolású vw váltótköszönöm előre is és buék nektek
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
air
nagyúr
válasz zsolt19900 #74163 üzenetére
Én még mindig Pápay urat tudom javasolni.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zsolt19900
őstag
esetleg egy picit pontosabb elérhetőség? akár weboldal vagy telefonszám
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
air
nagyúr
válasz zsolt19900 #74166 üzenetére
Itt írtam legutoljára: #73844
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nbl2
senior tag
Eladó egy Samsung 2433BW 16:10 (1920x1200) monitor.
A kijelző kicsit karcos, hibátlanul működik.
Váltás oka, nagyobbra váltottam.
I.ár: 16k.
Never give up!
-
saiyajin
senior tag
Sziasztok! Lenne egy Samsung Level On Pro vezetékmentes fejhallgatóm eladó. Ajándékba kaptam, nekem nem kell, bontatlan csomagolással. Ajánlatok jöhetnek privátban, ha érdekel valakit.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Valaki netán dolgozik a Média Markt, Euronics, Edigitálban? Tervezek tv cserét.
-
torma1981
veterán
válasz s7evcsenko #74171 üzenetére
Okés.
-
Exian
addikt
Keresek DDR3 ramot. Lehet 2×2 GB vagy 1×4 GB, de az is jó, ha hirtelen csak 1×2 GB van.
Nekem meg lesznek 1 GB-s moduljaim eladóak/cserélhetőek.
-
mormota
senior tag
THOMSON ROC2303 ÜTÉS/POR/CSEPPÁLLÓ UNIV.TÁVIRÁNYÍTÓ
felprogramozható szinte bármilyen tv/beltéri egységhez, egy távirányítóval tudod kezelni az összes berendezést.
egyszer kipróbált, de nem kell, ezért eladó. hozzá járó elemmel, kopás, karc, mindenmentes.
számla kelte: 2016.12.02 - tehát garanciálisbolti ára: 3600.- itteni ára: 3000.-
PécsettIllusztrálok, tehát vagyok
-
HoldChore
tag
64 Gb-os SSD-t keresek elfekvőt, jó áron. (Nekem legyen jó ár )
De lehet 32 Gb-is, vagy 128-as is.
Priviben."Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Rengeteg feleslegessé vált ruhát, ágynemű huzatot, lepedőt szeretnék adományozni, mivel nem tudom hová tenni. Jó állapotban vannak, kár lenne kidobni. Elég nagy mennyiségről van szó, ezért a szállítást nem tudom megoldani. Tudtok olyan helyet, esetleg elérhetőséget mondani, akik eljönnének érte?
-
winfos
tag
Szisasztok!
Hátha tud itt valaki segíteni ebben az ügyben.
Ha vásárolok egy GSM boltból neten keresztül egy használt telefont, arra ugyanúgy érvényesíthetem a 14 napos elállási jogom?köszönöm
-
Exian
addikt
Keresek "megunt" nagyobb TV-t.
A megunt azt jelenti, hogy nem azért adod el, mert valami baja van, hanem mert mondjuk váltottál még nagyobbra ( ) vagy egész más fajtát vettél, vagy TV nézés helyett disznókat nevelsz inkább, vagy ilyesmi. Tehát csak (esztétikailag, műszakilag) hibátlan példány érdekel.
A nagyobb azt jelenti, hogy 43-48" között legyen. Főleg inkább Samsung.
Garancia jó lenne, ha lenne még rá minimum 1 év.
-
válasz PRDZsolesz #74176 üzenetére
Máltai szeretetszolgálat, de ő sem mennek el érte. Max. ha valamelyik dolgozót be tudod fűzni
Mutogatni való hater díszpinty
-
Zewa
senior tag
Ha publikus akkor kérlek osszátok meg itt de privátot én is szívesen fogadnék eme adatokkal.
más: Valakinek van esetleg hasonló, eladó fóliaháza? 0,3-5nm között keresek valakit? H nagyon nincs akkor muszáj lesz csinálnom. : /
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
torma1981
veterán
Eladó tv.
-
HoldChore
tag
Továbbra is keresek, mert 64-re még nem jött ajánlat.
64 Gb-os SSD-t keresek elfekvőt, jó áron. (Nekem legyen jó ár )
De lehet 32 Gb-is, vagy 128-as is.
Priviben."Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
HoldChore
tag
Találtam képet is neked. Ez kétrétegű, 4,5x2,5 méteres a fólia ára 1500-2000 Ft. Plusz a tetőlécek.
4-6 nettó munkaóra volt az elkészítése. Napsütésnél,
30 fokkal van bent melegebb, mint kint. Télen is."Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Zewa
senior tag
válasz HoldChore #74189 üzenetére
Ejha. Köszönöm a tippet! Én mindösszesen pár nm-re gondoltam, palántanevelősátornak, padlófűtéssel de kifejezetten tettszik a műremeked. : ) Régebben volt ilyen "erkélyre való" kész fóliaházunk, amit bagóért vettem a vásárban, gondoltam hátha van valakinek eladó amivel időt és energiát tudok megspórolni.
ps.: A Beton alap kizsaluzása és kiöntése gondolom nem volt benne abbana fél napban.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
HoldChore
tag
Ez pont azért készült így, hogy lássam hogy bírja ki, ha lesz hó. A fólia kibírja a súlyt, a tartókeret pedig nem része a kísérletnek, mert azt erősebbre is meg lehet csinálni.
De nem is ez a lényeg, hanem az, ahogy kitaláltam ezt a fóliázási technikát.
Ilyen módin bármilyen formát be lehet vonni pillanatok alatt.
Nem ez az első, nyáron már volt egy 9 m2-es fóliaház és több kisebb.Nincs sehol beton. Földbe vert karókhoz van csavarozva.Középen föld van, azon fólia, hogy ne párásodjon és azon a kék szőnyeg egy cirkuszból való
De teljesen víz, szélmentes. Itt bent napozunk.
Nagy előnye, hogy át lehet látni rajta, így sokkal komfortosabb tartózkodni, mintha mezőgazdasági fólia lenne.
Palántanevelőnek valót is terveztem. Ott a keretben van polisztirollap 3-5 cm-es és úgy van a fóliával bevonva. Az hőszigetel.Nyilván nappal ki kell nyitni, de ha alatta is van egy ilyen lap, mint a képen, akkor nem fagynak meg a növények"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
HoldChore
tag
válasz Bandus99 #74193 üzenetére
ennek valami űrméret alatti csatolója van:
Most rendtelem Kínából egy 30 db-os SSD-t de valami fura csatlakozója van
De nem olyan, mint amiket kidob a 2260-asra."Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
-
Bandus99
őstag
Igazabol innen vettem, de vegulis nem kerult beepitesre, azota itt all.
Levettem 2kt az arabol. Szerintem nem rossz ajanlat aki be tudja epiteni.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
blaca83
őstag
Kell valakinek az ismerősi körben a most megjelenő Z270-es szériájú lapból?
Most írt a nagykeres ismerősünk, hogy a csapatnak bevezető áron tudja adni az elterjedés és a nagy bejelentések előtt...
MSI Z270 GAMING PRO CARBON lapot 55-57 között és az új 7700K-s procit pedig 122 magasságában!
Üdv:
B.LA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest