- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy a Paypal fiókomból Binance-ra tudok e valahogy USD-t utalni, hogy BTC-ként menjen át?
Szerintetek megoldható valahogy? Az a baj, hogy Európában a Paypal résznél nem lehet Crypto számlát létrehozni[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #46601 üzenetére
Ahogy utána olvastam, van ez a Airtm oldal, ezzel megoldható szerintetek?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Topikgazda
Mi a hiba üzenet és meddig jutsz el a kiküldési folyamatban?
Van elérhetőség, de nincs magyar nyelvű support, akkor az Összefoglalóból:
Magyar idő szerint munkanap 09:00-17:30, 00353 1 436 9111 ez Írországi szám.
Ez lenne az ügyfélszolgálati magyar vezetékes telefonszám: 06 1 777 7944, de itt is angolul beszélnek, viszont magyarországi percdíjjal számolnak a telefonszolgáltatók: -
Tom5
addikt
Eljutottam az utalásig ott hibát dob és nem történik semmi.
Most eltávolítottam mindent, gondoltam ujra hozzádom hátha.
Bankkártyát elfogadja. Be is kerül szépen. Az ehhez tartozó bankszámlát viszont nem.
Van a CIB bankon belül folyószámlám, Internet kártyához tartozó számla, EU árfolyamos számla. Egyiket sem tudom csatolni.
Ez a hibaüzi:
A számla társításához egy kis segítségre van szükség. Vegye fel velünk a kapcsolatot bla bla bla...Végignéztem mindent, nem ír accon belül limitációt. Minden kitöltve (kivéve az utlevél mert az nincs) szóval passz. -
Topikgazda
Nem volt jó ötlet eltávolítani, az sohasem oldott még meg ilyen problémát, mert azután csak ügyfélszolgálaton keresztül lehet ugyanazt a kártyát, számlát visszarakni.
A hiab szövege lett volna lényeg. Az Összefoglalóban itt a folyamata leírva 5. PayPal pénzküldés az egyenlegről saját bankszámlára a Transfer money (Pénzátutalás) menüponttal: meddig jutottál el az első alkalommal? -
Topikgazda
A Xoom nem erre való, az nem PayPal, egy külön rendszer.
Ha a CIB pénzforgalmi bankszámlád lett megadva eredetileg akkor arra simán kiment volna. De a fiókba bejutás nem lett volna problémás és abiztonsági elenőrzés akkor szerintem normálisan kiment volna. Az ügyfélszolgálattall hozzákellen rendelni a bankszámládat, ha közben valami adat, biztonság elenőrzés bekavar az is megoldható lenne. -
Topikgazda
válasz Sziszifeca #46601 üzenetére
Nem lehet. Pontosabban én nem ismerek erre megoldást, a PP nem támogatja nálunk ezt.
-
Topikgazda
válasz Sziszifeca #46609 üzenetére
Ha fizethestz PayPal egyemélegről vagy a hozzáadott normál háttér kártyáról mert feljánlja ez a Airtm akkor használhatod, de ez nem PayPal-ról kiutalás (azt említetted) hanem vásárlás. Azért a kettő nem ugyanaz. Vásárolni ahol megjelenik a PayPal mint fizetőeszköz azt mindig lehet.
A PayPal vásárlói védelmed érvényes ha kereskedelmi tarnzakció történik, így akár megbízhatónak tekintheted.[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Felhívtam őket ékes angol tudásommal.
Jófej volt a hölgy. Mindent megnézett, viszont a bank acc-ot amit használtam minimum 48 - max 72 órán belül tudok majd hozzáadni újra és ez ellen ő sem tud semmit tenni.... ez mondjuk érdekes. De szerinte hétfőn már működni fog a dolog. Kíváncsi leszek. -
somlyaipeter
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
Paypal
Ha ajándékot küldtek nekem amibe azt írja xxxxxHUF
Azt hogy tudom jóváírni a számlámra? mert a pénznél nem írja hogy lenne plusz xxxxxhuf
Nem találkoztam még ilyennel!
-
Topikgazda
válasz somlyaipeter #46612 üzenetére
Ha nem látod a számládon a pénzt, nem írja hogy az egyenleg xxxxxx HUF vagy átszámítva az alap devizára akkor nem kaptál semmit. Olyan szokott elöfordulni hogy az egyenleg kiirás mutatja, de a hozzáférést korlátozzák.
-
Topikgazda
válasz somlyaipeter #46614 üzenetére
Nem sok mindent,mert az csak kereskedelmi tranzakció bejövő pénznél van, amikor eladsz valamit, annál szokott lenni olyan hogyha szállítási jellegű akkor nyomkövetési szám megadásával és a vevő minden rendben visszajelzésével csökkenhet az idő, hanem ilyen akkor tényleg 21 nap. Ha baráti, családtag a küldés akkor nincs késleltetés.
-
laleeee
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy pp számlámról egy másik pp számlára küldenék 150000 Ft ot, nem küldtem még így "barátnak ismerősnek" csak egy pár ezrest, 150000 Ft nál nem von le semmit ? vagy van valamennyi határ ?
[ Szerkesztve ]
-
somlyaipeter
újonc
válasz somlyaipeter #46614 üzenetére
MA JÓVÁ LETT ÍRVA!! köszi! De van egy ujabb promléma Hogy tudom átváltani a pénz , illetve elsődlegeset váltani??!! Eddig tudtam a pénztárcában, ott a három pottynél, de most megse nyítja!!
-
somlyaipeter
újonc
Illetve a paypal alkalmazásban telefonon, hol lehet váltani a pénzt? huf-Eur meg vissza ezt eddig se találtam! ios rendszer
Előre is köszi mondenkinek!![ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz somlyaipeter #46621 üzenetére
Pedig nem változott, most ebben a percben néztem és ugyanúgy működik, 3 pont és az első menüpont angolul a Goto PayPal balance, de balra a PayPal balance felirat link is működik és a menüben meg a Wallet. Kiválasztod az egyenleget amin van a pénz és váltasz vagy jelölöd elsődlegesnek az adott egyenleget a 3 kis körrel, ponttal.
Mobil app-ban nem minden használható.[ Szerkesztve ]
-
somlyaipeter
újonc
válasz somlyaipeter #46625 üzenetére
sikerült google chrommal nem megy se firefox de microsoft edge igen! lehet hogy a nyelv zavar be hogy magyar de visszaálítottam totál amerikára és akkor se ment
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz somlyaipeter #46625 üzenetére
Nálad van valami probléma, ha még a menüben sem működik Wallet, Pénztárca, reklámblokkoló, oldal fordítás esetleg.
Állítsd át angolra ha magyar nyelvű lenne a felület. És a pénz fizikailag elérhetőnelk kell hogy legyen, ne legyen felfüggesztett állapotú, mert akkor semmit nem lejóhet vele csinálni.
Ha forintban küldik akkor lenni kell forint egyenlegnek és akkor arra megy, ha eur jön az meg az eur egyenlegre. A böngészőről írtam hogy működik Firefox, Win 11. A mobil appban ilyesmi nincs. -
LeFebvr3
újonc
Sziasztok,
biztos volt már kérdés, csak sajnos most nincs időm 46K+ hszt elolvasni, illetve az összefoglalónál se találtam nagyon erre választ.
Balf#sz voltam, és a PP fiókomhoz a régi telefonszámom volt hozzárendelve, ami megszűnt, így a biztonsági kódot nem tudom sms-ben lekérni, így a profilomban sem tudom átírni.Mi ennek a menete?
Válaszokat előre is köszönöm brigád! -
Topikgazda
válasz LeFebvr3 #46628 üzenetére
Pedig benne az Összefoglalóban. Felhívod az ügyfélszolgálatot és lecserélik a telefonszámot. Csak így megy e-mail, chaten keresztül nem lehet intézni.
Összefoglalóból:
Magyar idő szerint munkanap 09:00-17:30, 00353 1 436 9111 ez Írországi szám.
Ez lenne az ügyfélszolgálati magyar vezetékes telefonszám: 06 1 777 7944, de itt is angolul beszélnek, viszont magyarországi percdíjjal számolnak a telefonszolgáltatók: -
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Létezik most megoldás arra, hogy PayPal egyenlegem (EUR) kiküldem mondjuk Wise-re vagy Revolutra? (ha magyar pl. CIB-re küldöm az OK, de az elég gyéren konvertál)
Vagy B verzió: ha úgyis vásárolnom kell, de a PayPal egyenlegem nem fedezi a vásárlás összegét, akkor az működik, hogy egy része a PayPal egyenlegről vonódik le, a másik része meg mondjuk Revo-ról?
-
Topikgazda
válasz djbahool #46630 üzenetére
Nem lehet kiküldeni ezekre. Revolut bankszámla nem adható hozzá Wise esetén még csak a saját HUF számlaszám.
Ha van Revolut kártya hozzáadva, vagy bármilyen és egyenlegről fizetsz ha nem elegendő akkor kártyáról pótólja. Viszont a kártya alapértelmezett devizája is EUR legyen ha EUR egyenleg és EUR-ban kell fizetni. -
Sisco2
tag
válasz Sisco2 #46634 üzenetére
Próbáltam hozzáadni a Wise forint számlát, de valami nem stimmel azt mondja vegyem fel a kapcsolatot mert nem tudja hozzáadni.
Másik. Az sms biztonsági kód nektek sem jön meg rendszeresen? Van amikor jön a belépéskor és betudok lépni, de leginkább hiába várok rá nem jön és újra küldés után sem.
-
Topikgazda
válasz Sisco2 #46635 üzenetére
Nekem két különböző szolgáltatói számra rendben jönnek. Telekom és Digi mobil. Ellenőrizd hogy a telefon nem veszi spam üzenetnek.
A második számla hozzáadást szokta a rendszer blokkolni, azt kell feloldani telefonos ügyfélszolgálat útján.
Nem a bank név a gond, de oda a forint egyenleghez igényelt egyedi bankszámlaszám adható meg.
Ilyen üzenet hogy e-mail és telefonszám emlegetés nem lehetne, nem fordítási hiba ok. Válaszd a másik opciót. Magyar nyelvű PP néha nem megy normálisan, jobb ha english marad[ Szerkesztve ]
-
Sisco2
tag
Najó mondom most felrakom az applikáciot, és onnan majd talán megy (az is magyarul van) de onnan se jön meg az sms.
Pénz kiszedése paypal egyenlegről téma.
Érdemes esetleg beutalni valahonnan egy minimál összeget, másik banktól vagy wise-tól és akkor utána hitelesíti esetleg magától mert az én nevemről érkezik a pénz?
Utána már kitudnék utalni mindent ugyanarra ahonnan beutaltam?[ Szerkesztve ]
-
Sisco2
tag
Most megprobáltam más módon belépni, telefonhívással. Megadtam a kódot, complete meg minden visszarak a paypal oldalra azt írja: A kérés feldolgozása során hiba történt. Elnézést kérünk." Természetesen nem engedett be.
Annyira szuper ez a paypal komolyan mondom, már elfelejteném örökre. Amugy se nagyon használom a váltási áraik miatt, csak maradt rajta pénz. Na mind1, köszi azért.
[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
Sziasztok. AliExpresses bolttól kaptam visszatérítést ( 10 hónap elteltével besz.rt a termék, korrekt hozzáállás ). A tranzakció egy kínai fickótól jött, és nem refundként. Paypal 21 napra zárolta az összeget. Érdemes ezt bolygatni, feloldják a blokkot, vagy várjam ki a márciust? Eddig csak a robottal tudtam üzeneteket váltani, a vége minden alkalommal az volt, hogy jelenleg nincs elérhető segítség, próbélja meg később. Próbáljam?
Köszönöm. -
törölt tag
válasz Sisco2 #46636 üzenetére
Társítást manuálisan végzik tapasztalatom alapján, írj nekik (chat) és hívni fognak, vagy maguktól hozzáadják. Első alkalommal nekem sms-t küldtek, azt kellett vissza olvasni (megerősítő kód, számok, betűk) A Hívás Dublinból jött , angolul.
Én is pénz kivétel miatt adtam hozzá számlát, de előtte töröltem a régi már lejárt bankszámlát.
A Paypal számla megszüntetéséhez, szintén írnom kellett nekik, de aztán a lezárást maguktól megtehették, mert nem kellett már vele, foglalkozni, mikor visszanéztem, már nem volt aktív a belépési adatok...
[ Szerkesztve ]
-
Crogan
tag
Sziasztok. A fiókomra be volt állítva a két faktoros bejelentkezés és ugye közben lett telefon cserélve és nincs meg a visszaállításom az újra. Így hogy tudok bejelentkezni? Mert mikor kéri a kódot akkor a "Problémája van a bejelenkezéssel?" hiába kattintok rá nem csinál semmit. Valaki esetleg megoldás?
Iphone 16, Xbox SeriesX, Xiaomi AX3200,AW Ultra 2
-
Topikgazda
válasz Crogan #46649 üzenetére
Miért nem kapcsoltad ki a hitelesítést a csere előtt? Illetve bármelyiket is használod az alkalmazások közül van lehetőség normális biztonsági mentésre, átvitelre új telefonra.
Fel kell hívni őket és segítséget kérni a hitelesítés kikapcsolásra hogy az újat meg tudd tenni. Csak telefonon oldható meg.Magyar idő szerint munkanap 09:00-17:30, 00353 1 436 9111 ez Írországi szám.
Ez lenne az ügyfélszolgálati magyar vezetékes telefonszám: 06 1 777 7944, de itt is angolul beszélnek, viszont magyarországi percdíjjal számolnak a telefonszolgáltatók:
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest