Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasti74

    aktív tag

    válasz Szomj4s #61013 üzenetére

    Én utólag körbekábeleztem a lakást...
    Tudom, beteg vagyok ;-)
    Nappali, és két gyerekszoba (a hálóban nálunk az egyetlen konnektorba dugható eszköz a projektoros ébresztőóra) Ugyan kb. minden kütyünkben (tévék, asztali gépek, hálózatos zenelejátszó, stb) van wifi is, de én azt nem szeretem.
    A kamrában van a router és a NAS, onnan megy a nappaliba egy ethernet kábel, azon lóg egy 8 portos switch, ami elég a nappaliban lévő cuccoknak, + négy kábel indul a gyerekszobák felé: mindkettőben van egy-egy tévé és számítógép.
    Így már tetszik a "rendszer" :-)
    A konyha szúrja még a szememet, mert ott egy régi, de amúgy tök jó hangú TEAC NS-X1 "rádión" nyomatom a Rock Antenne-t főzés közben ;-) , de eléggé idegőrlő tud lenni... Néha napokig hibátlanul működik, aztán csak Connected... üzenet van a kijelzőn. Néha egy áramtalanítás segít, néha fél óráig kell ki-be kapcsolgatni, mire felcsatlakozik a wifi-re - na, oda kellene még egy kábel, csak a család nem annyira díjazza az ötletet ;-)
    Ja, én koaxot is húztam mindenhová a teraszról a "parabolától" (Unicable, szerencsére így egyszerűbb) , mert csak műholdas tévénk van. Imádok kábelezni :-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák