- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz LudiDOK #46950 üzenetére
Szerintem összeomlott a Voda rendszere abban az adótoronykörzetben, mert a DIGI mobil előfizetőket is ki kellene szolgálni és túl lehet terhelve, kilőtte a telefonod kapcsolatát és ezért nem kaptad meg. Nem valószínű hogy telefonodban lenne gond. Ha tudsz akkor adj meg biztonsági, másodlagos mobilszámot.
-
-
Topikgazda
válasz NSmester #46957 üzenetére
Kikapcsolta telefont és újraindítással megkapta a szolgáltatónál felgyűlt sms tömeget.
Te megnézted hogy nem a telefon vette spam sms-nek?
Ha a PayPal azt írja akkor nem valószínű hogy a rendszer beenged a biztonsági blokkolás miatt. Muszáj lesz beszélni velük.[ Szerkesztve ]
-
NSmester
csendes tag
-
Topikgazda
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Múlt hét elején jött egy üzenet, hogy "egy új üzenet vár bent".
Másnap (és azóta) alap-urlt magam beírva a mailt elfogadja, a jelszót elfogadja, de azt írja, hogy "nem tud azonosítani".
Ha Jelszóhelyreállítást kérek, akkor SMS-t küld, átállítása után emailben, az adott címre megérkezik a visszajelzés hogy megtörtént.Mit lehet egyebet tennem?
(Van adva egy telószám [17777944] így és ennyi... persze érvénytelen ebben a formátumában)[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Topikgazda
válasz ledgeri #46962 üzenetére
Ez lenne az ügyfélszolgálati magyar vezetékes telefonszám: 06 1 777 7944, de itt is angolul beszélnek, viszont magyarországi percdíjjal számolnak a telefonszolgáltatók:
Van egy nem vagyok robot jelölési képernyő és ha ott nem jelölöd akkor jön ez az üzenet.
Ha nincs két lépcsős azonosítás beállítva és régebben léptél be, akkor a rendszer kérhet + megerősítést a telefonszámodra küldött sms-el.
Nem írtad hogy miről akarsz belépni így próbáld a mobill app-on de érdemes lenen a telefon újból indítani vagy egy másik böngésző úgy hogy új IP cím legyen és a PayPal sütik és böngésző gyorsítótár törlése után. Ha van valami reklámblokkoló, ip cím rejtő, oldalfordító akkor azt kapcsold ki.
Ha a jelszó lett volna a gond akkor azt írta volna, nem pedig azonosításos üzenet, szóval annak nem sok haszna volt. -
ledgeri
nagyúr
Jó tudni, hogy egy gigacég kihagy dolgokat nemszetközi rendszerű elérhetőségeiből... (a 06/+36-ot leírni luxus ott)
Miért kéne nekem rányomnom, hogy "nem vagyok robot" ha a megadott belépésre feéjogosító dolgokat már megadtam!? Semmi más nem kér közvetlenül belépés után ilyet, max ha mailcímcsere van, és akkor is a héttérben fut a google cucca... Bárhogyan is néztem nem volt be nem töltött eleme a weboldalnak, sem olyan címet nem keresett fel betöltés során, ami blokkolva lett volna (a héten már biztos nem akasztotta meg azt semmi).
PC böngészőkről próbáltam belépni, mind úgy van beállítva, hogy sütit/ gyorsítórát töröl bezárásakor, modemem naponta indul újra, és az első óta nagy esélyel még új IP-t is kapott. Appozni paypalt nem fogok.
Igen, ha azt írja, akkor az a gond, míg most kapom a lényegében semmit, miközben minden megfelelően van megadva... Ennek így nincs sokkal több haszna. Míg mondjuk azért vitatkoznék, hogy megtudni, hogy a rendszerben minden elem a helyén, az account ilyen szinten meg egyben van ér valamit.Majd akkor holnap kiderül.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Topikgazda
válasz ledgeri #46964 üzenetére
Miért kéne nekem rányomnom, hogy "nem vagyok robot" ha a megadott belépésre feljogosító dolgokat már megadtam!?
Mert vagy 2 éve behozták ezt is és a random sms jóváhagyást azoknál akiknél nincs kétlépcsős azonosítás vagy ritkán lépnek be. Biztonsági szint emelése.Országon belül más település esetén (ha nem 1-es a körzet) kell a 06, mivel ez köztudottnak tekinthető ezért nem szükséges kiírni, a +36 meg mobil számok esetén használatos elsődlegesen. Semmi köze egy cég nagyságához, rákéynszeríteté őket a maygarításra és akkik lefordították a szövegeket a magyar dolgokból indultak ki.
A mobil app csak javaslat volt hogy be tudj lépni, mert azután már esetleg a böngészős oldal is működik.Nézd az hogy szerinted a böngésződ nem blokkolt semmit az egy dolog, én azt írtam le hogy ez az üzenet azonosítási elmaradása esetén jön, ami lehet ez a robot téma és az sms-ben kapott kód megadása. A háttérfolyamat engem nem érdekel, de ha szerinted ott minden rendben akkor sem változtat a hiba üzenet okán.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Lehet egyszerűt kérdezek, bocsánat, nincs tapasztalatom. Egy játékvásárlás után visszatérítést kértem, ami rendben meg is érkezett a PayPal számlámra.
Innen vissza fog érkezni az OTP számlámra az összeg, vagy marad a PayPal számlán?
Eddig 0 Ft volt a PayPal számlán, nem is akarok ott pénzt őrizgetni.Már csak azért kérdezem, mert a PayPal fizetés után percekkel, már le is vonódott az összeg az OTP számlámról, viszont a visszatérítés összege 12 órája jóváírásra került a PayPal számlán, látom is a + előjelű tételt, de az OTP számlán még nem jelentkezett.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Topikgazda
1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik.
Nem lehet a kártyás fizetés pénzét a PayPal egyenlegre irányítani, ott parkoltatni.
Ha viszont a PayPal egyenlegre küldenek visszatérítést, nem a bankkártyás fizetés van visszafordítva, akkor az egyenleged összege lesz annyival több és azt neked kell kiutaltatni a bankszámládra. Összefoglalóban említve ez is.Nem pontos az információd, mert nem azonnal vonódik le bankszámláról egy kártyás fizetés összege, a bank zárolja az összeget és pár napon belül utalják csak el.
A PayPal csak könyveli a pénzmozgást, a szövegük szerint a xxxx számú bankkártyára továbbítják ami nem pontos megfogalmazás mert számlára utalással történik, de ez nem az azonnali utalási rend szerint történik és ezért hosszabb az átfutása.[ Szerkesztve ]
-
Lordus
senior tag
Sziasztok, rég óta használom a Paypalt.
Pár napja lett egy Online bankszámlám az N26 nevű banknál. virtuális kártyám is van.Elvileg a paypal számla hozzáadásánál ugye azt írja, hogy csak magyar szlát adhatok hozzá, ennek ellenére elfogadta az N26-os német szlámat és a bankkártyát is.
Megtörtént az 1 usd-s teszt is.Megpróbálnék a paypalról áttenni eurót rá, de nem az egészet, nehogy elvesszen, ha mégsem tetszik neki a német szla. Viszont nem látok erre opciót, az összeset áttenné a paypal...
Valaki járt hasonló cipőben? akár N26, akár nem magyar szla társítása.
köszi!DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Topikgazda
válasz Lordus #46971 üzenetére
A bankkártya az rendben van, hozzáadható.
A számla megy egyértelműen magyar forintos bankszámla, az adatokat elfogadhatja, bár nem világos hogy az IBAN számost hogy, mert nem lehet megadni, ami meg csak a számsoros az magyar belföldi bankszámlaszám lehet, az hogy te megadtál egy német belföldi bankszámlaszámot az sem jó hiszen magyar-német az már nemzetközi utalási irány és IBAN szám használatos
Magyar regisztráció a forintos bankszámla miatt csak forintra konvertálva utal ki más devizát, szóval a német.
Tehát ez bankszámlaszám nem jó és nem tudsz EUR-t kiutalni.
HA kint élsz, van kinti lakcímed meg valami közszolgáltatás a neveden akkor regisztrálsz németként és azutn átküldöd az EUR-t és ha ez megtörtént megszüntetetd a maygar PayPal fiókot vagy üzletoire minősíted át, mert csak egy azonos fajta lehet egy embernek.Vagy használod a Xoom-ot ahol EUR pénzforrásként a PayPal egyenleg is használható pénzküldésre és akkor át tudod mozgatni az EUR-t a N26 bankszámlára
[ Szerkesztve ]
-
Lordus
senior tag
köszönöm szépen a gyors választ!
Van kinti lakcímem, de nem szeretném megszüntetni a magyart.
Szóval akkor kapufa, marad a magyar, csak szomorú, hogy a paypal egyenlegemen levő eurót nem tudom euroként kifizetni saját magamnak, csak forintban (és ő konvertál)köszi!
@edit: hoppsz, ez a Xoom ez a paypalomról az eurót át tudja tenni n26-ra?
És ennek van valami költsége? vagy minimális?[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Topikgazda
válasz Lordus #46973 üzenetére
Nem azt írtam hogy használhatod pénzküldésre a PayPal egyenleg igénybevételével? Nem írtam volna ha nem oldaná meg a problémádat. Pár EUR vagy ingyenes, regisztrálj és írja költségeket. Ha a PayPal EUR egyenleget akarod használni akkor biztonság kedvéért az legyen az alapértelmezett, ne a HUF.
Egy embernek egy magán és egy üzleti fiókja lehet, még ha más országra van regisztrálva valamelyik, ennek megfelelően lehet gazdálkodni. Magyarként a PayPal nem igazán praktikus más devizák folyamatos fogadására, mert ha nem elvásárolod akkor körülményes a felhasználása devizaként.
[ Szerkesztve ]
-
Lordus
senior tag
de-de, bocsánat, még reggel volt eléggé... köszönöm szépen, ahogy írod, sajnos magyar fiók elég xar, ha usd-t/eurt kapsz külföldről és nem vásárolod le... de akkor ezzel a xoommal legalább kimenthető anélkül, hogy forintra kelljen váltani!
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
Topikgazda
válasz xcvbxcvb #46977 üzenetére
Igen, de az USD-nél mindenkinél van valami + költség, ezért inkább a PayPal egyenleg váltással csinálj belőle EUR-t (ennél nincs nagy veszteség mint HUF-ra váltás) és EUR menjen ki, mert akkor kevesebbe kerül, aztán majd Wise-on csinálsz belőle USD-t ha arra lenne szükséged.
Az EUR próbálva és működik.[ Szerkesztve ]
-
kyle_
tag
Sziasztok
A mai napon a paypal nem enged be, reseteljem a jelszót
smsben jön a kód, majd pedig válaszoljak a biztonsági kérdésekre
egyetlen gond van, nem jók a válaszok
hiába próübáltam már egy párat semmi
mit tudok ilyenkor tenni?
írni nem enged nekik mert nem tudok belépni
köszi a segítségetHa már írok neked, ne legyél már bunkó és tisztelj meg egy válasszal hogy te paraszt, már nem aktuális!!!
-
Rick4
félisten
Érdkees, régeben tőlem is kérdezték, hol születtem, mi volt az első kutyám neve, melyik városban jártam általános iskolába, stb stb, és azt nem telefonon kellett intézni! Talán még kisbetű- nagybetű is számított!
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
Lordus
senior tag
Szia,
küzdök a Xoommal...
sajnos az van, hogy folyamatosan elutasítja ha bankkátyával fizetnék pénzt a magyar számlámról a németre.
A magyar bank (erste) azt mondja, hogy valami erős ügyfélbiztonság miatt a bankkártyát átállították, hogy ez a kereskedő használhassa, de csak akkor, ha valami azonosító mindig ugyan az. namost a banknál mondták, hogy ez az azonosító a két próbálkozásnál eltérő volt, így valszeg a harmadiknál is más lesz, és akkor megint elutasítják...
És ez esetben fel kell vennem a kapcsolatot a xoommal és ott kérni valamit.
Namost elvesztem, nekem ez sok...
Mit csinálok rosszul, laikus nyelven el tudod mondani, mit/hogyan csináljak, hogy végre tudjak rá pénzt tenni?
köszönöm!DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
válasz Lordus #46988 üzenetére
Sikerült!
A baj az volt, hogy telefonos appal amikor fizetnék, és átirányít hitelesítéshez a georg apba, akkor ott sikeresnek jelzi a tranzakciót, de amikor visszatérek a xoom appba, ott nem vált át "befejezés"-re a fizetés. Ha pedig a folytatásra kattintok, akkor sikertelent ír.
Na, most pc-ről megoldottam, ott sikerült!
(csak azért írtam le, hátha másnak is segít, ha hasonló gondja van)DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
fjudors
aktív tag
nem tudok, mi bajuk, de velem is eljátszották a hét elején..
az én biztonságom érdekében...
A tudnám minek van az sms, meg a kód generátor.nekem nem volt beállítva kérdés, máris kérte.
A kezd nevetséges lenni, a folyamatos jó szándék...a teletón, ami el akarja venni a jogokat a régen használt programtól (telefonkereső), a telekom program ami kijelenekeztet.. -
-
Robyka
aktív tag
Külföldi eladónak pl Marketplace stb Paypal vagy wise a biztonságosabb előre fizetni?
-
Rick4
félisten
válasz Robyka #46996 üzenetére
Paypalnál a wise kártyám van megadva, céges és magán account esetében is, kifogástalanul működik, a wise vált kedvező áron, a paypal rejti a kártyaadatokat a másik fél előtt, és garantálja a biztonságot!
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs