- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz Bandus99 #35450 üzenetére
Tényleg, ha van fejlemény azt leírhatná, én is kíváncsi vagyok.
OFF: Híres lettem!
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
ch003067
addikt
válasz Sir Riccio #35451 üzenetére
Grat
Jó képek tényleg.
-
cotag
senior tag
Laptopot keresek, max 50k-ig.
Megkímélt állapot fontos! -
Nemsokára már 2db 19"-os Fujitsu LCD monitort fogok árulni, most még csak egyet
Vigyétek!Mutogatni való hater díszpinty
-
Jadro
veterán
Van valakink tippje, hogy hol érdemes ágykeret (ágyráccsal) venni? 180x200 -as méretben kellene és ágyneműtartós kivitelben. Nem lenne baj ha olcsóbb lenne...
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
a2d2
addikt
Erről jut eszembe, hogy van egy eladó 80x220-as ágyrácsom. Valami német gyártmány, asszem optimo, állítható erősség, dönthető, meg minden.
Ugyanitt konyhai munkapult eladó. Vadi új, 220x90x4cm-es lap. Mozaik mintás. Fotót tudok küldeni.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bandus99
őstag
Na ugyes voltam es figyelmetlen igy most van egy cserere szorulo fulda ecocontrol 185/60 r14es gumim, meg lehet hogy felnit is cserelni kell, az is kapott egy kicsit, nem ertek hozza, hogy ettol meg hasznalhato-e v cserelendo.
Hova erdemes menni melyik gumist javasoljatok?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
FuckeR19
senior tag
válasz ha3fis #35449 üzenetére
Engem nem bantottal meg csak kivancsiva tettel hogy mi is az ami annyival olcsobb es jobb nekem volt ma olcso kategorias tabletem is de 1 het utan tovabbadtam. Erintoje hulladek es lassu is. Szerintem tablet piacon nem szamit tularazottnak az ipad. Iphone mas teszta de az sem veletlen hogy ennyibe kerul szerintem....
Bandus99: tegnap reggel kaptam meg a penzt es idokozben vettem egy 16gb-os i4et 95ert.
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Agostino
addikt
ahoi
szerintetek hol érdemes eurót vennem? esetleg bónusz kérdés, ha járt ma valaki az irgalmasok úti pénzváltónál, akkor ott mennyi volt?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
zsolt19900
őstag
Eladó időhiány miatt egy kellemes wellness hétvége a négycsillagos Hotel Makárba Pécsre
3 nap / 2 éjszaka
ami benne van:
Büféreggeli és wellness használattal (finn szauna, gőzkabin, sóterápiás szauna, jakuzzi, medence)
Grátisz fitness terem használat, wifi és parkolásElhelyezés 2 ágyas légkondicionált szobában!
Alap ára a csomagnak 52.000 Ft nálam 30.000 Ft ért elvihető.
Érdeklődni privátban beváltási határidő: szeptember 30.
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
bijesz
aktív tag
-
valentinho
senior tag
17-es tft-t, am2-es procit, pci-es vga-t és 80-320 giga közötti vinyót vennék, persze mindenből a legolcsóbbat. bombázzatok ajánlatokkal, köszi.
http://soundcloud.com/tinnyo
-
-
Sz7Cs
aktív tag
-
aneda
senior tag
válasz Bandus99 #35458 üzenetére
Pellérden a Simon gumi, a felnit ki tudja görgőzni, gumit passzolom.
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Hunter2
addikt
Mindegyik megnézhető megvehető Pécsen akár ma is.
-
Bandus99
őstag
válasz Hunter2 #35468 üzenetére
No a laptop felkeltette az erdeklodesemet.
Gumi ugyben koszonom, a felni lemezbol van es nem problema, a gumis szerint ez "Á ez semmi" kategoria.
Gumi potlasa mar nehez dio volt sok helyen azt mondtak, hogy elviekben meg forgalomban van de megnezve tuzetesen sehol nem tudtak rendelni, mig vegilis a pellerdi elagazonal a vasut elott levo gumis mondta hogy megrendeli holnapra itt van.
Igy eleg 1 gumit vennem nem parban kell cserelnem.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
-
-
aneda
senior tag
válasz Bandus99 #35473 üzenetére
Ha nincs jelentős eltérés a kopottságban akkor túl nagy gond nem adódhat.
Az előfordulhat hogy különböző gyártási évű a gumi és különbözik a súlya, ez első tengelyen okoz problémát.
Amúgy meg:
185/60R14FULDA,1db keresi párját!Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Bandus99
őstag
kosszi a linket
Megnezem majd a mostanin mekkora a minta.
Erre en nem is gondoltam...Mondjuk csendben megjegyzem azert a gumisban lehetett volna annyi, ha a hulye user hulyeseget ker, mond, akkor csendben megemliti nem lesz az ugy jo.
Azt a gumit mar megrendeltem max ha nagy az elteres kell rendelnem meg1 gumit belole.
Holnap kiderul...
Mindenesetre tenyleg kosszi mindenkinek.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Akkor már 2db LCD monitor eladó
Mind a kettő Fujitsu-Siemens, az egyik XE19-2, a másik C19-11.
A különbség kb. annyi, hogy az egyik fehér, a másik szürke, amúgy belsejük, anel, stb. azonos. 19", 4:3-asok.
15 ezer körül vihetők. Kettő együtt kicsit óccóbb persze.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
mizol
tag
Eladó
4 db egyforma KINGMAX Mars 1GB DDR2-800MHz (KLDD48F-A8KB5) RAM
Ár: 2000/db''Csak a változás állandó.'' /Arthur Schopenhauer/
-
hoax
senior tag
Philips 190WV TFT eladó!
Jó állapotú, pixelhiba és karcmentes.Ára 17000,-Ft
Gari: 1hónapDon't panic!
-
zsolt19900
őstag
aki ma "elviszi" priviben jelezve, hogy szüksége lenne a hétvégére, annak most 26k az ára, csak ma csak most csak nektek!
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Bandus99
őstag
válasz zsolt19900 #35481 üzenetére
jovo heten ismet 30K lesz az ara ?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
zsolt19900
őstag
válasz Bandus99 #35482 üzenetére
aham így van nem jövő héten hanem a mai meg a holnap napig ennyi
-
Debilon
addikt
pécsen infolexen és cgroupon kívül milyen kiskerek vannak ahol érdemes vásárolni?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
-
agressiv
addikt
Srácok, keresek AM3-as SLI alaplapot pécsen, ha valakinek akad ilyesmi, kérem jelezze.
Gigabyte-ot kivéve, minden érdekel.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
plaszy
őstag
Egy jó bizniszpartnerem megkért, hogy segísek eladni a lapját: GIGABYTE EP45-UD3LR lenne.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Ja, és eladó USB Bluetooth adaptereim még mindig vannak!
Mutogatni való hater díszpinty
-
valentinho
senior tag
Am2-es procit és kisebb méretű vinyót még mindig vásárolnék..
http://soundcloud.com/tinnyo
-
agressiv
addikt
Egy kis olvasni való. [link]
Hát még a borz.....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz valentinho #35490 üzenetére
Van egy Athlon2 X2 240-em , és egy 320GB-s satás Hitachi vinyóm.
Ha minden igaz, mindkettőre van még papiros gari. Ha érdekel, PM rám, és holnap megbeszéljük az árakat.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Egy kis elektronikai segítségre lenne szükségem.
Adott egy parabola tolómotor 2db végálláskapcsolóval, és 2 db relé:
A rúd középállásánál bármelyik irányból folyik az áram, a motor működik, és a kapcsolók zárva vannak.
Amint eléri az egyik végpontot a tolómotor, az egyik kapcsoló kinyílik, így abból az irányból nem továbbítja már az áramot. A másik kapcsoló zárva marad, így megcserélve a polaritást a motor elindul a másik irányba.Erre a rendszerre kellene rákötnöm 2db relét, az egyiknek az egyik végponton kell záródnia (úgy hogy a másik állapota ne változzon), a másiknak a másik végponton (úgy hogy az első állapota ne változzon).
Tegnap egész este a bekötéseket próbálgattam, hol kellene pontokat találni hozzá, de nem jött össze sehogy sem a fenti felállás.
Van ötletetek, hogy kellene rákapcsolni a reléket? Esetleg írányítani kell a reléknél is az áramot valahogy?Köszi!
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
plaszy
őstag
Ma du. a Domus parkolónál 16:30-kor jelképes 2.000.- Ft-ért egyben elvihetők:
- 1 db AC 12-es fehér lapátos venti
- 1 db AC F12 másik fajta fehér lapátos 12-es venti
- 1 db CM fekete 12-es venti
- 2 db AC 12-es fehér lapátos venti (Hőszenzorok levágva róluk.)
- 1 db fekete kisebb venti (Talán 8 vagy 9 cm-es.)
- 2 db fekete mikrofonos füles
- pár db színes slim CD tok
- pár db fehér papír CD tok
- 1 db fekete USB hosszabbító
- 1 db 2-es hátsó USB kivezetésJah, és mindez 1 db MediaMarkt-os 20 Ft-os szatyorban
Aki előbb privizik vagy hív és lefixáljuk, azé lesz.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- BMW topik
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs