- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz TrollBalint #18244 üzenetére
Nehez lenne par mondatban elintezni, majd lehet kesobb mikor idom enged leirom, egyebkent nekem tetszik foleg a kontroleles iranyitas , igaz szokni kell de nem nehez , a trade elgondolas nemrossz de lenne finomitani valo rajta , meg nemis fps es crash problema
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
rumkola
veterán
gondolhatod...
kontrollerrel inventoryzni, targetolni, statokat összehasonlítani
már Dio3-ban is csak a multishot DH volt játszható úgyahogy, amerre mentél erra lőttél :)
egyedül a movement oké[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
[link] itt egykis gameplay video tolem ps4en igy nezki az egesz ha meg nem lattad/latta valaki is
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
saelin
veterán
Egész jól startolt ps4-en a PoE! Engem a screen tearing és a néha előforduló crashek zavarnak a legjobban, ehhez még hozzá jöhet a könyvek/tekercsek narrálása, ahol random ingadozik a hangerő. Nem mindig, de eléggé irritáló.
Az irányítás OK kategória, harcok közben nem volt vele egyszer sem gondom... talán a trappok működnek furán, mert ha nem célzol éppen ellenfelet, akkor olyan messzire dobja amennyire tudja. De talán ha hosszan nyomom a gombot feljön egy marker, ezt majd leteszteltem. Harcon kívül viszont vannak szenvedős dolgok az irányítás és UI terén. Az inventory management foghúzós, főleg ha más ablakok között kell mozgatni a tárgyakat, mint pl a crafting, synthesis, unveil stb. A másik pedig, hogy nem lehet keyword-ökre keresni a passzív fában... Ez bazi nagy pain in the ass számomra, mert kezdőként eléggé nehéz néha megtalálnom egy-egy node-ot. A player market is fapados, amiben 200 év megtalálni valamit. Szóval igazából csak az UI része macerás kontrollerrel, de ezen változtathatnak még.Nekem külön öröm lenne, ha a ps4 pro kapna egy patchet, hogy választható legyen resolution és performance mód, vagy fixen kapjon egy nagyobb frameratet a játék. Hátha azzal megoldódna a tearing...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bluetooth hangszórók
- Vírusirtó topic
- Hardcore café
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.